ewelita 15.05.06, 12:05 czy działa na facetów? Mój M uwielbia, gdy ubieram sukienkę lub spódnicę i buty na wyższym obcasie. Jak to jest u was? Czy to działa na facetów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kowianeczka Re: Kobieta w sukience 15.05.06, 12:17 Moj maz tez, dodatkowo uwielbia, gdy nosze ponczochy, dlugie wlosy i kwiaty we wlosaaach , ktoreee taaargaaal wiaaaatr. A gdy inni faceci na mnie pozadliwie patrza wowczas on peka z dumy. kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Kobieta w sukience 15.05.06, 13:06 Po prostu typowy samiec:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Kobieta w sukience 15.05.06, 13:39 mnie wnerwia jak faceci sie patrza na moja dziewczyne najchetniej bym im przypie..ł Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Kobieta w sukience 15.05.06, 13:41 Musi byc niezwykle atrakcyjna kobieta:) Pilnuj jej, zeby ktos Ci jej nie porwal:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Kobieta w sukience 15.05.06, 12:22 Mój byłby zachwycony, gdybym czasem założyła sukienkę :) Ale bez butów na wysokim obcasie. Odpowiedz Link Zgłoś
jasna77 Re: Kobieta w sukience 15.05.06, 12:39 Czy on ma na imie Marcin i mieszkacie na Slasku? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_atropos Wypróbuj 15.05.06, 13:09 Ubierz się w sukienkę i wybierz się nawet na krótki spacer. Zapewniam cię że większość mężczyzn zwróci na ciebie uwagę. Ponieważ kobieta w spódnicy czy w sukience wygląda bardzo kobieco. I dobrze, że twój M uwielbia gdy tak się ubierasz. Ma dobry gust :). A i pęka z dumy jak idziecie razem a jakiś inny mężczyzna zerak na ciebie ukradkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mareg1980 Re: Kobieta w sukience 15.05.06, 13:35 zdecydowanie działa na facetów szczegolnie jesli oprocz spodnicy kobieta ma na sobie buty na obcasach (najlepiej szpilki...) i nie ma golych nog... Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Kobieta w sukience 15.05.06, 13:37 Moze miec gole nogi, ale musza byc perfekcyjnie wydepilowane, lekko nakremowane a buciki najlepiej zeby mialy zakryte paluchi i pasek na kostce. Mniam! M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Kobieta w sukience 15.05.06, 13:37 jak widze tłusciochy w mini to mnie odrzuca ale z drugiej strony sobie mysle ze sa pewnie faceci ktorym takie laski sie podobaja - duze uda duzy tyłek wiec niech sobie chodza i ich kusza Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Kobieta w sukience 15.05.06, 13:40 Zebys zobaczyla Kubanki na Kubie i ich taniec w mini zmienilabys zdanie. Rzecz w akceptacji swojego ciala, reszta to milosc do muzyki, swiata i zycia. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Kobieta w sukience 15.05.06, 13:44 ale Kubanki pewnie nie sa tłuste tylko pewnie maja mocno zbudowane uda i twarde duze tyłki a po za tym nie sa białe i nie widac tych wszystkich pryszczy na udach czy celulitu Odpowiedz Link Zgłoś