Gość: basiek IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 08.01.03, 19:38 czy facet faktycznie kocha, gdy mówi, że kocha ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: ach, ci faceci... 08.01.03, 19:40 to zależy od sytuacji, w której mówi to "kocham" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: ach, ci faceci... IP: 62.233.139.* 08.01.03, 19:41 aankaa napisała: > to zależy od sytuacji, w której mówi to "kocham" :) wlasnie to chcialem napisac Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: ach, ci faceci... 08.01.03, 19:45 no i widzisz jak faceta łatwo rozszyfrować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: ach, ci faceci... IP: 62.233.139.* 08.01.03, 19:47 aankaa napisała: > no i widzisz jak faceta łatwo rozszyfrować :) Podobnie jak kobiete Odpowiedz Link Zgłoś
basia.m Re: ach, ci faceci... 08.01.03, 19:46 noooo, żeby to wszystko było takie proste.... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: ach, ci faceci... IP: proxy:* 08.01.03, 19:48 Gość portalu: basiek napisał(a): > czy facet faktycznie kocha, gdy mówi, że kocha ??? Oczywiscie. Kocha przed... kocha po... ale najbardziej kocha w trakcie! jarek Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: ach, ci faceci... 08.01.03, 19:49 a jeszcze bardziej gdy nadzieja na powtórzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek Re: ach, ci faceci... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 08.01.03, 19:50 > Oczywiscie. > Kocha przed... kocha po... ale najbardziej kocha w trakcie! > > jarek No własnie. Dla fateców liczy sie głównie fizyczność. Oto dowód tego. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek Re: a czego się spodziewałaś ? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 08.01.03, 19:54 fakt, o ja głupia.... :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vortex Re: ach, ci faceci... 08.01.03, 20:10 Gość portalu: basiek napisał(a): > czy facet faktycznie kocha, gdy mówi, że kocha ??? zależy czy kocha czy nie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek Re: ach, ci faceci... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 08.01.03, 20:22 a ja na złość światu - i facetom - wierzę, że gdzieś wśród nich jest jakiś wyjatek ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: ach, ci faceci... IP: *.acn.pl 08.01.03, 20:25 Gość portalu: basiek napisał(a): > a ja na złość światu - i facetom - wierzę, że gdzieś wśród nich jest jakiś > wyjatek ;)))) Wyjątek od czego? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: ach, ci faceci... 08.01.03, 20:27 od reguły ??? a ta reguła to to, co powyżej :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek Re: ach, ci faceci... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 08.01.03, 20:28 no własnie Aniu, uprzedziłaś mnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: ach, ci faceci... IP: *.acn.pl 08.01.03, 20:29 aankaa napisała: > od reguły ??? > a ta reguła to to, co powyżej :( Będę zgadywał Aniu. Nie chce mi się czytać. Powyżej jest napisane, że faceci są nieczuli itd... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek Re: ach, ci faceci... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 08.01.03, 20:33 nie tylko nieczuli... w głowie maja fiu-bzdziu, no i myślą wyłącznie o seksie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: ach, ci faceci... IP: *.acn.pl 08.01.03, 20:36 Gość portalu: basiek napisał(a): > nie tylko nieczuli... > w głowie maja fiu-bzdziu, no i myślą wyłącznie o seksie... To Ty basiu chyba nie znasz prawdziwych facetów, tylko małych chłopców :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek Re: ach, ci faceci... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 08.01.03, 20:39 znam mnóstwo facetów, skoro twierdzisz, że znam chłopcow = większość (?) facetów to chłopcy. proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: ach, ci faceci... IP: *.acn.pl 08.01.03, 20:40 Gość portalu: basiek napisał(a): > znam mnóstwo facetów, skoro twierdzisz, że znam chłopcow = większość (?) > facetów to chłopcy. proste. Tutaj prosta matematyka nie ma zastosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek Re: ach, ci faceci... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 08.01.03, 20:42 czyżby? możesz to wytłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: ach, ci faceci... IP: *.acn.pl 08.01.03, 20:43 Gość portalu: basiek napisał(a): > czyżby? > możesz to wytłumaczyć? Nie, bo nie znam się na wyższej matematyce... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: ach, ci faceci... IP: *.co.uk 09.01.03, 10:15 Gość portalu: basiek napisał(a): > nie tylko nieczuli... > w głowie maja fiu-bzdziu, no i myślą wyłącznie o seksie... No a o czym mozna jeszcze myslec? ja czasami jeszcze mysle o jedzeniu i spaniu ale zadko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek Re: ach, ci faceci... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 08.01.03, 20:34 a jak mówią, ze kochają to z reguły maja coś innego na mysli niz kobiety. dowod: powyżej :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: ach, ci faceci... 08.01.03, 20:42 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Będę zgadywał Aniu. Nie chce mi się czytać. Powyżej jest napisane, że faceci > są nieczuli itd... :))) ależ są czuli, kochający, uważający, starający się - tyle, że nie zawsze i nie wtedy, gdy kobiety tego oczekują :( (a ja już z takich opinii wyrosłam i tylko ciekawość do tego wątku mnie przyniosła, a i chęć namieszania :)) --- Twoja Ulubiona Wampirzyca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: ach, ci faceci... IP: *.acn.pl 08.01.03, 20:44 aankaa napisała: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Będę zgadywał Aniu. Nie chce mi się czytać. Powyżej jest napisane, że face > ci > > są nieczuli itd... :))) > > ależ są czuli, kochający, uważający, starający się - tyle, że nie zawsze i nie > wtedy, gdy kobiety tego oczekują :( > (a ja już z takich opinii wyrosłam i tylko ciekawość do tego wątku mnie > przyniosła, a i chęć namieszania :)) > > --- > Twoja Ulubiona Wampirzyca Moja ulubiona Aniu Wieczny Łowco :) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa ach, ci faceci... 08.01.03, 21:21 i rozpęta się piekło ona - młoda, chętna, choć niedoświadczona on - ciut starszy, opiekuńczy, a jednak wyrachowany :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: ach, ci faceci... IP: *.acn.pl 08.01.03, 21:29 aankaa napisała: > i rozpęta się piekło > ona - młoda, chętna, choć niedoświadczona > on - ciut starszy, opiekuńczy, a jednak wyrachowany > :((( Mówisz o tych na dole? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: ach, ci faceci... 08.01.03, 21:36 na dole forumowego drzewka / tych co nie dorośli (komu ?) do pięt ? Nie mówię o nikim konkretnym (nie lubię ... na głowę zbierać). Wystarczy ostatnio forum poczytać, powala... (gdzie podzieli się ludzie zadowoleni z życia ???) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: ach, ci faceci... IP: *.acn.pl 08.01.03, 21:40 aankaa napisała: > na dole forumowego drzewka / tych co nie dorośli (komu ?) do pięt ? > Nie mówię o nikim konkretnym (nie lubię ... na głowę zbierać). Wystarczy > ostatnio forum poczytać, powala... (gdzie podzieli się ludzie zadowoleni z > życia ???) Ja jestem zadowolony z życia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek Re: ach, ci faceci... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 08.01.03, 21:42 w gruncie rzeczy ja też :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa zadowoleni z życia 08.01.03, 21:48 no dobrze, to dopiero dwoje (nie, TROJE, ja bez względu na wszystko - jestem zadowolona), a reszta - będzie jeszcze smęcić o kochankach, romansach, nietrafionych miłościach ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek Re: zadowoleni z życia IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 08.01.03, 21:51 nawet do smęcenia zbyt wielu tu nie ma... ale może to i lepiej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa niezadowoleni z życia 08.01.03, 21:58 na wątkach obok się udzielają i cierpią :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek Re: niezadowoleni z życia IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 08.01.03, 22:02 jest jeden post o zadowolonych i szcześliwych małżeństwach, ale jakoś nikt tam sie nie wpisuje. brak szczęśliwych małżeństw / związków /? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek Re: a może nie chcą zapeszyć ? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 08.01.03, 22:11 ja wiem..., w końcu prawdziwa miłość nigdy się nie kończy, więc czego tu się bać? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa czego się bać ? 08.01.03, 22:13 że nie jest prawdziwa że (niestety) się skończy że to tylko imaginacja (jakie ładne słowko, przyznacie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek Re: czego się bać ? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 08.01.03, 22:17 więc jeśli to tylko imaginacja, zbieg okoloczności, pomyłka, uczucie bez przyszłości, to chyba lepiej, żeby skończyło się wcześniej, prawda? potem może bardziej boleć... Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: ach, ci faceci... 09.01.03, 21:23 Gość portalu: basiek napisał(a): > a ja na złość światu - i facetom - wierzę, że gdzieś wśród nich jest jakiś > wyjatek ;)))) taki co wyje przy goleniu ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
liban4 Re: ach, ci faceci... 08.01.03, 20:49 Moge tylko za siebie;pradwe mowia.Chyba,ze wymusilas na nim,tuz przed pojsciem do lozka,jako warunek... W takiej sytuacji kiedys sklamalem,tyle,ze kaca mam do dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek Re: ach, ci faceci... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 08.01.03, 20:52 niestety nic na nikim nie wymuszałam, choć może powinnam :) Odpowiedz Link Zgłoś
liban4 Re: ach, ci faceci... 08.01.03, 21:14 wyglada na to,ze potanialy slowa,a podrozal rozum... Wyglada mi takze na to,ze to nie ten facet Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: ach, ci faceci... 09.01.03, 08:43 Jak się czyta takie wątki to niedobrze się robi. Ile razy można młócić ten sam problem? Kup se pani Basieńko poradnik to się dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: ach, ci faceci... IP: proxy / 213.17.170.* 09.01.03, 10:21 pajdeczka napisał: > Jak się czyta takie wątki to niedobrze się robi. Ile razy można młócić ten sam > problem? Kup se pani Basieńko poradnik to się dowiesz. A Ty mówisz, że faceci Cię nudzą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: ach, ci faceci... 09.01.03, 10:27 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Jak się czyta takie wątki to niedobrze się robi. Ile razy można młócić ten > > sam > > problem? Kup se pani Basieńko poradnik to się dowiesz. > > > A Ty mówisz, że faceci Cię nudzą. :) Bo nudzą. Gdybym powiedziała, że kobiety też bywają nudne to na kogo bym wyszła? Na odludka? Zresztą, jestem odludkiem, bo lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: ach, ci faceci... IP: proxy / 213.17.170.* 09.01.03, 10:29 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > pajdeczka napisał: > > > > > Jak się czyta takie wątki to niedobrze się robi. Ile razy można młóci > ć ten > > > > sam > > > problem? Kup se pani Basieńko poradnik to się dowiesz. > > > > > > A Ty mówisz, że faceci Cię nudzą. :) > > Bo nudzą. Gdybym powiedziała, że kobiety też bywają nudne to na kogo bym > wyszła? Na odludka? Zresztą, jestem odludkiem, bo lubię. Najlepiej bawisz się we własnym towarzystwie. Rozumiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: ach, ci faceci... 09.01.03, 10:38 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > pajdeczka napisał: > > > > > > > Jak się czyta takie wątki to niedobrze się robi. Ile razy można > młóci > > ć ten > > > > > > sam > > > > problem? Kup se pani Basieńko poradnik to się dowiesz. > > > > > > > > > A Ty mówisz, że faceci Cię nudzą. :) > > > > Bo nudzą. Gdybym powiedziała, że kobiety też bywają nudne to na kogo bym > > wyszła? Na odludka? Zresztą, jestem odludkiem, bo lubię. > > > > Najlepiej bawisz się we własnym towarzystwie. Rozumiem :) Przynajmniej mam zagwarantowaną zawsze dobrą zabawę:) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: ach, ci faceci... 09.01.03, 10:28 grogreg napisał: > Jakby nie kochal to by nie mowil. Oczywiście Gredziu. Bo kiedy facet mówi, że kocha to rzeczywiście tak jest. Gorzej, kiedy mówi tak kobieta. Ale bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś