marutka2 26.05.06, 15:55 Czy ktoś wie do kiedy obowiązuje w Warszawie??? Jest piątek, wychodzi słońce... aż chce się wyjść na jakiegoś drineczka.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marutka2 Re: prohibicja 26.05.06, 15:59 Dzięki, szlag mnie trafia, że w wolnym kraju wprowadzają takie zakazy. Jeśli miały służyć ograniczeniu liczby pijanych na ulicach, to cel nie został osiągnięty. Wczoraj widziałam gromadki niekoniecznie świętujące wizytę Benedykta... Odpowiedz Link Zgłoś
daisy7733 Re: prohibicja 26.05.06, 16:03 dokladnie, ci wiecznie pijani maja swoje sposoby i miejsca, i tak kupia generalnie prohibicja to chybiony pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: prohibicja 26.05.06, 16:09 a mnie wku..a ze w całym mazowieckim nie mozna kupic wodki to jest popieprzone jak przyjedzie jakis znaczacy rabin prponuje zakaz sprzedazy wyrobow ze swin w całym wojewodztwie mazowieckim Odpowiedz Link Zgłoś
marutka2 Re: prohibicja 26.05.06, 16:41 w żałosnym kraju przyszło nam żyć. Jak widziałam to całe "malowanie trawy na zielono" przewracało mi sie w żołądku. A Nowy Świat nie można przejść w poprzek. Żeby przejść na drugą stronę ulicy musisz dotrzeć na koniec lub początatek ulicy :) Odpowiedz Link Zgłoś