agata206 17.06.06, 21:20 ile wasi mezczyzni pija piwa w tyg? jakie znacie skuteczne sposoby zeby ograniczyc czeste picie piwa? ... poradzcie..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cala_w_kwiatkach Re: piwny brzuch 17.06.06, 21:21 mioj nie pije na ogol, ale teraz go nie ma i z tego co wiem, to pije piwo codziennie do obiadu i po i sie zastanawiam jak przyjedzie to czy go poznam:( Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: piwny brzuch 17.06.06, 21:54 ze 2 puszki tygodniowo.Ja tyle samo lub wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: piwny brzuch 17.06.06, 22:02 Mój rzadko przy mnie pije piwko,bo ja się za to na niego złoszczę:) Odpowiedz Link Zgłoś
agata206 ;) 18.06.06, 11:49 to masz super... ja tylko slysze ze picie piwa to nic takiego i zebym nie robila z niego alkoholika. Wszystko bylo by dobrze gdyby piwo bylo dodatkiem a nie najbardziej oczekiwanym punktem kulminacjnym dnia;( Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: piwny brzuch 17.06.06, 22:11 piwo smierdzi jak menel spod monopolowego, ale jak wypijemy razem to juz nie przeszkadza:0 Odpowiedz Link Zgłoś
very_happy_woman Re: piwny brzuch 17.06.06, 22:40 agata206 napisała: > ile wasi mezczyzni pija piwa w tyg? jakie znacie skuteczne sposoby zeby > ograniczyc czeste picie piwa? ... poradzcie..... Moj maz nie pije piwa, bo jak tylko sie takowe pojawiaja w lodowce to zaraz wszystko zabieram i ide myc fikusy w salonie :) (Ha! Nie trzeba bylo mi kupowac tylu ksiazek ogrodniczych.) Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka Re: piwny brzuch 18.06.06, 17:27 Jeny! Ale Wy jesteście zasadnicze! A dlaczego to ma być coś złego? Rozumiem gdyby chodziło o upijanie się - no to jest raczej zarezerwowane na imprezki raz na jakiś czas - inaczej staje się problemem. Ale dlaczego wypicie 1 piwa dzieninie miałoby stanowić problem? Skoro ktoś lubi jego smak. Podobnie zresztą z winem. We Włoszech np. do każdego obiady pije się lampkę i jest dobrze. A czy facet zabrania Wam wypicia kawy lub zjedzenia czekoladki? Pewnie nie. To czemu Wy im zabraniacie 1 piwa. I potem się dziwić, że faceci o swoich żonach mówią "moja stara znowu mędzi" - no bo mędzi. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: piwny brzuch 18.06.06, 17:30 jak tylko moge to do obiadu pije wino, ale piwo jakos mi nie pasuje, bo tylko psuje smak potrawy, lubie piwo z sokiem jak jest upal, ale jak ja nie pije to czuc jak ktos inny zionie piwskiem i tego nie lubie hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka Re: piwny brzuch 18.06.06, 17:34 Ja też wino bardzo często piję. Piwa tez nie lubię do jedzenia pić, bo mi się nie mieści. Ale wieczorkiem usiąść z piwkiem...mmm. uwielbiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
agata206 ha 18.06.06, 19:14 jakie zasadnicze? nie mowie o 1 piwie to nie bylby problem tylko o calym opakowaniu (4) ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka Re: ha 18.06.06, 20:34 Hmmmm... jeśli to sie odbywa na codzień to rzeczywiście macie problem. Natomiast jeśli to na imprezie to ja sama taki czteropaczek bardzo chętnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
on1950 Re: piwny brzuch 18.06.06, 22:20 ja mam tak ze brzuch mi leci 5 w góre 5 w dół.zarzynam sie by cos zgubic jem w zasadzie sniadanie i maly obiad chodizlem na treningi sztuk walki a tuz przed nimi silownia 2 razy na tydzien po 3 h ruchu plus silownia 2 h i g...mi to dało.moze twoj chlop tez ma slaba przemiane materii.ja sie katuje walcze,ale co zgubie to znow... Odpowiedz Link Zgłoś