hanna811 18.06.06, 00:42 no, wlasnie siedze i sie patrze w ten glupi komputerek zamiast cos konkretnego robic.Jest mi smutno, jest mi zle ooooooOOOOoo le o le :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanna811 Re: dół, dół _ o le! 18.06.06, 00:50 dobre pytanie. chyba czuje sie samotna :( i mam tyle roboty i nie chce mi sie za nia zabrac i cala sobote przewalilam i nie mam sie do kogo przytulic i chyba tyle i dzieki ze sie zapytalas :) Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka202 Re: dół, dół _ o le! 18.06.06, 00:53 oj tez tak mialam kilka razy i to dokladnie z tych samych powodow ( nawet kilkanascie albo i kilkadziesiat). rano powinno juz tego doła nie byc:) nie nastawiaj sobie budzika, wyśpij sie:) rano - kawka, herbatka, nie mysl o samotnosci. minie... nie masz za co dziekowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
hanna811 Re: dół, dół _ o le! 19.06.06, 00:24 dzis tez nie najlepiej... ratunku :( Odpowiedz Link Zgłoś
jonowo Re: dół, dół _ o le! 19.06.06, 08:55 Boże daj mi troszke samotności.....buuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: dół, dół _ o le! 19.06.06, 11:28 takie osoby jak ty powinno sie odseparowac jakby tak wszyscy uzali sie nad soba mozna by dostac pierdiolca Odpowiedz Link Zgłoś
mili_vanili Re: dół, dół _ o le! 19.06.06, 12:57 mam dom zapuszczony po weekendzie jak rzadko. *robię pranie* (czyli wrzuciłam i wjmę suche)co mnie trochę usprawiedliwia i siedzę na forum. Tez mam doła, w weekend miałam cięęężkie przejścia, dziś byłam na rozmowie o prace to się dowoedziałam, że mam za małe kwalifikacje i musze zrobić doktorat. Zobaczyłam na zdjeciach jak niekorzystnie wyglądam. Nie mam kasy. rano juz pękłam i ryczałam.. Uuuuuuuuuuuuuuuuuu..... Pomysł? ja umówiłam się z kolezanką. pogadamy jak baba z babą. I chyba się napiję. Odpowiedz Link Zgłoś