555a 22.06.06, 20:10 jak sprawdzić stan cywilny mężczyzny? pytałam ale cos mi nie gra. Czy w dowodzie osobistym (nowym) jest jakaś cyfra lub litera określająca jego stan? Jeśli nie to jak go sprawdzić? To dla mnie bardzo ważne, proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula36 Re: stan cywilny 25.06.06, 11:34 a co ci az tak nie gra ze nie wierzysz w jego prawdomownosc?? Odpowiedz Link Zgłoś
555a Re: stan cywilny 25.06.06, 19:16 zamiast podpowiedzi same pytania............:( Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: stan cywilny 26.06.06, 22:25 na dowodzie nie sprawdzisz stanu cywilnego faceta. ale gdybys znala jego adres to wtedy mozesz sie zabawic w prywatnego detektywa. nie widze tutaj innej mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: stan cywilny 27.06.06, 18:38 zadalam to pytanie poniewaz zaciekawilo mnie co pcha kobiete w kierunku zwiazku z facetem ktoremu nie ufa w sprawach zasadniczych. Zaprasza cie do domu? Jest dostepny weekendy? Masz z nim staly kontakt? Przedstawia swoim znajomym? Pokazuje sie z toba publicznie. Jesli tak- wzkazuje na wolnego, jesli nie- na zajetego. Proste:) Odpowiedz Link Zgłoś
555a Re: stan cywilny 03.07.06, 17:36 dziękuję Wam dziewczyny za podpowiedzi, sprawa się wyjaśniła. Jest wolny i po rozwodzie ale mieszka ze swoją byłą. Fajnie, co?! Rozwód widziałam . Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: stan cywilny 03.07.06, 17:52 wbrew pozorom zamieszkiwanie ze swoim eks malzonkiem w jednym mieszkaniu zwlaszcza wsrod ludzi w wieku 40 + nie jest az takie rzadkie.Ja znam osobiscie 2 takie osoby/pary.Troche z wygody a troche dlatego ze po 40-tce nie jest juz tak latwo zaczynac wszystko od nowa, dostac kredyt na mieszkanie a nie kazdy wyszedl z malzenstwa z krociowymi oszczednoaciami.Przewaznie sa jeszcze dzieci do utrzymywania( alimentacji). Wiec jesli facet wydaje ci sie do rzeczy, nim go skreslisz sprobuj sie blizej rozeznac w sytuacji.Szczerze zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
555a Re: stan cywilny 05.07.06, 19:42 dziękuję ci Anulko za ciepłe słowa i za tę 40 z plusem. To było najlepsze i podnoszące na duchu. Bardzo. :):):) Ja jego nie skreślam tylko czekam już tak długo, że zaczynam podejrzewać czy on rzeczywiście chce być ze mną czy mieszkać z "nią" z wygodnictwa. Dzieli nas spora odległość.Wogóle sprawa zagmatwana.Nie wiem co będzie. Odpowiedz Link Zgłoś