Dodaj do ulubionych

założyłam nam wspólną skrzynkę

27.06.06, 07:40
i zaraz powysyłam Wam login i hasło do tej skrzynki. Mam nadzieję, że się
przyda do wymiany fotek lub innych wiadomosci "poufnych"..hehehe
Obserwuj wątek
    • kawa_mielona Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 27.06.06, 08:00
      wysłałam hasło i login do wspołnej skrzynki kilku Dziewczynkom z naszego
      foruma:) wysyłając tę ŚCIŚLE TAJNĄ (he he) wiadomośc kierowałam się aktywnością
      na forum, jesli kogoś niesprawiedliwie pominęłam to przepraszam - dajcie znać -
      poprawię się i wyślę:)
      • ulcia03 Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 27.06.06, 16:21
        Fajny pomysł i super hasło ;))))))
        • kawa_mielona Miraculum 28.06.06, 11:58
          ładna z Ciebie dziewczyna i jakoś tak fajnie pasuje do Ciebie ten nick, można
          powiedziec że mniej więcej tak sobie Ciebie wyobrażałam :) Pozdrawiam
          • miraculum Re: Miraculum 28.06.06, 13:53
            Hej dziękuję bardzo za komplement ;) a nick - pomysł zaczerpnięty od nazwy firmy
            mojego ulubionego kremu pod oczy :P
            • bluelove Re: Miraculum 28.06.06, 17:17
              dziewczyny jestescie sliczne :)
              ja mam teraz male zawirowanie przed wyjazdem a do tego czuje sie fatalnie,ale
              jak tylko wroce zaraz sie u Was melduje i sie pokaze oczywiscie:)
              • kawa_mielona Re: Miraculum 29.06.06, 08:22
                Koniecznie Blue, koniecznie:) Tymczasem spokojnie się pakuj i wyruszaj na
                ojczyzny łono a potem wracaj do nas jak obiecałaś:)
                Pozdrowienia
      • zoyka1 Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 16.07.06, 19:31
        Hallo Kawusiu!!!

ja tez na szczescie naleze do wysokich "kobietek"-mam tylko 175 i 41 rozmiar
        bucika,ale ponad 30 lat wiec moj wzrost kiedys nalezal do extremalnie
        wysokich...haha...i oczywiscie "krasnoludki" szaleja na moj widok-haha...pewnie
        sama to znasz.

Podaj mi prosze namiary...chetnie poklikam z "siostrzyczkami"...Pa Zoya
    • kawa_mielona Ulcia!! 04.07.06, 10:22
      no, no "Matko Przełożona Naszego Forum" - ale z Ciebie laska:) Figura jak u
      modelki i te długie nogi. Powoli okazuje sie, że wszystkie Wysokie Kobietki to
      bardzo efektowne babeczki:)

Dziewczyny, przyłączcie się do akcji fotka na wspólnej skrzynce - zapraszamy:))
      Która jeszcze nie ma hasła do naszej skrzyneczki a chciałaby mieć, żeby
      zobaczyć jak wyglądamy i pokazać siebie?
      • miraculum Re: Ulcia!! 04.07.06, 12:08
        No no Ulcia to jest laseczka niesamowita, az trudno uwierzyc ze dzidzi urodziła
        niedawno ! :) Ja takiej figury teraz nie mam a co dopiero bedzie po dzidzi??
        • kawa_mielona Re: Ulcia!! 04.07.06, 12:30
          Miraculum, nie ma na to reguł. Ja w niespełna 1,5 roku po urodzeniu synka
          jestem szczuplejsza niż przed ciążą (ważę ok 62 kg przy wzroście 180 a przed
          ciążą ok 65-67 kg). W ciązy przytyłam 20 kg. i myśłałam, że już zawsze
          będę "big mamuśką".
      • zoyka1 Re: Ulcia!! 16.07.06, 19:27
        Hallo Ulcia!!
    • ewikf Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 05.07.06, 08:17
      cześć dziewczyny!!!!

tak skromnie powiem, że chciałabym mieć dostęp do wspólnej skrzynki.Bardzo
      chciałabym Was zobaczyć, może pozbędę się swoich kompleksów(niestety je mam)
      Ewa
      • kawa_mielona Ewikf 05.07.06, 09:58
        zaraz wysyłam Ci na maila gazetowego namiar na wspólną skrzynkę:)
        A co do kompelksów, to któż ich nie ma - chyba tylko lalka Barbie ;)
        • bluelove pozdrowniea z polski :D 05.07.06, 13:55
          cześć dziewczyny ja siedzę dziś ostatni dzień w polsce,jutro już wracam do
          Wiednia, a dziś moja mama ma urodzyiny i jest od rana bardzo sympatycznie :)
          zyczę wszystkim miłego weekendu! i od zobaczenia wkrótce :)
          • kawa_mielona ooo Blue sie odezwała :)))) 05.07.06, 14:03
            cześć Blue:)
            Jak miło, że jesteś choć na chwilkę:)
            Nasze forum z lekka senne więc nie będziesz tu miała do nadrobienie wiele
            zaległości w czytaniu.
            Mam nadzieję, że pobyt w polsce Ci się udał, pozdrawiam:)
            • kawa_mielona fotka Bluelove - kolejny dowód... 10.07.06, 10:59
              ...na to, że wysoka kobieta = piękna kobieta:)))
              Pozdrawiam serdecznie:)
              • bluelove Re: fotka Bluelove - kolejny dowód... 11.07.06, 13:50
                :)
                ale teraz zauwazylam jak mi fajnie paluszki wisza z tych klapek hihihi :D
                • kawa_mielona Re: fotka Bluelove - kolejny dowód... 11.07.06, 14:37
                  A wiesz, że nie zwróciłam na to uwagi? To tylko potwierdza, że całokształt
                  bardzo efektowny:)
    • miraculum to moja robota 10.07.06, 09:45
      To ja sama usunełam swoja wiadomosc ze skrzynki- przyczyna bardzo osobista..
      Proszę nie pytać o powód...
      • kawa_mielona Re: to moja robota 10.07.06, 11:00
        Szkoda, no ale jak jest powód to nie można mieć pretensji:)
        Pozdrowienia:)))
        • troleska czy ja... 12.07.06, 20:25
          ....tez moge dostac hasło? jestem tu nowa i zainteresowała mnie ta wspólna
          skrzynka..
          • kawa_mielona Re: czy ja... 13.07.06, 09:55
            Trolesko, nic nie napisałaś na forum poza prośbą o dostęp do skrzynki.
            Idea wspólnej skrzynki nie polega na tym, żeby kazdy mógł tutaj poprosic o
            hasło i juz 'proszę bardzo'. Chodzi o to, żeby dziewczyny, które się
            tutaj 'spotykają', wymieniają róznymi problemami itd. mogły też wymieniać
            informacje w tym zdjęcia we własnym gronie (tzn. nie publikując ich na forum).
            Pobądź z nami, napisz coś o sobie a napewno chętnie podzielimy sie z Tobą
            wspólną skrzynką. Narazie, sama rozumiesz...

Ps. Skrzynka jest wspólna, dlatego jeśli Ulcia, Bluelove, Miraculum,
            Ladnapanna, Misioczat, Eloizka, Kinga lub którakolwiek niewymieniona z wysokich
            kobietek uzna, że chce Ci dać hasło to oczywiście ma do tego prawo, prawda
            dziewczynki??
            • misioczat Re: czy ja... 13.07.06, 11:17
              Bardzo mi milo, ze zostalam uznana za osobe godna zaufania i wymieniona w
              poscie Kawki M. ;), ale ja.. nie mam hasla do skrzynki, bo.. bo sama uznalam,
              ze jestem tu zbyt krotko i za malo napisalam, by prosic o nie ;)
              Jesli jednak juz na nie "zasluzylam", to chetnie je przyjme ;))
              Buziaki :***
              • kawa_mielona Re: czy ja... 13.07.06, 11:42
                Misio, pewnie że zasłużyłaś. Wysłałam Ci już jakiś czas temu. Jesli z jakiś
                powodów nie masz maila z hasłem na swojej skrzynce to daj cynk, zaraz Ci
                prześlę jeszcze raz:)
                • misioczat Re: czy ja... 13.07.06, 12:48
                  No masz Ci los! Rzeczywiscie, jest mail z haslem :) Dziekuje bardzo :*
                  Ja po prostu nie korzystam z poczty gazetowej w ogole, nie mam jej w outlooku i
                  nie sprawdzam, czy cos przychodzi ;) Dobrze, ze haslo do mojej skrzynki
                  pamietalam ;)
                  Faktycznie, smieszne haselko wymyslilas dla wspolnej skrzynki :)))
                  • misioczat Re: czy ja... 13.07.06, 12:57
                    Wlasnie zajrzalam do naszej skrzynki.
                    Dziewczyny, jestescie super. Zgrabne. Sliczne. Bardzo sympatyczne buzki!
                    Bluelove - piekna sukienka, Ulcia - megadlugie nogi, Kawka M. - moja
                    imienniczka (wnioskuje z podpisu zdjecia;) ma podobna do mojej fryzure i
                    slicznego synka! Milo Was zobaczyc.
                    Obiecuje, ze tez wrzuce swoje zdjecie, jak tylko sie naucze to robic na
                    gazetowej poczcie, bo jakkolwiek zalozylam tam konto prawie rok temu, dzis
                    zajrzalam na nie po raz pierwszy :)) Najpozniej w weekend cos wrzuce.
                    • kawa_mielona Re: czy ja... 13.07.06, 13:13
                      wrzucaj, wrzucaj:) tymczasem ja w weekend też coś zapodam (jakieś wakacyjne
                      fotki) :))
                      Pozdrawiam
                      • bluelove a ja sie zmienilam ;) 13.07.06, 13:46
                        wymienilam fotke w skrzynce jakos mnie naszla ochota ;)
                        Misio dziekuje za komplement :)
                        Kawko ja tez jestem za tym zeby nie dawac od razu hasla komus kto jednorazowo
                        wpisuje sie na forum bo potem (nie daj bog!)nasze fotki beda fruwac po
                        internecie i innych forach ;)

pozdrawiam no i duze mrozone kaffee dla WAs dziewczyny :D
                        • kawa_mielona Re: a ja sie zmienilam ;) 13.07.06, 13:54
                          Blue fajna fotka- lubię takie z odrobiną tajemniczości:) Masz ładny kolor
                          włosów. Jak już napisałam wczesniej, też wrzucę coś nowego. Pozdrawiam:)
                          • bluelove Re: a ja sie zmienilam ;) 13.07.06, 14:02
                            wrzucaj wrzucaj ja uwielbiam zdjecia ogladac/robic :D

moj kolor wlosow hihi ;) to efekt pokrycia blond balejazu ktory mi sie znudzil
                            po 4 latach,farba w kolorze ciemnego brazu,tak zeby "sprana" farba byla podobna
                            do mojago naturalnego koloru wlosow (chlodny braz) i w efekcie mam na glowie
                            zabawny trzykolorowy miszmasz blondu,spranego i zrudzialego farbowanego brazu
                            hihi i szarych odrostow :D
                            i o dziwo wszystkim sie ten mix podoba a ja sie ciesze bo w koncu mam spokoj z
                            farbowaniem co miesiac i moje wloski wracaja do formy :D
                            • bluelove Re: a ja sie zmienilam ;) 13.07.06, 14:05
                              a niech mnie :) mam jeszcze chwile wiec spakuje moj fryz do naszej skrzynki,jak
                              bedzie zawadzal to usuncie :p
                              • kawa_mielona Re: a ja sie zmienilam ;) 13.07.06, 14:26
                                Nie no Blue, że kolor ładny to już mówiłam ale uczes też bomba! Żałuję, że nie
                                mogę sobie pozwolić na taką fryzurkę. Moje włosy wymagają układania a przy
                                układzie małe dziecko + praca na 7 rano, musze stawiać na wygodę. Stąd też moja
                                fryzura to długie proste i niefarbowane włosy do ramion + prosta grzywka. To
                                akurat widać na zdjęciu. :)
                                Aha - skąd pomysł, że będzie zawadzać ten twoj fryz? nie usuwaj go czasem:)
                                • kawa_mielona to i ja coś/ kogoś dorzuciłam... 13.07.06, 14:44
                                  ...na skrzynkę - mojego męża i synka:) Dwa razy to samo zdjęcie to oczywiscie
                                  omyłkowo...
                                • bluelove Re: a ja sie zmienilam ;) 13.07.06, 14:57
                                  pewnie Kawko,fryzura powinna byc przede wszystkim wygodna dla Ciebie,a
                                  naturalne,zdrowe wlosy maja w sobie duuuuzo wdzieku :)
                                  ja tez nie lubie tracic czasu przed lustrem,tym bardziej ze moje wlosy do
                                  ukladania sa tragiczne,sypia sie i slizgaja,loki i koki trzymaja sie gora pol
                                  godziny a gumki i spinki zjezdzaja jak po slizgawce ;) dlatego ratuje mnie dobre
                                  strzyzenie i guma do wlosow,tym bardziej ze zdarza mi sie zasnac z mokrymi
                                  wlosami i wygladam rano jak dlugowlosa swinka morska :))
                                  • bluelove Re: a ja sie zmienilam ;) 13.07.06, 15:02
                                    lalala juz biegne zobaczyc :D
                                    • bluelove ojej jakie przystojniaki :D 13.07.06, 15:07
                                      nono Kasiu super sa Twoi mezczyzni,Michas jest taki slodki ze chcialoby sie go
                                      schrupac ;) pewnie bedzie lamal (wysokim) ;) kobietkom serca jak dorosnie :)
                                      • miraculum Re: ojej jakie przystojniaki :D 13.07.06, 21:13
                                        Idę wrzucę coś na skrzynkę nowego :) Juzmogę dziewczynki :)
                                        • kawa_mielona Miraculum!! 14.07.06, 00:41
                                          popędziłam na pocztę co tchu, mimo że to juz po północy. Na szczęście było
                                          otwarte (hi hi) i mogłam zobaczyć Twoją fotkę:) Wiesz co...3 atuty w wygladzie
                                          (patrz wątek Troleski) to za mało w Twoim przypadku. Masz przemiłą buzię i to
                                          zdjęcie powinni opublikować w folderze promocyjnym miasta, w którym zostało
                                          zrobione - na bank odwiedziłoby je wielu facetów :))

Ps. Dobrze, ze już możesz ;)
                                          • miraculum Re: Miraculum!! 14.07.06, 10:50
                                            Dziękuję serdecznie ;)
                                            Hmmm moze do prezydenta miasta wyślę tą fotę hihihi - miasto, to Wrocław :)
                                            Dokładnie Rynek :)
                                            • kawa_mielona Re: Miraculum!! 14.07.06, 11:07
                                              Ładny macie ryneczek we Wrocławiu:) dość często bywam w Twoim mieście...
                                              • miraculum Re: Miraculum!! 14.07.06, 15:03
                                                No to Kawusiu jak bedziesz się wybierać do Wrocławia daj znać :) To sie spotkamy
                                                może w realu :) Nie mieszkam tu, ale większość życia właśnie we Wrocku spędzam :)
    • ulcia03 Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 14.07.06, 13:19
      Aż się wstydzę wysyłać swoje zdjęcia, bo wszystkie takie ładne jesteście, a ja
      na zdjęciach wychodzę koszmarnie :( No chyba że z daleka i twarzy nie widać,
      tak jak na tamtym, które wysłałam -hihihi
      Ale zaraz coś wyszperam,nie będę taka! Poprawię najwyżej w programie Paint ;)
      Ostatnio tak sobie "załatałam" dziurę w spodniach.
      • bluelove hura hura nowe zdjecia!! 14.07.06, 14:38
        wypatrzylam na naszej skrzynce Ladna Ladna Panne (w wersji Ewy-kuszaca jablkiem;))
        oraz sliczne malenstwo i moja imienniczke naszej forumowej szefowej :)
        • misioczat Re: hura hura nowe zdjecia!! 14.07.06, 15:26
          Wrzucilam swoje fotki ;)
          Jedna strasznie wielka, przepraszam :o ;)
          • kawa_mielona Re: hura hura nowe zdjecia!! 14.07.06, 21:21
            Ulcia - buziaczki dla Basieńki:) Słodka jest, te małe nóżki i ten kapturek
            krasnala ... no czad poprostu!

Misio - faktycznie mamy podobne fryzury:) Tworzycie ładną parę, zresztą ładna z
            Ciebie dziewczyna więc wiadoma sprawa, że facet tez musi być GOŚĆ ;-)

Generalnie - i to zupelnie serio- jak sobie oglądam Was na tej skrzynce to
            dochodzę do wniosku, że forum to zgromadziło nie tylko wysokie (co jakby jest
            tutaj statutowe) ale i naprawdę atrakcyjne dziewczyny:) Pozdrawiam Was
            wszystkie długonogie LACHONY ;-)
          • bluelove Re: hura hura nowe zdjecia!! 15.07.06, 15:05
            widac Misio ze pracujesz nad brzuszkiem,jest swietny :D i masz ladne wloski i
            oczki :)
    • ulcia03 misioczat!!! 15.07.06, 18:30
      Super zdjęcia i fajny facet. Widzę, że lubisz podobne kolorki ciuchów jak ja :)
      Kocham taki wściekły róż (magenta). :))))))))
      • misioczat Re: misioczat!!! 16.07.06, 17:14
        Ciesze sie, ze sie fotki podobaly ;)
        Kawka - dziekuje za komplement, rowniez w imieniu mojego M ;) :*
        Bluelove - nic a nic nie pracuje nad brzuchem ani nad niczym innym :D Jestem
        calkowicie asportowa i nie cierpie wysilku fizycznego, bo sie szybko
        mecze :P :))) Rowniez dziekuje za mile slowa :*
        Ulcia - znow dziekuje za komplementy ;) :* Ja w ogole kocham kolory ;)))
        Pozdrowionka :*
    • kawa_mielona Blue 18.07.06, 13:58
      jak mogę dopisać się do księgi gości w Twojej wizytówce? nie umiem tego
      zrobić...czy mam użyć opcji 'dodaj wpis' w mojej księdze? bo jak zaglądam na
      Twoją wizytówkę to nie ma tam przy księdze gości takiej opcji jak 'dodaj
      wpis'...
      Sorry za prywatę:)) Ale tak BTW to mogłybyście sobie pozakładać wizytówki
      gazetowe... trza iśc z postępem:))
      • kawa_mielona Re: Blue - już umiem :)) 18.07.06, 14:05
        • bluelove Re: Blue - już umiem :)) 18.07.06, 14:10
          dzieki za mily wpis :))
          no wlasnie kobiety do klawiatur i zakladac wizytowki :D
          • misioczat Re: Blue - już umiem :)) 18.07.06, 14:38
            Co to wizytowka?? :))
            Gdzie to jest?
            O co chodzi???
            :D
            • bluelove Re: Blue - już umiem :)) 18.07.06, 14:40
              misiu tylko kliknij w swojego nicka jak wejdziesz w jakis post i od razu mozesz
              zalozyc wizytowke :D
              • kawa_mielona Re: Blue - już umiem :)) 18.07.06, 14:44
                Wiedziałam,że na Misię można liczyć:))
                • bluelove Re: Blue - już umiem :)) 18.07.06, 14:47
                  my to jak jakas swieta trojca hihi tak teraz sobie pomyslalam-zawsze razem przy
                  kompach jakby jakas telepatia :D
                  • kawa_mielona Re: Blue - już umiem :)) 18.07.06, 14:55
                    Aż jestem zdziwiona, ze ja się wczoraj nie poparzyłam...(to tak tytułem
                    czarnego humoru - mam nadzieję, że się nie obrazicie).
                    • bluelove Re: Blue - już umiem :)) 18.07.06, 14:57
                      hihi ;)
                      dam Wam znac zebyscie uwazaly na siebie jak bede znowu wlazic po jakims drzewie
                      albo plocie :D
                • misioczat Re: Blue - już umiem :)) 18.07.06, 15:13
                  hihihi fajne to.. ;)
                  ta wizytowka znaczy sie :D
                  pomędrkuję nad nia, moze cos stworze :D
                  • bluelove Re: Blue - już umiem :)) 18.07.06, 15:14
                    no to ja juz sie czaje na Twoja ksiege gosci :)
                    • rasgeea Re: Blue - już umiem :)) 19.07.06, 08:23
                      ja tez chce:) dopiero sie uaktywniam :)
                      • buterfly5 to i ja poproszę:) 20.07.06, 14:08

• kawa_mielona tulcymea, rasgeea,troleska... 20.07.06, 14:20
                          • kawa_mielona Re: tulcymea, rasgeea,troleska... 20.07.06, 14:23
                            uhhh...za szybko enter
                            no w każdym razie chciałam powiedzieć, ze wysłałam mailem gazetowym do kilku
                            nowych dziewczyn namiary na wspólną skrzyneczkę:))
                            niech to będzie zachęta do zamieszczenia zdjęć;-)
                            Pozdrawiam
                            • rasgeea Re: tulcymea, rasgeea,troleska... 20.07.06, 14:24
                              i bedzie:) z neta korzystam w pracy ale jutro juz tam zaraz z domu jakies
                              przytargam:)
    • rasgeea Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 20.07.06, 14:40
      haha ale hasło jest po prostu niezle :D
      • kawa_mielona Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 21.07.06, 11:50
        Rasgeea masz bardzo miłą buzię, taką mega-sympatyczną :))No i te
        włosy....cudowne poprostu...zresztą już Ci gdzieś pisałam, że zawsze marzyłam o
        naturalnych lokach:) Przesłodka Chrześniaczka i 'Cykonia nigra' czyli bocian
        czarny też super, piekne zdjęcia gór...ogólnie wszystko bjuti:)
    • tulcymea Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 21.07.06, 08:23
      Dzięki za wtajemniczenie mnie. Zaraz poślę jakieś zdjęcie. Niestety w pracy mam
      takie niezbyt reprezentacyjne. Musiałabym w niedziele w domu pogrzebać w
      innych. Ale laski jesteście super, widziałam, widziałam!!!
      • kawa_mielona Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 21.07.06, 11:52
        Tulcymea, jeśli to zdjecie na skrzynce jest mało reprezentacyjne to wersja
        badziej reprezenatcyjna nie mieści się w mojej wyobraźni. Serio. Piękna kobieta
        z Ciebie i te wiatraki w tle...a "TULCYMEA" brzmi prawie jak "DULCYNEA" :))
        Pozdrawiam Kasia
        • rasgeea Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 21.07.06, 11:57
          a ja kombinuje jak zmniejzyc zdjecie do mojej wizytowki. w pracy jest to troche
          trudne ale mam nadzieje ze w koncu mi sie to jakos uda:) kamusi takie
          komplementy..no no no...zawstydzilam sie;)))))
          • kawa_mielona Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 21.07.06, 12:04
            możesz sobie z sieci sciągnąć darmowy program do obróbki zdjeć, z podstawowymi
            opcjami do zmniejszania fotek wystarczy,
            ja mam np. ten:
            dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=1013&t=12
        • tulcymea Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 21.07.06, 12:03
          O Je-ssu! :o) Dzięki. Nie chciałam się domagać komplementów mówiąc mało
          reprezentacyjne. Chodziło o okulary. Oczu nie widać. Wszak oczy są zwierciadłem
          duszy. Ale dziekuję z całego serca.
          Co do nicku - to wymyślił mi taka ksywkę Mój Ukochany (wtedy niestety), wiele
          lat temu. Połączenie Dulcynei z pewną istotną dla nas nazwą.
          • kawa_mielona Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 21.07.06, 12:06
            Wiem Tulcymeo, że się nie domagałaś ale nie mogłam się oprzeć, żeby nie
            skomplementować:)
            A co do skojarzenia nt. nicka to jestem z siebie dumna, że
            miałam "nosa"...hehehehe
            • melisa82 Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 21.07.06, 15:36
              i ja również poprosze o koordynaty niezbędne do wejścia na naszą skrzynke:)
              • troleska Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 22.07.06, 22:05
                bardzo się ciesze że dostałam hasło do naszej skrzynki:) juz wysyłam swoje
                zdjęcie...
                • kawa_mielona Troleska 22.07.06, 22:26
                  bardzo fajne zdjęcia, ładna z Ciebie dziewczyna:) Emanujesz młodością i
                  swieżością:)
                  Pozdrawiam Kasia
                  • wysokawawa Re: Troleska 23.07.06, 03:12
                    Jak się dostać na tą skrzynkę?

Pozdrowienia z wawy
                    Kasia
                    • troleska Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 23.07.06, 16:35
                      dziękuje kawko, uważam że wszystkie jesteśmy bardzo ładne.
                      • kawa_mielona Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 24.07.06, 14:10
                        Tulcymea - wiem dlaczego wśród swoich 3 atutów wyliczasz oczy - faktycznie są
                        piękne. Piszesz, że MISS Niagara nie zostałaś ale MISS tamtego Balu na pewno!
                        Pozdrawiam Kasia
                        • tulcymea Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 25.07.06, 07:22
                          hahaha, dzięki. To byl bal w stylu Paris Hilton. wszelkie diamenty, tiary,
                          łańcuchy były na miejscu.
    • palola3 Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 24.07.06, 20:04
      ja też chce namiary:)
      • milkee Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 24.07.06, 20:11
        bardzo prosze i ja o te namiary..teraz wsiadam na rower i jade na ploty do
        psiapsiółki..a pozniej chyba..sleczenie nad projektem-dyplomem(niestety..jak sie
        wczesniej nie chcialo..to w wakacje trzeba)..z gory dziekuje:)
        • eirien Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 24.07.06, 20:50
          w takim razie ja też się uśmiecham o to hasło :>
          a fotki mam wysłać na mejla wysokie_kobietki@gazeta.pl? czy to jakiś inny jest? :P
    • kawa_mielona Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 25.07.06, 22:12
      Domciu! Dla mnie jesteś ładną i (to widać) szczęśliwą, dowartościowaną kobietą
      na wszystkich tych fotkach ale skoro pytasz to powiem Ci, że zdecydowanie
      najładniej w wersji BLOND:)
      • kawa_mielona Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 25.07.06, 22:12
        Zapomniałam dodac, ze przy Twoich fotach, te moje jakies takie mało widokowe:)
        • doma791 Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 25.07.06, 22:19
          eeeee tam głupoty gadasz,twoje tez są przecudne-fajowa grzywka( mi chyba jakoś
          nie pasuje),śliczny synek, no i przystojny mąż.
          Ale szczerze-to najładniejsze twoje foto juz sama wykasowałas(to z Michem i w
          rozpuszczonych włosach).Pozdrawiam:)
          P.s.Troszkę się namęczyłam przy wybieraniu tych foto,więc się cieszę ze się
          podobają hihiihihi.Buźka:)
        • kawa_mielona a tak w ogóle to... 25.07.06, 22:20
          Misio- ale czadzik to zdjęcie z bernardynem:) i jak trafnie zatytułowane-
          śliczną miał Panią ten piechol:)
          Melisa i Eirien - kolejne ładne dziewczyny wśród wysokich...jak faktycznie
          kiedyś zrobimy ten bal to będzie to wydarzenie towarzyskie na skalę "balu
          debiutantek we Wiedniu" :)
          Milkee - w Twojej ładnej buzi jest to co uwielbiam widzieć w ludziach -
          emanujesz optymizmem i ciepłem...pewnie taka jestes w rzeczywistości:)
          • kawa_mielona Re: a tak w ogóle to... 25.07.06, 22:24
            do jutra Domciu...ja juz na dziś znikam:) miłych snów:)
            Aaaa nie powiedziałas mi, który kolorek włosków jest aktualny? Trafiłam z tym
            blondem?
          • doma791 Re: a tak w ogóle to... 25.07.06, 22:25
            No własnie Misio- ten bernardyn jest siuuuper.Moi teściowie mają sukę
            kaukaza,ale własnie o umaszczeniu bernardyna.Tez jest kochana:)
            • misioczat Re: a tak w ogóle to... 26.07.06, 11:49
              W imieniu piechola :D dziekuje za komplementy ;)
              Piesio od czubka nosa do konca ogona mial 180cm i byl dziewucha, wiec Jej
              zdjecie na tym forum jest bardzo na miejscu :D Rozmiaru obuwia nie znam ;) ale
              lapy miala wielkosci moich pięści ;) Zajmowala sie glownie spaniem i nie miala
              faceta, za to uganialy sie za nia wszystkie malutkie pieski hehe..
              • kawa_mielona Re: a tak w ogóle to... 26.07.06, 11:53
                Hahaha! To kolejny dowód na to, ze mali faceci kochają wysokie babki bez
                względu na rząd i gatunek :)
                • misioczat Re: a tak w ogóle to... 26.07.06, 12:40
                  Nooo.. a ona z godnoscia ich przeganiala.. :D
    • miraculum Basieńka Uleńki 26.07.06, 17:23
      Ulcia własnie zobaczyłam foteczki Basienki - ta za tatusiem jest rozczulajaca,
      az sie wzruszyłam Pozdrawiam :)
      • doma791 Re: Basieńka Uleńki 26.07.06, 17:33
        No własnie-śliczniutka w tym żółtym ręczniku(to chyba ręcznik,albo jakiś
        kocyk?).No i wzruszające foto męża i Basią-mam nadzieję ze mój tez tak będzie
        wyglądał z naszą pociechą za niedługi czas:)
        • kawa_mielona Re: Basieńka Uleńki 26.07.06, 22:10
          Baśka jest śliczna, ma wspaniałą brzoskwinkową cerkę i cudne oczki:) Zgadzam
          się z dziewczynami, że fotka z Tatusiem jest rozczulająca ale dodam Ulciu, że
          Ty na spacerku też uroczo wyszłaś:)
    • kawa_mielona Blue 28.07.06, 10:23
      Śliczna Ty, śliczne fotki:)
      Ładnie Ci i w wersji blond i w wersji natural, coć ta druga nadaje Ci chyba
      więcej dziewczęcości i świerzości:) Tak i tak poprostu pięknie:) A sylwetka -
      IDEALNA! Jak to mawiają :ładnemu we wszystkim ładnie:0)
      • bluelove Re: Blue 28.07.06, 10:29
        dziekujem :) ale w wersji ciemniejszej mam wiecej cialka hihi ;)
        • kawa_mielona Re: Blue 28.07.06, 10:38
          napisałam 'świerzości'- a tfuuu - świeŻości miało być:)

Eeee tam wcale Ci nie wyszło na szkodę to 'więcej ciałka' czego dowdem są
          omawiane foty:O)
          • bluelove Re: Blue 28.07.06, 10:42
            spoko spoko na naszym forum na szczescie nie ma tych maniakow ortograficznych ;)
            • paulina_nadia Re: Blue 28.07.06, 11:49
              cholera mnie bierze, że w pracy nie mogę wchodzić na pocztę gazety (a w domu
              nadel nie mam netu). Jestem już Was taka ciekawa!!! Na razie podesłałam Wam
              zdjęcie córci:)
              • kawa_mielona Nadia 28.07.06, 11:59
                Paulino, Nadia jest pzreśliczna:) Poprostu sama słodycz i te 'czarne stópki'
                hihihihi. Nie szukasz przypadkiem zięcia?
                • paulina_nadia Re: Nadia 28.07.06, 12:06
                  oczywiście, że szukam! Muszę zapewnić córce wysokiego mężczyznę, żeby jej te
                  malutkie (co się tak wtulać lubią) wszystkich nie pozabierały:)

ps. w imieniu Nadii dziękuję za komplement. A takie nogi ma jak biega po
                  tarasie:)))
                  • bluelove Re: Nadia 28.07.06, 12:15
                    piekna jest NAdusia,ma slodka buzinke i przypomina na tym zdjeciu lesna rusalke
                    ktora wlasnie przebiegla lasem ;) i ten butterfly we wloskach :)
    • ulcia03 a gdzie fotki blue?? 28.07.06, 12:38
      Chwalicie i chwalicie a ja nie wiem co, bo na skrzynce na pewno nie niebiesko :(

Paulinko! Nadia jest super!!! wygląda na taką pełną energii i zapału do
      brudzenia łapek dolnych :)

Doma!!! Moim zdaniem najfajniejsze Twoje zdjęcie to to na zielonej trawce
      Wszystkie super, ale to the best!). Ja jednak jestem fanką blond - włosów, mimo
      namnażających się dowcipów o ich "nosicielkach".

A moja Baśka to pulpecik mały, co nie?? A mój mąż ma z nią świetne zdjęcia. Aż
      mu zazdroszczę. Jeszcze kiedyś jakieś dorzucę.
      • paulina_nadia dziewczyny!!! 28.07.06, 12:42
        tylko pls nie kasujcie Waszych zdjęć!!! W końcu przeciez będę mieć w domu
        internet (mam nadzieję, że zanim laptop mi się zetarzej;) i wtedy chciałabym
        Was obejrzeć.

Normalnie ciekawość mnie zżera!!!
      • bluelove Re: a gdzie fotki blue?? 28.07.06, 12:45
        ulcia cudak ze mnie :(
        ale wysylam jeszcze raz choc uwazam ze sa ciekawsze rzeczy do ogladania hii ;)
        • bluelove Re: a gdzie fotki blue?? 28.07.06, 12:49
          ps i Basia jest super slodkim pulpecikiem :) a Ty wygladasz rewelacyjnie po
          ciazy chcialabym miec taki fajny brzuszek :)
    • anula_j robicie tylko apetyt! 28.07.06, 22:36
      zachwycacie się sobą nawzajem a ja nie mogę zobaczyć Waszych zdjęć. no nic, czekam cierpliwie, mam nadzieję że się dochrapię hasła do skrzynki za jakiś czs...
      • kawa_mielona Re: robicie tylko apetyt! 02.08.06, 13:02
        Anulko wystarczyło poprosić o namiary na wspólną skrzynkę (tak jak robiły dotąd
        wszystkie dziewczyny zainteresowane tym tematem) bo samym, nawet
        najcierpliwszym czekaniem niewiele można się dochrapać. Wprawdzie przyznałam
        się do uprawiania czarnej magii ale w myślach jeszcze czytać nie umiem...no ale
        już wiem, że chcesz to hasełko więc wysyłam:) Pozdrawiam:)
    • ewikf Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 02.08.06, 12:55
      Witam wysokie dziewczyny!!!
      Ja już po urlopie i przesłałam Wam swoje zdjęcia z wakacji.
      Ewikf
      • kawa_mielona Emilka i Ewka :) 02.08.06, 13:10
        Ewciu, ależ jesteś zgrabniutka! Jak zresztą każda wysoka laska:)) Też niedługo
        odwiedzę Kołobrzeg:)

Emilko, ślicznie wyglądałaś jako świadek u brata na weselu i widać, że dobrze
        się bawiłaś. Miałas bardzo ładną kreację i śliczny szal do tego
        gorseciku...ehhh kiecka na wesele cały czas spędza mi sen z powiek:)
        • milkee Re: Emilka i Ewka :) 03.08.06, 13:02
          aa..dziekuje dziekuje:) dopiero dzis odczytalam - a jesli chodzi o kreacje-ta
          kazda czesc byla kupiona w innym sklepie:)-jakos nie moglam znalezc nic to
          pasowałaoby jednoczesnie na moja gorna i dolna czesc ciala..hehe
    • ewikf Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 02.08.06, 15:34
      Dziewczyny wysłałam swoje zdjęcia. Co myślicie?? Nie jest chyba tak żle??
      • bluelove Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 02.08.06, 16:41
        dziewczyny wszystkie jestescie sliczne,takie usmiechniete ze az chce sie z Wami
        siasc przy kawie i przegadac caly dzien :)
      • kawa_mielona Ewik:) 02.08.06, 20:26
        Źle? Alez jesteś super..no ale już to napisałam 2 posty wcześniej:))
    • vejni Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 02.08.06, 15:35
      A czy i ja moge prosic o namiary na skrzynke? Czy jeszcze jestem zbyt nowa?:)
      Jesli to drugie, to bede cierpliwie czekac:) Swoje zdjecia chetnie wam wysle,
      moze nie natychmiast, musialabym najpierw jakis nosnik skombinowac i do pracy
      przyniesc. Obawiam sie, z tego co piszecie, ze jednak bede wygladac dosc
      zalosnie na tle szanownych forumowiczek...;)
      • vejni Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 03.08.06, 10:38
        Dzieki Kasia, juz sobie poogladalam wasze przesympatyczne buźki:))
        A ja juz nawet przynioslam dzis swoj komp do pracy, zeby cos wam przeslac
        swojego, ale coz, okazalo sie ze nie wystarczy podstawic komputer pod nadajnik
        zeby sie polaczyl z netem...:(
        • karelka Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 03.08.06, 11:43
          heej, ja teeez chceee haaaslooo (plizz) :)
    • motylkowa2 Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 03.08.06, 14:10
      Hej forumowiczki!:))) Jak sie macie?:) oraz Droga Kaweczko_Mielona:) jak
      zasłuże na hasło to bardzo poproszę o sygnał:)))
      Dwa dni mnie nie było a już tyle nowych wątków widzę:)
      Pozdrawiam!!!
      • doma791 Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 03.08.06, 16:15
        Hej dziewczynki
        witam po małej przerwie,mam chwilkę czasu w pracy wiec cos tam
        popiszę.Internetu nadal w domku nie mam,i mi go brakuje,ale naszego forum
        jeszcze bardziej.Ale mam nadzieję ze w nast tyg w końcu mi tego neta w domciu
        zrobią.
        Co tam słychać na forum?widzę ze pojawiają się nowe forumki-cieszy mnie to
        bardzo.U mnie git,wybrałam się w końcu do sklepu ciązowego,ale ....wszytko na
        mnie narazie za duże(choć raz hihihi),chyba się jeszcze na jakis czas wstrzymam
        z tymi zakupami.
        pozdrawiam:)
        • kawa_mielona Domcia!! 03.08.06, 21:04
          Jak fajnie, ze wpadłaś:) Wbrew Twoim zaleceniom tęsknimy za Tobą bardzo (no
          przynajmniej ja tęsknię) i czekamy aż wrócisz. Całuski:)
          • doma791 Re: Kawko kochana:) 04.08.06, 12:56
            Ja znów ukradkiem w pracy na necie,w sumie nudzę się , ale mamy kamery więc nie
            chcę przeginać.Ja równieza za wami tęsknię(mąz się nabija ze się uzależniłam,i
            ze zaczynam być fanką różnych forum),a za tobą Kawko szczególnie:)
            • bluelove Re: Kawko kochana:) 04.08.06, 14:03
              hej hej jestes jeszcze Doma?
              ja sie dopchalam w koncu do kompa ;) poslalam od razu obiecane fotki :D
    • kawa_mielona Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 09.08.06, 20:51
      Zapodałam na skrzynkę moj pierwszy wyrób. Bądźcie szczere, liczę na
      konstruktywną krytykę...
      • misioczat Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 10.08.06, 11:53
        Mi sie bardzo podoba naszyjnik! Sliczny, naprawde!
        Kolczyki mniej, ale to pewnie dlatego, ze ja nie nosze kolczykow i jakos
        generalnie nie mam pogladu na te czesc bizuterii ;)
        No i cudny ten Twoj Michalek. Jesli kiedykolwiek zdecyduje sie na dziecko,
        chcialabym, by byl to taki wlasnie chlopaczek jak Twoj ;) Pamietam takie piekne
        zdjecie.. chyba zatytulowalas je "Moi mezczyzni" - tam byl Twoj maz i synus.
        Zaluje, ze go sobie nie zapisalam, bo juz je zabralas, a strrrrasznie mi sie
        podobalo :D Milo by bylo miec kiedys takie samo zdjecie z moimi mezczyznami ;)
        • miraculum Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 10.08.06, 12:03
          Kasiu bizuteria bardzo mi sie podoba!!! Masz kobieto talent :) Ja mam w ogóle
          bzika na punkcie kolczyków i te bym na pweno kupiła:) wisiorek równiez ale
          rzadziej nosze cacka na szyi :)
      • kawa_mielona Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 10.08.06, 12:54
        Miło mi czytać, że Wam się podobaja te moje 'skrętki' (tak nazwał to mój mąż).
        Obiecuję wkleić fotki pozostałych, tylko muszę zrobić zdjęcia w dzień bo
        wieczorem nie mam odpowiedniego światła.

Jeszcze przyjemniej jest czytać miłe słowa nt. Michałka, który jest moją
        największą dumą i radością życia:)
    • kajkakajka1 Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 22.09.06, 21:27
      czesc dziewczyny, jestem nowa forumowiczka, ale mam nadzieje,ze zasłuze na
      zaufanie i dostane haslo do skrzynki?:) odwdziecze sie swoimi zdjeciami:)
      chetnie Was wszystkie poznam
    • kajkakajka1 Re: założyłam nam wspólną skrzynkę 22.09.06, 21:34
      a ja jako swieza forumowiczka tez moge dostac haslo? zrewanzuje sie swoimi
      zdjeciami.pozdrawiam cieplutko wszystkie wysokie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka