Dodaj do ulubionych

cholerna bezsenność...

29.01.03, 21:44
U mnie już prawie północ, powinnam spać, a nie mogę bo mi sie zegar
biologiczny nie chce przestawić z czasu polskiego...

Znacie jakiegos dobrego zegarmistrza?
:-)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Xanatos Re: cholerna bezsenność... IP: *.acn.pl 29.01.03, 22:20
      Może ja, jako przyjaciel towarzysza Y dotrzymam Ci towarzystwa :))
      • aise_ Re: cholerna bezsenność... 29.01.03, 22:25
        z przyjemnością dziką przyjmuję ofertę
        :-))

to co? znasz jakieś dobre środki na sen?
        • Gość: Xanatos Re: cholerna bezsenność... IP: *.acn.pl 29.01.03, 22:27
          aise_ napisała:

> z przyjemnością dziką przyjmuję ofertę
          > :-))
          >
          > to co? znasz jakieś dobre środki na sen?
          >

Moje opowiastki :)))
          • aise_ Re: cholerna bezsenność... 29.01.03, 22:28
            no to zaczynaj...
            • Gość: Xanatos Re: cholerna bezsenność... IP: *.acn.pl 29.01.03, 22:33
              aise_ napisała:

> no to zaczynaj...

A więc to było tak. Urodziłem się. Potem dorastałem zastanawiając się o co
              chodzi w tym świecie. Kiedy dorosłem i tak nie wiedziałem o co chodzi. Chociaż
              mówili, że rządzi dupa i forsa. Ja wierzyłem w ideały. Wierząc w te ideały
              skończyłem pod mostem zbierając drobne od biegnących do tramwaju. Nikt mnie
              nie kochał i umarłem na zawał. To tak w skrócie. :))
              Towarzysz Y ogląda 2 wieże :))
              • aise_ Re: cholerna bezsenność... 29.01.03, 22:39
                A to teraz pisze za Ciebie Twoja dusza potępiona, która szuka ukojenia? Co tam
                sie w "Dziadach" do takich mówiło? :-))

No tak... "Dwie wieże" - coś mi doszły słuchy o tym...
                A Ty juz widziałeś? Ja już, ale musze jeszcze raz, bo nie wszystko rozumiałam
                (dubbing w języku jeszcze dla mnie obcym)
                • Gość: Xanatos Re: cholerna bezsenność... IP: *.acn.pl 29.01.03, 22:42
                  aise_ napisała:

> A to teraz pisze za Ciebie Twoja dusza potępiona, która szuka ukojenia? Co
                  tam
                  > sie w "Dziadach" do takich mówiło? :-))
                  >
                  > No tak... "Dwie wieże" - coś mi doszły słuchy o tym...
                  > A Ty juz widziałeś? Ja już, ale musze jeszcze raz, bo nie wszystko
                  rozumiałam
                  > (dubbing w języku jeszcze dla mnie obcym)

Moja dusza potępiona jeszcze jęczy w sieci :)))
                  Towarzysz Y ogląda teraz swojego idola Frodo, choć tak naprawdę fascynuje go
                  Aragorn :))) Niestety jeszcze nie widziałem :(((
                  • aise_ Re: cholerna bezsenność... 29.01.03, 22:45
                    no właśnie, nie wiedziałam, ze idolem tow. y. jest Frodo...
                    Stawiałam na Legolasa (ew. Elronda,:-)))

A kto jest głównym anty-idolem poza Sauronem ofkors?
                    Arwena?
                    • Gość: Xanatos Re: cholerna bezsenność... IP: *.acn.pl 29.01.03, 22:48
                      aise_ napisała:

> no właśnie, nie wiedziałam, ze idolem tow. y. jest Frodo...
                      > Stawiałam na Legolasa (ew. Elronda,:-)))
                      >
                      > A kto jest głównym anty-idolem poza Sauronem ofkors?
                      > Arwena?
                      >

Oczywiście Arwena, bo się dobiera do Aragorna. O ile pamiętam :)))
                      • aise_ Re: cholerna bezsenność... 29.01.03, 22:53
                        no tak, i jeszcze dlatego, ze jest jej za dużo i dlatego, że wcisnęli ją,
                        patałachy, zamiast Glorfindela...
                        • Gość: Xanatos Re: cholerna bezsenność... IP: *.acn.pl 29.01.03, 23:01
                          aise_ napisała:

> no tak, i jeszcze dlatego, ze jest jej za dużo i dlatego, że wcisnęli ją,
                          > patałachy, zamiast Glorfindela...
                          > :-)))
                          >

? Ładna jest :)))
                          • aise_ Re: cholerna bezsenność... 29.01.03, 23:04
                            ładna jest (w koncu jest elficą, prawda?), ale niebezpiecznie przypomina Liv
                            Tyler, a tym samym jej tatusia.:-))
                            Oceń sam...
                            • Gość: Xanatos Re: cholerna bezsenność... IP: *.acn.pl 29.01.03, 23:14
                              aise_ napisała:

> ładna jest (w koncu jest elficą, prawda?), ale niebezpiecznie przypomina Liv
                              > Tyler, a tym samym jej tatusia.:-))
                              > Oceń sam...
                              >
                              >

Może. Ale jest ładna :)))
                              • aise_ Re: cholerna bezsenność... 29.01.03, 23:20
                                No jest, jest (tu aise energicznie pokiwała głową), ale jest jej za dużo. I po
                                co ona sie tak tego Aragorna czepia? Przez nią tow. y. chodzi sfrustrowany...
                                :-)

• Gość: Xanatos Re: cholerna bezsenność... IP: *.acn.pl 29.01.03, 23:22
                                  aise_ napisała:

> No jest, jest (tu aise energicznie pokiwała głową), ale jest jej za dużo. I
                                  po
                                  > co ona sie tak tego Aragorna czepia? Przez nią tow. y. chodzi sfrustrowany...
                                  > :-)
                                  >
                                  >

Jak nic :)) Zżyma się tow. Y kiedy Arwena dotyka Aragorna :))) Jesteśmy
                                  bezczelini :)))
                                  • aise_ Re: cholerna bezsenność... 29.01.03, 23:26
                                    A w 2 wieżach to ona go dotyka że hoho!:-))

Owszem jesteśmy bezczelni, mam tylko nadzieje, że tow. y tego sie nie
                                    doczyta... Nie wiem jak Ty, ale ja jestem daleko, poza zasiegiem zemsty...
                                    :-))))
                                    • Gość: Xanatos Re: cholerna bezsenność... IP: *.acn.pl 29.01.03, 23:28
                                      aise_ napisała:

> A w 2 wieżach to ona go dotyka że hoho!:-))
                                      >
                                      > Owszem jesteśmy bezczelni, mam tylko nadzieje, że tow. y tego sie nie
                                      > doczyta... Nie wiem jak Ty, ale ja jestem daleko, poza zasiegiem zemsty...
                                      > :-))))
                                      >

Ja jestem zbyt blisko. Nestety... :)))
                                      • aise_ Re: cholerna bezsenność... 29.01.03, 23:31
                                        Co sie przejmujesz? W koncu i tak już jestes dusza potepiona. Ja moge dopiero
                                        sie stać jak mi sie nie uda uniknąc karzacej ręki tow. y.:-))
                                        A nie uda sie jak znam życie i twórczość...

Myslę, że możemy sobie jeszcze troche pohasać. I tak juz gorzej być nie może...
                                        • Gość: Xanatos Re: cholerna bezsenność... IP: *.acn.pl 29.01.03, 23:34
                                          aise_ napisała:

> Co sie przejmujesz? W koncu i tak już jestes dusza potepiona. Ja moge
                                          dopiero
                                          > sie stać jak mi sie nie uda uniknąc karzacej ręki tow. y.:-))
                                          > A nie uda sie jak znam życie i twórczość...
                                          >
                                          > Myslę, że możemy sobie jeszcze troche pohasać. I tak juz gorzej być nie
                                          może...
                                          >

Czyli możemy go wyzwać od kryptohomoseksualistów? Będzie na Ciebie :)))
                                          • aise_ Re: cholerna bezsenność... 29.01.03, 23:37
                                            Nie nie nie... Nie dam sie wrobić!
                                            To Ty zasugerowałeś, ja tylko się zainteresowałam szczegółami. Wszystko masz
                                            czarne na białym.
                                            • Gość: Xanatos Re: cholerna bezsenność... IP: *.acn.pl 29.01.03, 23:39
                                              aise_ napisała:

> Nie nie nie... Nie dam sie wrobić!
                                              > To Ty zasugerowałeś, ja tylko się zainteresowałam szczegółami. Wszystko masz
                                              > czarne na białym.
                                              >

Ja nic nie pisałem. To Ty... :))
                                              • aise_ Re: cholerna bezsenność... 29.01.03, 23:41
                                                Ja?? Alez skąd!
                                                A kto sugerował, że tow. y. intersuje się pzzesadnie Aragornem, hę? Ty!!!
                                                :-))))))))
                                                • Gość: Xanatos Re: cholerna bezsenność... IP: *.acn.pl 29.01.03, 23:43
                                                  aise_ napisała:

> Ja?? Alez skąd!
                                                  > A kto sugerował, że tow. y. intersuje się pzzesadnie Aragornem, hę? Ty!!!
                                                  > :-))))))))
                                                  >

Ale to Ty pociągnęłaś temat :P :))) Ty!!!
                                                  • aise_ Re: cholerna bezsenność... 29.01.03, 23:46
                                                    nienienie, ja przeprowadziłam naukową analizę przypadku, co nie zmiania faktu,
                                                    że to wszystko były Twoje insynuacje... :-))))))))))
                                                  • Gość: Xanatos Re: cholerna bezsenność... IP: *.acn.pl 29.01.03, 23:49
                                                    aise_ napisała:

> nienienie, ja przeprowadziłam naukową analizę przypadku, co nie zmiania
                                                    faktu,
                                                    > że to wszystko były Twoje insynuacje... :-))))))))))

Lepiej idźmy spać aise, bo ja idę. Dobranoc :)))

• aise_ Re: cholerna bezsenność... 29.01.03, 23:50
                                                    Czas najwyższy - u mnie prawie 2 w nocy... No to sie wyśpię jak nie wiem co...
                                                    Dobranoc:-))
              • Gość: Xanatos Re: cholerna bezsenność... IP: *.acn.pl 29.01.03, 22:39
                Gość portalu: Xanatos napisał(a):

> aise_ napisała:
                >
                > > no to zaczynaj...
                > > :-))
                >
                >
                > A więc to było tak. Urodziłem się. Potem dorastałem zastanawiając się o co
                > chodzi w tym świecie. Kiedy dorosłem i tak nie wiedziałem o co chodzi.
                Chociaż
                > mówili, że rządzi dupa i forsa. Ja wierzyłem w ideały. Wierząc w te ideały
                > skończyłem pod mostem zbierając drobne od biegnących do tramwaju. Nikt mnie
                > nie kochał i umarłem na zawał. To tak w skrócie. :))
                > Towarzysz Y ogląda 2 wieże :))

No i jak mówiłem aise ogarnął sen :))) Śpij dobrze.
                • aise_ Acha! A tu Cie mam! 29.01.03, 22:42
                  probuj dalej...
                  • Gość: Xanatos Re: Acha! A tu Cie mam! IP: *.acn.pl 29.01.03, 22:47
                    aise_ napisała:

> probuj dalej...
                    >

No więc w 48 roku narodził się pewien człowiek. Już od małego był podłej
                    postury. Jako że nie był piękny, kiedy stał się mężczyzną, żadna kobieta nawet
                    ta najbrzydsza go nie chciała. Jednak brzydki człowiek był łebski i wymyślił
                    Microsoft. Zarobił kupę kasy i wtedy chciały go nawet najpiękniejsze kobiety
                    świata. Okazało się wtedy, że wcale dupa nie rządzi światem, tylko
                    forsa... :)))
                    • aise_ Re: Acha! A tu Cie mam! 29.01.03, 22:51
                      a to bardzo piękna przypowieść z morałem na dodatek! chce-my wię-cej! CHCE-MY
                      WIĘ-CEJ! C H C E - M Y W I Ę - C E J!
                      • Gość: Xanatos Re: Acha! A tu Cie mam! IP: *.acn.pl 29.01.03, 22:59
                        aise_ napisała:

> a to bardzo piękna przypowieść z morałem na dodatek! chce-my wię-cej! CHCE-
                        MY
                        > WIĘ-CEJ! C H C E - M Y W I Ę - C E J!
                        >

Boże kobieto :))) Był kiedyś ogromny 10 metrowy wilk. Wilk spojrzał w wodę i
                        zapragnął pływać. Wskoczył do wody i wcale nie tonął. Nawet się zanurzał.
                        Łowił tam ryby i nie musiał wychodzić na ląd. Po milionach lat jego łapy
                        zmieniły się w płetwy i został wielorybem. Cóż prawa ewolucji są nieubłagane.
                        Morał. Nie wchodź do wody bo po pewnym czasie zostaniesz kaszalotem :))
                        • aise_ :-)))))))))))))) 29.01.03, 23:03
                          Xanatos, nie rób mi tego...
                          Nie moge się śmiać głośno, bo obudzę cały dom...

chcemy jeszcze!!!!!
                          :-))))))))))))))))))))))))
                          • Gość: Xanatos Re: :-)))))))))))))) IP: *.acn.pl 29.01.03, 23:14
                            aise_ napisała:

> Xanatos, nie rób mi tego...
                            > Nie moge się śmiać głośno, bo obudzę cały dom...
                            >
                            > chcemy jeszcze!!!!!
                            > :-))))))))))))))))))))))))

Kobieto jesteś nienasycona :))) A więc kaszalot pływał i pływał, aż zobaczył
                            go z brzegu królewicz. Zakochał się od razu w owym kaszalocie. Zboczony był z
                            niego królewicz, ale cóż. Tolerowali go w królestwie, choć za plecami
                            opowiadali, że to straszny zboczykloc. Miał już konie, owce (jak to w
                            księstwie Walii), nawet kury, ale żeby kaszalota? Kazał wyciągnąć go z wody i
                            oświadczył się mu. Królewicz był głupi i nie podpisał intercyzy. Po pewnym
                            czasie kaszlot się znudził i zarządał rozwodu. Dostał pół królestwa i alimenty.
                            Morał. Kaszalot czy nie i tak cię wycycka :)))
                            • aise_ Re: :-)))))))))))))) 29.01.03, 23:23
                              jestem, jestem...
                              A teraz opowiadaj dalej bo rozbudziłes mnie na amen. Co kaszalot zrobił z kasą
                              i królestwem? I dalsze losy królewicza-zboczka poproszę!
                              • Gość: Xanatos Re: :-)))))))))))))) IP: *.acn.pl 29.01.03, 23:26
                                aise_ napisała:

> jestem, jestem...
                                > A teraz opowiadaj dalej bo rozbudziłes mnie na amen. Co kaszalot zrobił z
                                kasą
                                > i królestwem? I dalsze losy królewicza-zboczka poproszę!
                                >

Losy królewicza-zboczka były krótkie. Zaraził się od kury jakimś syfem, a że w
                                Walii nie znają nawet pencyliny spokojnie umarł. Kaszalot zaś za zarobioną
                                kase poszedł na operację plastyczną (odsysanie tłuszczu i tym podobne) i
                                został Claudią Schifer :)))
                                • aise_ Re: :-)))))))))))))) 29.01.03, 23:29
                                  A to stąd mi sie ten waleń co go oglądałam na Animal Planet taki jakis znajomy
                                  wydał! No popatrz co robi współczesna medycyna...:-)

A co się stało z tą częścią królestwa, ktora należała do królewicza? Marnuje
                                  sie pewnie...
                                  • Gość: Xanatos Re: :-)))))))))))))) IP: *.acn.pl 29.01.03, 23:31
                                    aise_ napisała:

> A to stąd mi sie ten waleń co go oglądałam na Animal Planet taki jakis
                                    znajomy
                                    > wydał! No popatrz co robi współczesna medycyna...:-)
                                    >
                                    > A co się stało z tą częścią królestwa, ktora należała do królewicza? Marnuje
                                    > sie pewnie...
                                    >

Ta druga część to Szkocja. Zarasta ostami :))
                                    • aise_ Re: :-)))))))))))))) 29.01.03, 23:33
                                      szkoda, bo to ponoć ładny kraj...
                                      • Gość: Xanatos Re: :-)))))))))))))) IP: *.acn.pl 29.01.03, 23:33
                                        aise_ napisała:

> szkoda, bo to ponoć ładny kraj...
                                        >

Zawsze tam zboczeńcy rządzili :))
                                        • aise_ Re: :-)))))))))))))) 29.01.03, 23:38
                                          Patrz, takie ładne góry mają, a tacy zboczeni...
                                          • Gość: Xanatos Re: :-)))))))))))))) IP: *.acn.pl 29.01.03, 23:39
                                            aise_ napisała:

> Patrz, takie ładne góry mają, a tacy zboczeni...
                                            >

Tylko ładne góry... :)))
                                            • aise_ Re: :-)))))))))))))) 29.01.03, 23:42
                                              I doliny też...
                                              Trzeba im oddac sprawiedliwość:-))))
                                              • Gość: Xanatos Re: :-)))))))))))))) IP: *.acn.pl 29.01.03, 23:44
                                                aise_ napisała:

> I doliny też...
                                                > Trzeba im oddac sprawiedliwość:-))))

Doliny hmm :))) Może też...
                                                • aise_ Re: :-)))))))))))))) 29.01.03, 23:46
                                                  no to co jeszcze mają ci zboczency?
                                                • joanna51 Re: :-)))))))))))))) 29.01.03, 23:48
                                                  ja bardzooo przepraszam, ze tak nieladnie wchodze z butami do Waszego filmu o
                                                  Dwoch wiezach... hihi, ale no nie moge.....no musze.....
                                                  musze.... po prostu musze...... bardzo serdecznie sie do Was usmiechnac :-))))).

Naprawde serdecznie pozdrawiam
                                                  i zycze milych snow

Aska
                                                  • Gość: Xanatos Re: :-)))))))))))))) IP: *.acn.pl 29.01.03, 23:50
                                                    joanna51 napisała:

> ja bardzooo przepraszam, ze tak nieladnie wchodze z butami do Waszego filmu
                                                    o
                                                    > Dwoch wiezach... hihi, ale no nie moge.....no musze.....
                                                    > musze.... po prostu musze...... bardzo serdecznie sie do Was usmiechnac :-
                                                    )))))
                                                    > .
                                                    >
                                                    >
                                                    > Naprawde serdecznie pozdrawiam
                                                    > i zycze milych snow
                                                    >
                                                    > Aska

Nie ma sprawy Asiu. My się nie gniewamy :))
                                                  • aise_ Re: :-)))))))))))))) 29.01.03, 23:52
                                                    Absolutnie sie nie gniewamy:-)))
                                                    Dobranoc...
        • goga.74 Re: cholerna bezsenność... 29.01.03, 22:27
          > to co? znasz jakieś dobre środki na sen?
          >
          a barany juz wszystkie policzone?
          • aise_ goga 29.01.03, 22:29
            barany, owce, kozy i nawet z rozpaczy obejrzałam "Seks w wielkim mieście"...
            Nic nie pomogło...
            • goga.74 Re: goga 29.01.03, 22:35
              aise_ napisała:

> barany, owce, kozy i nawet z rozpaczy obejrzałam "Seks w wielkim mieście"...
              > Nic nie pomogło...

Czytanie forum tez nie pomaga?
              • aise_ Re: goga 29.01.03, 22:41
                No wlasnie prubuję, ale (niestety dla mojego organizmu) - wpadłam w dobre
                towarzystwo...

Ech te ukryte komplementy...
                • goga.74 Re: goga 29.01.03, 22:45
                  Chetnie bym Ci cos doradzila na zasniecie, ale ja nigdy nie mialam z tym
                  problemu. Gorzej z budzeniem sie...
                  • aise_ Re: goga 29.01.03, 22:47
                    No kurde, własnie...
                    Jutro (dzisiaj juz, cholera) czeka mnie jeszcze przebudzenie poranne...

Musiałaś przypominać?
                    • goga.74 Re: goga 29.01.03, 22:48
                      > No kurde, własnie...
                      > Jutro (dzisiaj juz, cholera) czeka mnie jeszcze przebudzenie poranne...
                      Jak nie zasniesz to Cie nie czeka :-)
                      • aise_ Re: goga 29.01.03, 22:54
                        trudno temu odmówić logiki...
                        • goga.74 Re: goga 29.01.03, 23:00
                          aise_ napisała:

> trudno temu odmówić logiki...
                          Widzisz? Nie ma tego zlego...
                          Ja Cie zaraz opuszcze, bo chce mi sie ...tego... spac :-)
                          • aise_ Re: goga 29.01.03, 23:05
                            okrutna jesteś!:-)))

dobranoc...
                            • goga.74 Re: goga 29.01.03, 23:10
                              aise_ napisała:

> okrutna jesteś!:-)))
                              Wiem, od dziecka bylam mala sadystka. Ale o tym innym razem, bo wtedy juz na
                              pewno nie zasniesz.

> dobranoc...
                              kultura nakazuje odpowiedz "dobranoc" ale nie wiem, czy to na miejscu ;-)
                              • aise_ Re: goga 29.01.03, 23:13
                                no to opowiesz nastepnym razem...

na miejscu, na miejscu, szczegolnie, że Xanatos juz tez zwątpil i poszedł
                                spać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka