ulalka 30.01.03, 22:21 dziewczyny :)) nie bede w sobote w Warszawie. nie dam rady. powody sa rozne. pozdrawiam serdecznie :)) ps. Melinek zadzwonie w sobote, dobrze? :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melinek Re: SOBOTA!! :)) 30.01.03, 22:35 :)):)):)):)):)):)):)):)):)) Szkoooooda, przesle Ci zdjecia. :)) Do nastepnego :)) razu. Serdeczne :)) pozdrawiki. :)):)):)):)):)):)):)):)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: SOBOTA!! :)) 30.01.03, 22:50 nio.. czekam niecierpliwie :)) wynikly rozne kwestie, w tym finansowe, ale od polowy lutego bede co dwa tygi, wiec licze na powtorke :)) buziaczki :)) ps. i tak zadzwonie, zyczyc milego wieczorka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: SOBOTA!! :)) 31.01.03, 01:44 ulalka napisała: > nio.. czekam niecierpliwie :)) wynikly rozne kwestie, w tym finansowe, ale od > polowy lutego bede co dwa tygi, wiec licze na powtorke :)) > buziaczki :)) > > ps. i tak zadzwonie, zyczyc milego wieczorka :)) Mnie tez w warszawce nie bedzie.-((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Ulalka, jak bedziesz w najblższym czasie to sie 31.01.03, 07:05 odezwij, ok? Szkoooda, że nie możesz tym razem.... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Ulalka, jak bedziesz w najblższym czasie to s 31.01.03, 11:36 jasne, ze sie odezwe :)) tez juz sie nie moge doczekac spotkania z Wami :))) pozdrooveczki serdeczne dla Was ode mnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Ulalka, jak bedziesz w najblższym czasie to s 31.01.03, 13:03 ulalka napisała: > jasne, ze sie odezwe :)) tez juz sie nie moge doczekac spotkania z Wami :))) > pozdrooveczki serdeczne dla Was ode mnie :)) Podobno najlepiej sie wypoczywa w trumience z firmy "Huczny pogrzeb" na Brudnie. Oni tam maja pelny asortyment trumienek. Tylko podobno maja malo klientow:-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Ulalka, jak bedziesz w najblższym czasie to s 31.01.03, 14:27 vika411 napisała: > ulalka napisała: > > > jasne, ze sie odezwe :)) tez juz sie nie moge doczekac spotkania z Wami :) > )) > > pozdrooveczki serdeczne dla Was ode mnie :)) > Podobno najlepiej sie wypoczywa w trumience z firmy "Huczny pogrzeb" na Brudnie > . > Oni tam maja pelny asortyment trumienek. > Tylko podobno maja malo klientow:-((((( nie mam zamiaru byc ich klientka w najblizszym czasie Vika ;)) mam jeszcze co robic ;)) Odpowiedz Link Zgłoś