09.11.04, 15:31
po cholere mam się wylogowac?
Obserwuj wątek
    • boski.zawodowiec Re: Boski 09.11.04, 15:35
      chce wiedziec czy nie jestes ... wiesz chodzi mi o ten nicka z trzema kropkami
      • trzydziecha1 Re: Boski 09.11.04, 15:38
        wystarczy zapytać. nie jestem.
        • boski.zawodowiec Re: Boski 09.11.04, 15:39
          zapytanie nie wystarczy bo ludziom nie wolno ufac , nigdy i przenigdy.
          Ja nie ufam i nie planuje ufac wiecej niz 3-4 osobom.
          • trzydziecha1 Re: Boski 09.11.04, 15:41
            Aha. Ciekawe... No to planuj sobie. Jak ci bede chciala dowalic, bedziesz
            wiedzial od kogo.
            • boski.zawodowiec Re: Boski 09.11.04, 15:42
              powiedz jak sobie wybobrazałąs nasze spotkania?
              czy był tam seks analny?
              • trzydziecha1 Re: Boski 09.11.04, 15:49
                Idź Boski zrób coś pozytecznego, np. podszlifuj swój japoński...
                • boski.zawodowiec Re: Boski 09.11.04, 15:49
                  był czy nie?
                  • trzydziecha1 Re: Boski 09.11.04, 15:50
                    Zapomnij, i to odnosi się do wszystkich wątków :PPP
                    • Gość: boski Re: Boski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 15:55
                      czyli był , jezdziec tez był i pewnie piesek i nawet i 69
                      • trzydziecha1 Re: Boski 09.11.04, 15:58
                        Phi, daruj sobie, nawet nie wiem czy ty to ty.
                        • boski.zawodowiec Re: Boski 09.11.04, 16:03
                          aaaaaaa czyli osoba z foty sie podoba tylko pewnosci brak:)
                          • trzydziecha1 Re: Boski 10.11.04, 08:37
                            A ja już wiem o czym ty śniłeś ;)))))
                            Że byłeś striptizerem na wieczorku panieńskim,ha! i tu mam 100% trafień.papa
                            • facetciacho snił mi sie Bush i jego corki naprawde. 10.11.04, 08:47
                              • trzydziecha1 Re: snił mi sie Bush i jego corki naprawde. 10.11.04, 08:50
                                Ale przedwczoraj że byłeś striptizerem...na mur beton.
                                • facetciacho nigdy mi sie cos takiego nie sniło bo....... 10.11.04, 08:53
                                  jakos mnie nie rajcuje taka forma rozrywki wiec moja podswiadomosc tego ie
                                  przetwarza na sen.
                                  • trzydziecha1 Re: nigdy mi sie cos takiego nie sniło bo....... 10.11.04, 08:56
                                    A to nie ty objawiłeś sie jako "mściwy"?
                                    Przy okazji chciałam cie nieanonimowo opie...ć za obgadywanie za plecami. I tym
                                    samym zaprzeczyć tezie o tym, ze jestes dżentelmenem...
                                    • facetciacho msciwy to tylko płachta na kobiety:)) 10.11.04, 08:57
                                      Gdzie cie obmawiałem za plecami?
                                      • trzydziecha1 Re: msciwy to tylko płachta na kobiety:)) 10.11.04, 08:59
                                        Ty wiesz boski o co chodzi...
                                        • facetciacho Re: msciwy to tylko płachta na kobiety:)) 10.11.04, 09:00
                                          Własnie nie wiem:( tak jak w wielu przyapdkach na tym forum gdy sie obrazaja
                                          bez powodu na mnie ze cos tam zrobiłem.
                                          • trzydziecha1 Re: msciwy to tylko płachta na kobiety:)) 10.11.04, 09:15
                                            Dobra, nich będzie, że bez powodu.
                                            • facetciacho Re: msciwy to tylko płachta na kobiety:)) 10.11.04, 09:18
                                              co dzis sobie wyobrazałas ? tzn. w jakiej pozycji sie kochalismy?
                                              • trzydziecha1 Re: msciwy to tylko płachta na kobiety:)) 10.11.04, 10:12
                                                Prosze bardzo:
                                                Nie lubię obgadywania :(
                                                Co innego, gdy pewne sprawy poddaje sie do dyskusji publicznej, co innego, gdy
                                                obgaduje za plecami :(
                                                "Panie te uwazały sie za bardzo inteligentne i chyba myslały ze ktos nie ma
                                                oczu:))
                                                Ale wiesz te niektore panie jednak nie wygladały az tak wspaniele alby ujac
                                                sobie sporo lat:)) ja rozumiem kilka ale nie 10:)"
                                                To fragmenty Twoich zwierzeń ...
                                                Jeśli piłeś do mnie i innych koleżanek na tym forum, to teza o byciu
                                                dżentelmenem upadła z trzaskiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka