Dodaj do ulubionych

Poleciałam i wróciłam :))

03.07.06, 10:48
wczoraj wróciłam z włoch i nie załuje ani jednej minuty spedzonej z
nim :).chodzilismy na spacery , kupiłam sobie kilka rzeczy , zwiedziłam
miasto :) było wspaniale.

milego dnia
Obserwuj wątek
    • merda Re: Poleciałam i wróciłam :)) 03.07.06, 12:18
      sandrus84 napisała:

> wczoraj wróciłam z włoch i nie załuje ani jednej minuty spedzonej z
      > nim :).chodzilismy na spacery , kupiłam sobie kilka rzeczy , zwiedziłam
      > miasto :) było wspaniale.
      >
      >
      > milego dnia

A ja myslalam,ze Ty juz w jakims klubie nocnym pracujesz ;-)
      Tak na powaznie,jak oceniasz spotkanie? Cos powaznego z tego moze wyjsc czy to
      tylko byla sympatyczna wycieczka? W porzadku Cie potraktowal?
      Tak na marginesie,przepuszczal Cie pierwsza?
    • triskell Re: Poleciałam i wróciłam :)) 03.07.06, 12:23
      Super :-). Czytałam tamten wątek i po cichutku trzymałam za Ciebie kciuki :-).
      • cala_w_kwiatkach Re: Poleciałam i wróciłam :)) 03.07.06, 13:35
        no to fajnie, nie potrzebne byly te jadowite uwagi polowy ludzi z forum;p
        nie kazdy okazuje sie alfonsem

p.s. bylas nad morzem?:)
    • kalinazkalinowa Re: Poleciałam i wróciłam :)) 03.07.06, 20:23
      uwielbiam Italię :)
      • sandrus84 Re: Poleciałam i wróciłam :)) 03.07.06, 22:03
        byłam traktowana i czułam sie jak ksiezniczka :) zauroczyłam sie bardzo
        mocno :)) i mam nadzieje ze jakos sie miedzy nami ułozy.
        nawet chcielibysmy poleciec razem gdzies na wakacje :))
    • monica233 Re: Poleciałam i wróciłam :)) 03.07.06, 22:54
      oooo prosze:)pamietam wątek jak ostanio napisałes ze niedlugo jedziesz do włoch
      cos takiego zeby sie znim spotkac hihi i tak wierzylam ze beje ok a po co
      wogule ludzie głupoty rozpisuja:-/ze trafi do burdeli czy cos takiego hehe
      jestescie załosni!! Pozdrawiam Sandrus!!Troche nierozumiem ludzi dlaczego tak
      jej potraktowali niemiło:|oj ludziska ludziska!!!
      • sandrus84 Re: Poleciałam i wróciłam :)) 04.07.06, 10:19
        nie przejmowałam sie tym co oni pisali , choc czasem robiło mi sie przykro ze
        nie oceniaja człowieka jako jedna jednostke , tylko cały narod ktory jak sami
        uwazaja jest niewyzyty i niewiadomo co jeszcze :))
      • magnusg Re: Poleciałam i wróciłam :)) 04.07.06, 10:54
        A nieslyszalas jeszcze nigdy o takich przypadkach???To sie skontaktuj z taka
        organizacja jak n.p. La Strada,to ci wytlumacza ile kobiet z Polski czy innych
        krajow Europy Wschodniej wbrew swojej woli jest zmuszana do prostytucji.

Fajnie,ze u Sandry bylo wszystko okay.Ale nie wiem dlaczego napisanie jakiejs
        rady czy ostrzezenia jest traktowane jako cos zalosnego czy niemilego????
        • zemfira_ Re: Poleciałam i wróciłam :)) 04.07.06, 14:58
          Gdybys napisala "Ratunku!!! Jestem wieziona w burdelu!!!" Na pewno wiele osob
          powiedzialoby ciezko wzdychajac " a nie mowilam..."
          A tu, nie dosc ze "ta ...." wrocila to jeszcze sie dobrze bawila. Skandal!

Ciesze sie, ze Ci sie podobalo :)

Pzdr
          • justynnka Re: Poleciałam i wróciłam :)) 04.07.06, 15:10
            nawet jeśli się nie bawiła dobrze ( bo niby dlaczego?) to przeciez tego nie
            napisze;) proste:)w relau jak ktoś mi tak opowiada to pytam - przekonujesz mnie
            czy siebie;P
            • zemfira_ Re: Poleciałam i wróciłam :)) 04.07.06, 15:18
              Czyli jak ktos mowi, ze bylo fajnie to nie mowi prawdy? Musisz miec ciezkie
              zycie skoro tak uwazasz.
              • justynnka Re: Poleciałam i wróciłam :)) 04.07.06, 15:27
                widzsz , akurat odwrotnie;)) i dlatego jak ktoś opowiada ze kilka dni z
                przygodnie poznanym facetem ( ale za to włochem- żenada),kolacja i takie
                głupoty to coś,,fajnego" to śmiać mi się chce:)))) bo jaka marniutka ta
                skala ,,fajności" i jaka nuda musi być na codzień aby tak sie emocjonować takim
                drobiazgiem:)
                • zemfira_ Re: Poleciałam i wróciłam :)) 04.07.06, 15:41
                  To co piszesz jest bez sensu. Dla jednej osoby wlasnie kolacja z milym
                  mezczyzna jest fajna (co za roznica czy z Wlochem czy z Polakiem czy jeszcze
                  kim innym), dla kogos innego zbieranie znaczkow jest super, a dla jeszcze innej
                  osoby zakupy sa najwieksza atrakcja. Nie wiem co to jest skala fajnosci ;) A
                  tak przy okazji, to dlaczego kolacja z Wlochem to zenada? Moze dla mlodej
                  osoby, ktora jeszcze nie miala okazji duzo pozwiedzac swiata to jest super bo
                  jest to oderwanie sie od codziennosci, mezczyzna jest lekko egzotyczny, miala
                  okazje zobaczyc cos nowego... Ciekawe czy napisalabys ze to to zenada gdyby
                  jakis facet no forum umowil sie na kolacje z Brazylijka w Rio?
                  • polla4 Re: Poleciałam i wróciłam :)) 04.07.06, 15:51
                    Ani mnie to ziębi, ani grzeje szczerze powiedziawszy. Wybacz sandrus:0 Kolejna
                    Polka na eksport. A Polacy bidni tacy wierni...
                    • merda Re: do polla4 04.07.06, 16:44
                      Polacy wierni,co ty nie powiesz.To widocznie tylko ja mialam takiego pecha...
                      A pozatym milosci sie nie wybiera ile masz lat,ze trzeba Ci to tlumaczyc.
                      • polla4 Re: do polla4 04.07.06, 18:20
                        Merda, wytłumacz mi proszę. Ja chętnie pposłucham:)
                        • merda Re: do polla4-prosze 06.07.06, 18:37
                          polla4 napisała:

> Merda, wytłumacz mi proszę. Ja chętnie pposłucham:)

Prosze o mlodego,inteligentnego,przystojnego,dobrze zbudowanego,pelnego
                          pomyslow,z poczuciem
                          humoru,bogatego,hojnego,wyrozumialego,uczciwego,kochajacego mocno i do konca
                          zycia tylko mnie,zadbanego mezczyzne.itp.
                          Pozatym uwielbianego przez moich rodzicow,przyjaciol itd.Oczywiscie
                          rodaka,najlepiej mieszkajacego obok mnie.Hmm narazie tyle,ale pewnie sobie cos
                          jeszcze przypomne.
                          No to ja juz wybralam teraz czekam gora dwa tygodnie,mam nadzieje,ze sie nie
                          zawiode...Jak to niemozliwe...Dlaczego...?
                • sumire Re: Poleciałam i wróciłam :)) 04.07.06, 15:44
                  czy ja wiem. to nie aż taki drobiazg. dobrze rozumiem taką ekscytację -
                  czarujący udzoziemiec, podróże, kolacje. ot, przygoda. może krótka, może
                  czasami można sobie ją darować, ale dla młodych lasek to jest ogromna atrakcja.
                • merda Re: do justynnka 04.07.06, 17:05
                  justynnka napisała:

> widzsz , akurat odwrotnie;)) i dlatego jak ktoś opowiada ze kilka dni z
                  > przygodnie poznanym facetem ( ale za to włochem- żenada),kolacja i takie
                  > głupoty to coś,,fajnego" to śmiać mi się chce:)))) bo jaka marniutka ta
                  > skala ,,fajności" i jaka nuda musi być na codzień aby tak sie emocjonować
                  takim
                  >
                  > drobiazgiem:)

Ty jestes zenujaca twierdzac,ze wlosi sa osobami gorszego gatunku (cytat "ale
                  za to włochem- żenada).Smiac mi sie chce jak takie "wielkie panie" jak ty czuja
                  sie lepsze,bo poznaly swojego partnera w bardziej sprzyjajacych i pewnych
                  warunkach.Ale jakze musisz byc sflustrowana by sie wyzywac na dziewczynie,ktora
                  przyjazni sie z wlochem.
                  A tak pozatym,to widze,ze autorka postu mniej to przezywa niz Ty buhahaha
                  • sum_tzw_olimpijczyk Re: do justynnka 04.07.06, 18:53
                    Jaka? SFLUSTROWANA?:D Dżizas ku.. ja pie.., jak to mówił Adaś M. :D
                    • merda Re: do sum_tzw_olimpijczyk 05.07.06, 11:07
                      sum_tzw_olimpijczyk napisał:

> Jaka? SFLUSTROWANA?:D Dżizas ku.. ja pie.., jak to mówił Adaś M. :D

Juz,miales orgazm?Wiec moze teraz sie poprawie: sfrustrowana.
                      Ale szukaj dalej napewno cos znajdziesz,nie ma to jak podniecac sie cudzymi
                      bledami.Na szczescie istnieja tak "idealni" i "kulturalni" ludzi jak Ty.
                  • justynnka Re: do justynnka 05.07.06, 08:57
                    poprawka-nie uwazam włocha za ,,coś" gorszego;) śmieję się z panienki która
                    uwaza ze złapała szczęscie za ogon bo spędziła kilka dni z włochem.
                    • merda Re: do justynnka,troche tolerancji 05.07.06, 11:24
                      justynnka napisała:

> poprawka-nie uwazam włocha za ,,coś" gorszego;) śmieję się z panienki która
                      > uwaza ze złapała szczęscie za ogon bo spędziła kilka dni z włochem.

Nie wiem ,ale ja odnosze wrazenie,ze Ona wcale zbytnio sie tym nie
                      egzaltuje.Napisala co robila bez zadnych ochow i achow.Nie wiem skad wniosek,iz
                      dziewcyzna uwaza,ze spotkalo ja cos wyjatkowego.Spedzila przyjemny weekend we
                      Wloszech;a co ma powiedziec skoro faktycznie bylo sympatycznie?Nie rozumiem,
                      gdyby napisala,ze byla na spotkaniu z Polakiem i bylo fajnie to
                      potraktowalibyscie to calkiem normalnie.
                      Skad ta niechec do Wlochow,a przede wszystkim do dziewczyn,ktore wlasnie tam
                      znajduja szczescie.Czy to takie dziwne,niemozliwe...? Badzcie troche bardziej
                      otwarci i tolerancyjni,milo by wam bylo gdyby jakis Wloch stwierdzil,ze inny
                      jego rodak jest smieszny,bo spotyka sie z Polka?
                • sandrus84 Re: Poleciałam i wróciłam :)) 05.07.06, 22:49
                  a Ciebie justynka codziennie spotykaja takie "fajne" rzeczy , jak kolacje w
                  dobrych restauracjach i przystojni włosi ?
                  • justynnka Re: Poleciałam i wróciłam :)) 06.07.06, 08:23
                    kolacje tak;)plus kwiaty, prezenty, wyjazdy. a włosi...to ja wybieram faceta a
                    nie on mnie. nie znoszę południowców;)
                    • sandrus84 Re: Poleciałam i wróciłam :)) 06.07.06, 10:23
                      justynnka napisała:

> kolacje tak;)plus kwiaty, prezenty, wyjazdy. a włosi...to ja wybieram faceta
                      a
                      > nie on mnie. nie znoszę południowców;)

skoro ty wybierasz faceta to mam rozumiec ze sama za nim latasz a nie on za
                      toba ? buhehehehe
    • krwawabestia Re: Poleciałam i wróciłam :)) 04.07.06, 17:07
      ciekawe ze "kupiłam sobie kilka rzeczy" jest przed zwiedziłam miasto :)
      hehe
      • azazela Re: Poleciałam i wróciłam :)) 04.07.06, 17:45
        kolejnosc alfabetyczna, losiu:PP

C chodzilismy na spacery ,
        K kupiłam sobie kilka rzeczy ,
        Z zwiedziłam miasto :)
        • krwawabestia Re: Poleciałam i wróciłam :)) 04.07.06, 17:53
          mi to sie teraz kojarzy z jakims szyfremn z klosa
          :) moze ona jest tam zamknieta włoch kazał jej napisac na forum aby jej nikt
          nie szukał a ona wstawiła owe tajemnicze ckz myslac ze poznamy gdzie jest i ja
          uwolnimy
          • agnieszka5661 Re: Poleciałam i wróciłam :)) 05.07.06, 09:14
            fajnie, że jesteś zadowolona z wyjazdu ;)

hehee ja też myślę, że to szyfr... może pierwsze litery to jakieś współrzędne...
            ;) taki kod sandry... ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka