kochanek_do_bani 01.02.03, 10:53 Oj jak strasznie mnie podniecacie...Pozdrawiam was goraco :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fikuska Re: Kobiety w klapkach.... IP: *.devs.futuro.pl 01.02.03, 10:56 w klapakach z zime??? o czym on gada Odpowiedz Link Zgłoś
doroszka Re: Kobiety w klapkach.... 01.02.03, 10:59 :)))))))))))) Ty sadysto! W zimie kobiety w klapkach wyganiać! Może podnieca cię siność ich nóg w tych klapkach i w śniegu! ;P Mam koleżankę, która ma coś nie tak z krążeniem i stale jej stopy sinieją, może cię z nią poznać? :P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka_szatana Re: Kobiety w klapkach.... 01.02.03, 11:07 Pójdę na całośc jezeli założysz japonki i siatkowy podkoszulek no?zrobimy to w zaspie.Nosze czerwone szpilki,klapki nałożę na rece i będę cie pacała no? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek_do_bani Re: Kobiety w klapkach.... 01.02.03, 11:32 kochanka_szatana napisała: > Pójdę na całośc jezeli założysz japonki i siatkowy podkoszulek no?zrobimy to w > zaspie.Nosze czerwone szpilki,klapki nałożę na rece i będę cie pacała no? Oki oj jak ja Cie kocham :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Kobiety w klapkach.... 01.02.03, 15:25 doroszka napisała: > :)))))))))))) > Ty sadysto! W zimie kobiety w klapkach wyganiać! Moze nie od razu wyganiac na mroz. :) W bani, w ktorej rezyduje kochanek, kobiety przewaznie sa w klapkach, wiec rajcuja go wszystkie tamtejsze bywalczynie, bez wzgledu na inne walory kobiecosci. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka_szatana Re: Kobiety w klapkach.... 01.02.03, 11:53 kochasz?i tak szybko porzucasz?zdejmę te swoje szpilki i założe klapki także na nogi,widzisz taka jestem,będę cię pacała podwójnie a potem cie wykorzystam jak nikt dotąd no? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek_do_bani Re: Kobiety w klapkach.... 01.02.03, 12:07 kochanka_szatana napisała: > kochasz?i tak szybko porzucasz?zdejmę te swoje szpilki i założe klapki także > na nogi,widzisz taka jestem,będę cię pacała podwójnie a potem cie wykorzystam > jak nikt dotąd no? Co mowisz high hells Quinn ??? Kocham i czekam na Ciebie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka_szatana Re: Kobiety w klapkach.... 01.02.03, 12:10 No to spotkajmy się,przygotuje specjalne klapki nabijane ćwiekami i do tego gustowna obroża , pejczyk też mam , no? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek_do_bani Re: Kobiety w klapkach.... 01.02.03, 12:20 kochanka_szatana napisała: > No to spotkajmy się,przygotuje specjalne klapki nabijane ćwiekami i do tego > gustowna obroża , pejczyk też mam , no? Pasi nawet nie wiesz jak bardzo , napisz na moj POB na pf.pl oki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Kobiety w klapkach.... IP: 62.233.163.* 01.02.03, 16:11 Gościowi pewnie chodzi o klapki na oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Kobiety w klapkach.... 01.02.03, 23:50 Ale do tego nie sluza klapki japonki. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Kobiety w klapkach.... 06.02.03, 15:09 Gość portalu: verte napisał(a): > Gościowi pewnie chodzi o klapki na oczach. Na pewno na oczach ......... konia, ktorego wali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Kobiety w klapkach.... IP: *.tele2.pl 15.05.03, 20:43 Świetnie wyraziłaś to co miałam na końcu języka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Kobiety w klapkach.... IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 11:59 a Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek_do_bani Re: Kobiety w klapkach.... 03.02.03, 15:46 kochanek_do_bani napisał: > Oj jak strasznie mnie podniecacie...Pozdrawiam was goraco :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Kobiety w klapkach.... 04.02.03, 08:48 kochanek_do_bani napisał: > Oj jak strasznie mnie podniecacie...Pozdrawiam was goraco :-))) Chyba w basenowych. Zima to chodzimy w kozakach. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek_do_bani Re: Kobiety w klapkach.... 06.02.03, 09:55 pajdeczka napisał: > kochanek_do_bani napisał: > > > Oj jak strasznie mnie podniecacie...Pozdrawiam was goraco :-))) > > Chyba w basenowych. Zima to chodzimy w kozakach. Kochanie, a w domku ???? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek_do_bani Re: Kobiety w klapkach.... 06.02.03, 14:22 kochanek_do_bani napisał: > Oj jak strasznie mnie podniecacie...Pozdrawiam was goraco :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stann Re: Kobiety w klapkach.... IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.03, 20:26 tylko PONCZOCHY PONCZOCHY PONCZOCHY i do tego szpileczki na cieniutkim obcasie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek_do_bani Re: Kobiety w klapkach.... 06.02.03, 20:43 Gość portalu: stann napisał(a): > tylko PONCZOCHY PONCZOCHY PONCZOCHY i do tego szpileczki na cieniutkim obcasie. > A klapeczki nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Mężczyźni w jogging-anzugach IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 20.02.03, 13:05 Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Kobiety w klapkach.... 21.02.03, 04:59 Mi jeden klapek wpadl pod szafe i nie chce mi sie go wyjac. Moge byc tylko w jedny? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: Kobiety w klapkach.... IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 13:37 Absolutnie nie, widzę , ze nic a nic nie znasz się na miłości. Jak napisał: w klapkach, to w klapkach, a nie w klapku!! Czołgaj się czym prędzej i wyciągaj spod szafy! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek_do_bani Re: Kobiety w klapkach.... 22.02.03, 17:11 Gość portalu: małgosia napisał(a): > Absolutnie nie, widzę , ze nic a nic nie znasz się na miłości. Jak napisał: w > klapkach, to w klapkach, a nie w klapku!! Czołgaj się czym prędzej i wyciągaj > spod szafy! Kochany Gosik, jak najbardziej masz racje, pozdrawiam Cie goraco. Musza byc dwa, bo co ta efekt w jednym ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: Kobiety w klapkach.... IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 12:06 Po głębszym zastanowieniu się, myślę, że trzy czy cztery klapki bylyby jeszcze lepsze. Tylko dlaczego, no dlaczego mamy tylko dwie nogi???? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek_do_bani Re: Kobiety w klapkach.... 22.03.03, 09:50 anahella napisała: > Mi jeden klapek wpadl pod szafe i nie chce mi sie go wyjac. Moge byc tylko w > jedny? Pozdro Masz racje An... tylko para i to najlepiej jak sa maribou slippers:-)))Moc buziakow... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek_do_bani Re: Kobiety w klapkach.... 01.03.03, 14:40 kochanek_do_bani napisał: > Oj jak strasznie mnie podniecacie...Pozdrawiam was goraco :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek_do_bani Re: Kobiety w klapkach.... 15.05.03, 19:47 kochanek_do_bani napisał: > Oj jak strasznie mnie podniecacie...Pozdrawiam was goraco :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_w_klapkach Re: Kobiety w klapkach.... 17.05.03, 22:07 znowu sie tu szlajasz i podrywasz inne, wredoto jedna?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: Kobiety w klapkach.... 15.05.03, 20:34 ja juz w kalpeczkach biegalam tej wiosny,ale sie znow tak zimno zrobilo :(((( niecierpie zakrytych butow!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Kobiety w klapkach.... 15.05.03, 20:35 snow.white napisała: > ja juz w kalpeczkach biegalam tej wiosny,ale sie znow tak zimno zrobilo : (((( > niecierpie zakrytych butow!!!!! > a ja lubie biegać w górskich trepach nawet latem :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Koaa... 15.05.03, 20:45 bo ja mam ladne stopki,wiec latam w klapeczkach ;))) hihihi trepy sa dla facetow ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek_do_bani Re: Koaa... 16.05.03, 19:01 snow.white napisała: > bo ja mam ladne stopki,wiec latam w klapeczkach ;))) hihihi > trepy sa dla facetow ;)) Piekne slowa, ale i stopki tez napewno ladniutkie... Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white nooo.... ;)) 16.05.03, 19:18 na szczescie u mnie slonka wyglada,wiec moge znow kusic stopkami przystojnych panow w autobusie ;)))) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek_do_bani Re: nooo.... ;)) 17.05.03, 18:59 snow.white napisała: > na szczescie u mnie slonka wyglada,wiec moge znow kusic stopkami przystojnych > panow w autobusie ;)))) hihihi Oj, a dlaczego tylko i wylacznie w autobusie :-(((( Pozdrawianm Cie cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white nie tylko w autobusie... ;)))))) 18.05.03, 10:09 ;) rowniez pozdrawiam!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek_do_bani Re: nie tylko w autobusie... ;)))))) 18.05.03, 20:21 snow.white napisała: > ;) rowniez pozdrawiam!! :) a jak tu w realu na nie popatrzec ??????moc caluskow... Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: nie tylko w autobusie... ;)))))) 19.05.03, 19:42 kochanek_do_bani napisał: > a jak tu w realu na nie popatrzec ??????moc caluskow... najlepiej to byc w autobusie,ktorym jade na zajecia... ;) albo gdzies po drodze :) buziaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek_do_bani Re: nie tylko w autobusie... ;)))))) 20.05.03, 19:59 snow.white napisała: > kochanek_do_bani napisał: > > > > a jak tu w realu na nie popatrzec ??????moc caluskow... > > najlepiej to byc w autobusie,ktorym jade na zajecia... ;) albo gdzies po > drodze :) buziaki :) Tak, jasne, ale tyle ich jezdzi :-(((((((Buziaki... Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Bo malo pomyslowy jestes!!! ;)) 22.05.03, 12:00 a gdzie inwencja?? ;) pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek_do_bani Re: Bo malo pomyslowy jestes!!! ;)) 22.05.03, 17:24 snow.white napisała: > a gdzie inwencja?? ;) pozdrawiam!!! dzieki za pozdrowienia, a wiadomosc..patrz skrzynka pocztowa :-)) Duza buzka.. Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Wiesz co... 22.05.03, 17:30 ...juz z panami w autobusie nic wspolnego miec nie chce,wracalam z zajec i wystarczajaco mnie jeden zniechecil :( mozesz w moim watku przeczytac :( a skrzynke zarac sprawdze :) buziak Odpowiedz Link Zgłoś
padalcowa Re: Kobiety w klapkach.... 15.05.03, 20:36 Oj...a ja tylko w kaloszkach hihihih ;) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: Kobiety w klapkach.... 15.05.03, 20:37 kaloszki na klapki ;)))) najnowsza moda ;))))))) nie widzialas??? :) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
padalcowa Re: Kobiety w klapkach.... 15.05.03, 20:40 Serio...wypróbuje to natychmiast...jak skończę podnosić :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: Kobiety w klapkach.... IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 11:36 Piękny sztormiak,a na twarz maskę do opylania drzewek środkiem przeciwko szkodnikom. Jakże mnie to podnieca!! Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Ooo prosze:) 18.05.03, 21:15 Stary watek odzyl:) Pewnie dlatego ze lato sie zbliza i lustrujemy zawartosc szaf ze szczegolnym uwzglednieniem tego co na stopy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek_do_bani Re: Ooo prosze:) 19.05.03, 18:27 anahella napisała: > Stary watek odzyl:) Pewnie dlatego ze lato sie zbliza i lustrujemy zawartosc > szaf ze szczegolnym uwzglednieniem tego co na stopy:) > Przepieknie to ujelas, duza buzka...K_d_bani :-(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Ooo prosze:) 20.05.03, 20:00 kochanek_do_bani napisał: > > Przepieknie to ujelas, duza buzka...K_d_bani :-(((((( Ehhhh a co mi z twojej buzki jak ty _do_bani ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek_do_bani Re: Ooo prosze:) 20.05.03, 20:02 anahella napisała: > kochanek_do_bani napisał: > > > > Przepieknie to ujelas, duza buzka...K_d_bani :-(((((( > > Ehhhh a co mi z twojej buzki jak ty _do_bani ;) Sprawdz, a moze to tylko zmylka ;-)) Moc buziakow..K_d_b > Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Ooo prosze:) 20.05.03, 20:03 kochanek_do_bani napisał: > Sprawdz, a moze to tylko zmylka ;-)) Moc buziakow..K_d_b No! Z ta moca to juz lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek_do_bani Re: Ooo prosze:) 20.05.03, 20:26 anahella napisała: > kochanek_do_bani napisał: > > > > Sprawdz, a moze to tylko zmylka ;-)) Moc buziakow..K_d_b > > No! Z ta moca to juz lepiej:) > GG 2403035...pozdrawiamCie K_d_b Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek_do_bani Re: Ooo prosze:) 02.08.03, 10:25 anahella napisała: > Stary watek odzyl:) Pewnie dlatego ze lato sie zbliza i lustrujemy zawartosc > szaf ze szczegolnym uwzglednieniem tego co na stopy:) > tak, a tu juz idzie na koniec lata ;-((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Ooo prosze:) 02.08.03, 19:42 ale klapeczki mozna nosic az do konca wrzesnia... jak tak ladnie bedzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: Ooo prosze:) 02.08.03, 20:01 ulalka napisała: > ale klapeczki mozna nosic az do konca wrzesnia... rozne, przerozniste... mam pelna szafke! do kazdego koloru lakieru do paznokietkow :) albo na odwrot? lakiery do klapeczek? Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white jeszcze troche mozna w klapeczkach polatac :) 03.08.03, 13:41 do konca lata jeszcze daleko!!!! :) pozdrawiam :) ps.nic mi wtedy nie wyslales!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek_do_bani Re: jeszcze troche mozna w klapeczkach polatac :) 07.08.03, 16:21 snow.white napisała: > do konca lata jeszcze daleko!!!! :) > pozdrawiam :) > > ps.nic mi wtedy nie wyslales!!! :P Masz racje, pozdrawiam goraco.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza OBNIŻKI CEN NA KLAPKI!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 17:19 ceny klapek lecą na łeb i szyję do wyboru i koloru jako wielbicielka klapek ("mam ich już całą szafę") stwierdzam, że w sierpniu jest większy wybór niż na poczatku lata mój najtrafniejszy nabytek tego lata to zgrabne drewniaczki w kolorze czekolady, które slicznie robią tuk tuk tuk tuk tuk na każdym podłożu :-))) A Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek_do_bani Re: OBNIŻKI CEN NA KLAPKI!!! 07.08.03, 18:10 Gość portalu: Aisza napisał(a): > ceny klapek lecą na łeb i szyję > do wyboru i koloru > jako wielbicielka klapek ("mam ich już całą szafę") stwierdzam, że w sierpniu > jest większy wybór niż na poczatku lata > mój najtrafniejszy nabytek tego lata to zgrabne drewniaczki w kolorze > czekolady, które slicznie robią tuk tuk tuk tuk tuk na każdym podłożu > :-))) > A pieknie, a moze masz fotki ??? pozdrawiam Cie... Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: OBNIŻKI CEN NA KLAPKI!!! 07.08.03, 18:13 Gość portalu: Aisza napisał(a): > ceny klapek lecą na łeb i szyję > do wyboru i koloru > jako wielbicielka klapek ("mam ich już całą szafę") stwierdzam, że w sierpniu > jest większy wybór niż na poczatku lata > mój najtrafniejszy nabytek tego lata to zgrabne drewniaczki w kolorze > czekolady, które slicznie robią tuk tuk tuk tuk tuk na każdym podłożu > :-))) > A prawda,prawda :))) wpadlam w szal kupowania... :) a dzis widzialam PIEKNE japonki z muszelkami-cos slicznego!!!!i nie bylo mojego rozmiaru :((( chlip,chlip same 36 zostaly :((( Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek_do_bani Re: OBNIŻKI CEN NA KLAPKI!!! 10.08.03, 17:23 Jak zechcesz przywioze ladne z Hawaii, pozdrawiam Cie goraco.... Odpowiedz Link Zgłoś