mahadeva 07.07.06, 21:36 w zyciu trzeba byc stanowczym, takze stwierdzam to stanowczo i nie ide na kompromisy! :) zwykle na tych kompromisach wychodzilam bardzo zle... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania.downar Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 21:37 Se wybuduj..... a maz sie wtedy sam znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva :) moze nie byc meza, domkiem zajme sie i tak 07.07.06, 21:39 bo wiedze, ze na meza, ktory chce domek musialabym czekac do smierci :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 21:40 och ja tez tak chce!!!!!i wrocic do polski...domek z ogrodkiem, hmmm tylko ze jak zasadze rośline to zaraz usycha taki mam problem... Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 21:42 dziewczynazbagien napisała: > och ja tez tak chce!!!!!i wrocic do polski...domek z ogrodkiem, hmmm tylko ze > jak zasadze rośline to zaraz usycha taki mam problem... to zrob sobie kamienisty ogrodek;) Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 10.07.06, 16:05 trzeba podlewać. nie wiedziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 21:49 spox. juz o tym myslalam ale ja mam cos nie tak z tymi roslinami, jak chce posadzic pietruszke w doniczce to tez usycha...chyba nie nadaje sie na zone:-( Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 21:54 ja nie chce sadzic pietruszki, moze byc trawik :) i altanka do czytania ksiazek :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 21:53 ja podobnie, tylko zamien meza na Zone + 6tka dzieci :P mahadeva napisała: > w zyciu trzeba byc stanowczym, takze stwierdzam to stanowczo i nie ide na > kompromisy! :) zwykle na tych kompromisach wychodzilam bardzo zle... Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 21:55 u mnie max jedno :) wlasnie dlatego tak mi trudno znalezc odpowiedniego faceta :) a jutro zapisalam sie na lekcje tenisa, ale jestem straszna klucha i mam nadzieje, ze sie nie wkurzy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 21:57 a ja wlasnie umylam okna w moim domku:) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 22:07 mahadeva napisała: > u mnie max jedno :) wlasnie dlatego tak mi trudno znalezc odpowiedniego > faceta :) Problem musi lezec jednak gdzies indziej... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 22:11 ja mysle, ze problem tki w tym facecie i jego sile przekonywania, wiadomo ze na wiesc o 6tce Panna spadnie z krzesla i oby nic w tym momencie nie pila :0. ale jedno... a pozniej sie zobaczy :p Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 22:30 no moze polegac wlasnie na tym, ze moi faceci nie chcieli domku z ogordkiem juz teraz, a ja nie moglam czekac w nieskonczonosc... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 22:10 mysle, nie to zebym Ci cos sugerowal obejrzyj to.."wszystko gra" Woodiego Luna fajne miejsce.. :) film.wp.pl/p/id,25149,wszystko_gra,film.html www.imdb.com/title/tt0416320/ mahadeva napisała: > u mnie max jedno :) wlasnie dlatego tak mi trudno znalezc odpowiedniego > faceta :) > a jutro zapisalam sie na lekcje tenisa, ale jestem straszna klucha i mam > nadzieje, ze sie nie wkurzy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 22:33 widzialam :) swoja droga wstrzasajacy film, od tego czasu nie chce byc niczyja kochanka... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 22:36 to gosc byl pedziem nie oznacze ze wszyscy jestesmy :-). to tak delikatnie. kazdy normalny facet ktory ma z Kobieta dziecko wiaze sie z nia na cale zycie. ( no chyba ze po jakims czasie okaze sie totalna wariatka, ale to moze byc tez w druga strone ). Odpowiedz Link Zgłoś
mr_ocean Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 22:23 mniej więcej od 2 lat marzę o tym żeby ktoś zechciał zagrać ze mną w tenisa. Nie grałem od jakichś 5 lat! jak będziesz miała ochotę daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 22:24 z obcym facetem z forum? w tenisa? Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 22:25 tenis penis, co za roznica?;P Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 22:27 juz to pisalas, nie rozmawiam z Toba bo tylko o seksie myslisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
mr_ocean Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 22:30 > tenis penis, co za roznica?;P piękan w kwiatkach no po prostu wymiękam, bleee :-( Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 22:30 bleee? a czemu bleee? pytam jaka jest roznica a odpowiedz poprawna brzmi: w pierwszej literze! ~dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
mr_ocean Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 22:35 dobra dobra głupio Ci jest, już zapomninam. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 22:38 eh mi tam glupio wcale nie jest, nie rumienie sie na slowo penis czy tenis;) mozemy drazyc temat... Odpowiedz Link Zgłoś
mr_ocean Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 22:27 A co w tym złego! Co to spotkanie na korcie to jakiś flirt czy zdrada? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 22:28 a jak jestes jakims pscyhopatycznym morderca? Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 22:29 ja o seksie? dlatego tak chudne:( Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 22:30 no to bedziesz laska :) ok spadam juz mnie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 22:31 dziewice napisał: > no to bedziesz laska :) > > ok spadam juz mnie nie ma > ja jestem laseczka ze ho ho ho;) milego wieczora Odpowiedz Link Zgłoś
mr_ocean Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 22:39 Spokojnie, nie jestem jakimś mordecą, po prostu potrzebuję ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 22:41 jak kazdy, wiec sie nie tlumacz Odpowiedz Link Zgłoś
mr_ocean Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 22:48 nie tłumaczę się, ja wyjaśniam. Można by rzec rozdrabniam g...o na atomy. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 22:34 zwykle to bylby seks :) ale my lamiemy zasady :) dziewice napisał: > z obcym facetem z forum? > > w tenisa? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
mr_ocean Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 22:44 pogubiłem się, do kogo pijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 22:07 ksiązki moge czytac gdziekolwiek nawet wole w domu bo mnie mniej rzeczy rozprasza.pozatym jak mozna nie lubic pietruszki!pietruszka jeest super! jak zjesc kanapke bez pietruszki?lub szczypiorku? Odpowiedz Link Zgłoś
anulenka7 Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 22:26 A ja nie chcę mieć męza, a fajnego faceta. I mieszkać nad morzem (może Trojmiasto?). Odpowiedz Link Zgłoś
pelne20cm Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 22:33 wiesz zasadniczo cele mamy podobne z ty ze ja zamiast meza wolalbym u swego boku jednak zone :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 22:37 dobrze, ze poruszylam ten temat (a raczej moje marzenie), bo widze, ze moze jest szansa, ze odpowiedni facet sie znajdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pelne20cm Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 22:47 heh, zabrzmialo dwuznacznie odpowiedni czyli ze te 20cm :-) czy ten domek z ogrodkiem ? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 22:54 obydwa sa konieczne :) :* Odpowiedz Link Zgłoś
pelne20cm Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 23:01 noo to sie dogadalismy dazymy do tego samego wiec juz na starcie bedzie nam latwiej a w lozku tez sie z Toba nie bede nudzil :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 23:05 bedziemy caly czas probowac czegos nowego :) och rozmarzylam sie :) pelne20cm napisał: > noo to sie dogadalismy > dazymy do tego samego > wiec juz na starcie bedzie nam latwiej > a w lozku tez sie z Toba nie bede nudzil > :) Odpowiedz Link Zgłoś
pelne20cm Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 23:31 mahadeva napisała: > bedziemy caly czas probowac czegos nowego :) och rozmarzylam sie :) tia przejdzmy zatem od slow do czynow proponuje masaz wieczorny z olejkiem i przy fajnej muzyczce Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 22:37 Męża nie mam:P Ale domek z ogródkiem polecam - fajna sprawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 23:20 Ogrodek da sie zalatwic. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 23:21 a co z mezem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 07.07.06, 23:40 a ja chce leciec na marsa Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 08.07.06, 00:38 na prawde myslisz, ze to proste marzenie jest nierealne??? hmmm w sumie juz probowalam miec zwiazek i nic nie wyszlo; ale inni maja! dlaczego ja nie mam? Odpowiedz Link Zgłoś
dziurkaf Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 08.07.06, 01:26 Sorka!!! Pierwszy raz tu jestem i od razu gafę palnąłem!! Taki głupi temat, a co innego w srodku... Moja ... hmm Koleżanka ma takie marzenie i jak na razie nic zx tego - faceci to ch..e itp Nie wiem jak jeszcze jesteśmy przyjaciółmi (po przejściach) ale wspieramy się dzielnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 08.07.06, 10:07 nie rozumiem...mozna jasniej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 10.07.06, 11:00 dlaczego nie realne????? ja mam takie marzenie zeby leciec na marsa i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziurkaf Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 08.07.06, 01:21 Chcę mieć? - Co to ma być? Kolejna szafka albo kwiatek? Jego nie mozna "mieć"! Z Nim się żyje, kocha, czasami brnie przez życie ale nie MA (!) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 08.07.06, 10:08 to mam na mysli :) ale by sie nie zmiescilo w watku i tak wszyscy wiedza o co chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 08.07.06, 10:22 Dziurkaf walnal przemowienie... :-) Jak poznaje babke to pewnie pyta "czy dzielisz zycie z osobnikiem plci meskiej w sposob zalegalizowany" zamiast normalnie "czy masz meza"... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 10.07.06, 11:02 Ja tez chciala bym miec meza i dzieci 2 najlepiej Domek z ogródkiem to juz mam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 10.07.06, 12:17 latwiej widze o domek niz meza :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 10.07.06, 11:31 I bardzo dobrze, że jestes stanowcza :D Dziwię sie tylko, że o ogródku piszesz teraz, kiedy jest z nim najwięcej zachodu i wszytsko schnie... wiesz, ile wody weń wlewamy? Ech. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Re: Chce miec meza i domek z ogrodkiem 10.07.06, 12:21 Ale wymagania!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś