Dodaj do ulubionych

wasia juz odszczekala

IP: 194.181.183.* 30.10.01, 17:56
wszystkie uczestniczki nielegalnego bo nigdy nie autoryzowanego fanklubu gucia
sa niniejszym poinformowane, ze wasia odszczekala guciowego trutnia na watku o
zyciu plciowym zwierzat. pozostale induwidua, ktore gucia zwaly obiektem
trutniowym, sa wezwane do podazania sladem (sladami?) dr wasi. przewodniczaca
suzume prowadz!

wasz supergucio
Obserwuj wątek
    • Gość: Mina Re: wasia juz odszczekala IP: *.turboline.skynet.be 30.10.01, 19:08
      no i znowu sie nie poznales na starych damskich sztuczkach. jak odszczekala, to
      znaczy, ze nazwala cie lachem! wybieraj, co gorsze
    • suzume Re: wasia juz odszczekala 30.10.01, 22:06
      zapomnij trutniu jeden - gdzie aforyzmy?
    • Gość: gucio Re: wasia juz odszczekala IP: 194.181.183.* 31.10.01, 09:41
      przczolki niewierne i ty mina!

po pierwsze primo to ja sie za lacha nie obrazam, bo lach tez polak.
      po drugie primo, to wstancie od komputera, podejdzcie do okna i oddajcie trzy
      glosne hau, hau, hau. potem wracac mi do klawiatury i opisac cwiczenie.
      niewykonanie zadania grozi pozbawieniem was guciowej laski.
      g

• suzume Re: wasia juz odszczekala 31.10.01, 09:46
        a ty guciu, jak zwykle, optymista i marzyciel...

BtL
        • Gość: Mina Re: wasia juz odszczekala IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 09:49
          guciu - nie Lachem ci nazwala, tylko uachem (no kurde nie mam polskich czcionek)
          • Gość: gucio Re: wasia juz odszczekala IP: 194.181.183.* 31.10.01, 09:52
            czy ty cos pilas mina? lach to lach i koniec kropka. a laska to uaska, o.
            g

Gość portalu: Mina napisał(a):

> guciu - nie Lachem ci nazwala, tylko uachem (no kurde nie mam polskich czcionek
            > )

• Gość: Mina Re: wasia juz odszczekala IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 09:58
              no pilam pifffko.
              tak na marginesie: jesli sie teraz napije pifffka (nikt mnie tu nie nadzoruje,
              to se moge, w lodowce stoi), tak z rana, to jestem juz menel, czy zwykly pijok?
              A moze nieodrodna synowa swojego tescia?
              • suzume Re: wasia juz odszczekala 31.10.01, 10:05
                MINA: nie znęcaj się nad guciem, bo kacuje biedaczek... w klawisze ledwo
                trafia... w oczkach mu się troi (a w przypadku owadzich fasetek, nawet
                błękitnych, musi to być szczególnie uciążliwe)

GUCIO: jak ci już kac przejdzie to policz pytajniki po wasiowych szczekach... i
                nie rwij Miny, bo się wasia obrazi, trutniu
                • Gość: Mina Re: wasia juz odszczekala IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 10:07
                  suzume - ja go tak specjalnie, gdyz mam sadystyczna nature :)
                  odbijam sobie na niewinnych tego potesciowego kaca hehehe
                  ale jak sobie pomysle o spuchnieciu watroby po tym pobycie w Polsce, ktore
                  niebawem nastapi, to az mi sie rzewnie na duszy robi :)))))
                  nawet sie napije z Babcia na jej grobie. taka tradycja rodzinna (fajna
                  rodzinka, co nie?)
                  • Gość: gucio Re: wasia juz odszczekala IP: 194.181.183.* 31.10.01, 10:10
                    mina,
                    czys ty serbka, czy cyganka (przpr, romka)?
                    g

> suzume - ja go tak specjalnie, gdyz mam sadystyczna nature :)
                    > odbijam sobie na niewinnych tego potesciowego kaca hehehe
                    > ale jak sobie pomysle o spuchnieciu watroby po tym pobycie w Polsce, ktore
                    > niebawem nastapi, to az mi sie rzewnie na duszy robi :)))))
                    > nawet sie napije z Babcia na jej grobie. taka tradycja rodzinna (fajna
                    > rodzinka, co nie?)

• Gość: gucio Re: wasia juz odszczekala IP: 194.181.183.* 31.10.01, 10:08
                  pytajniki wskazuja na to, ze wasia jest osoba skromna i - jak wiekszosc kobiet -
                  generalnie niezdecydowana. a 3 x hau stoi tam jak byk. o!

jesli chodzi o mine, to ona przynajmniej wie, gdzie stoi piwo. a gucio lubic piwo.

suzume napisał(a):
                  >
                  > GUCIO: jak ci już kac przejdzie to policz pytajniki po wasiowych szczekach... i
                  >
                  > nie rwij Miny, bo się wasia obrazi, trutniu

• suzume Re: wasia juz odszczekala 31.10.01, 10:12
                    MINA: jak tak, to paskach go i pyfko mu przez szybkę pancerną...
                    a o takim zwyczaju słyszałam - cyganie ponoć tak robią, i jeszcze ucztę
                    zastawiają. mnie tam się podoba :)

GUCIO: to masz pecha, bo ja pyfko też lubię, więc przy mnie się nie pożywisz...
                    a co do pytajników, to jak znam wasię nie to miała na myśli, ale co ja ci będę
                    złudzenia odbierać...
                    • wasia Re: wasia juz odszczekala?! 31.10.01, 13:03
                      suzume napisał(a):

> GUCIO: to masz pecha, bo ja pyfko też lubię, więc przy mnie się nie pożywisz...
                      >
                      > a co do pytajników, to jak znam wasię nie to miała na myśli, ale co ja ci będę
                      > złudzenia odbierać...

Dziękuję bardzo Dp suzume za obronę, ale i ja bronić się mogę. Trzy 'hau' to
                      tylko dla podkreślenia absurdalności guciowego nakazu. Pytajniki - chyba wszyscy
                      pojęli, że rzeczone szczekanie miało być co najmniej wątpiące, jeśli nie
                      całkowicie ironiczne. Coś chyba Guciowi jego szowinistyczny koncept nie dopisuje,
                      jeśli nie łapie, że, jak go batem potraktuję, to on będzie szczekał...

pzdr, wasia
                      (PS do suzume - miłego weekendu :-))) )

• Gość: gucio Re: wasia juz odszczekala?! IP: 194.181.183.* 31.10.01, 14:39
                        co waska, glupio ci przed kolezankami? ze niby taka mocna-twarda-niezalezna - sm
                        oriented z nieodlacznym biczem, a tu kolana miekna i ogonkiem przed guciem
                        zamiatasz? byc moze w twoim slowniku hau znaczy na przyklad lobuz, truten albo
                        cymbal, ale dla wiekszosci rodakow, a smiem twierdzic, ze i wiekszosci
                        mieszkancow tego globu, hau to hau i tyle. jak mawiaja amerykanie z liberii "if
                        it walks like a dog and if it barks like a dog, it's a dog" (wolne tlum. pies
                        jaki jest kazdy widzi).

pa,

wasia napisał(a):

> suzume napisał(a):
                        >
                        > > GUCIO: to masz pecha, bo ja pyfko też lubię, więc przy mnie się nie pożywi
                        > sz...
                        > >
                        > > a co do pytajników, to jak znam wasię nie to miała na myśli, ale co ja ci
                        > będę
                        > > złudzenia odbierać...
                        >
                        > Dziękuję bardzo Dp suzume za obronę, ale i ja bronić się mogę. Trzy 'hau' to
                        > tylko dla podkreślenia absurdalności guciowego nakazu. Pytajniki - chyba wszysc
                        > y
                        > pojęli, że rzeczone szczekanie miało być co najmniej wątpiące, jeśli nie
                        > całkowicie ironiczne. Coś chyba Guciowi jego szowinistyczny koncept nie dopisuj
                        > e,
                        > jeśli nie łapie, że, jak go batem potraktuję, to on będzie szczekał...
                        >
                        > pzdr, wasia
                        > (PS do suzume - miłego weekendu :-))) )
                        >

• Gość: wasia Co robi piesek - wiadomość edukacyjna dla gucia... IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 18:31
                          Gość portalu: gucio napisał(a):

> co waska, glupio ci przed kolezankami? ze niby taka mocna-twarda-niezalezna - s
                          > m
                          > oriented z nieodlacznym biczem, a tu kolana miekna i ogonkiem przed guciem
                          > zamiatasz? byc moze w twoim slowniku hau znaczy na przyklad lobuz, truten albo
                          > cymbal, ale dla wiekszosci rodakow, a smiem twierdzic, ze i wiekszosci
                          > mieszkancow tego globu, hau to hau i tyle. jak mawiaja amerykanie z liberii "if
                          >
                          > it walks like a dog and if it barks like a dog, it's a dog" (wolne tlum. pies
                          > jaki jest kazdy widzi).
                          >
                          > pa,

Jak już pisałam (co umknęło jego szowinistyczności Guciowi) moje 'hau' miało na
                          jedynie pokazać absurdalność prośby Gucia, a w żądnym wypadku sugerowaną przez
                          naszego supersamca uległość wobec jego męskości i guciowatości/trutniowatości. A
                          ogonka nie mam, w przeciwieństwie do pewnego dobrze znanego mojemu batowi trutnia.

Co do pieska z tematu, to po angielsku raczej nie robi on 'hau hau', gucieńku.
                          Taki lingwista jak ty po prostu powinien to wiedzieć...

pzdr, twoja pani wasia

PS
                          Niech sie truteń nie spoufala: dr wasia jest ok., Frau Doctor też, a waśka
                          zarezerwowana jest dla innych (nietrutniowych) znajomych.
                          • Gość: gucio Re: Co robi piesek - wiadomość edukacyjna dla gucia... IP: 194.181.183.* 31.10.01, 18:40
                            czy to bzz bzz czy to wasia znowu szczeka? jak sie mowi hau to trzeba tez umiec
                            powiedziec meee. ang. tlumaczenia hau to wow. who let the dogs out? no, nie
                            czepiac sie gucia lingwisty.
                            g

Gość portalu: wasia napisał(a):

> Gość portalu: gucio napisał(a):
                            >
                            > > co waska, glupio ci przed kolezankami? ze niby taka mocna-twarda-niezalezn
                            > a - s
                            > > m
                            > > oriented z nieodlacznym biczem, a tu kolana miekna i ogonkiem przed guciem
                            >
                            > > zamiatasz? byc moze w twoim slowniku hau znaczy na przyklad lobuz, truten
                            > albo
                            > > cymbal, ale dla wiekszosci rodakow, a smiem twierdzic, ze i wiekszosci
                            > > mieszkancow tego globu, hau to hau i tyle. jak mawiaja amerykanie z liberi
                            > i "if
                            > >
                            > > it walks like a dog and if it barks like a dog, it's a dog" (wolne tlum. p
                            > ies
                            > > jaki jest kazdy widzi).
                            > >
                            > > pa,
                            >
                            >
                            > Jak już pisałam (co umknęło jego szowinistyczności Guciowi) moje 'hau' miało na
                            >
                            > jedynie pokazać absurdalność prośby Gucia, a w żądnym wypadku sugerowaną przez
                            > naszego supersamca uległość wobec jego męskości i guciowatości/trutniowatości.
                            > A
                            > ogonka nie mam, w przeciwieństwie do pewnego dobrze znanego mojemu batowi trutn
                            > ia.
                            >
                            > Co do pieska z tematu, to po angielsku raczej nie robi on 'hau hau', gucieńku.
                            > Taki lingwista jak ty po prostu powinien to wiedzieć...
                            >
                            > pzdr, twoja pani wasia
                            >
                            > PS
                            > Niech sie truteń nie spoufala: dr wasia jest ok., Frau Doctor też, a waśka
                            > zarezerwowana jest dla innych (nietrutniowych) znajomych.

• wasia Do gucia... 31.10.01, 18:47
                              LET THE SLEEPING DOGS LIE...

pzdr, twoja pani wasia

Gość portalu: gucio napisał(a):

> czy to bzz bzz czy to wasia znowu szczeka? jak sie mowi hau to trzeba tez umiec
                              >
                              > powiedziec meee. ang. tlumaczenia hau to wow. who let the dogs out? no, nie
                              > czepiac sie gucia lingwisty.
                              > g
                              • Gość: gucio Re: Do gucia... IP: 194.181.183.* 02.11.01, 11:27
                                let the lying dog sleep, waska.
                                caluje,
                                your hero, gutzyo.

wasia napisał(a):

> LET THE SLEEPING DOGS LIE...
                                >
                                > pzdr, twoja pani wasia
                                >
                                >
                                > Gość portalu: gucio napisał(a):
                                >
                                > > czy to bzz bzz czy to wasia znowu szczeka? jak sie mowi hau to trzeba tez
                                > umiec
                                > >
                                > > powiedziec meee. ang. tlumaczenia hau to wow. who let the dogs out? no, ni
                                > e
                                > > czepiac sie gucia lingwisty.
                                > > g

• suzume Re: Co robi piesek - wiadomość edukacyjna dla gucia... 31.10.01, 23:14
                            otóż guciu piesek nie robi w językach zagranicznych hau, a po angielsku to on
                            wow robi jeno połowicznie (bo nie samem wowem piesek żywie)
                            zadanie na weekend: jak robi piesek w języku skośnookich wróbli?
                            • Gość: gucio Re: Co robi piesek - wiadomość edukacyjna dla gucia... IP: 194.181.183.* 02.11.01, 11:25
                              najdrozsza, widze, ze bardzo powaznie raczylas podejsc do lingwistycznych
                              wariacji na temat odszczekiwania. wobec tego, i zupelnie powaznie, informuje, ze
                              angielskie tlumaczenie "hau" to "woof". po konsultacji z native expert,
                              informuje, ze po japonsku to bedzie "u-f".

woof woof woof,
                              g

suzume napisał(a):

> otóż guciu piesek nie robi w językach zagranicznych hau, a po angielsku to on
                              > wow robi jeno połowicznie (bo nie samem wowem piesek żywie)
                              > zadanie na weekend: jak robi piesek w języku skośnookich wróbli?

• suzume Re: wasia 31.10.01, 14:59
                        no i widzisz? we dwie trutniowi nie przetłumaczymy... no ale jak kto ma na (za
                        przeproszeniem) odwłoku paseczki, to...

miłego weekendu 2u2
                  • Gość: Mina Re: wasia juz odszczekala IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 10:14
                    ja jestem Polka skundlona krwia niemiecka i brytyjska. Babcia Niemka z
                    angielskim pochodzeniem. Ja babci do trumnianej torebki wlozylam maly flakonik
                    jej ulubionego koniaczku i dzieki temu mam chody w zaswiatach :)
                    • Gość: gucio Re: wasia juz odszczekala IP: 194.181.183.* 31.10.01, 10:16
                      no czyli jednak cyganka. i wszystko jasne jak pyfko.
                      g

> ja jestem Polka skundlona krwia niemiecka i brytyjska. Babcia Niemka z
                      > angielskim pochodzeniem. Ja babci do trumnianej torebki wlozylam maly flakonik
                      > jej ulubionego koniaczku i dzieki temu mam chody w zaswiatach :)

• suzume Re: wasia juz odszczekala 31.10.01, 10:19

> Ja babci do trumnianej torebki wlozylam maly flakonik
                      > jej ulubionego koniaczku i dzieki temu mam chody w zaswiatach :)

kurde, że ja na to nie wpadłam!
                      • Gość: Mina Re: wasia juz odszczekala IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 13:10
                        to odkop babcie i wloz tak z litra do torebki na przeprosiny. Ja Babci
                        dolozylam jeszcze karty (grala nalogowo, i to jeszcze na kase), i dzieki temu
                        babcia sie mna opiekuje z zaswiatow :)
                        • suzume Re: wasia juz odszczekala 31.10.01, 13:31
                          tak teraz? czy ty kurde sumnienia nie masz? listopad mamy (no prawie), a ty
                          chcesz co bym nieboszczkę wystawiała na niesprzyjającą aurę? żeby mi kota
                          pogoniła?
                          • Gość: Mina Re: wasia juz odszczekala IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 15:52
                            ano nie mam wzmiankowanego, nie mam... ja oprocz pieska tez mam kotka... a
                            nawet dwa~:)))
                          • Gość: gucio Re: wasia juz odszczekala IP: 194.181.183.* 31.10.01, 16:38
                            suzume, to ty masz kota? gucio miec psa. a pies z kotem... rany julek. (to co z
                            piatkiem iguanowym? przyjdz incognito. poznasz mnie po blekitnych fasetkach)
                            g

suzume napisał(a):

> tak teraz? czy ty kurde sumnienia nie masz? listopad mamy (no prawie), a ty
                            > chcesz co bym nieboszczkę wystawiała na niesprzyjającą aurę? żeby mi kota
                            > pogoniła?

• Gość: Mina Re: wasia juz odszczekala IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 16:52
                              Minka miec psa, dwa koty i trzy paugi. Mince najbardziej sie podobac ze papugi
                              z kotami zyc w zgodzie, bo pies i tak to miec gleboko. Gucio do boju - suzume
                              to twoja ostatnia szansa wyjscia na ludzi. Suzume zgodz sie - ty zrobic cos
                              dobrego dla swiata!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka