Dodaj do ulubionych

Kobiety spod znaku Skorpiona

IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 09.05.01, 00:11
rak-skorpion to podobno jedno z lepszych połączeń zodiakalnych, hmm... coś w
tym jest, ale tak naprawdę to czego kobiety spod tego znaku oczekują od
mężczyzn? Wydaje mi się, że to "flirciary" i uwodzicielki, nie potrafią być
wierne jednemu partnerowi. Proszę was, moje drogie Skorpionice, pomóżcie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Skorpion Re: Kobiety spod znaku Skorpiona IP: 213.25.97.* 09.05.01, 08:36
      Myslisz, ze to kwestia znaku zodiaku, bo mnie sie wydaje, że bardziej
      charakteru.
      • Gość: Rak Re: Skorpion IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 09.05.01, 10:32
        zgadzam się, lecz niektóre cechy charakteru są typowe dla danego znaku zodiaku
        • Gość: Skorpion Re: Skorpion IP: 213.25.97.* 10.05.01, 09:16
          Ale ja mimo, ze jestem "Skorpionica" jestem inna od osoby przez Ciebie
          opisanej. Jestem wierna, kocham na zaboj, ale jak nie lubie to tak samo,
          flirtuje slownie i tylko wtedy kiedy wiem, ze oboje po prostu sie bawimy gra
          slowek. A poza tym oczekuje tego czego oczekuje od mezczyzny kobieta madrosci,
          ciepla, troche czulosci, poczucia bezpieczenstwa (psychicznego)...
          Pomoglo ? :)))
          Pozdrawiam
    • Gość: Anusia Re: Kobiety spod znaku Skorpiona IP: *.bellglobal.com 09.05.01, 17:57
      Gość portalu: Rak napisał(a):

> rak-skorpion to podobno jedno z lepszych połączeń zodiakalnych,
      Zgadzam sie, ja osobiscie najlepiej sie dogaduje z rakiem, ale rowniez skorpion-
      skorpion to dobre polaczenie, bo wtedy para sie podobno dogaduje ze soba
      hmm... coś w
      > tym jest, ale tak naprawdę to czego kobiety spod tego znaku oczekują od
      > mężczyzn?
      Mysle ze oczekuja tego co kazda kobieta ,obojetnie spod jakiego znaku, ciepla,
      poczucia bezpieczenstwa, i jescze innych samych dobrych rzeczy.

Wydaje mi się, że to "flirciary" i uwodzicielki, nie potrafią być
      > wierne jednemu partnerowi. Proszę was, moje drogie Skorpionice, pomóżcie :)

To kwestia charakteru, a nie znaku zodiaku. Jak bylam nastolatka to lubilam
      flirtowac, ale teraz, hmm no coz, moze flirtuje z mezem, jesli tak to moge
      nazwac. A uwodzic to chyba kazda kobieta lubi, nie tylko skorpionice.
      Mysle ze chociaz troche pomoglam. Pozdrawiam z kraju klonowego listka.
      Ania
      • Gość: Rak Kobiety spod znaku Skorpiona IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 10.05.01, 10:10
        Dziękuję wam bardzo za wypowiedzi. Przyznaję, że to nie jest kwestia znaku
        zodiaku lecz tego jak ukształtował się jej charakter, więc podjąłem decyzję -
        odchodzę od niej. Całe moje poświęcenie, które włożyłem w to aby było
        lepiej .... powiem wprost - zostałem zdradzony i nie potrafię jej tego
        wybaczyć, choć bardzo chciałem. Byłem okłamywany przez nią prawie 2 m-ce, choć
        podświadomie wyczuwałem, że coś przede mną ukrywa myślałem, że to swego rodzaju
        kobieca gierka.
        Ona chce do mnie wrócić, mówi, że ...... nieważne, dziękuję wam jeszcze raz i
        pozdrawiam serdecznie

zraniony do bólu Rak

• Gość: Unio Re: Kobiety spod znaku Skorpiona IP: *.*.*.* 10.05.01, 12:52
          O tak, Raki to potrafią być zranione...
          do bolu
          Głowa do gory mały Raczku-nieporaczku
          znajdziesz jeszcze kochajaca niewiaste wiec
          nie rozpaczaj
          pozdrawiam
          • Gość: Michal ??????? IP: 209.246.74.* 11.05.01, 21:33
            A skad ta pewnos,takie gadanie slodziutkie po nic, pocieszenie jak dab.
            Zdradzacie a pozniej ,wroc do mnie.........
            • Gość: dori Re:Do Raka IP: *.etob1.on.wave.home.com 13.05.01, 18:13
              znam jedna kobiete skorpiona i ona strasznie zdradza,jest chyba nimfomanka.Moze
              to wlasnie ona,Raku.Ale jest cudowna kobieta poza tym i jest moja
              przyjaciolka.Czy mieszka w Skarzysku ?Zreszta nie wazne. Wiesz,cos w tym
              jest.Ale faceci skorpiony tez sa niezli.
      • Gość: Oicug Re: Kobiety spod znaku Skorpiona Do Anusi IP: 212.191.70.* 24.05.01, 07:57
        Tu Cie znalazlem urocza Anusiu bez....... A ja tez
        jestem Skorpion. !
        • Gość: Anusia Re: Kobiety spod znaku Skorpiona Do Anusi IP: *.bellglobal.com 24.05.01, 17:10
          Gość portalu: Oicug napisał(a):

> Tu Cie znalazlem urocza Anusiu bez....... A ja tez
          > jestem Skorpion. !

bez czego???????? bo nie kumam heeheheheh, a skad wiesz ze jestem urocza, moze
          wygladam jak baba jaga haahahahahah. Pozdrawiam
        • Gość: Anusia Re: Kobiety spod znaku Skorpiona Do Anusi IP: 206.47.244.* 24.05.01, 17:26
          Gość portalu: Oicug napisał(a):

> Tu Cie znalazlem urocza Anusiu bez....... A ja tez
          > jestem Skorpion. !

juz wiem bez czego, haahah, akurat teraz mam........
    • Gość: U. Re: Kobiety spod znaku Skorpiona IP: 195.205.251.* 14.05.01, 12:15
      ...ja jestem Skorpionem i zawsze kochalam na zaboj...i to mnie zostawiali i
      zdradzali a nie ja ich...teraz jestem mezatka i nadal nie w glowie mi
      zdrady...flirtowac flirtuje ale tylko w tedy gdy zasady sa jasno ustawione:
      zartujemy, robimy to dla jaj...
      • tolka Re: Kobiety spod znaku Skorpiona 20.05.01, 23:04
        Jestem chyba typową skorpionicą (brunetka o zielonych oczach). Dopiero niedawno
        faceci uświadomili mi, że często prowokuje ich swoim zachowaniem. Może zabrzmi
        to trochę głupio, ale naprawdę nie robię tego specjalnie. Taki mam styl bycia.
        Jednak jak kocham to żaden inny mężczyzna dla mnie nie istnieje. Jestem wierna
        i nigdy nie zdradzam, ale jak jestem wolna to ... najbardziej lubię facetów -
        Panny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka