sweetsusana 29.07.06, 21:52 Ehh siedze w sobotni wieczor sama , no z piwkiem w domu, a w telewizji nic nie ma;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
telka_es Re: Sobota 29.07.06, 21:53 mam to samo bez piwka woda w zastepstwie.... wczoraj za duzo tego płynu sie przelało ;p Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: Sobota 29.07.06, 22:17 w zasadzie tak......... ale tymczasowo na wakacjach w domu jestem.... niestety domownicy-rodzice na grilla wybyli do swoich znajomych :p Odpowiedz Link Zgłoś
iwia Re: Sobota 29.07.06, 22:02 Hej! Ja te sama jestem w domu, popijam piwko. Troche mi juz szumi. mam lekkiiego dola pozdrawiam Was.\ Odpowiedz Link Zgłoś
iwia Re: Sobota 29.07.06, 22:37 A tam......... Problemy w pracy ,z mezem, zycie.... co tam bede pisac .Baw sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: Sobota 29.07.06, 22:53 Jakos sie ulozy... zawsze sie uklada.... jakos.... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: Sobota 29.07.06, 22:05 zeberdee24 napisał: > Ja tam nie pijam alkoholu:) hehehe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: Sobota 29.07.06, 22:24 ojejku a dajesz tak rade - ja bym nie mogła..... po prostu za bardzo lubie napoje wyskokowe.... chociaż czasami chciałaby powiedzieć nie dziś nie pije to zawsze znajdzie sie ktoś kto mnie namówi ;p Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Jej, a czego jeszcze nie robisz?? :) 29.07.06, 22:54 Ty nie bądź taka do przodu:) Odpowiedz Link Zgłoś
nikita696 Re: Sobota 29.07.06, 22:06 no ja też siedzę sama...a właściwie nie taka sama, bo na kolanach leży moja kicia:)a w telewizji wielkie nic,masz racje...a wszystkie filmy na dVd obejrzane,książki przeczytane....ale jest forum:P tylko tłoku coś nie ma...no ale sobota... Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: Sobota 29.07.06, 22:19 na szczescie ja nie pale.... ale jak sie konczą chociaż masz pretekst by wyskoczyć do sklepu.. ciepla nocka mozna sie przejsc.. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: Sobota 29.07.06, 22:26 Co TY :) od tygopdnia mieszkam w nowej okolicy i troche sie boje o tej godzinie do sklepu chodzic ...sama... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: Sobota 29.07.06, 22:54 iwia napisała: > A gdzie mieszkach, jesli to nie sekret? W poznaniu, niedaleko Areny... Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: Sobota 29.07.06, 22:40 nie ma czego sie bac/....... jak sie nie boisz idzies zzdecydowanym krokiem nic sie nie zdarzy..... pewni siebie zawsze wygrywają ........ ja bym poszła sie przejsc na twoim miejscu hehehe nie raz tak w nocy mam ze cos mi sie jesc zachce i do nocnego biegam nawetr poo dwa razy a w bajbezpieczniejszej dzielnicy nie mieszkam...... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: Sobota 29.07.06, 22:55 > > jak sie nie boisz idzies zzdecydowanym krokiem nic sie nie zdarzy..... > > pewni siebie zawsze wygrywają ........ > > heh jestem innego zdania :p Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: Sobota 29.07.06, 22:59 ja tam na pewnosci zawsze wygrywam..... ale zycie wszystko niestety potrafi zweryfikować ;/ ja tymczasem ide spać..... chociaż sobie wypoczne a jutro od rana do nauki. ;pniestety Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Sobota 29.07.06, 23:16 wspaniala ciepla nocka :) gdybym mial chlopaka to bym wiedziala co robic :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Sobota 29.07.06, 23:15 ja sie specjalnie zaopatrzylam :) co palisz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Sobota 29.07.06, 23:15 ja nie mam czasu na ksiazki :/ ale za to biegam :D Odpowiedz Link Zgłoś