don76 31.07.06, 12:28 pochwalcie sie niewiasty jaki to najlepszy komplement uslyszalyscie od osobnika plci brzydkiej ;) zarowno od swoich facetow jak i od obcych :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: najlepszy komplement 31.07.06, 12:35 jeśli istnieje to tajemnicze "coś" to ty je własnie masz:) Odpowiedz Link Zgłoś
marychna83 Re: najlepszy komplement 31.07.06, 12:39 facet mojej kumpeli: 'chcialbym miec siostre taka jak ty'. strasznie milo mi sie zrobilo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
searena Re: najlepszy komplement 31.07.06, 12:43 Taaa, mój były jak się rozstawaliśmy powiedział "jesteś wspaniałą kobietą i dasz wielkie szczęście facetowi, który z tobą będzie", niezłe co?:/ Na szczęście rozstawaliśmy się w wyniku obopólnej decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
jonal Re: najlepszy komplement 31.07.06, 12:49 może z dnia wczorajszego: zwlekliśmy się z łózka z moim ukochanym ok 12 i kiedy poszłam do łazienki zrobić makijaż usłyszałam: " kochanie, m\nie musisz się malować, dla mnie jsteś najpiękniejsza na świecie":-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
akirka Re: najlepszy komplement 31.07.06, 13:10 zdecydowanie najzabawniejszy komplement jaki uslyszalam " masz cudowne palce, bo są takie długie, szczuple i zakonczone paznokciem " - kolega byl mocno pod wplywem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
langusta1980 Re: najlepszy komplement 31.07.06, 13:33 "uwielbiam twoje cudownie stopy" to nie fetyszyzm hihihi ps. takich ze super babka, albo ze dupa z niej itd nie pisze bo i po co ?! Odpowiedz Link Zgłoś
anulenka7 Re: najlepszy komplement 31.07.06, 13:38 "Piękne masz oczy", a facet patrzy na cycki. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nikita696 Re: najlepszy komplement 31.07.06, 13:44 "kiedy jestem z tobą godina mija jak sekunda, dzień jak minuta ..."; " kiedy ptrze w twoje oczy zapominam o całym świecie..." banlne, a jednak moze zrobić wrażenie na kobiecie... pozdrawiam;) facet(obecnie mąż) mojej przyjaciółki, gdy przedstwiał ją swojej mamie powiedział; "mamo, chciał bym, byś poznała kobiete mojego życia i przyszłą matkę moich dzieci...", na niej zrobiło to wrażenie... Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: najlepszy komplement 31.07.06, 13:46 W sobotę powtórzone 10 razy (za każdym razem przez kogo innego): - Jaki piekny kapelusz! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kundziorek Re: najlepszy komplement 31.07.06, 14:08 mnie powiedział koleś że powinnam się znaleźć na stronach kalendarza Pirelli:) biorąc pod uwagę jakie tam są laski i jaki sam kalendarz jest ekskluzywny to był komplement najwyższe rangi:) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus48 komplement 31.07.06, 16:57 na pierwszej randce z moim facetem( to bylo 3 lata temu)powiedzial mi "z glową Ci do twarzy" cos mu sie pomylilo ale bylo kupe smiechu i cos w tym bylo bo nadal ze soba jestesmy. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: najlepszy komplement 31.07.06, 14:11 Cały czas czekam na ten najlepszy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkanka_lasu Re: najlepszy komplement 31.07.06, 15:09 "kiedyś się nie znaliśmy i też dobrze" ;PP na szczescie to tylko niefortunne przejezyczenie ;D chociaz, kto go tam wie.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia7601 Re: najlepszy komplement 31.07.06, 15:14 ten pamietam do dzis: "taka sobie Ciebie wymarzylem" Odpowiedz Link Zgłoś
iron_wanienka Re: najlepszy komplement 31.07.06, 15:18 "tak mi sie z toba swietnie gada, ze zaraz ci sie oswiadcze"(znajomy po alko) oraz jakis drech"ej, chce miec z toba dziecko"-bylam w szoku... Odpowiedz Link Zgłoś
kurka.mala Re: najlepszy komplement 31.07.06, 15:18 Ostatni jaki pamiętam, "jaa! ale lacha!" - uczniowie 6 klasy, moi uczniowie :D Odpowiedz Link Zgłoś
don76 Re: najlepszy komplement 31.07.06, 15:25 widze ze najbardziej Wam przemawiaja te z poletem, inteligentne, oceniajace ogol kobiety i charakter... te mowiace o walorach zewnetrznych zupelnie nie robia na Was wrazenia? bo sa zbyt plytkie i proste? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: najlepszy komplement 31.07.06, 15:38 Przy odrobinie umiejętności z każdej da się zrobić laskę. A inteligencji nie da się udawać. Także te komplementy doceniające (lub sprytnie udające) walory intelektualne sa cenniejsze. A jeżeli jeszcze jest z polotem - to już w ogóle super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: najlepszy komplement 31.07.06, 16:20 Wiesz, ty moze bardzo piekna nie jestes, ale meza to sobie zawsze znajdziesz(kolega w liceum)-mial racje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
petra77 Re: najlepszy komplement 31.07.06, 20:50 "Jesteś totalnie rokendrolowa!" - do dziś nie wiem, co miał na myśli, a nigdy nie byłam jakąś wielką fanką rocka... Odpowiedz Link Zgłoś
stelika Re: najlepszy komplement 31.07.06, 21:09 od cudzoziemca,przypadkowo i bez żadnych podtekstów,bardzo dawno temu "you are so fucking to sweet",z prawdziwym zachwytem w oczach.Pamiętam do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
baler_inca Re: najlepszy komplement 31.07.06, 21:34 Najważniejsze mówi mi ciągle mój mężczyzna - nie zacytuję, bo to się powtarza co dzien od kilku lat i ma zmienne formy, ale dotyczy to przeznaczenia, wymarzonej i oczekiwanej całe życie 'mnie' oraz ciągłego zachwytu nad moją niby nieziemską urodą (na moje babskie defekty na szczęscie jest ślepy, nawet jak mu pokazuję palcem;) Raz mu się tylko zdarzyło powiedzieć mi coś wyjątkowo zabawnego, a według niego miało to być uroczyste i bardzo poważne. Brzmiało to mniej więcej tak: "Jesteś taka wyjątkowa, bo masz ogromne zaplecze intelektualne i wizualne". Myślałam że zejde ze śmiechu, a on najpierw był bardzo urażony, ze nie doceniam, a potem tez prawie umarł zarażony moim śmiechem:) Do dziś się z tego nabijamy:) A od obcokrajowca to pamiętam takie: Japończyk wpatruje się we mnie uważnie i bardzo spokojnie, patrzy tak jakąś dłuższą chwilę, w końcu nie wytrzymuję i pytam go o co chodzi. A on na to z lekkim uśmiechem: You know... Odpowiedz Link Zgłoś