Gość: Mina IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 10:01 a tak mi do glowy przyszedl ten watek. przyznaje sie bohatersko: dolek rozpoznaje po tym, ze ogladam poludniowoamerykanskie telenowele :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suzume Re: najglupsza rzecz jaka robisz, kiedy masz dolek 31.10.01, 10:08 dobre :) ja to kiedyś próbowałam, ale zdołowałam się jeszcze bardziej, bo nie rozumiałam o czym telewizor do mnie rozmawia... po godzinie nie odróżniałam anny marii od jose ronalda, więc chyba jakś gupia jezdem, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: najglupsza rzecz jaka robisz, kiedy masz dolek IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 10:20 no chyba jezdes, ale pociesz sie, ja tez - jak tak ogladalam wszystko, co podaja z wzmiankowanej dziedziny, to mi sie zaczely seriale dupic, bo wszedzie byly te same twarze! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: najglupsza rzecz jaka robisz, kiedy masz dolek 31.10.01, 10:26 a może one ci się nie dupiły, tylko twój dołek objawia się manią prześladowczą? a co do seriali, to pamiętam taki jeden (tytułu nie pomnę za cholerę) - ona kochała jego, a on ją i prawie się pobrali, ale taka jedna lafirynda się na niego uwzięła, i on zostawił ją dla lafiryndy, i ona długo walczyą o tę swoją miłość, i lafiryndę szlag trafił, i oni się pobrali i żyli długo i szczęśliwie i mieli kucyka i wogóle, o! Odpowiedz Link Zgłoś
trin Re: najglupsza rzecz jaka robisz, kiedy masz dolek 31.10.01, 16:21 suzume napisał(a): > a może one ci się nie dupiły, tylko twój dołek objawia się manią prześladowczą? > a co do seriali, to pamiętam taki jeden (tytułu nie pomnę za cholerę) - ona > kochała jego, a on ją i prawie się pobrali, ale taka jedna lafirynda się na nie > go > uwzięła, i on zostawił ją dla lafiryndy, i ona długo walczyą o tę swoją miłość, > i > lafiryndę szlag trafił, i oni się pobrali i żyli długo i szczęśliwie i mieli > kucyka i wogóle, o! Chyba tez to widzialam! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimbla Re: najglupsza rzecz jaka robisz, kiedy masz dolek IP: *.dh.mco.edu 05.11.01, 19:03 ... > nie rozumiałam > > o czym telewizor do mnie rozmawia... Ty, skad to jest, bo cos znajomo brzmi, ale za diabla nie moge sobie przypomniec? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: najglupsza rzecz jaka robisz, kiedy masz dolek 06.11.01, 08:38 Gość portalu: mimbla napisał(a): > ... > > nie rozumiałam > > > > o czym telewizor do mnie rozmawia... > Ty, skad to jest, bo cos znajomo brzmi, ale za diabla nie > moge sobie przypomniec? pojęcia nie mam - tak mi się powiedziało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aise głupia rzecz-przepis na poprawe nastroju IP: 217.67.196.* 06.11.01, 15:00 Ja śpiewam - niestety... a że bozia mi słuchu poskąpiła to możecie sobie wyobrazic jak to jest fajnie dla sąsiadów kiedy ktoś sie drze na cały blok... a ja se wtedy myśle - a macie! jak mi jest źle to niech wam też bedzie! A co mi tam! bo ja nie tylko jestem zdołowana, ale też cholernie wredna... pozdrawiam serdeczniutko P.S. telenowelke też se czasem strzele, żeby zobaczyc, że juan antonio wciąz kocha luise manuele, ale nie może jej zdobyć ona jest zoną podłego frederico ronaldo, ktory sie nad nia psychicznie znęca i ogólnie jest kawałem sukinkota. I tak już od 2000 odcinków. Pewne rzeczy są niezmienne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: najglupsza rzecz jaka robisz, kiedy masz dolek IP: 213.17.164.* 07.11.01, 15:13 "-O czym ty do mnie rozmawiasz? Glowa cie czasem nie boli?" - cytat z filmu "Chlopaki nie Placza"; a jesli chodzi o tresc telenoweli - coz - wszystkie maja taka sama:) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: najglupsza rzecz jaka robisz, kiedy masz dolek 07.11.01, 16:06 Gość portalu: Ann napisał(a): > "-O czym ty do mnie rozmawiasz? Glowa cie czasem nie boli?" - cytat z > filmu "Chlopaki nie Placza"; dzięki po raz pierwszy > a jesli chodzi o tresc telenoweli - coz - wszystkie maja taka sama:) dzięki po raz drugi (bo aż taką koneserką to ja niestety nie jestem :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: najglupsza rzecz jaka robisz, kiedy masz dolek IP: *.ibc.de.easynet.net 31.10.01, 10:30 oj, wspolczuje wam, kobiety, naprawde wy macie swoj mozg troche bardzo skomplikowany, jak mowia "..jeden zwoj wiecej niz kury..", czytajac te wypociny chyba cos w tym jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: najglupsza rzecz jaka robisz, kiedy masz dolek 31.10.01, 10:36 i ten jeden zwój więcej najwyraźniej daje nam nad tobą przewagę, bo przynajmniej piszemy gramatycznie... "czytajac te wypociny chyba cos w tym jest...." no mocne.. a stukając w klawiaturę nie boli cię głowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mentor Re: Jan IP: *.tvk.tpsa.pl 31.10.01, 10:41 Gość portalu: jan napisał(a): > oj, wspolczuje wam, kobiety, naprawde wy macie swoj mozg troche bardzo > skomplikowany, jak mowia "..jeden zwoj wiecej niz kury..", czytajac > te wypociny chyba cos w tym jest.... Popieram Ciebie Janie. Głupoty do n-tej potęgi na tym forum, to rzecz normalna. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz, za czyje pieniądze "pocą" sie piszące tu Panie. Mam nadzieję, że swoje własne i nie dopuszczam mysli,że za pieniądze podatników - czyli moje. Gdybym był pracodawcą tych Pań, wyrzuciłbym je z pracy na "zbity pysk". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Mentor 31.10.01, 10:57 Słuchaj no , wxcale nie drogi Mentorze. Kto dał Ci prawo obrażania Pań piszących na tym forum. Niektóre z nich są naprawdę bardzo inteligentne i do jasnej cholery nie pozwolę Ci je dołować. Dołuj se takiego Gucia lub Marcina lub innych zadufanych w sobie facetów. Słuchaj no, króliczku, własne zdanie można wypowiedzieć troszkę delikatniej, w końcu to KOBIETY ! Wracając do wątku, ja się obżeram a potem jestem na siebie wściekła. Mina, jak ten różyk na gumofilcach? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Mentor IP: 194.181.183.* 31.10.01, 11:31 czorcie jeden, to ty nie wiesz, ze zadufanych facetow jak gucio nie sposob zdolowac? aforym na dzis: nikt nie jest tak głupi, zeby od czasu do czasu takiego nie udawac. g czort napisał(a): > Słuchaj no , wxcale nie drogi Mentorze. Kto dał Ci prawo obrażania Pań > piszących na tym forum. Niektóre z nich są naprawdę bardzo inteligentne i do > jasnej cholery nie pozwolę Ci je dołować. > Dołuj se takiego Gucia lub Marcina lub innych zadufanych w sobie facetów. > Słuchaj no, króliczku, własne zdanie można wypowiedzieć troszkę delikatniej, w > końcu to KOBIETY ! > Wracając do wątku, ja się obżeram a potem jestem na siebie wściekła. > Mina, jak ten różyk na gumofilcach? > pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Gucio 31.10.01, 12:15 Guciu, Oicugu złociutki, cieszy mnie to, żeś tak samozachwycony! To Ci się chwali. Ale proszę - niektóre z nas czasami są zdołowane, przejmują się byle gównem nie wartym myślenia. Pozwól nam również pozachwycać się sobą i dowartościowuj od czasu do czasu. pzdr. czort z piekieł rodem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Gucio IP: 194.181.183.* 31.10.01, 12:18 nie mam czasu bo musze przypilowac paznokcie i nalozyc kremik przeciwko zmarszczkom. sama sie dowartosciuj jak nikt inny cie nie chce dowartosciowac. o. g czort napisał(a): > Guciu, Oicugu złociutki, cieszy mnie to, żeś tak samozachwycony! To Ci się > chwali. Ale proszę - niektóre z nas czasami są zdołowane, przejmują się byle > gównem nie wartym myślenia. Pozwól nam również pozachwycać się sobą i > dowartościowuj od czasu do czasu. > pzdr. czort z piekieł rodem Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Gucio z kremikiem 31.10.01, 12:24 A tam , ja już jestem dowartościowana. Nie dość, że młoda, piękna i bogata to jeszcze niezmiernie inteligentna egocentryczka. Pamiętaj , przypiłowując paznokcie używaj tylko pilników alessandro. Są niezawodne. Z kremów polecam Lancome,a. Pięknie spłyca zmarszczki, o nieomylny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Gucio z kremikiem IP: 194.181.183.* 31.10.01, 12:32 jak zes taka piekna to skad wiesz, ze lancome splyca zmarszczki, ha? krecisz siostro,ale w to, zes egocentryczka to akurat wierze. g czort napisał(a): > A tam , ja już jestem dowartościowana. Nie dość, że młoda, piękna i bogata to > jeszcze niezmiernie inteligentna egocentryczka. > Pamiętaj , przypiłowując paznokcie używaj tylko pilników alessandro. Są > niezawodne. Z kremów polecam Lancome,a. Pięknie spłyca zmarszczki, o nieomylny. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Gucio z kremikiem 31.10.01, 12:53 Właśnie dzięki Lancome jestem taka piękna i młoda bracie G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: czort IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 11:44 rozyk zajebisty, juz wypastowany, czeka w reklamowce (przeciez nie bede siem tyle km w nich ciorac, jeszcze by sie podniszczyly i sasiedzi by od razu orzekli, ze widac ze nie nowe). Kurde, ja powinnam sie zabrac do roboty jak chce rzeczywiscie jutro wyjechac, ale to forum mnie strasznie wciaga!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mentor Re: Czort IP: *.tvk.tpsa.pl 31.10.01, 11:57 Gwoli wyjaśnienia Czorcie lub Czorcico, ja tu nikogo nie obrażam, postawiłem jednak jasno sformułowane pytanie; co to za praca , w której mozna nie pracować, a wypisywac takie bzdety? I z czyjej kasy za tą pracę płaci sie? Nie sądzę,żeby piszące tu Panie ciężko pracowały, zresztą poczytaj sobie o czym tu się mówi, skrajny idiotyzm goni skarajną głupotę, to wzystko to jedno wielkie pustosłowie. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Mentor 31.10.01, 12:14 mnie to możesz skoczyć, bo ja jestem niezależna, samorządna i branżowa, ale jak sprawdziłam twoje id, to ty jesteś tepsa (Telekomunikacja Polska S.A. Pion Sieci Obszar W Olsztynie Sekcja Sieci Multimedialnych) i to akurat ja ci płacę. bierz się do roboty a nie - siedzisz i głupoty czytasz... pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Mentor 31.10.01, 12:30 Mentorze, ja też za własne. sama sobie jestem sterem, żeglarzem i okrętem i muszę Ci jeszcze coś napisać - NIE MAM NIC PRZECIWKO SIEDZENIU W INTERNECIE przez moich pracowników. Przeczytają coś zabawnego, nawet głupiego to pośmieją się trochę i atmosfera w pracy jest od razu lepsza. No i co ty na to? A każdy z nas ma prawo do wypisywania głupot, w końcu mamy demokrację. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mentor Re: Suzume IP: *.tvk.tpsa.pl 31.10.01, 14:32 suzume napisał(a): > mnie to możesz skoczyć, bo ja jestem niezależna, samorządna i branżowa, ale jak > > sprawdziłam twoje id, to ty jesteś tepsa (Telekomunikacja Polska S.A. > Pion Sieci Obszar W Olsztynie Sekcja Sieci Multimedialnych) i to akurat ja ci > płacę. bierz się do roboty a nie - siedzisz i głupoty czytasz... > pozdrowionka > :) Nie zastanowiłas sie nad tym moja droga, że istnieje cos takiego jak internet w oparciu o TV CAB, i że ja jestem abonentem tejże sieci? IP nie wszystko mówi, piszę moja droga z domu, jestem na urlopie. Nawiasem mówiąc, urzędnicza Polska cięzko tyra, widać to po ilosci postów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Mentor 31.10.01, 14:54 a to nie obciach z takim ip się obnosić ;> ? zresztą ja to mam na urlopie lepsze rzeczy do roboty niż siedzenie na forum... co do urzędowania, to nie trafiłeś - w życiu i za skarby świata bym nie była czymś takim pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Jan IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 11:02 Mentorze - ja jstem ciekawa, za czyje T y tu wchodzisz? Bo ja za wlasne, ciezkim tworczym potem zarobione, i to nie na podatnikach, tylko na elytach. Co do seriali - to ja widzialam lepszy (ale nie jestem pewna czy to byl jeden i ten sam, bo jak mowilam, dupily mi sie). Otoz ona go kochala i to po bozemu, gdyz byla jego prawowita malzonka. Ale on chcial zrobic kariere, wiec zawarl drugi zwiazek malzenski z corka szefa. A wszystko w srodowisku prawnikow, z wyjatkiem tej pierwszej zony, ktora byla prawie analfabetka z meksykanskiej wsi, i on sie jej wstydzil i ukrywal ja przed kolegami z pracy. I nikt by tej bigamii nie wykryl, gdyby nie zdjecie w gazecie, ktore sobie zamiescili (tam taki niby zwyczaj, ze parki z towarzystwa daja zdjecia ze slubu na 1-sze strony ogolnokrajowych dziennikow). I tamta analfabetka jak to zobaczyla, to dostala takiego speedu, ze od razu zostala prezesem konkurencyjnej firmy prawniczej i wykonczyla tamtego finansowo, ale on sie pokajal i potem od razu mieli dwoje dzieci oraz rowniez kucyka. A tamta druga zona to umarla. Niezle, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Jan 31.10.01, 11:31 fajne i takie życiowe... :) ale ja i tak za gupia jezdem na takie wyrafinowane rozrywki - no kurde spamiętać nie mogę, co był 200 odcinków temu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina 200 odcinkow IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 11:37 raz z przyjacilka zaczelysmy pisac scenariusz do takiej telenoweli, tytul brzmial "Moralnosc". Wymieklysmy przy 70 odcinku, nie starczylo nam pomyslow. Ale nasza i tak byla niezla - kurde, bede musial to odkopac, moze teraz dobrne do 200? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona? Re: 200 odcinkow IP: *.punkt.pl 31.10.01, 11:52 e tam miało być o wychodzeniu z dołka a nie o filmach których kompletnie nie łapię...ja to kupuję sobie ciuchy,kosmetyki, butki, a od trzech miesięcy- papieroski. i tak oto za chwil kilka ide kupić płaszczyk, kozaczki(?), papieroski mentolowe. i będę modlić się by jakoś do piątku wytrzymać :)))) a gdy łapie mnie późnym wieczorkiem, córka spi...to włażę do łóżka ( bo od trzech miesięcy puste jakoś) , papieroski, piwko lub tanie winko i telewizor a dokładnie Fashion TV-matko jak to..dołuje jeszcze bardziej, no bo dlaczego ja nie mogę mieć takich !!! ciuchów,a? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: 200 odcinkow IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 11:56 sraj na Fashio-TV, pieprz ciuchy, co sie bedziesz dolowac. Poogladaj Kojaka, to Ci sie humor poprawi. Pustym lozkiem sie nie przejmuj - wreszcie sie mozesz wyspac!!! A jakis nowy chlop i tak sie znajdzie, tego kwiatu jest pol swiatu! Ciesz sie chwila!!! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: 200 odcinkow 31.10.01, 12:01 a kojak to nie może zdołować na zasadzie "a dlaczego ja takiego nie mam?" a? a ztym łóżkiem to prawda - nawet wyro królewskie jest dla dwojga za małe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: 200 odcinkow IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 12:06 ale tu odpowiedz jest prosta - BO UMARL! a wyro to faktycznie - ja mam wyro jak na gruppen, a moj i tak zawsze sie tak rozwala, ze czasem to sie lepiej na tej jednoosobowej sofie przy Kojaku wyspie. Dzis w nocy wydawalo mu sie na przyklad (mojemu, nie Kojakowi), ze pies wlazl do wyra, i zaczal z tym psem walczyc wrecz o koldre, a to nie byl pies, tylko ja. I znowu sie nie wyspalam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: 200 odcinkow IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 12:32 ja wygralam, bo mu dalam w morde w koncu i sie obudzil :)))). suzume, czy mnie wzrok nie myli? gadasz z gosciem z tepsy??? wstyd, wstyd, i jeszcze raz wstyd. A kol. mentor niech uwaza, bo moze byc tak, ze za chwile bedzie roboty szukal, a moze i tak sie skladac, ze suzume albo ja mozemy byc grubymi rybami, w dodatku zlosliwymi, i zlecimy personalne wytropienie go, a nastepnie uniemozliwimy podjecie jakiejkolwiek pracy! Nigdy nie wiesz, z kim rozmawiasz :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: 200 odcinkow 31.10.01, 13:25 co do mentora, to mea culpa, mea maxima culpa - już nie będę, obiecuję. ale tak mnie jakoś cholera wzięła - no bo kurde będzie mnie tu koleś "na zbity pysk", a sam za moją kasę żry... zobaczy, jak mu, grube ryby, dołożymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mentor Re: mina IP: *.tvk.tpsa.pl 31.10.01, 14:38 TEPSIE to ja płacę 129 zł za to, że stałem sie uzytkownikiem łącza internetowego w ich sieci TV CAB, już to wyjaśniałem SUZUME i proszę mnie nie obrażac przypisując mnie do tej braży. Pozdrawiam ((@))-->>>-->>-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: mina IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 16:30 mentor - to nie zmienia pstaci rzeczy. suzume albo ja mozemy i tak zrobic ci kuku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mentor małe podsumowanie IP: *.tvk.tpsa.pl 31.10.01, 17:04 Zadziałało to wszystko na zasadzie - "uderz w stół a nożyce się odezwą". Celowo sprowokowałem odskocznie od rzuconego tematu, żeby co niektóre Panie sprawdzić ;). Często piszę na tym portalu (konkretnie - na forum Kobieta) jako zupełnie ktoś inny i całkowicie Wam przyjazny :). Mina: od niektórych z was otrzymałem całkiem sympatyczne maile (nigdy nie wiesz z kim rozmawiasz, więc uważaj bo przez sieć też można zrobić komuś "kuku" ;)). Niepotrzebnie się tak zdenerwowałyście. Suzume: możesz być całkowicie pewna, że to nie Ty mi płacisz. Proponuje jeszcze troche się podszkolić w szukaniu kogoś po jego hoście (ip nie id ;)), bo czasami można się nieżle przejechać i wtedy dopiero jest obciach i to o wiele gorszy niż "obnoszeniem się" z takim ip :))) powiedzmy ze (w tym przypadku) pozdrawia... Mentor ;) Gość portalu: Mina napisał(a): > mentor - to nie zmienia pstaci rzeczy. suzume albo ja mozemy i tak zrobic ci > kuku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: małe podsumowanie IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 17:13 mentor - daj spokoj Kaziu, po co ci takie dziecinne pseudodziecinne prowokacje? I wylacz wazelinke, bo nie wiem ile osob ma na sumieniu suzume, ale ja juz pozbawilam pracy 2 osoby - bo se pozwalaly tam, gdzie nie bylo to potrzebne. Buzi dupci mentor Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: małe podsumowanie 31.10.01, 22:48 Gość portalu: Mentor napisał(a): > Suzume: możesz być całkowicie pewna, że to nie Ty mi płacisz. no to kamień spadł mi z serca (łup!) :))) a Ty nie płacisz mnie, więc jesteśmy kwita... > Proponuje jeszcze troche się podszkolić w szukaniu kogoś po jego hoście (ip nie > id ;)), bo czasami można się nieżle przejechać i wtedy dopiero jest obciach i > to o o wiele gorszy niż "obnoszeniem się" z takim ip :))) słusznie - ip (tak to jest, jak masz za dużo różnych id do pamiętania... ciekawe, co na to freud?). a po hoście Cię nie szukałam, bo mi to równo, co sobie robisz, gdy inni pracują - to była taka prowokacja... :))) tak przy okazji, dobre to łącze? pzdr (jak zawsze) su Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mentor Re: Suzume IP: *.tvk.tpsa.pl 01.11.01, 17:43 Ok, zawieram wieczny pokój :-)) Łącze jest ok, nawet dosyć szybkie, no diabelstwo trochę drogie (129zł), tepsa ostro zdziera. Pozdrawiam serdecznie tym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: najglupsza rzecz jaka robisz, kiedy masz dolek IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 12:35 Ja ze swoim rozwiązaniem "dołka" Biorę kartkę ( koniecznie w kratkę żeby równo napisać i z daleka było widać) i dzielę tę kartkę na pół. Z lewej daję tytuł problemy z prawej jak zaradzić. Zaczynam od lewej wypisywać w punktach wszystkie bolączki Jak skończę się użalać nad sobą po lewej stronie przechodzę na prawą i próbuję na każdy punkt znaleść rozwiązanie ( nie musi być koniecznie sensowne). Taki jest mój sposób. Przeważnie na drugi dzień rano problemy z lewej strony kartki już nie są tak ogromne a rozwiązania z prawej bardziej realne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: najglupsza rzecz jaka robisz, kiedy masz dolek IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 12:55 Dorotko - metoda jest fajna i skuteczna, ale pytanie dotyczy NAJGLUPSZEJ rzeczy, jaka wtedy robisz. Zdobadz sie na odwage i wyznaj prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: najglupsza rzecz jaka robisz, kiedy masz dolek IP: 62.233.138.* 31.10.01, 12:56 Niestety - pije. (wino) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: najglupsza rzecz jaka robisz, kiedy masz dolek 31.10.01, 13:23 No a co z moim obżarstwem? Ratunku, znowu żrę!!!!!!! I to jest własnie najgłupsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: najglupsza rzecz jaka robisz, kiedy masz dolek IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 13:25 ja atam mam jedna recepte: obejrzyj wiadomo co :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: najglupsza rzecz jaka robisz, kiedy masz dolek 31.10.01, 13:29 a ja tam sie dołkiem delektuję i nie rozpraszam się na oglądanie dupereli (bom i tak za cienka), ani nie żrę (bo mnie siod dołka w dołku nie ssie), ani nie śpię (bo jak tu się przez sen delktować) - włączam gossamera i płynę w mroki gotyku Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: najglupsza rzecz jaka robisz, kiedy masz dolek 01.11.01, 00:31 hmmmm pale i dlugo spie, czasem dzwonie w miejsca do ktorych nie powinnam..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: najglupsza rzecz jaka robisz, kiedy masz dolek IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 14:22 Przepraszam Cię najmocniej, że dopiero teraz odpowiadam ale wbrew powyższym opiniom Panów czasem pracuję. A odpowiadając na Twoje pytanie to popełniam tych głupot codziennie tyle, że praktycznie rzecz biorąc powinnam nie wychodzić z dołka. Staram się więc o nich nie myśleć coby nie być ciągle zdołowana. Ostatnią najgłupszą rzeczą, którą zrobiłam ( i wcale nie zabawną) gdy byłam w dołku to nakrzyczałam na swoją mamę, czym pewnie wpędziłam ją w dołek. Dzięki Bogu Mamy mają to do siebie, że szybko wybaczają swoim dzieciom takie rzeczy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: najglupsza rzecz jaka robisz, kiedy masz dolek IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 15:56 ach te mamy... moja ostatnio publicznie oznajmila, ze pan XYZ byl moim gachem swego czasu, a kiedy towarzystwo oslupialo i zamilklo, zwrocila sie do mnie z wyrzutem: "no i po co mi lejesz? (wino)" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EF Re: najglupsza rzecz jaka robisz, kiedy masz dolek IP: *.fnet.pl 31.10.01, 22:13 Kupuję czekoladę z całymi orzechami lub opakowanie waniliowego ptasiego mleczka do tego coca-cola min.1 litr.Wypożyczam film do ryczenia(najlepiej o miłości). Żrę,oglądam i ryczę.Chcę się z tego wyleczyć,ale jak?????!!!!!!Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: najglupsza rzecz jaka robisz, kiedy masz dolek IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 22:17 a po co chcesz sie z tego leczyc? zle ci z tym? jak pomaga na dolek, to uskuteczniaj! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Mina spać! 31.10.01, 22:51 bo cię bez granicę nie przepuszczą jak będziesz miała czerowne oczy - pomyślą sobie, że jakiegoś wąglika ocznego nam tu importujesz, abo co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Mina spać! IP: *.turboline.skynet.be 01.11.01, 05:43 moze nieodzalowana lalka by mi cos poradzila na te mankamenty w urodzie oo nieprzespanej nocy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Choco Re: najglupsza rzecz jaka robisz, kiedy masz dolek IP: 10.129.128.* 01.11.01, 23:22 Najpierw opycham się czekoladą, a póżniej śpię. Długo, do 16 godzin. Budzą mnie najczęściej koszmary (coż, czekolada na noc), ból głowy (zbyt dużo snu) i wyrzuty sumienia z powodu tysiąca niezałatwionych spraw, zaniedbania obowiązków tudzież dodatkowych dekagramów. Na szczęście po następnie zażytej aspirynie i gorącej kąpieli jestem w tak dobrym humorze, że wszystko inne to pestka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monil Re: najglupsza rzecz jaka robisz, kiedy masz dolek IP: *.nat.visnet.pl 02.11.01, 00:29 Mam dwa niezbyt mądre sposoby wychodzenia z dołka ,zależy jaki on głęboki :) 1) obżeram się słodyczami 2) kupuję dobre winko i sączę sobie kieliszeczek za kieliszeczkiem... Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: najglupsza rzecz jaka robisz, kiedy masz dolek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 08:07 1. spotykam sie zx przyjaciółką w pubie i serwujemy sobire jakieś pyszności 2. serwuję sobie w domu drinka Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: najglupsza rzecz jaka robisz, kiedy masz dolek 06.11.01, 16:52 jak jestem w domu wlaczam sobie vox - kawalek bananowy jest po prostu zywot twoj aaa aaa i mysle wtedy - macie racje chlopaki jak nie dziala - poniewaz ostatnio wyremontowalem sobie lazienke biora kapiel w nieprzyzwoicie drogiej wannie, kupionej oczywiscie na wyprzedazy + ksiazka np "trzech panow w lodce nie liczac psa" badz gragorianskie "tilby" + piwo i obiecuje sobie ze zaczynam zycie od nowa -> mozliwe ? niemozliwe ? jednak probuje i zawsze jestem zdumiony ze to dziala znaczy zycie od nowa a jak jest koszmar to dzwonie do paru osob co mnie znaja i krzycza jaki jestem glupi etc albo poklepia po ramieniu przez sluchawke pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Idea Re: najglupsza rzecz jaka robisz, kiedy masz dolek IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 12:16 Najgłupszą rzeczą jaką robię kiedy mam dołek jest układanie pasjansów i mówienie sobie tak: jeśli "wyjdzie"/pasjans to będzie OK. No poza tym tradycyjnie już płaczę, ale chyba kobiety tak mają... Odpowiedz Link Zgłoś
lachatte Re: najglupsza rzecz jaka robisz, kiedy masz dolek 10.11.01, 13:54 Ja ide do supermarketu i kupuje wszystko co uwielbiam. Przychodze do domu i to wszystko zjadam. I potem sie czuje jeszcze gorzej (fizycznie i psychicznie)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka...t Re: najglupsza rzecz jaka robisz, kiedy masz dolek IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 18:40 lachatte napisał(a): > Ja ide do supermarketu i kupuje wszystko co uwielbiam. Przychodze do domu i to > > wszystko zjadam. I potem sie czuje jeszcze gorzej (fizycznie i psychicznie)! a ja wchodze do lozka albo zamykam sie z radiem w lazience i w wannie pelnej goracej wody wyje jak pies do ksiezyca... rozczulajac sie nad soba do granic wytrzymalosci.wychodze z lazienki opuchnieta, no i oczywiscie obrazona na caly swiat, ze nikt mi niewspolczuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
ottey Re: najglupsza rzecz jaka robisz, kiedy masz dolek 10.11.01, 22:17 Ha, niezle. Moja 'schiza' laczy w sobie elementy kilku juz przedstawionych w tym watku. Mianowicie, wlaczam dosyc glosno muzyke, najlepiej cos na poziomie disco-polo albo jakis pop (chodzi o to, zeby bylo wesole- ostatnio do tego celu sciagnelam z internetu m.in. 'piesn' grupy Boys pt. 'Szalona'- powaznie), w miedzyczasie przygotowujac goraca i pachnaca kapiel. Pozniej zazywam tej kapieli, wydzierajac sie niemilosiernie w rytm (albo i nie...) muzyki, [chociaz to, co wtedy wlaczam nie zawsze mozna nazwac muzyka- patrz: 'Szalona' ;-)]. Pozniej smaruje sie jakims pachnacym balsamem, otulam sie milutkim szlafroczkiem, wyciagam zawartosc lodowki na swiatlo dzienne i zasiadam przed telewizorem. Potem mam ogromne wyrzuty sumienia [moglam w tym czasie tyle zrobic, no i te dodatkowe deka(?)gramy...], ale generalnie to mi pomaga uporac sie z kazdym 'dolem'. Aha, no i teraz chyba powinnam nadmienic, ze nie jestem fanka disco-polo ani Britney Spears etc., a poza tym tez mieszkam w bloku- sasiedzi sie po pewnym czasie przyzwyczajaja ;-) Pozdrowienia dla wszystkich :-) Odpowiedz Link Zgłoś