winterblue 25.08.06, 17:10 Polecam artykuł: gala.onet.pl/0,1353841,1,1,agnieszka_frytka_frykowska,wywiady.html Żałosne, że taka osoba wzbudza jakiekolwiek zainteresowanie kogokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikas28 Re: "Polska Paris Hilton" 25.08.06, 17:14 ty się nie śmiej z por.ównań do PH- Fryta się spodziewa 3 mln dolarów spadku po ojcu...;) a tak serio mnie też zniesmacza ta nieefektowna dziewucha:))) gdzie jej tam do bezgustnej co prawda ale ślicznej Paris:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 ten pasek! 25.08.06, 17:55 Spojrzcie na jej pasek :)) Po prostu cudenko! :/ We Francji pasek w tym stylu to ulubiony dodatek panienek z dzielnic nielegalnych imigrantow. Odpowiedz Link Zgłoś
monikas28 Re: ten pasek! 25.08.06, 17:57 kochana, klasy po tej pani się nie spodziewajmy;) Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: ten pasek! 25.08.06, 17:58 Skoro jest taka bogata, to wizyta u stylisty z pewnoscia by jej nie zaszkodzila. Odpowiedz Link Zgłoś
monikas28 Re: ten pasek! 25.08.06, 18:06 ona do stylisty chyba chadza- ale nie do tego co potrzeba... nieuleczalne bezguście,co zrobić?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marisa_tomei Re: ten pasek! 25.08.06, 22:10 monikas28 napisała: > kochana, klasy po tej pani się nie spodziewajmy;) Za to Ty obgadując ją - sama pokazujesz klase, jakiej nie ma nikt :D Odpowiedz Link Zgłoś
balbins Re: ten pasek! 25.08.06, 22:34 Fryta to jest kobieta z klasą...co ja mówię,z siedmioma klasami! Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: "Polska Paris Hilton" 25.08.06, 18:03 Polska poznała Frytkę cztery lata temu, po tym jak w drugiej edycji „Big Rothera” przed kamerami kochała się w jacuzzi z Łukaszem Wiewiórskim, czyli Kenem. A co to 'Big Rother'??:p Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: "Polska Paris Hilton" 25.08.06, 18:09 maialina1 napisał: > To "Wielki Gryzon" :) no fakt! a ja blondynka nie skumalam;) Odpowiedz Link Zgłoś
progtom I jeszcze ją reklamujesz 25.08.06, 19:45 A licznik odwiedzin stron bije. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: I jeszcze ją reklamujesz 25.08.06, 21:20 Łazi wszędzie i tylko się tłumaczy z tego jaccuzi, a każdy i tak ma ją gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
b.b.chy Re: "Polska Paris Hilton" 25.08.06, 21:22 Tfu, tfu i jeszcze raz tfu! Nie wiem, po jaką ch...erę utrzymuje się taką p i p ę przy popularności. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: "Polska Paris Hilton" 25.08.06, 21:29 Ciekawe, czy Rutkowskiego odwiedzi w pudle Odpowiedz Link Zgłoś
marisa_tomei Re: "Polska Paris Hilton" 25.08.06, 22:08 winterblue napisała: > Polecam artykuł: > > <a href="gala.onet.pl/0,1353841,1,1,agnieszka_frytka_frykowska,wywiady.html" target="_blank">gala.onet.pl/0,1353841,1,1,agnieszka_frytka_frykowska,wywiady.ht ml</a> > Żałosne, że taka osoba wzbudza jakiekolwiek zainteresowanie kogokolwiek. Zalosny to jest fakt, ze wysmiewając sie z Frykowskiej i zakladając o niej ten watek - dajesz dowod na to, ze sama jestes nia zainteresowana :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sandrunia1 Re: "Polska Paris Hilton" 25.08.06, 22:13 Ja nie moge ale to jest zabawne :-) Laska jestgłupsza od DODY:-) Odpowiedz Link Zgłoś
marisa_tomei zazdrosne baby dajcie zyc innym jak chcą!! 25.08.06, 22:24 Zacytuję jedną z opinii spod wywiadu z Frytką: "Chce żyć po swojemu (Frytka) i nie daje sobie narzucić chomąta w postaci moralnych nakazów i zakazów wielce katolickiego społeczeństwa. Wykorzystuje głupie programy, żeby się bawić i robić wokół siebie szum. Jak ktoś jest telewizyjnym maruderem, to podłapuje klimat i zabawa jest na całego, a tv czerpie zyski. Wszystko to na niskim poziomie, ale musi być niski poziom, żeby był i wysoki. Niech sobie żyje po swojemu i spełnia marzenia. Tak naprawdę żałosny sam w sobie jest fakt, że dziewczyna wzbudza taką sensację. Ludzie sami ślęczą nad idiotycznymi programami typu big brother albo bar, a potem z góry oceniają ich uczestniczkę, siebie uważając za intelektualną śmietankę i obyczajowe wzory do naśladowania. Oderwijcie się raczej od telewizji i zajmicie własnym życiem, hę? Jak mi nie odpowiada pewnien styl życia (bo nie odpowiada), to odwracam się i wracam do swojego życia. I ja też nie lubię, jak ktoś mi mówi, jak mam żyć, do czego dążyć i czego się wstydzić." Odpowiedz Link Zgłoś
winterblue Re: zazdrosne baby dajcie zyc innym jak chcą!! 26.08.06, 09:11 Ale się wczułaś, kobieto. Przeczytałaś nie tylko wywiad, ale i komentarze do niego. Zamiast cytować czyjąć wypowiedź, sama mogłaś coś mądrego napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: zazdrosne baby dajcie zyc innym jak chcą!! 26.08.06, 20:22 marisa_tomei podpisuje sie pod tym co napisalas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
winterblue Re: "Polska Paris Hilton" 26.08.06, 09:09 Ty również, skoro przeczytałaś ten post i tak aktywnie się udzielasz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
marisa_tomei Re: "Polska Paris Hilton" 26.08.06, 10:47 winterblue napisała: > Ty również, skoro przeczytałaś ten post i tak aktywnie się udzielasz. :) Twoja wypowiedz jest malo inteligentna, bo ja nigdy nie oburzalam się jak zalozycielka postu, ze "taka osoba wzbudza jakiekolwiek zainteresowanie kogokolwiek". :PP Odpowiedz Link Zgłoś
winterblue Re: "Polska Paris Hilton" 26.08.06, 13:00 Twoje wypowiedzi niestety również są mało inteligentne. Nawet sama nic napisać nie potrafisz, tylko wklejasz komentarze spod wywiadu na onecie. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 marisa_tomei to Fryta! 26.08.06, 15:10 Cos za bardzo ja bronisz, zaczynam podejrzewac ze ty to ona. Odpowiedz Link Zgłoś
marisa_tomei Re: marisa_tomei to Fryta! 27.08.06, 13:58 maialina1 napisał: > Cos za bardzo ja bronisz, zaczynam podejrzewac ze ty to ona. Bronie tez Agnieszki zaszczutej przez obroncow zwierzat. to zdecyduj sie kim w koncu jestem: frytka czy agnieszka, bo musze się zastanowic nad swoja osobą :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
marisa_tomei Re: "Polska Paris Hilton" 27.08.06, 13:57 winterblue napisała: > Twoje wypowiedzi niestety również są mało inteligentne. > Nawet sama nic napisać nie potrafisz, tylko wklejasz komentarze spod wywiadu na > > onecie. Jasne, napisalam kilkadziesiat wypowiedzi, w jednym uzylam cytatu (byla to trafna wypowiedz, po co mialam tworzyc nowa) ale twoim zdaniem oczywiscie sama nie potrafie nic stworzyc. heh czego to ludzie nie wymysla dla poparcia swoich racji :)a przy okazji robia z soebie kretyna (jak Ty to wlasnie zrobilas) Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Kazdy orze jak moze. 26.08.06, 10:25 Jedni odkrywaja odlegle planety, inni pisza poematy..............A fryta robi z siebie idiotke. Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: Kazdy orze jak moze. 26.08.06, 15:19 grogreg napisał: > Jedni odkrywaja odlegle planety, inni pisza poematy..............A fryta robi z > siebie idiotke. Fryta nie potrzebuje robic z siebie idiotki bo nią jest,a to róznica jest:) video.google.pl/videoplay?docid=7775070075383965138&q=frytka tu jest link jak Cejrowski z nią pojechał,mocna rzecz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: "Polska Paris Hilton" 26.08.06, 13:21 winterblue napisała: > Żałosne, że taka osoba wzbudza jakiekolwiek zainteresowanie kogokolwiek. Nisko się cenisz, jeśli masz się za "kogokolwiek". Odpowiedz Link Zgłoś
winterblue Re: "Polska Paris Hilton" 26.08.06, 18:21 Tak to już jest, że na forach siedzą zakompleksione, niedowartościowane baby. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marisa_tomei Re: "Polska Paris Hilton" 27.08.06, 13:59 winterblue napisała: > Tak to już jest, że na forach siedzą zakompleksione, niedowartościowane baby. ; > ) na forach nie siedza tylko zakompleksione baby, za to te, co dowalaja innym dla zabawy (jak TY) wlasnie nimi sa :) Ale fajnie, ze sie sama przyznalas :) Odpowiedz Link Zgłoś
depresyjna Re: "Polska Paris Hilton" 26.08.06, 16:30 Spoko wątek, dzięki niemu zaczęłam mieć jakiekolwiek pojęcie o rodzimej pop- kulturze. Wreszcie dowiedziałam się, że gdzieś w Polsce żyje sobie Agnieszka zwana Frytką, która występowała w Bigbraderze (nigdy wczesniej o niej nie słyszałam) i wywołuje aż takie podniecenie. Aż wstyd się przyznać, że ani jednego odcinka Biga nie widziałam, ba! w ogóle nie oglądam telewizji. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: "Polska Paris Hilton" 26.08.06, 19:55 depresyjna napisała: > Spoko wątek, dzięki niemu zaczęłam mieć jakiekolwiek pojęcie o rodzimej pop- > kulturze. Wreszcie dowiedziałam się, że gdzieś w Polsce żyje sobie Agnieszka > zwana Frytką, która występowała w Bigbraderze (nigdy wczesniej o niej nie > słyszałam) i wywołuje aż takie podniecenie. Aż wstyd się przyznać, że ani > jednego odcinka Biga nie widziałam, ba! w ogóle nie oglądam telewizji. :- To po co wpisujesz się w ten wątek ? nie rób z siebie idiotki,pewnie należysz do tej grupy osób,które publicznie przez wielkie "ą,ę" mówią, a tak naprawde zaliczają wszystkie seriale brazylijskie i reality show :D Odpowiedz Link Zgłoś
winterblue Re: "Polska Paris Hilton" 26.08.06, 21:48 Ty podpisując się pod tym wątkiem również dałaś się poznać jako wielbicielka seriali brazylijskich? Odpowiedz Link Zgłoś
vivis_cortez Re: "Polska Paris Hilton" 26.08.06, 22:29 matulu, a cóż to za stwór? Dziadek i ojciec sie w grobie przewracają Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: "Polska Paris Hilton" 27.08.06, 13:51 winterblue napisała: > Ty podpisując się pod tym wątkiem również dałaś się poznać jako wielbicielka > seriali brazylijskich? owszem oglądałam kilka seriali brazylijskich zawsze poprawiały mi humor ,nie zaprzeczam, iż nie wiem kto to frytka czy paryż hilton. Nie jestem typem zakompleksionej dziewczyny,która dowartościowuję się mówiąc "nie wiem kto to jest" +cyniczny uśmieszek, jestem otwarta na różne tematy,zarówno te poważne gdzie wymagana jest wiedza jak i te z gazet brukowych. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marisa_tomei Re: "Polska Paris Hilton" 27.08.06, 14:01 winterblue to typoy przyklad babola, który ślęczy nad idiotycznymi programami typu big brother albo bar, a potem z góry ocenia ich uczestniczkę, siebie uważając za intelektualną śmietankę i obyczajowe wzory do naśladowania. Odpowiedz Link Zgłoś