Dodaj do ulubionych

czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znaczenie

27.08.06, 15:06
tylko tym razem szczerze i powaznie prosze, czy im wiekszy tym lepszy , im
grubszy itp?jakie sa wasze doswiadzenia?
Obserwuj wątek
    • nandii Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 27.08.06, 15:09
      najlepiej gruby, długi, czarny i z wypustkami ;) powaga!
    • navojkaa Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 27.08.06, 16:10
      No to poważnie - ma. Długość nniejsze ale grubość zasadnicze.
      • kosztinka Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 27.08.06, 16:38
        No pewnie, ze ma znaczenie! Ja uwielbiam takie, ktore mi wchodza jedna strona ,
        a wychodza druga!
    • brak.polskich.liter Ma znaczenie 27.08.06, 17:07
      marek123410 napisał:

> tylko tym razem szczerze i powaznie prosze, czy im wiekszy tym lepszy , im
      > grubszy itp?jakie sa wasze doswiadzenia?

Generalnie - rozmiar L duzo fajniejszy niz XS. Sporo tez zalezy od techniki
      wlasciciela. Jak wlasciciel dupa, to i z XXL niewielki pozytek.
    • yes22 Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 27.08.06, 18:07
      Ma znaczenie.
      Długi i grubszy + doświadczony partner = przyjemność.
      Krótki i cienki = brak przyjemności.

To tak ode mnie :)
    • kokieteryjna Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 27.08.06, 18:30
      preferuje duze twarde grube.
      ale najwazniejsze by ich wlasciciel byl w porzadku!
    • vandikia Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 27.08.06, 18:34
      jak kobieta jest wąska to pewnie preferuje cienkie, jak szeroka to grube, jak
      głęboka to długie, a jak płytka to krótkie. wielka mi filozofia.
      • yes22 Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 27.08.06, 18:38
        niekoniecznie, to nie reguła
        • vandikia Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 27.08.06, 18:48
          ale chyba tak jest na ogół? chyba ze ktoś lubi czuć ból albo nie czuć wcale, to
          faktycznie moze to nie byc reguła.
          • yes22 Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 27.08.06, 18:52
            dokładnie, zależy od tego, jakie doznania ktoś lubi :)
            • kokieteryjna Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 27.08.06, 19:11
              dokladnie
              ja lubie n poczatku delikatny pozniej ostry sex i lekki ból.z malym sie nie da.
              • yes22 Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 27.08.06, 19:18
                cóż za zbieg okoliczności, hehe ;)
                • lupus48 Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 27.08.06, 20:09
                  długośc nie,ale grubość tak
                  • zwirek61 Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 27.08.06, 21:50
                    dobra a ile tej grubosci powiniem miec? jaki obwod? norma to 12 cm obwodu w
                    erekcji
                    • maialina1 Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 28.08.06, 22:07
                      zwirek61 napisał:

> dobra a ile tej grubosci powiniem miec? jaki obwod? norma to 12 cm obwodu w
                      > erekcji

Faceci to mają zjeba na punkcie penisow.
                      Naprawde myslisz ze ktoras panienka przybiegla do faceta z centymetrem i mu
                      mierzyla grubosc???
      • maialina1 dokladnie, zgadzam się z vankidią 28.08.06, 22:06
        vandikia napisała:

> jak kobieta jest wąska to pewnie preferuje cienkie, jak szeroka to grube, jak
        > głęboka to długie, a jak płytka to krótkie. wielka mi filozofia.

Mi już się raz trafil taki z "dlugim" (tak dlugim że aż dziwnym, bo ani
        wczesniej ani potem niczego takiego nie widzialam), i co? mimo pieszczot,
        glaskan, wina, nawilzen i wielu staran, kazdorazowo odczuwalam ból gdy tylko on
        chcial "glębiej".
        Po prostu taki bol w środku, na koncu pochwy, jakby ktoś mnie uderzal w już
        nabitego guza.
        Koszmar.
        Ale pewnie on mial inne dziewcyny ktorym sie to strasznie podobalo.
        Zalezy po prostu od budowy kobiety.
    • lupus48 grubość 27.08.06, 22:06
      no tak 12-13 jest ok.ale to zalezy od wejścia do pochwy,jesli kobieta ma bardzo
      ciasne wejscie to pomimo bólu te wymiary sa ok.
      • sandraa2 Re: grubość 27.08.06, 23:24
        Jasne,ze rozmiar sie liczy.Musi byc dlui i gruby,najlepiej obrzezany.Mialam
        takiego i byl najlepszym kochankiem.
      • cala_w_kwiatkach Re: grubość 27.08.06, 23:25
        tylko 12-13???? <:(
        • lupus48 do Całej we kwiatkach 28.08.06, 10:21
          te 12-13 to obwód a nie długość i nie sadze ze to mało,to znaczy zaznaczyłam ze
          to wymiary fajne jak ktoś ma ciasna pochwa,ale jak ktoś jest rozepchany to moze
          byc mało.
    • boski.zawodowiec ja mam grubszego niż dłuższego- 18cm objetości 28.08.06, 10:26
      Przypadkiem udało mi sie swego czsu przeczytac ze to jest z kolei za gruby.
      To jest dopiero problem!
      • lupus48 do boskiego zawodowca 28.08.06, 10:39
        to skontaktuj sie z lekarzem bądz farmaceuta,bo takie wymiary to anomalia
        rozwojowa,chyba ze chciałes przyszpanowac.
        • boski.zawodowiec i co mi lekarz na to pomoże? 28.08.06, 10:49
          Jest gurby i trzeba sie z tym pogodzić.
          Wprawdzie przeszkadza mi to trosze w pewnym typie seksu ale coż!
    • karolcia000 hmm... 28.08.06, 10:54
      moj chlopak jest mulatem wiec ma duzego i grubego :) seks jest zajebisty, jak
      zaczynamy to nie moge przestac!! znacie to powiedzenie- apetyt rosnie w mire
      jedzenia...? i wlasnie tak jest z naszym seksem...
      kiedys mialam chlopaka, ktory tak strasznie kozaczyl, a w lozku okazalo sie, ze
      mial malego i jakiegos takiego "poturbowanego", w efekcie nic nie czulam i
      znajomosc sie skonczyla...
      • boski.zawodowiec Re: hmm... 28.08.06, 10:55
        Arab?
        • karolcia000 Re: hmm... 28.08.06, 11:11
          nie skarbie-pol Anglik pol z Jamajki :) takie slodkie ciacho :):):)
          • boski.zawodowiec Re: hmm... 28.08.06, 11:14
            to nie mulat ale murzyn.
            mulaci to meksykanie, hiszpanie portugalczycy i te nieszczesne araby.
            nie sądze aby taką urode miał twoj boy. Jamajczycy to bardzo czarni ludzie i
            nawet w zmieszaniu się z rasą germanską(anglicy) mało kiedy wychodzi biały lub
            mulat.
            • karolcia000 Re: hmm... 28.08.06, 11:25
              nie jest murzynem.. jest bardziej bialy niz czarny. tutaj w Anglii, (bo
              mieszkamy w Anglii), taka rasa nazywana jest Afgast.
              • boski.zawodowiec Re: hmm... 28.08.06, 11:31
                tym jak anglicy ich nazywają nie ma sie co sugerować.
                podam przykład
                Ricky Martin , Enriqe Iglesias to mulaci
                Will Smith(aktor) Ronaldo(ten piłkarz z Brazyli) i np. Henrik Larson(piłkarz
                szwedzki) to juz nie mulaci mimo ze kolor ich skory sie nie rozni zasadniczo od
                Martina i Iglesiasa.
                Rysy twarzy mówa o przynalezności rasowej.
                • karolcia000 Re: hmm... 28.08.06, 12:17
                  zwracam honor, wiec moze tak, moj chlopakwyglada jak bys zlaczym razem Vina
                  Diesela, Ronaldo i Larsona(wiem, ze to pilkarz)!!!!
                • karolcia000 Re: hmm... 28.08.06, 12:18
                  no i moze dodam jeszcze DMX (TO TEN RAPER:) )
            • maialina1 boski, oświecę cię 28.08.06, 22:15
              boski.zawodowiec napisał:

> to nie mulat ale murzyn.
              > mulaci to meksykanie, hiszpanie portugalczycy i te nieszczesne araby.
              > nie sądze aby taką urode miał twoj boy. Jamajczycy to bardzo czarni ludzie i
              > nawet w zmieszaniu się z rasą germanską(anglicy) mało kiedy wychodzi biały lub
              > mulat.

pl.wikipedia.org/wiki/Mulat
    • karolcia000 hmm... 28.08.06, 10:55
      moj chlopak jest mulatem wiec ma duzego i grubego :) seks jest zajebisty, jak
      zaczynamy to nie moge przestac!! znacie to powiedzenie- apetyt rosnie w mire
      jedzenia...? i wlasnie tak jest z naszym seksem...
      kiedys mialam chlopaka, ktory tak strasznie kozaczyl, a w lozku okazalo sie, ze
      mial malego i jakiegos takiego "poturbowanego", w efekcie nic nie czulam i
      znajomosc sie skonczyla... WIEC ODPOWIADAM- WIELKOSC I GRUBOSC MA ZNACZENIE,
      Z CZYM SIE ZGODZI ZAPEWNE KAZDA DZIEWCZYNA:)
      • sumitka Re: hmm... 28.08.06, 11:00
        No pewnie, że ma. A te wszystkie bajeczki o tym, że można nadrobić mikrość
        wymiarów odpowiednią techniką kobiety wymysliły po to, żeby nie wpędzać facetów
        z lilipucimi przyrodzeniami w kompleksy...
        • karolcia000 Re: hmm... 28.08.06, 11:20
          no wlasnie to chcialam napisac.. to tak jakby facet mowil, ze nie ma dla niego
          znaczenia czy kobieta ma ciasna szparke czy "poluzowana" dobrze to okreslilam??
          • sumitka Re: hmm... 28.08.06, 12:11
            Jak ma dużego i grubego - niewiele szparek uwaza za "poluzowane".
            • karolcia000 Re: hmm... 28.08.06, 12:15
              NO W SUMIE TAK, ALE PYTanie do nas bylo ogolne czy wielkosc i grubosc ma
              znaczenie, wiec ja zadalam je do facetow:)
    • maretina Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 28.08.06, 11:07
      nie, nie ma to przeciez w ogole nie jest istotne:D
      • 83kimi Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 28.08.06, 12:30
        Tak, ma znaczenie - jak jest za duży, boli.
    • gemini14 Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 28.08.06, 12:56
      ma i to duże,a ty biedaku zapewne masz kompleks małego fiutka i próbujesz sobie wmówic że nie ma znaczenia
      • szefu13 Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 28.08.06, 22:14
        No i teraz się chłopak powiesi :)))))))))))))))))))))))))))).
        Albo zostabie księdzem :)))))))))))))))))))))))).
        Albo Kubą Rozpruwaczem :]]]]]]]]]]]]].
    • kamikadze82 Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 28.08.06, 13:01
      Ma. Byłam z różnymi i czuć różnicę między małym a dużym. Wolę zdecydowanie
      większe choć nie jakieś XXXXL. Jak ma małego to musi sie nagimnastykować zeby
      dobrze kobiecie było. Jakies specjalne techniki lub cuś...Mały śmiesznie
      wygląda tez :P ihih taka kuska wisi malunia :P
      • zwirek61 a ja mysle ze wielkosc nie ma znaczenia 28.08.06, 13:31
        fakt ze jestem facetem z srednim penisem,ale w wielu wczesniejszych postach na
        ten temat czytalem ze dla kobiet nie ma znaczenia wielkosc kompletnie albo
        tylko w malym stopniu, a kilka postow w tym temacie jest piana przez
        feministki,lesbijki albo dziewice chcace dopiec facetem bo zostaly skrzywdzone
        kiedys i teraz chca sie symbolicznie zemsic piszac ze im wiekszy tym lepszy i
        podobne bzdury, prawda jest taka ze natura byla raczej nieomylna tworzac 80%
        penisow sredniej dl i grubosci 14dł na 12 ob, a penisy powyzej 18 cm dl i
        powyzej 14 cm obwodu sprawiaja bol a nie przyjemnosc ,taka prawda, a ze
        niektore kobiety sa rozepchane to juz inna sprawa:)
        • yes22 Re: a ja mysle ze wielkosc nie ma znaczenia 28.08.06, 13:48
          Na forum pada pytanie - na pytanie odpowiedź, każda z nas ma swoje upodobania,
          a w związku z tym, po co komentarze typu: ta to sie nie zna, a ta to pewnie
          dziewica, a ta rozepchana, bez sensu.
          Natura każdego z nas w coś obdarza stąd rózne gusta i guściki ;)

pzdr
        • lupus48 do Zwirka 28.08.06, 16:43
          zgadzam sie z Toba, choć napisałam ze grubość ma znaczenie,ale chodziło mi o
          jednego konkretnego penisa:-> ale masz racje,zbyt gruby tak jak ktoś tu sie
          chwalił(18cm)to nie powód do dumy,a raczej współczucia bo taki ktoś nie sprawi
          kobiecie satysfakcji(no chyba ze jest maks rozepchana).uwazam ze wiekszośc
          mezczyzn chwali sie swoim przyrodzeniem a w rzeczywistości ma mnóstwo
          kompleksów.Ty jesteś szczery i mysle ze dzieki temu pewny siebie.pozdrawiam
          • boski.zawodowiec co się robił??? 28.08.06, 21:19
            a czy ja tam napsiałem to w formie "chwalenia się"
            Napisałem jak byk ze to ponoc jest juz za duzo wiec nie pisz mi tu o kompleksach
    • aquira Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies zn... 28.08.06, 15:26
      Oczywiście, że ma:) Najlepiej jakby był średniej długości i żeby był dość gruby
      (ale nie za bardzo). Punkt G ponoć nie jest głęboko, więc męskie przyrodzenie
      nie musi byc super długie;) Warto też pamiętać, że kobieca macica ma ograniczoną
      długość i jeżeli jego penis ma za dużo centymetrów, to może nam sprawić nim ból
      przy niektórych pozycjach. Za to gdy jest za mały trochę ciężko go "poczuć" i
      niektóre pozycje nie sprawiają przyjemności...
      • 83kimi Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies zn.. 28.08.06, 18:53
        Warto też pamiętać, że kobieca macica ma ograniczoną
        długość i jeżeli jego penis ma za dużo centymetrów, to może nam sprawić nim ból
        przy niektórych pozycjach.

???
        Twój facet wsadza Ci penisa do macicy???
        • yes22 Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies zn.. 28.08.06, 19:01
          heh, no śmiesznie to wyszło buhahah
          ale trwam w przekonaniu, że to chyba przejęzyczenie...
    • latindancer Mam propozycję 28.08.06, 21:14
      Niech autor wątku zada sobie i kilku swoim kolegom pytanie czy wielkość biustu
      kobiet ma dla nich znaczenie. Liczba odpowiedzi na "tak" będzie prawdopodobnie
      zbliżona do liczby podobnych odpowiedzi na pytanie zadane w tym temacie.
      • boski.zawodowiec Jeśli dziewczyna ma sliczną twarz i figure to NIE 28.08.06, 21:16

• latindancer Re: Jeśli dziewczyna ma sliczną twarz i figure to 28.08.06, 21:27
          Też tak kiedyś myślałem. Wszystko fajnie - buzią sią pozachwycasz jak łazicie
          po ulicy, albo jak siedzicie na ławce w parku. W momencie jednak kiedy lądujesz
          z taką w łóżku, rozpinasz bluzkę - a tam dwa pagórki wielkości dzwonka
          rowerowego to cały czar pryska.
          • boski.zawodowiec przesadzasz, za duze cycki tez sa nieapetyczne 28.08.06, 21:36

• navojkaa Re: przesadzasz, za duze cycki tez sa nieapetyczn 28.08.06, 21:43
              Zapomniałes o jednym - wielkość biustu nie ma tak istotnego znaczenia na
              doznania erotyczne :) Wrecz mówi się o tym, że kobiety z małym biustem mają
              większy temperament. (znałam jedną nimfomankę która mogę uznac za dowód tej tezy ;)
              • latindancer Re: przesadzasz, za duze cycki tez sa nieapetyczn 28.08.06, 21:59
                navojkaa napisała:

> Zapomniałes o jednym - wielkość biustu nie ma tak istotnego znaczenia na
                > doznania erotyczne :) Wrecz mówi się o tym, że kobiety z małym biustem mają
                > większy temperament. (znałam jedną nimfomankę która mogę uznac za dowód tej
                tez
                > y ;)

Nie wiem gdzie tak się mówi, ani skąd wytrzasnęłaś te tezy, ale z autopsji oraz
                bazując na opinii znajomych możnaby wywnioskować coś odwrotnego. A amatorów
                małych biustów mozna i owszem znaleźć - tak jak amatorki małych fiutków,
                wąsatych kurdupli albo studwudziestokilowych spaślaków. Wyjątki potwierdzają
                reguły.
              • angelust Re: przesadzasz, za duze cycki tez sa nieapetyczn 29.08.06, 09:10
                Dla większości moich kumpli piersi są najważniejsze, jeśli chodzi o podniecenie
                seksualne. Panna z małym biustem po prostu nie ma szans znależć się z nimi w
                łóżku, więc chyba jednak ma to znaczenie.

• latindancer Re: przesadzasz, za duze cycki tez sa nieapetyczn 28.08.06, 22:28
              Z ciebie jednak marny chyba zawodowiec skoro nie potrafiłeś wywnioskować, że
              nie chodzi mi o "za duże". Skrajności nie są mile widziane.
              • boski.zawodowiec z czasem piersi rozmiar B, C, D stają sie okropne 29.08.06, 09:54
                wiesz jak u 35-40 letniej kobiety wygądają takie piersi?
                Opadnięte, oklapnięte do tego pomarszczone i odpychające. Kobiety sie szuka na
                całe zycie a nie na 10-15 lat:))

Ja najwole A
    • khaki3 Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 28.08.06, 22:24
      no pewnie jakies ma :D:D:D:D:D:D
    • angelust Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 29.08.06, 09:23
      Oczywiście, że większość kobiet na forum powie ci, że ma to fundamentalne
      znaczenie. Trochę dlatego, że rzeczywiście duże różnice wielkości są wyczuwalne
      (i to się tyczy zarówno kobiet, jak i mężczyzn), a trochę dlatego, że daje to
      kobietom poczucie władzy, pozwala im się dowartościować twoim kosztem i daje im
      satysfakcję, że faceci też mają kompleksy. To jest podświadoma gra o władzę.
      Ale jeśli jesteś w miarę rozsądny, to najlepiej w ogóle go nie mierz i jeśli
      tylko nie chowa ci się cały w dłoni to olej temat i podchodź do seksu na luzie.
      Kobiety na forum są odważne i piętrzą wymagania, bo nikt nie może ocenić ich
      urody. W rzeczywistości większość z nich w realu modli się, żebyś to ty ich nie
      wyśmiał (za piersi, za figurę itp.), a wielkosć twojego wacka mają gdzieś:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka