marek123410 27.08.06, 15:06 tylko tym razem szczerze i powaznie prosze, czy im wiekszy tym lepszy , im grubszy itp?jakie sa wasze doswiadzenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nandii Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 27.08.06, 15:09 najlepiej gruby, długi, czarny i z wypustkami ;) powaga! Odpowiedz Link Zgłoś
navojkaa Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 27.08.06, 16:10 No to poważnie - ma. Długość nniejsze ale grubość zasadnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
kosztinka Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 27.08.06, 16:38 No pewnie, ze ma znaczenie! Ja uwielbiam takie, ktore mi wchodza jedna strona , a wychodza druga! Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Ma znaczenie 27.08.06, 17:07 marek123410 napisał: > tylko tym razem szczerze i powaznie prosze, czy im wiekszy tym lepszy , im > grubszy itp?jakie sa wasze doswiadzenia? Generalnie - rozmiar L duzo fajniejszy niz XS. Sporo tez zalezy od techniki wlasciciela. Jak wlasciciel dupa, to i z XXL niewielki pozytek. Odpowiedz Link Zgłoś
yes22 Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 27.08.06, 18:07 Ma znaczenie. Długi i grubszy + doświadczony partner = przyjemność. Krótki i cienki = brak przyjemności. To tak ode mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kokieteryjna Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 27.08.06, 18:30 preferuje duze twarde grube. ale najwazniejsze by ich wlasciciel byl w porzadku! Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 27.08.06, 18:34 jak kobieta jest wąska to pewnie preferuje cienkie, jak szeroka to grube, jak głęboka to długie, a jak płytka to krótkie. wielka mi filozofia. Odpowiedz Link Zgłoś
yes22 Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 27.08.06, 18:38 niekoniecznie, to nie reguła Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 27.08.06, 18:48 ale chyba tak jest na ogół? chyba ze ktoś lubi czuć ból albo nie czuć wcale, to faktycznie moze to nie byc reguła. Odpowiedz Link Zgłoś
yes22 Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 27.08.06, 18:52 dokładnie, zależy od tego, jakie doznania ktoś lubi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kokieteryjna Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 27.08.06, 19:11 dokladnie ja lubie n poczatku delikatny pozniej ostry sex i lekki ból.z malym sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
yes22 Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 27.08.06, 19:18 cóż za zbieg okoliczności, hehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus48 Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 27.08.06, 20:09 długośc nie,ale grubość tak Odpowiedz Link Zgłoś
zwirek61 Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 27.08.06, 21:50 dobra a ile tej grubosci powiniem miec? jaki obwod? norma to 12 cm obwodu w erekcji Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 28.08.06, 22:07 zwirek61 napisał: > dobra a ile tej grubosci powiniem miec? jaki obwod? norma to 12 cm obwodu w > erekcji Faceci to mają zjeba na punkcie penisow. Naprawde myslisz ze ktoras panienka przybiegla do faceta z centymetrem i mu mierzyla grubosc??? Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 dokladnie, zgadzam się z vankidią 28.08.06, 22:06 vandikia napisała: > jak kobieta jest wąska to pewnie preferuje cienkie, jak szeroka to grube, jak > głęboka to długie, a jak płytka to krótkie. wielka mi filozofia. Mi już się raz trafil taki z "dlugim" (tak dlugim że aż dziwnym, bo ani wczesniej ani potem niczego takiego nie widzialam), i co? mimo pieszczot, glaskan, wina, nawilzen i wielu staran, kazdorazowo odczuwalam ból gdy tylko on chcial "glębiej". Po prostu taki bol w środku, na koncu pochwy, jakby ktoś mnie uderzal w już nabitego guza. Koszmar. Ale pewnie on mial inne dziewcyny ktorym sie to strasznie podobalo. Zalezy po prostu od budowy kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus48 grubość 27.08.06, 22:06 no tak 12-13 jest ok.ale to zalezy od wejścia do pochwy,jesli kobieta ma bardzo ciasne wejscie to pomimo bólu te wymiary sa ok. Odpowiedz Link Zgłoś
sandraa2 Re: grubość 27.08.06, 23:24 Jasne,ze rozmiar sie liczy.Musi byc dlui i gruby,najlepiej obrzezany.Mialam takiego i byl najlepszym kochankiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus48 do Całej we kwiatkach 28.08.06, 10:21 te 12-13 to obwód a nie długość i nie sadze ze to mało,to znaczy zaznaczyłam ze to wymiary fajne jak ktoś ma ciasna pochwa,ale jak ktoś jest rozepchany to moze byc mało. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec ja mam grubszego niż dłuższego- 18cm objetości 28.08.06, 10:26 Przypadkiem udało mi sie swego czsu przeczytac ze to jest z kolei za gruby. To jest dopiero problem! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus48 do boskiego zawodowca 28.08.06, 10:39 to skontaktuj sie z lekarzem bądz farmaceuta,bo takie wymiary to anomalia rozwojowa,chyba ze chciałes przyszpanowac. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec i co mi lekarz na to pomoże? 28.08.06, 10:49 Jest gurby i trzeba sie z tym pogodzić. Wprawdzie przeszkadza mi to trosze w pewnym typie seksu ale coż! Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia000 hmm... 28.08.06, 10:54 moj chlopak jest mulatem wiec ma duzego i grubego :) seks jest zajebisty, jak zaczynamy to nie moge przestac!! znacie to powiedzenie- apetyt rosnie w mire jedzenia...? i wlasnie tak jest z naszym seksem... kiedys mialam chlopaka, ktory tak strasznie kozaczyl, a w lozku okazalo sie, ze mial malego i jakiegos takiego "poturbowanego", w efekcie nic nie czulam i znajomosc sie skonczyla... Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia000 Re: hmm... 28.08.06, 11:11 nie skarbie-pol Anglik pol z Jamajki :) takie slodkie ciacho :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: hmm... 28.08.06, 11:14 to nie mulat ale murzyn. mulaci to meksykanie, hiszpanie portugalczycy i te nieszczesne araby. nie sądze aby taką urode miał twoj boy. Jamajczycy to bardzo czarni ludzie i nawet w zmieszaniu się z rasą germanską(anglicy) mało kiedy wychodzi biały lub mulat. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia000 Re: hmm... 28.08.06, 11:25 nie jest murzynem.. jest bardziej bialy niz czarny. tutaj w Anglii, (bo mieszkamy w Anglii), taka rasa nazywana jest Afgast. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: hmm... 28.08.06, 11:31 tym jak anglicy ich nazywają nie ma sie co sugerować. podam przykład Ricky Martin , Enriqe Iglesias to mulaci Will Smith(aktor) Ronaldo(ten piłkarz z Brazyli) i np. Henrik Larson(piłkarz szwedzki) to juz nie mulaci mimo ze kolor ich skory sie nie rozni zasadniczo od Martina i Iglesiasa. Rysy twarzy mówa o przynalezności rasowej. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia000 Re: hmm... 28.08.06, 12:17 zwracam honor, wiec moze tak, moj chlopakwyglada jak bys zlaczym razem Vina Diesela, Ronaldo i Larsona(wiem, ze to pilkarz)!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia000 Re: hmm... 28.08.06, 12:18 no i moze dodam jeszcze DMX (TO TEN RAPER:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 boski, oświecę cię 28.08.06, 22:15 boski.zawodowiec napisał: > to nie mulat ale murzyn. > mulaci to meksykanie, hiszpanie portugalczycy i te nieszczesne araby. > nie sądze aby taką urode miał twoj boy. Jamajczycy to bardzo czarni ludzie i > nawet w zmieszaniu się z rasą germanską(anglicy) mało kiedy wychodzi biały lub > mulat. pl.wikipedia.org/wiki/Mulat Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia000 hmm... 28.08.06, 10:55 moj chlopak jest mulatem wiec ma duzego i grubego :) seks jest zajebisty, jak zaczynamy to nie moge przestac!! znacie to powiedzenie- apetyt rosnie w mire jedzenia...? i wlasnie tak jest z naszym seksem... kiedys mialam chlopaka, ktory tak strasznie kozaczyl, a w lozku okazalo sie, ze mial malego i jakiegos takiego "poturbowanego", w efekcie nic nie czulam i znajomosc sie skonczyla... WIEC ODPOWIADAM- WIELKOSC I GRUBOSC MA ZNACZENIE, Z CZYM SIE ZGODZI ZAPEWNE KAZDA DZIEWCZYNA:) Odpowiedz Link Zgłoś
sumitka Re: hmm... 28.08.06, 11:00 No pewnie, że ma. A te wszystkie bajeczki o tym, że można nadrobić mikrość wymiarów odpowiednią techniką kobiety wymysliły po to, żeby nie wpędzać facetów z lilipucimi przyrodzeniami w kompleksy... Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia000 Re: hmm... 28.08.06, 11:20 no wlasnie to chcialam napisac.. to tak jakby facet mowil, ze nie ma dla niego znaczenia czy kobieta ma ciasna szparke czy "poluzowana" dobrze to okreslilam?? Odpowiedz Link Zgłoś
sumitka Re: hmm... 28.08.06, 12:11 Jak ma dużego i grubego - niewiele szparek uwaza za "poluzowane". Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia000 Re: hmm... 28.08.06, 12:15 NO W SUMIE TAK, ALE PYTanie do nas bylo ogolne czy wielkosc i grubosc ma znaczenie, wiec ja zadalam je do facetow:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 28.08.06, 11:07 nie, nie ma to przeciez w ogole nie jest istotne:D Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 28.08.06, 12:30 Tak, ma znaczenie - jak jest za duży, boli. Odpowiedz Link Zgłoś
gemini14 Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 28.08.06, 12:56 ma i to duże,a ty biedaku zapewne masz kompleks małego fiutka i próbujesz sobie wmówic że nie ma znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 28.08.06, 22:14 No i teraz się chłopak powiesi :)))))))))))))))))))))))))))). Albo zostabie księdzem :)))))))))))))))))))))))). Albo Kubą Rozpruwaczem :]]]]]]]]]]]]]. Odpowiedz Link Zgłoś
kamikadze82 Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 28.08.06, 13:01 Ma. Byłam z różnymi i czuć różnicę między małym a dużym. Wolę zdecydowanie większe choć nie jakieś XXXXL. Jak ma małego to musi sie nagimnastykować zeby dobrze kobiecie było. Jakies specjalne techniki lub cuś...Mały śmiesznie wygląda tez :P ihih taka kuska wisi malunia :P Odpowiedz Link Zgłoś
zwirek61 a ja mysle ze wielkosc nie ma znaczenia 28.08.06, 13:31 fakt ze jestem facetem z srednim penisem,ale w wielu wczesniejszych postach na ten temat czytalem ze dla kobiet nie ma znaczenia wielkosc kompletnie albo tylko w malym stopniu, a kilka postow w tym temacie jest piana przez feministki,lesbijki albo dziewice chcace dopiec facetem bo zostaly skrzywdzone kiedys i teraz chca sie symbolicznie zemsic piszac ze im wiekszy tym lepszy i podobne bzdury, prawda jest taka ze natura byla raczej nieomylna tworzac 80% penisow sredniej dl i grubosci 14dł na 12 ob, a penisy powyzej 18 cm dl i powyzej 14 cm obwodu sprawiaja bol a nie przyjemnosc ,taka prawda, a ze niektore kobiety sa rozepchane to juz inna sprawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
yes22 Re: a ja mysle ze wielkosc nie ma znaczenia 28.08.06, 13:48 Na forum pada pytanie - na pytanie odpowiedź, każda z nas ma swoje upodobania, a w związku z tym, po co komentarze typu: ta to sie nie zna, a ta to pewnie dziewica, a ta rozepchana, bez sensu. Natura każdego z nas w coś obdarza stąd rózne gusta i guściki ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
lupus48 do Zwirka 28.08.06, 16:43 zgadzam sie z Toba, choć napisałam ze grubość ma znaczenie,ale chodziło mi o jednego konkretnego penisa:-> ale masz racje,zbyt gruby tak jak ktoś tu sie chwalił(18cm)to nie powód do dumy,a raczej współczucia bo taki ktoś nie sprawi kobiecie satysfakcji(no chyba ze jest maks rozepchana).uwazam ze wiekszośc mezczyzn chwali sie swoim przyrodzeniem a w rzeczywistości ma mnóstwo kompleksów.Ty jesteś szczery i mysle ze dzieki temu pewny siebie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec co się robił??? 28.08.06, 21:19 a czy ja tam napsiałem to w formie "chwalenia się" Napisałem jak byk ze to ponoc jest juz za duzo wiec nie pisz mi tu o kompleksach Odpowiedz Link Zgłoś
aquira Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies zn... 28.08.06, 15:26 Oczywiście, że ma:) Najlepiej jakby był średniej długości i żeby był dość gruby (ale nie za bardzo). Punkt G ponoć nie jest głęboko, więc męskie przyrodzenie nie musi byc super długie;) Warto też pamiętać, że kobieca macica ma ograniczoną długość i jeżeli jego penis ma za dużo centymetrów, to może nam sprawić nim ból przy niektórych pozycjach. Za to gdy jest za mały trochę ciężko go "poczuć" i niektóre pozycje nie sprawiają przyjemności... Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies zn.. 28.08.06, 18:53 Warto też pamiętać, że kobieca macica ma ograniczoną długość i jeżeli jego penis ma za dużo centymetrów, to może nam sprawić nim ból przy niektórych pozycjach. ??? Twój facet wsadza Ci penisa do macicy??? Odpowiedz Link Zgłoś
yes22 Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies zn.. 28.08.06, 19:01 heh, no śmiesznie to wyszło buhahah ale trwam w przekonaniu, że to chyba przejęzyczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
latindancer Mam propozycję 28.08.06, 21:14 Niech autor wątku zada sobie i kilku swoim kolegom pytanie czy wielkość biustu kobiet ma dla nich znaczenie. Liczba odpowiedzi na "tak" będzie prawdopodobnie zbliżona do liczby podobnych odpowiedzi na pytanie zadane w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Jeśli dziewczyna ma sliczną twarz i figure to NIE 28.08.06, 21:16 Odpowiedz Link Zgłoś
latindancer Re: Jeśli dziewczyna ma sliczną twarz i figure to 28.08.06, 21:27 Też tak kiedyś myślałem. Wszystko fajnie - buzią sią pozachwycasz jak łazicie po ulicy, albo jak siedzicie na ławce w parku. W momencie jednak kiedy lądujesz z taką w łóżku, rozpinasz bluzkę - a tam dwa pagórki wielkości dzwonka rowerowego to cały czar pryska. Odpowiedz Link Zgłoś
navojkaa Re: przesadzasz, za duze cycki tez sa nieapetyczn 28.08.06, 21:43 Zapomniałes o jednym - wielkość biustu nie ma tak istotnego znaczenia na doznania erotyczne :) Wrecz mówi się o tym, że kobiety z małym biustem mają większy temperament. (znałam jedną nimfomankę która mogę uznac za dowód tej tezy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
latindancer Re: przesadzasz, za duze cycki tez sa nieapetyczn 28.08.06, 21:59 navojkaa napisała: > Zapomniałes o jednym - wielkość biustu nie ma tak istotnego znaczenia na > doznania erotyczne :) Wrecz mówi się o tym, że kobiety z małym biustem mają > większy temperament. (znałam jedną nimfomankę która mogę uznac za dowód tej tez > y ;) Nie wiem gdzie tak się mówi, ani skąd wytrzasnęłaś te tezy, ale z autopsji oraz bazując na opinii znajomych możnaby wywnioskować coś odwrotnego. A amatorów małych biustów mozna i owszem znaleźć - tak jak amatorki małych fiutków, wąsatych kurdupli albo studwudziestokilowych spaślaków. Wyjątki potwierdzają reguły. Odpowiedz Link Zgłoś
angelust Re: przesadzasz, za duze cycki tez sa nieapetyczn 29.08.06, 09:10 Dla większości moich kumpli piersi są najważniejsze, jeśli chodzi o podniecenie seksualne. Panna z małym biustem po prostu nie ma szans znależć się z nimi w łóżku, więc chyba jednak ma to znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
latindancer Re: przesadzasz, za duze cycki tez sa nieapetyczn 28.08.06, 22:28 Z ciebie jednak marny chyba zawodowiec skoro nie potrafiłeś wywnioskować, że nie chodzi mi o "za duże". Skrajności nie są mile widziane. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec z czasem piersi rozmiar B, C, D stają sie okropne 29.08.06, 09:54 wiesz jak u 35-40 letniej kobiety wygądają takie piersi? Opadnięte, oklapnięte do tego pomarszczone i odpychające. Kobiety sie szuka na całe zycie a nie na 10-15 lat:)) Ja najwole A Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 28.08.06, 22:24 no pewnie jakies ma :D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
angelust Re: czy wielkosc penisa ma dla kobiet jakies znac 29.08.06, 09:23 Oczywiście, że większość kobiet na forum powie ci, że ma to fundamentalne znaczenie. Trochę dlatego, że rzeczywiście duże różnice wielkości są wyczuwalne (i to się tyczy zarówno kobiet, jak i mężczyzn), a trochę dlatego, że daje to kobietom poczucie władzy, pozwala im się dowartościować twoim kosztem i daje im satysfakcję, że faceci też mają kompleksy. To jest podświadoma gra o władzę. Ale jeśli jesteś w miarę rozsądny, to najlepiej w ogóle go nie mierz i jeśli tylko nie chowa ci się cały w dłoni to olej temat i podchodź do seksu na luzie. Kobiety na forum są odważne i piętrzą wymagania, bo nikt nie może ocenić ich urody. W rzeczywistości większość z nich w realu modli się, żebyś to ty ich nie wyśmiał (za piersi, za figurę itp.), a wielkosć twojego wacka mają gdzieś:) Odpowiedz Link Zgłoś