tatikthered 31.08.06, 12:22 jakich kobiet szanujecie???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: do facetow 31.08.06, 12:25 Jakich kobiet?Chyba jakie kobiety? A jesli do facetow to zjazd na forum mezczyzna.To forum kobieta! Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: do facetow 31.08.06, 12:28 jakie kobiety szanujemy? cięzko pracujące oczywiście:) no i jeszcze inne ale to nie na tym forum:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
scr85 Re: do facetow 31.08.06, 18:19 Szanuje tylko moja mame,reszcie kobiet szacunek sie nie nalezy Odpowiedz Link Zgłoś
krokodyl_dandee Re: do facetow 31.08.06, 16:18 Chyba każda zasługuje na szacunek prawda ? jedne mniej drugie więcej, FAKT że jeżeli Osama Bin Laden bylby kobietą to bym go (jej) nie szanował :P Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: do facetow 31.08.06, 18:14 Gdyby kazda zaslugiwala na szacunek to nie byloby nieszanowanych kobiet. Ja szanuje dobre kobiety. Dobre we wszystkim rozumowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
gostr2 Re: do facetow 31.08.06, 18:17 eżeli Osama Bin Laden bylby kobietą to bym go (jej) nie szanował :P Dlaczego? Skad wiesz jaki jest. Nie oceniaj na podstawie informacji z mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_blankietowy Re: do facetow 31.08.06, 18:22 Szanuje kobiety ktore samie sie szanują. Jesli kobieta ubiera sie jak dziwka, daje dupy na pierwszej, drugiej randce, zbyt wyzywajaco sie zachowuje to nie sposob jej szanowac. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita696 Re: do facetow 31.08.06, 18:24 ale zabawić sie z nią na pierwszej , czy drugiej randce to już "sposób" jestes?? Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: do facetow 31.08.06, 18:27 A jaka roznice widzisz pomiedzy dawaniem na pierwszej randce i na tej 3 czy czwartej? Ta ktora da na 10 i dalej to pewnie ja trzeba do tych swietych zaliczac, co? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_blankietowy Re: do facetow 31.08.06, 19:06 wielo-kropek napisał: > A jaka roznice widzisz pomiedzy dawaniem na pierwszej randce i na tej 3 czy > czwartej? Ta ktora da na 10 i dalej to pewnie ja trzeba do tych swietych > zaliczac, co? widze taka ze dziewczyna ma jednak troche rozumu i ocenia czy ktos jest wartosciowym czlowiekiem czy nie. jak sie od razu oddaje to widac ze jest bezmyslna i nie szanuje sie. jesli o mnie chodzi to dziewczyna moze oddawac sie nawet w pierwszej minucie pierwszej randki ale przeciez ja jej nie musze szanowac prawda? zreszta nie tylko ja jakos wszyscy oceniaja taka kobiete jako puszczalska, i slusznie Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: do facetow 31.08.06, 19:28 Moze my tu sie nie rozumiemy. Ty mowisz o oddawaniu sie dziewczyny. Ja np. niezbyt widze kiedy dziewczyna sama sie oddaje, czyli sama bez "pomocy" faceta ciagnie go do lozka. Uwazam jednak ze to nie ma znaczenia na ktorej randce kobieta pojdzie do lozka. Wszystko zalezy raczej od tego jak ja sie tam "zaprasza". Osobiscie uwazam ze jesli kobieta odklada pojscie do lozka, pomimo iz sytuacja i atmosfera jest wspaniala, to swiadczy o tym ze facet jej niezbyt sie podoba. Oczywiscie, kobieta ktora idzie na np. 5 randce do lozka wydawaloby sie ma swoje zasady, ale jak dla mnie to pewnym zakamuflowaniem pachnie, by nie rzec falszem w niektorych przypadkach. Niektore potrafia udawac "swiete" prawie w nieskonczonosc z niektorymi "nieodpowiednimi" facetami dla nich. Te same z wlasciwym facetem pojda do lozka juz na pierwszej randce. Nie jeden facet ktory zdobyl kobiete na 10 lub dalszej randce zostal z pewnoscia rozczarowany jej wiernoscia w zyciu np. malzenskim. Nie jeden, ktoremu dala na pierwszej ma wciaz porzadna i wierna zone. Zasad tu i regul nie ma. Kobieta powinna dawac, a kiedy komu ile i jak to juz zupelnie inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_blankietowy Re: do facetow 31.08.06, 20:04 wielo-kropek napisał: > Moze my tu sie nie rozumiemy. Ty mowisz o oddawaniu sie dziewczyny. Ja np. > niezbyt widze kiedy dziewczyna sama sie oddaje czyli sama bez "pomocy" faceta > ciagnie go do lozka. Uwazam jednak ze to nie ma znaczenia na ktorej randce > kobieta pojdzie do lozka. Wszystko zalezy raczej od tego jak ja sie > tam "zaprasza". Osobiscie uwazam ze jesli kobieta odklada pojscie do lozka, > pomimo iz sytuacja i atmosfera jest wspaniala, to swiadczy o tym ze facet jej > niezbyt sie podoba Oczywiscie, kobieta ktora idzie na np. 5 randce do lozka > wydawaloby sie ma swoje zasady, ale jak dla mnie to pewnym zakamuflowaniem > pachnie, by nie rzec falszem w niektorych przypadkach. Niektore potrafia > udawac "swiete" prawie w nieskonczonosc z niektorymi "nieodpowiednimi" > facetami dla nich. Te same z wlasciwym facetem pojda do lozka juz na > pierwszej randce Nie jeden facet ktory zdobyl kobiete na 10 lub dalszej randce > zostal z pewnoscia rozczarowany jej wiernoscia w zyciu np. malzenskim. Nie > jeden ktoremu dala na pierwszej ma wciaz porzadna i wierna zone. Zasad tu > i regul nie ma. Kobieta powinna dawac, a kiedy komu ile i jak to juz > zupelnie inna sprawa. wiesz zycie pelne jest konwensnsow bardziej madrych lub glupich. czasem te konwensnase czyli sztuczne zachowania maja sens. jak ukochana osoba upiecze ci obiad to chocby on nie smakowal nie wypada nie zachwalac, podobnie jak sie nie pierdzi czy nie beka w towarzystwie mimo ze sie ma potrzebe, itp. sfera intymna jest ta sfera gdzie czasem pewne takie zahcowania sa potrzebne. ta cala otoczka gdzie facet zdobywa kobiete a ona okazuje mu poczatkowo swoja niesodtepnosc ma sens, facet uczy sie szacunku do niej kobiety czesto narzekaja ze ffaceci ich nie szanuja ze ich zwiazki zle sie ukladaja czasem wlasnie jest to przyczyna tego ze dziewczyna zbyt "wylewnie" traktowala faceta na poczatku nie pokazujac mu ze on ma sie starac i ja zdobywac. jak sobie poscielisz tak sie wyspisz Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: do facetow 31.08.06, 20:36 Rozumiem. Konwenansem glownym tu bym nazwal obopolna szczerosc, kiedy chodzi o te randki. Wydaje mi sie, jesli facet szczerze traktuje kobiete i potrafi te swoja szczerosc przed nia ujawnic to nic nie widze zlego w tym, jesli kobieta pojdze z nim (rowniez szczerze) na pierwszej randce). Wydaje mi sie, byc moze mylnie, ze czesc kobiet wlasnie zwleka z pojsciem do lozka dlatego wlasnie ze nie sa pewne co do prawdziwych zamiarow faceta. Jak sam wiesz tylko niektore chca i lubia byc zaliczane, wiekszosc lubi "glebie" w stosunkach z mezczyzna. Osobiscie uwazam ze facet powinien zawsze miec szacunek do kobiety ktora podrywa. Nie wyobrazam siebie zebym podrywal ktorakolwiek do ktorej nie mialbym szacunku. Byloby to cos w sensie jakbym plul sobie w brode czy do swojej studni.Tak wiec szacunek do kobiet trzeba miec, podobnie jak sie go ma do samego siebie. Nauczyc sie tego byc moze tez mozna, nie wiem naprawde gdyz ja osobiscie nigdy tego sie nie uczylem. Jesli dziewczyna zbyt wylewnie traktowala faceta na poczatku, to facet zawsze moze uwazac ja za puszczalska czy kurwe nawet i wcale znia sie nie wdawac w zwiazek. Uwazam ze glownym nieporozumieniem w pozniejszym zyciu sa tu inne zyciowe sprawy a nie na ktorej randce sie poszlo do lozka i czy dziewczyna byla wylewna lub nie. Facet powinien zdobywac dziewczyne. Tu sie zgadzam zupelnie. Powinien ja zdobyc juz na pierwszej randce (nie znaczy to koniecznie zeby na pierwszej z nia pojsc do lozka). Tak uwazam. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodyl_dandee Re: do facetow 01.09.06, 00:50 Bo on na dzień dobry zabił by ciebie, towją rodzine, i wszystkich :P chyba że nie mialbyś(miałabyś)mu tego za złe ;P Odpowiedz Link Zgłoś