lyche1 02.03.03, 09:09 ta zima musi kiedyś minąć. Zazieleni się, wyrośnie parę drzew..." Póki co lecę "odskrobać" samochód :) Ale z tą piosenką na ustach - może Zima wreszczie się przestraszy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: 'myślę sobie że 02.03.03, 09:26 lyche1 napisała: > Póki co lecę "odskrobać" samochód :) ehhhmmmm samochod ma skrobanke? a ty tak publicznie o tym? nie czaisz sie nawet?;) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Przyszlo mi do glowy.ze... 02.03.03, 11:58 juz niedlugo bedziemy narzekac na upaly.I tym optymistycznym akcentem,zaznaczam,ze jak zwykle mamy muchy w nosie i ztrudno nam dogodzic.A skrobanki sa niekatolickie.Boj sie KK (i to w podwojnym znaczeniu)Lyche!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Przyszlo mi do glowy.ze... 02.03.03, 12:14 ja na pewno bede narzekac na upaly! W koncu jak sie urodzilam latem to testkie do tego przeciwnego. Logiczne, nie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Przyszlo mi do glowy.ze... 02.03.03, 12:21 anahella napisała: > ja na pewno bede narzekac na upaly! W koncu jak sie urodzilam latem to testkie > do tego przeciwnego. Logiczne, nie?;) Nie logiczne i malo patriotyczne.Ja tam jestem patriotka lata.Wstydz sie Anahella!Zima jest obrzydliwa,biala,zimna i ponura... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Przyszlo mi do glowy.ze... 02.03.03, 13:44 Ej no, nie mam sie co wstydzic. w koncu ja jestem biala, zimna i ponura;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miregal we Wroclawiu juz wiosna na dobre! n/t IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 12:29 Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: 'myślę sobie że 02.03.03, 12:44 ja chcę żeby było ciepłoooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: 'myślę sobie że 02.03.03, 12:51 srootootoo napisał: > ja chcę żeby było ciepłoooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DO LATA,DO LATA,DO LATA PIECHOTA BEDE SZLAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! to chodz,pojdziemy sobie razem:-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: 'myślę sobie że 02.03.03, 13:01 a ty vika co tak wałkonisz w domciu!!!za oknem +11, ty o lecie a nosa ya drywi niet? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: 'myślę sobie że 02.03.03, 13:40 tralalumpek napisała: > a ty vika co tak wałkonisz w domciu!!!za oknem +11, ty o lecie a nosa ya drywi > niet? ;-) Ide na bankiet do hotelu Imperial.Na piata.Jak myslisz co dadza jesc?Na wszelki wypadek nie jem obiadu:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: 'myślę sobie że 02.03.03, 13:17 vika411 napisała: > srootootoo napisał: > > > ja chcę żeby było > ciepłoooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > DO LATA,DO LATA,DO LATA PIECHOTA BEDE SZLAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! > to chodz,pojdziemy sobie razem:-)))))))))))) Vika chcesz ze mnš chodzić?!!!!!!!...więc chodż pomaluj mój �wiat...na żółto i na niebieskooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: 'myślę sobie że IP: *.12.14.vie.surfer.at 02.03.03, 13:35 srootootoo napisał: > vika411 napisała: > > > srootootoo napisał: > > > > > ja chcę żeby było > > ciepłoooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > DO LATA,DO LATA,DO LATA PIECHOTA BEDE SZLAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! > > to chodz,pojdziemy sobie razem:-)))))))))))) > > Vika chcesz ze mnš chodzić?!!!!!!!...więc chodż pomaluj mój �wiat...na żółto i > na niebieskooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No to lece do Ciebie sobie z Toba pochodzic!Tylko napisz w ktorym kierunku. W Polske idziemy ,drodzy panowie,w Polske idieeeeeeeemy...Albo w Austrie jak chcesz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Tyyyyyyyyy...Slootootoo..... IP: *.12.14.vie.surfer.at 02.03.03, 13:37 To zabrac z soba pedzel i farby?mysle, ze razem cos zmalujemy:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: 'myślę sobie że 02.03.03, 13:40 Gość portalu: Vika napisał(a): > srootootoo napisał: > > > vika411 napisała: > > > > > srootootoo napisał: > > > > > > > ja chcę żeby było > > > ciepłoooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > DO LATA,DO LATA,DO LATA PIECHOTA BEDE SZLAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! > > > to chodz,pojdziemy sobie razem:-)))))))))))) > > > > Vika chcesz ze mnš chodzić?!!!!!!!...więc chodż pomaluj mój �wiat...na żół > to > i > > na niebieskooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > No to lece do Ciebie sobie z Toba pochodzic!Tylko napisz w ktorym kierunku. > W Polske idziemy ,drodzy panowie,w Polske idieeeeeeeemy...Albo w Austrie jak > chcesz:-) Jak zajdziesz kiedy� w okolicę Łodzi(miasta) to pochodzimy sobie...fajnie będzie! " ...bo gdzie nam będzie tak dobrze jak tu ...Tyyyyyyyylko we Łodzi." Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: 'myślę sobie że 02.03.03, 13:42 srootootoo napisał: > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > srootootoo napisał: > > > > > vika411 napisała: > > > > > > > srootootoo napisał: > > > > > > > > > ja chcę żeby było > > > > ciepłoooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > DO LATA,DO LATA,DO LATA PIECHOTA BEDE SZLAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! > ! > > > > to chodz,pojdziemy sobie razem:-)))))))))))) > > > > > > Vika chcesz ze mnš chodzić?!!!!!!!...więc chodż pomaluj mój �wiat...n > a żół > > to > > i > > > na niebieskooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > No to lece do Ciebie sobie z Toba pochodzic!Tylko napisz w ktorym kierunku > . > > W Polske idziemy ,drodzy panowie,w Polske idieeeeeeeemy...Albo w Austrie j > ak > > chcesz:-) > > Jak zajdziesz kiedy� w okolicę Łodzi(miasta) to pochodzimy sobie...fajnie > będzie! " ...bo gdzie nam będzie tak dobrze jak tu ...Tyyyyyyyylko we Łodzi." Albo w Wiednu:-)))))))))zapraszam:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: 'myślę sobie że 02.03.03, 13:47 vika411 napisała: > srootootoo napisał: > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > srootootoo napisał: > > > > > > > vika411 napisała: > > > > > > > > > srootootoo napisał: > > > > > > > > > > > ja chcę żeby było > > > > > ciepłoooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > !! > > > > > DO LATA,DO LATA,DO LATA PIECHOTA BEDE SZLAAAAAAAAA!!!!!!!!! > !!!!! > > ! > > > > > to chodz,pojdziemy sobie razem:-)))))))))))) > > > > > > > > Vika chcesz ze mnš chodzić?!!!!!!!...więc chodż pomaluj mój �wia > t...n > > a żół > > > to > > > i > > > > na niebieskooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > No to lece do Ciebie sobie z Toba pochodzic!Tylko napisz w ktorym kie > runku > > . > > > W Polske idziemy ,drodzy panowie,w Polske idieeeeeeeemy...Albo w Aust > rie j > > ak > > > chcesz:-) > > > > Jak zajdziesz kiedy� w okolicę Łodzi(miasta) to pochodzimy sobie...fajnie > > będzie! " ...bo gdzie nam będzie tak dobrze jak tu ...Tyyyyyyyylko we Łodz > i." > Albo w Wiednu:-)))))))))zapraszam:-)))))))) No to zatańczymy walca.....albo na walcu:-)))))))))) ja chcę do Austriiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: 'myślę sobie że 02.03.03, 13:51 srootootoo napisał: > vika411 napisała: > > > srootootoo napisał: > > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > srootootoo napisał: > > > > > > > > > vika411 napisała: > > > > > > > > > > > srootootoo napisał: > > > > > > > > > > > > > ja chcę żeby było > > > > > > ciepłoooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!! > !!!!! > > !! > > > > > > DO LATA,DO LATA,DO LATA PIECHOTA BEDE SZLAAAAAAAAA!!!! > !!!!! > > !!!!! > > > ! > > > > > > to chodz,pojdziemy sobie razem:-)))))))))))) > > > > > > > > > > Vika chcesz ze mnš chodzić?!!!!!!!...więc chodż pomaluj mój > �wia > > t...n > > > a żół > > > > to > > > > i > > > > > na niebieskooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > No to lece do Ciebie sobie z Toba pochodzic!Tylko napisz w ktory > m kie > > runku > > > . > > > > W Polske idziemy ,drodzy panowie,w Polske idieeeeeeeemy...Albo w > Aust > > rie j > > > ak > > > > chcesz:-) > > > > > > Jak zajdziesz kiedy� w okolicę Łodzi(miasta) to pochodzimy sobie...fa > jnie > > > będzie! " ...bo gdzie nam będzie tak dobrze jak tu ...Tyyyyyyyylko we > Łodz > > i." > > Albo w Wiednu:-)))))))))zapraszam:-)))))))) > > > No to zatańczymy walca.....albo na walcu:-)))))))))) ja chcę do > Austriiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!! To zapakuj szmaty i ol litra do torby i z lodzi masz bezposrednie pociagi i autobusy Blaguss. Napisz kiedy bedziesz to wyjde po Ciebie wraz z komitetem powitalnym:-)))))) nawet orkiestre goralska sprowadze i dziewczybki w krakowskich strojach z kwiatami:-)))))) Qrcze.........czerwony dywan mole mi zezarly...nie szkodzi...moze byc zolty.tez ladny:-) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: 'myślę sobie że 02.03.03, 13:48 vika411 napisała: > Albo w Wiednu:-)))))))))zapraszam:-)))))))) na sernik?;) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: 'myślę sobie że 02.03.03, 13:53 anahella napisała: > vika411 napisała: > > Albo w Wiednu:-)))))))))zapraszam:-)))))))) > > na sernik?;) > Nie!na piwo Ottakringer i grilla nad Dunajem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: 'myślę sobie że piwo 02.03.03, 13:59 vika411 napisała: > anahella napisała: > > > vika411 napisała: > > > Albo w Wiednu:-)))))))))zapraszam:-)))))))) > > > > na sernik?;) > > > Nie!na piwo Ottakringer i grilla nad Dunajem:-) No jak na browar to uważaj vika bo się wybiorę i będziesz nie trzeżwić przez weekend. Ja chcę do Austriiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: 'myślę sobie że piwo 02.03.03, 14:15 srootootoo napisał: > vika411 napisała: > > > anahella napisała: > > > > > vika411 napisała: > > > > Albo w Wiednu:-)))))))))zapraszam:-)))))))) > > > > > > na sernik?;) > > > > > Nie!na piwo Ottakringer i grilla nad Dunajem:-) > > No jak na browar to uważaj vika bo się wybiorę i będziesz nie trzeżwić przez > weekend. Ja chcę do Austriiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! No to napisz kiedy sie wynierasz.Najlepiej na moje urodzinki.To bedzie 24.kwietnia.Musimy sie dokladnie umowic.Bedzie juz wiosna cala geba i zapomnimy o cholernej zimie:-)pozdrawki. Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: 'myślę sobie że piwo i piwo i piwo... 02.03.03, 16:08 vika411 napisała: > srootootoo napisał: > > > vika411 napisała: > > > > > anahella napisała: > > > > > > > vika411 napisała: > > > > > Albo w Wiednu:-)))))))))zapraszam:-)))))))) > > > > > > > > na sernik?;) > > > > > > > Nie!na piwo Ottakringer i grilla nad Dunajem:-) > > > > No jak na browar to uważaj vika bo się wybiorę i będziesz nie trzeżwić prz > ez > > weekend. Ja chcę do Austriiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! > > No to napisz kiedy sie wynierasz.Najlepiej na moje urodzinki.To bedzie > 24.kwietnia.Musimy sie dokladnie umowic.Bedzie juz wiosna cala geba i zapomnimy > > o cholernej zimie:-)pozdrawki. A ja 23 mam imieninki:-)))))))))) i uważaj bo to się może zdarzyć!!!!! ja chcę żeby już było ciepełkooooooooooo!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: 'myślę sobie że ta zima musi minąć 05.03.03, 07:26 Zazieleni się wyrośnie parę drzew. Pośpiewajcie ze mną może się przestraszy :( Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: tak optymistycznie ;)) 05.03.03, 10:20 Wiosna! cieplejszy wieje wiatr, Wiosna! wciąż nam przybywa lat, Wiosna! wiosna wkoło i ja i tyyyyyyyyyyyyyyyyy................. zakwitły bzy....ooooooooooooooooooooooooooooooooo lalallallalala Odpowiedz Link Zgłoś