kobieta_na_pasach 06.09.06, 14:23 codziennie kilkadziesia osob wstepuje do tej partii. wpadlam na pomysl,ze moze i ja sprobuje to przestane byc wreszcie bezrobotna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobieta_na_pasach no, teraz to bede miala tu spokoj..... 06.09.06, 14:26 ...albo sie dopiero zacznie:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: no, teraz to bede miala tu spokoj..... 06.09.06, 15:20 To chyba nieglupi pomysl z tym czlonkowstwem... Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: no, teraz to bede miala tu spokoj..... 07.09.06, 09:32 annajustyna napisała: > To chyba nieglupi pomysl z tym czlonkowstwem... eeee, zartujesz Justys czy serio?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anarella30 Re: rozwazam zapisanie sie do PIS 06.09.06, 14:38 a po co pasiasta wiecej zawodow (milosnych) w zyciu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: rozwazam zapisanie sie do PIS 07.09.06, 09:33 anarella30 napisała: > a po co pasiasta wiecej zawodow (milosnych) w zyciu? :) a byly jakies? przypomnij mi, bo nie pamietam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kocie-hafty Re: rozwazam zapisanie sie do PIS 06.09.06, 15:01 Masz rację - PiSiory dużo mogą...................... Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: rozwazam zapisanie sie do PIS 07.09.06, 09:34 kocie-hafty napisał: > Masz rację - PiSiory dużo mogą...................... ci co bylli przed pisiorami tez duzo mogli, i ci, ktorzy sa ciagle w szoku,ze nie sa na miejscu pisiorow tez duzo by mogli. gdyby rzadzila frakja PO to bym zalozyla watek o wstapieniu do PO. chyba nie podejrzewasz mnie o ideologiczne pobudki:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
andecja Re: rozwazam zapisanie sie do PIS 07.09.06, 00:08 oj, poruszyłaś ważny wątek i to nie żarty ! szukając pracy od 3 m-cy zorientowałam się, że przynależność polityczna jest bardzo ważna niestety nie wiem, gdzie trzeba należeć Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_joanna Re: rozwazam zapisanie sie do PIS 07.09.06, 02:24 Do PiS, LPR albo Samoobrony pewnie.. nie daj boze do PO!!!.... Co to sie porobilo... Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: rozwazam zapisanie sie do PIS 07.09.06, 08:29 nie prosciej sie doksztalcic, miec wiecej kwalifikacji?;) Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Pytanie retoryczne. 07.09.06, 08:39 Czy kobiety moga byc czlonkiem w jakiejkolwiek partii? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach pytaniem na pytanie? 07.09.06, 09:37 zoz3 napisał: > Czy kobiety moga byc czlonkiem w jakiejkolwiek partii? czy facet moze byc pi...dą grochowa?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: rozwazam zapisanie sie do PIS 07.09.06, 09:36 maretina napisała: > nie prosciej sie doksztalcic, miec wiecej kwalifikacji?;) ales ty glupia, a niby taka kształcuna. to logiczne ,ze prosciej jest wstapic do PIS. i kto tu sie powinien dokszatlcic?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: rozwazam zapisanie sie do PIS 07.09.06, 10:35 nie kobieto... glupi jest ten, kto uwaza, ze partia moze wszystko. ten, kto chce cos osiagnac wlasna praca jest madry. nawet jesli kaczory swoim postepowaniem temu przecza. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: rozwazam zapisanie sie do PIS 07.09.06, 13:16 maretina napisała: > nie kobieto... glupi jest ten, kto uwaza, ze partia moze wszystko. ten, kto > chce cos osiagnac wlasna praca jest madry. znam tez powiedzenie "pracuj, a garb ci sam wyrosnie". mojemu juz zaczal, po pieciu latach pracy u kapitalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
snatcher Re: rozwazam zapisanie sie do PIS 07.09.06, 17:34 maretina napisała: > nie kobieto... glupi jest ten, kto uwaza, ze partia moze wszystko. ten, kto > chce cos osiagnac wlasna praca jest madry. nawet jesli kaczory swoim > postepowaniem temu przecza. A ty tutaj tez ujadasz na PiS ? :) podziwiam Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: rozwazam zapisanie sie do PIS 08.09.06, 14:25 snatcher napisał: > maretina napisała: > > > nie kobieto... glupi jest ten, kto uwaza, ze partia moze wszystko. ten, k > to > > chce cos osiagnac wlasna praca jest madry. nawet jesli kaczory swoim > > postepowaniem temu przecza. > > A ty tutaj tez ujadasz na PiS ? :) podziwiam > kundelki tak maja:) Odpowiedz Link Zgłoś
andecja Re: rozwazam zapisanie sie do PIS 07.09.06, 16:47 wiesz, ja jestem już w takim wieku, że kwalifikacje nie mają specjalnego znaczenia (niestety !) stanowiska, o jakie się staram przydzielane są wg przynależności politycznej niestety branża, w której się poruszam jest bardzo skorumpowana nie mam ochoty startować od zera, czyli od stażysty czy wobec tego mam zapisać się do PiS ? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: rozwazam zapisanie sie do PIS 08.09.06, 14:26 andecja napisała: > wiesz, ja jestem już w takim wieku, że kwalifikacje nie mają specjalnego > znaczenia (niestety !) > stanowiska, o jakie się staram przydzielane są wg przynależności politycznej > niestety branża, w której się poruszam jest bardzo skorumpowana > nie mam ochoty startować od zera, czyli od stażysty > czy wobec tego mam zapisać się do PiS ? zupelnie jak ja?:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: rozwazam zapisanie sie do PIS 07.09.06, 08:42 moga. moga byc nawet czlonkiem wysunietym z ramienia partii na czolo.... Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Czlonkowstwo. 07.09.06, 08:46 Czy wiec spotykajac sie z innymi czlonkami partii caluja sie i tula do nich? Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Czlonkostwo. 07.09.06, 09:12 Czlonek nie upada. Do dna jednak dotrzec moze. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Lepiej do samoobrony. 07.09.06, 09:38 grogreg napisał: > Jak upasc, to na samo dno. kochany, ja juz prawie osiagnelam dno dzieki rzadom lewicy. teraz moge jedynie sie od niego odbic. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Lepiej do samoobrony. 07.09.06, 09:47 grogreg napisał: > Albo pograzyc w mule. chetnie. podobno to bardzo smaczne skorupiaki. Odpowiedz Link Zgłoś
annubis74 Re: rozwazam zapisanie sie do PIS 07.09.06, 09:13 pewnie tak teraz JEDYNIE słuszne poglądy decydują nawet o wyborach Miss. Podobno ta co została Miss Polonia powiedziała, ze fideał faceta to sprawiedliwy jak Kaczyńscy, odważny jak Wasserman itd w ten deseń Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Miss Polonia i polityka. 07.09.06, 09:16 Powiedziala tez, ze przystojny jak Olejniczak. Nie badz tendencyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
annubis74 Re: Miss Polonia i polityka. 07.09.06, 09:21 ok, ale uroda, to nie cecha charakteru:))) a wnetrze było "pisowskie" Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Re: Miss Polonia i polityka. 07.09.06, 09:25 Ok. Zgadzam sie Olejniczak to tylko wydmuszka bez charakteru. Wyglad sie w polityce nie liczy :). Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Miss Polonia i polityka. 07.09.06, 09:34 zoz3 napisał: > Ok. Zgadzam sie Olejniczak to tylko wydmuszka bez charakteru. > Wyglad sie w polityce nie liczy :). nie zgadzam sie z tym, ze olejniczak nie ma charakteru... mimo mojej niecheci do sld. Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Re: Miss Polonia i polityka. 07.09.06, 09:37 Byc moze ma glebiej schowany. Na pierwszy rzut oka wydaje sie byc niewidoczny. Odpowiedz Link Zgłoś
annubis74 Re: Miss Polonia i polityka. 08.09.06, 09:48 chyba wolę taki mniej narzucajacy sie charakter niż coś takiego jak charakterki kaczorów, wassermanów, dornów, wierzejskich (czy jak mu tam - takie ulizane myślowo paskudne coś z lpr) czy nikt nie widzi jak pieknie nam IV RP zmierza w kierunku dyktatury? no tak, pewnie nie to forum Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Miss Polonia i polityka. 08.09.06, 14:28 annubis74 napisała: > chyba wolę taki mniej narzucajacy sie charakter niż coś takiego jak charakterki > > kaczorów, wassermanów, dornów, wierzejskich (czy jak mu tam - takie ulizane > myślowo paskudne coś z lpr) > czy nikt nie widzi jak pieknie nam IV RP zmierza w kierunku dyktatury? > no tak, pewnie nie to forum nie. po kilkunastu latach totalnego rozpasania i bezholowia, kazda proba wprowadzenia ladu i porzadku wyda sie dyktatura. a nie da sie inaczej zwlaczyc korupctwa, kolesiostwa i bezprawia, jak poprzez wprowadzenie okreslonych zasad i regul. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Miss Polonia i polityka. 08.09.06, 14:29 zbyt emocjonalnie podeszlam do sprawy i zrobilam błąd. mialo byc "bedzie sie wydawac" Odpowiedz Link Zgłoś
annubis74 Re: Miss Polonia i polityka. 08.09.06, 15:58 a co nazywasz porządkiem i ładem przepraszam szopkę z lustracją (w obecnym stylu) czy moze amnestię maturalną dzieki której okazało sie ze mozna czesciowo zdać maturę swietlana przyszłośc przed nami Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Miss Polonia i polityka. 07.09.06, 09:38 zoz3 napisał: > Ok. Zgadzam sie Olejniczak to tylko wydmuszka bez charakteru. > Wyglad sie w polityce nie liczy :). ale dwoje dzieci ma! Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Re: Miss Polonia i polityka. 07.09.06, 09:40 Przepraszam byc moze jego z kims innym pomylilem. W SLD wszyscy sa do siebie podobni. Odpowiedz Link Zgłoś
mlynek_kawowy Re: Miss Polonia i polityka. 08.09.06, 14:34 > W SLD wszyscy sa do siebie podobni. Czego nie można powiedzieć o PiS, szczególnie o prezydencie i premierze :) Odpowiedz Link Zgłoś
jjjooo Re: rozwazam zapisanie sie do PIS 08.09.06, 18:13 ja proponuje Mlodziez Wszechpolska Odpowiedz Link Zgłoś