matrek 06.03.03, 00:42 Przed chwilą słyszałem w RMF-ie, że każdy kłamie od 2 do 200 razy dziennie. Co Wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: Wszyscy kłamią 06.03.03, 01:22 Ja klamie za kazdym razem jak mowie ze juz spadam z sieci:) Zawsze jest "jeszcze piec minut" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srootootoo Re: Wszyscy kłamią IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl / 10.10.10.* 06.03.03, 01:58 anahella napisała: > Ja klamie za kazdym razem jak mowie ze juz spadam z sieci:) Zawsze > jest "jeszcze piec minut" > ja kłamie...żeby nie kłamać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Wszyscy kłamią IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 06.03.03, 03:22 A co, mam zawsze zonie prawde mowic? Wtedy by juz dawno odeszla, a tak....... Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Wszyscy kłamią 06.03.03, 03:23 Gość portalu: srootootoo napisał(a): > anahella napisała: > > > Ja klamie za kazdym razem jak mowie ze juz spadam z sieci:) Zawsze > > jest "jeszcze piec minut" > > > ja kłamie...żeby nie kłamać! JA NIE KLAMIE:CHYBA,ZE MUSZE:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Wszyscy kłamią IP: *.axelspringer.com.pl 06.03.03, 10:08 vika411 napisała: > Gość portalu: srootootoo napisał(a): > > > anahella napisała: > > > > > Ja klamie za kazdym razem jak mowie ze juz spadam z sieci:) Zawsze > > > jest "jeszcze piec minut" > > > > > ja kłamie...żeby nie kłamać! > JA NIE KLAMIE:CHYBA,ZE MUSZE:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Wszyscy kłamią IP: *.axelspringer.com.pl 06.03.03, 10:28 vika411 napisała: > JA NIE KLAMIE Vika, dlaczego znowu klamiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tse-tse a jak by ci kazali skoczyc z mostu 06.03.03, 10:13 to tez bys skoczyla, he???? to tak k`woli twego silenia sie na fylozofycznosc pajdeczka napisała: > Ja kłamię, bo tak każą inni. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: a jak by ci kazali skoczyc z mostu 06.03.03, 13:55 tse-tse napisała: > to tez bys skoczyla, he???? > > to tak k`woli twego silenia sie na fylozofycznosc > > A co ma wspólnego kłamstwo ze skokiem z mostu na przykład? Jak mi wyjaśnisz to Ci odpowiem, czy bym skoczyła, chociaż a gównojadami nie rozmawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Wszyscy kłamią 06.03.03, 13:56 pizdencja napisała: > Maly ruch na Pajdokracji? Umiesz czytać, to spójrz na ilość postów. A zresztą nie twoj zasmarkany interes. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Wszyscy kłamią 06.03.03, 08:10 matrek napisał: > Przed chwilą słyszałem w RMF-ie, że każdy kłamie od 2 do 200 razy dziennie. > Co Wy na to ? To radio chyba nie jest dla ciebie autorytetem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasko44 Re: Wszyscy kłamią 06.03.03, 10:00 matrek napisał: > Przed chwilą słyszałem w RMF-ie, że każdy kłamie od 2 do 200 razy dziennie. > Co Wy na to ? > Coś w tym jest..bo podana przez Ciebie stacja radiowa posłużyła się nie czym innym ja właśnie kłamstwem.... Nie generalizujmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miregal chyba prawda... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 19:54 ja tak klamie z 5 razy... przynajmniej tak sie oceniam, moze nadmierny optymizm :> najczesciej klamie jak sie mnie ktos pyta na co chorowalam (tak lyso mowic ze sie lecze psychiatrycznie, wiedza o tym tylko przyjaciele) albo jak chce zeby ktos sie odczepil, np zul ktory KONIECZNIE chce zagrac ze mna i z moim chlopakiem w bilard. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: chyba prawda... 06.03.03, 20:32 Kiedyś był jakiś film o facecie, adwokacie bodajże, któremu coś tam się stało i nie potrafił kłamać, tylko ciągle mówił prawdę i tylko prawdę. Oczywiście nastąpiły straszliwe konsekwencje tej przypadłości. Hmm, kłamstwa maja różny kaliber ale chyba są wszechobecne, nawet może czasem nie uswiadamiamy sobie ,że kłamiemy tylko wydaje nam się, że np. "upiększamy rzeczywistość". Odpowiedz Link Zgłoś