Gość: ankaaa IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 12:41 wlasnie gdzie wedlug was powinien byc umieszczony taki tatuaz i jak powinien wygladac czy ma byc maly czy duzy czy kolorowy ? a wogole czy taki tatuaz jest podniecajacy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mastercool Re: seksowny tatuaz 07.03.03, 12:48 Nie jest podniecający. Kojarzy się z pierdlem czyli nadmiarem wolnego czasu i zabawianiem się własnym ciałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pndzelek Re: do masterc..uja IP: 202.30.243.* 07.03.03, 13:02 Nie masz PAROBASIE nic ciekawego to powiedzenia to RYJ W KORYTO!!! PS. Do autorki wątku, tak tatuaż może być bardzo sexy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: seksowny tatuaz 07.03.03, 12:51 Myślę że może. Bez znaczenia jaki - kolorowy, czy jednobarwny, powinen jednak być mały i w którymś z miejsc normalnie przykrytych bielizną, choć chyba nie w tych najbardziej intymnych. Nie koniecznie też graficznie kojarzącyc się bezpośrednio z seksem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: seksowny tatuaz IP: 213.17.170.* 07.03.03, 12:53 Swój noszę jako swoistą obrączkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: seksowny tatuaz IP: 62.233.152.* 07.03.03, 13:02 mam na pleckach, ale na tyle wysoko, by mozna go bylo pokazywac latem nie tylko ukochanemu. Jednobarwy, nie za duzy, ja go uwielbiam. Motyw? Slonce i ksiezyc splecione razem. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: seksowny tatuaz 07.03.03, 13:04 Gość portalu: ewcia napisał(a): > mam na pleckach, ale na tyle wysoko, by mozna go bylo pokazywac latem nie tylko > > ukochanemu. > Jednobarwy, nie za duzy, ja go uwielbiam. > Motyw? Slonce i ksiezyc splecione razem. Ale pytanie było o seksowny tatuaż ... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: seksowny tatuaz 07.03.03, 13:02 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Swój noszę jako swoistą obrączkę... :))) No nie, tego bym nie zrobił :) Może na główce ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: seksowny tatuaz IP: 213.17.170.* 07.03.03, 13:03 matrek napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Swój noszę jako swoistą obrączkę... > > :))) > > No nie, tego bym nie zrobił :) Może na główce ? ;) Ja mówię o tym głowa ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: seksowny tatuaz IP: 62.233.152.* 07.03.03, 13:03 mam na pleckach, ale na tyle wysoko, by mozna go bylo pokazywac latem nie tylko ukochanemu. Jednobarwy, nie za duzy, ja go uwielbiam. Motyw? Slonce i ksiezyc splecione razem. Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: seksowny tatuaz 07.03.03, 13:34 Tatuaże bywaja bardzo piękne, na przykład te robione przez Azjatów, ale czy sexy, to nie wiem; nie podniecił mnie jeszcze nigdy żaden:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: seksowny tatuaz IP: 62.233.152.* 07.03.03, 13:56 ale moj jest seksowny. Zwlaszcza ogladany przez partnera w pozycji od tylu!! Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: seksowny tatuaz 07.03.03, 14:00 Gość portalu: ewcia napisał(a): > ale moj jest seksowny. Zwlaszcza ogladany przez partnera w pozycji od tylu!! **** Aaaa...to co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Jest tylko jeden problem 07.03.03, 16:07 Dobrze zrobiony mały tatuaż może być seksowny na młodej, samej w sobie seksownej lasce. Co jednak, gdy dziewczyna podejdzie już w wieku ? Czy mając lat powiedzmy 60, nadal będzie seksownie wyglądał na pupie ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: Jest tylko jeden problem 07.03.03, 16:22 Wtedy mówimy: "no masz babo placek"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miregal nie podobaja mi sie tatuaze w ogole n/t IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 16:34 Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Proponuje na wardze. Sa dwie - wybieraj. ;) n/t 08.03.03, 20:45 Gość portalu: ankaaa napisał(a): > wlasnie gdzie wedlug was powinien byc umieszczony taki tatuaz i jak powinien > wygladac czy ma byc maly czy duzy czy kolorowy ? a wogole czy taki tatuaz > jest podniecajacy ? Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: Errata: sa dwie pary, w sumie cztery sztuki.; 09.03.03, 19:42 Melinku, zbereznico jedna;-)))! Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Errata: sa dwie pary, w sumie cztery sztuki.; 09.03.03, 22:03 drzazga1 napisała: > Melinku, zbereznico jedna;-)))! To powinno byc do autorki watku a nie do mnie. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś