Gość: chudyy IP: 195.94.203.* 12.03.03, 13:05 Pajdeczka dzieweczka Ta sprytna istota Na wszystkim się zna I albo ją zaakceptujesz Albo zwariujesz Jak ja Nie czytam jej wątków Nie śledzę jej myśli I odtąd już wiosna Co noc mi się śni ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Chudemu 12.03.03, 14:27 Chudyy ma nos dłuugi wszędzie go wtyyka. Mnie to nie przeszkadzdza a niech sobie wsaddzdza jego sprawaa. To samo jemu radzdzę, bo gdy swój nos wsadzdzę w jego wątki będzie facet nosił na twarzy długo mej obecności pamiątki. Ps. Nic do Chudego nie mam, poza tym, że mógłby trochę przytyć. Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: Chudemu i Pajdeczce 12.03.03, 14:45 > będzie facet nosił na twarzy > długo mej obecności pamiątki. Chudyy i Pajdeczko! Wykonaliście prawdziwom tfurczość. Przed Duże TFU. Chudyy, jakby Ciem biła, to ja jom ugryzem. W końcu jestem pieskuba. Pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudyy Psie Kubo IP: 195.94.203.* 12.03.03, 14:49 pieskuba napisała: > Chudyy i Pajdeczko! Wykonaliście prawdziwom tfurczość. Przed Duże TFU. > Chudyy, jakby Ciem biła, to ja jom ugryzem. W końcu jestem pieskuba. no widzisz Izuś, ja tu szczypię koleżankę, a ona mi obiciem twarzy grozi... ja pójdę do prokuratora ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: Chudzino! 12.03.03, 14:55 Gość portalu: chudyy napisał(a): > no widzisz Izuś, ja tu szczypię koleżankę, a ona mi obiciem twarzy grozi... Chudyy, może to błąd natury taktycznej i koleżanka nie chciałaby być szczypana, może wolałaby, cobyś ją ciągnął za warkoczyki. Koleżanko, co byś wolała? Pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Psie Kubo 12.03.03, 15:04 Gość portalu: chudyy napisał(a): > pieskuba napisała: > > Chudyy i Pajdeczko! Wykonaliście prawdziwom tfurczość. Przed Duże TFU. > > Chudyy, jakby Ciem biła, to ja jom ugryzem. W końcu jestem pieskuba. > > no widzisz Izuś, ja tu szczypię koleżankę, a ona mi obiciem twarzy grozi... ja > pójdę do prokuratora ;) Ten pies kuba to baba? Izuś? Aha, to tym bardziej nie wejdzie na Pajdokrację. Chyba tylko po to chce się do mnie dostać żeby śpiegować i potem tutaj donosić. Po moim trupie! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Do psa o imieniu Kuba czy psa pana Jakuba? 12.03.03, 15:02 pieskuba napisała: > > > Chudyy i Pajdeczko! Wykonaliście prawdziwom tfurczość. Przed Duże TFU. > > Chudyy, jakby Ciem biła, to ja jom ugryzem. W końcu jestem pieskuba. > > > > Pieskuba Jak Ty taki chętny do bicia kobiet to po moim trupie się dostaniesz na moje forum. Widzę, że próbujesz już drugi raz, ale na moim forum nie ma agresji. Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: do Pajdeczki 12.03.03, 15:16 pajdeczka napisała: > > Pieskuba > > Jak Ty taki chętny do bicia kobiet to po moim trupie się dostaniesz na moje > forum. Widzę, że próbujesz już drugi raz, ale na moim forum nie ma agresji. Jesteście, koleżanko, zajadła jak pit-bullterrier, a ja mam raczej naturę labradora. Nie potrzebujesz bronić swego forum piersią białą - ja nie pcham się tam, gdzie mnie nie chcą. A o trupach to już wogóle nie ma mowy... Chciałam zobaczyć to forum bez agresji bo - wierz mi - jestem bardzo łagodną i przyjacielską osobą (Chudziutki - potwierdzisz?). Nie zapraszasz - Twoja sprawa. A jedno mnie dziwi - tak inteligentna i szybko myśląca osoba, z jaką Cię mam, nie zauważyła żartu? Miłej zaczepki? A tak naprawdę - wyrazu sympatii? Pieskuba zaskoczony i pełen niedowierzania Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: do Pajdeczki 12.03.03, 15:27 pieskuba napisała: > > Jesteście, koleżanko, zajadła jak pit-bullterrier, a ja mam raczej naturę > labradora. Nie potrzebujesz bronić swego forum piersią białą - ja nie pcham się tam, gdzie mnie nie chcą. Jak to się nie pchasz, już dwa razy złożyłaś akces!? A o trupach to już wogóle nie ma mowy... Chciałam > zobaczyć to forum bez agresji bo - wierz mi - jestem bardzo łagodną i przyjacielską osobą (Chudziutki - potwierdzisz?). Ha, ha "łagodną i przyjacielską" i dlatego chciałaś mnie ugryźć? Nie słyszałam, a trochę już żyję i sama mam psy, żeby labrador kogokolwiek za cokolwiek, ugryzł. A może ty masz naturę ratlerka? Niby takie malutkie, trzęsące się, a jak się wkurzy to może nieźle pokąsać. Umiesz sobie kadzić, jak mało która. Nie zapraszasz - Twoja sprawa Spróbuj jeszcze raz. > A jedno mnie dziwi - tak inteligentna i szybko myśląca osoba, z jaką Cię mam, > nie zauważyła żartu? Miłej zaczepki? A tak naprawdę - wyrazu sympatii? > Widzisz, z poczuciem humoru to jest tak, jak z inteligencją. Ja też nieustannie tutaj żartuję, a większość bierze na poważnie moje wypowiedzi. Te osoby, które się poznały na moim humorze są teraz na Pajdokracji, z czego się bardzo cieszę, bo możemy sobie pogadać i pożartować bez głupich uwag. > Pieskuba zaskoczony i pełen niedowierzania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieskuba Re: do Pajdeczki IP: *.waw.pl 12.03.03, 15:40 pajdeczka napisała: > > Jak to się nie pchasz, już dwa razy złożyłaś akces!? Doprecyzujmy - już się nie pcham, a poza tym nie pchałam się. Przeczytaj uważniej poprzedni post, to może zrozumiesz, jakie miałam o Tobie zdanie. Byłoby mi miło być miłym gościem miłej osoby na jej miłym forum. > > > Ha, ha "łagodną i przyjacielską" i dlatego chciałaś mnie ugryźć? Nie słyszałam, > > a trochę już żyję i sama mam psy, żeby labrador kogokolwiek za cokolwiek, > ugryzł. A może ty masz naturę ratlerka? Niby takie malutkie, trzęsące się, a > jak się wkurzy to może nieźle pokąsać. Umiesz sobie kadzić, jak mało która. Denerwujesz się, że ktoś nie rozumie Twoich żartów? A rozumiesz cudze? Chudyy to mój Przyjaciel, przyjaciół należy bronić. Do wiadomości - nie malutkie, nie trzęsące, chociaż nie gardzę pinczerkami jak Ty. Pinczerek też człowiek. > > Nie zapraszasz - Twoja sprawa > > Spróbuj jeszcze raz. Nie, już teraz dziękuję. > > > A jedno mnie dziwi - tak inteligentna i szybko myśląca osoba, z jaką Cię m > am, nie zauważyła żartu? Miłej zaczepki? A tak naprawdę - wyrazu sympatii? > > > >Widzisz, z poczuciem humoru to jest tak, jak z inteligencją. Ja też nieustannie tutaj żartuję, a większość bierze na poważnie moje wypowiedzi. Te osoby, które się poznały na moim humorze są teraz na Pajdokracji Ponawiam pytanie - nie zauważyłaś? (...żartu? Miłej zaczepki? A tak naprawdę - wyrazu sympatii?). Bawcie się dobrze na Pajdokracji, nie będzi mi żal. I jeszcze jedno - bardzo dobrze umisz sprawiać innym przykrość. Mnie sprawiłaś. Pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: do psakuby! 12.03.03, 15:47 Kocham pinczerki, bo miałam pinczerka!!! Właź na Pajdokrację!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: do Pajdeczki 12.03.03, 15:52 pajdeczka napisała: > Kocham pinczerki, bo miałam pinczerka!!! > Właź na Pajdokrację!!!! Kocham wszystkie psy! Odczekam, aż mi przykrość minie, szczeniak przestanie płakać, bo sie skubany obudził i zajrzę do Ciebie :) pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: do Pajdeczki 12.03.03, 15:50 Gość portalu: pieskuba napisał(a): >> I jeszcze jedno - bardzo dobrze umisz sprawiać innym przykrość. Mnie sprawiłaś. > Mi też było przykro, kiedy przeczytałam Twój post do Chudego, w którym chciałaś mie pogryźć. Nie znam się na takich żartach. A może zmień nick na "mimoza"? Jak nie chcesz to nie wchodź - Twoja sprawa. Nie lubię dwa razy prosić. Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: do Pajdeczki 12.03.03, 15:59 pajdeczka napisała: > A może zmień nick na "mimoza"? Jak nie chcesz to nie wchodź - Twoja sprawa. > Nie lubię dwa razy prosić. No dobrze, nie zajrzę. Trzy minuty temu miałaś inne zdanie. Trudno z Tobą nadążyć. Chyba rzeczywicie jesteś ciut za szybka. Ja nie jestem gończy polski, ani chart. A ta "mimoza", co to za rasa? :-) Pieskuba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Chudemu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.03.03, 15:59 pajdeczka napisała: > To samo jemu radzdzę, > bo gdy swój nos wsadzdzę > w jego wątki > będzie facet nosił na twarzy > długo mej obecności pamiątki. > A potem ta głupia pizda pisze, że jak ktoś zaczyna od propozycji bicia, to nie ma o czym z nim rozmawiać. Ordynarna przekupa i w dodatku hipokrytka. Babol z budki z warzywami, co nieustannie kłamie na swój temat. Fantastka... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Pajdeczce dedykuję 12.03.03, 15:51 mario2 napisał: > Chudyy- kurwa nie przesadzaj :o) A dlaczego? Ostatecznie idzie wiosna to trzeba uporządkować ogród. I nie przeklinaj w towarzystwie dam. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Pajdeczce dedykuję 12.03.03, 15:52 Chudyy nie jest dama- moge zareczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudyy cze Mario IP: 195.94.203.* 12.03.03, 16:05 jak żyjesz? dawno Cięm nie widział... Wynoszę się z saskiej na bemowo, jak się urządzę to na jakieś piwko o rozmowy o życiu zapraszam pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: cze Mario 12.03.03, 16:06 nie mieszkam juz tam. Napisze wszystko w mailu. Trzymaj sie Odpowiedz Link Zgłoś