Dodaj do ulubionych

Pajdeczce dedykuję

IP: 195.94.203.* 12.03.03, 13:05
Pajdeczka dzieweczka
Ta sprytna istota
Na wszystkim się zna

I albo ją zaakceptujesz
Albo zwariujesz
Jak ja

Nie czytam jej wątków
Nie śledzę jej myśli
I odtąd już wiosna
Co noc mi się śni

;)
Obserwuj wątek
    • pajdeczka Chudemu 12.03.03, 14:27
      Chudyy ma nos dłuugi
      wszędzie go wtyyka.
      Mnie to nie przeszkadzdza
      a niech sobie wsaddzdza
      jego sprawaa.

To samo jemu radzdzę,
      bo gdy swój nos wsadzdzę
      w jego wątki
      będzie facet nosił na twarzy
      długo mej obecności pamiątki.

Ps. Nic do Chudego nie mam, poza tym, że mógłby trochę przytyć.

• pieskuba Re: Chudemu i Pajdeczce 12.03.03, 14:45

> będzie facet nosił na twarzy
        > długo mej obecności pamiątki.

Chudyy i Pajdeczko! Wykonaliście prawdziwom tfurczość. Przed Duże TFU.

Chudyy, jakby Ciem biła, to ja jom ugryzem. W końcu jestem pieskuba.

Pieskuba
        • Gość: chudyy Psie Kubo IP: 195.94.203.* 12.03.03, 14:49
          pieskuba napisała:
          > Chudyy i Pajdeczko! Wykonaliście prawdziwom tfurczość. Przed Duże TFU.
          > Chudyy, jakby Ciem biła, to ja jom ugryzem. W końcu jestem pieskuba.

no widzisz Izuś, ja tu szczypię koleżankę, a ona mi obiciem twarzy grozi... ja
          pójdę do prokuratora ;)
          • pieskuba Re: Chudzino! 12.03.03, 14:55
            Gość portalu: chudyy napisał(a):

> no widzisz Izuś, ja tu szczypię koleżankę, a ona mi obiciem twarzy grozi...

Chudyy, może to błąd natury taktycznej i koleżanka nie chciałaby być szczypana,
            może wolałaby, cobyś ją ciągnął za warkoczyki. Koleżanko, co byś wolała?

Pieskuba
          • pajdeczka Re: Psie Kubo 12.03.03, 15:04
            Gość portalu: chudyy napisał(a):

> pieskuba napisała:
            > > Chudyy i Pajdeczko! Wykonaliście prawdziwom tfurczość. Przed Duże TFU.
            > > Chudyy, jakby Ciem biła, to ja jom ugryzem. W końcu jestem pieskuba.
            >
            > no widzisz Izuś, ja tu szczypię koleżankę, a ona mi obiciem twarzy grozi...
            ja
            > pójdę do prokuratora ;)

Ten pies kuba to baba? Izuś? Aha, to tym bardziej nie wejdzie na Pajdokrację.
            Chyba tylko po to chce się do mnie dostać żeby śpiegować i potem tutaj donosić.
            Po moim trupie!
        • pajdeczka Do psa o imieniu Kuba czy psa pana Jakuba? 12.03.03, 15:02
          pieskuba napisała:

>
          >
          > Chudyy i Pajdeczko! Wykonaliście prawdziwom tfurczość. Przed Duże TFU.
          >
          > Chudyy, jakby Ciem biła, to ja jom ugryzem. W końcu jestem pieskuba.
          >
          >
          >
          > Pieskuba

Jak Ty taki chętny do bicia kobiet to po moim trupie się dostaniesz na moje
          forum. Widzę, że próbujesz już drugi raz, ale na moim forum nie ma agresji.
          • pieskuba Re: do Pajdeczki 12.03.03, 15:16
            pajdeczka napisała:

> > Pieskuba
            >
            > Jak Ty taki chętny do bicia kobiet to po moim trupie się dostaniesz na moje
            > forum. Widzę, że próbujesz już drugi raz, ale na moim forum nie ma agresji.

Jesteście, koleżanko, zajadła jak pit-bullterrier, a ja mam raczej naturę
            labradora. Nie potrzebujesz bronić swego forum piersią białą - ja nie pcham się
            tam, gdzie mnie nie chcą. A o trupach to już wogóle nie ma mowy... Chciałam
            zobaczyć to forum bez agresji bo - wierz mi - jestem bardzo łagodną i
            przyjacielską osobą (Chudziutki - potwierdzisz?). Nie zapraszasz - Twoja sprawa.
            A jedno mnie dziwi - tak inteligentna i szybko myśląca osoba, z jaką Cię mam,
            nie zauważyła żartu? Miłej zaczepki? A tak naprawdę - wyrazu sympatii?

Pieskuba zaskoczony i pełen niedowierzania
            • pajdeczka Re: do Pajdeczki 12.03.03, 15:27
              pieskuba napisała:

>
              > Jesteście, koleżanko, zajadła jak pit-bullterrier, a ja mam raczej naturę
              > labradora. Nie potrzebujesz bronić swego forum piersią białą - ja nie pcham
              się tam, gdzie mnie nie chcą.

Jak to się nie pchasz, już dwa razy złożyłaś akces!?

A o trupach to już wogóle nie ma mowy... Chciałam > zobaczyć to forum bez
              agresji bo - wierz mi - jestem bardzo łagodną i przyjacielską osobą
              (Chudziutki - potwierdzisz?).

Ha, ha "łagodną i przyjacielską" i dlatego chciałaś mnie ugryźć? Nie słyszałam,
              a trochę już żyję i sama mam psy, żeby labrador kogokolwiek za cokolwiek,
              ugryzł. A może ty masz naturę ratlerka? Niby takie malutkie, trzęsące się, a
              jak się wkurzy to może nieźle pokąsać. Umiesz sobie kadzić, jak mało która.

Nie zapraszasz - Twoja sprawa

Spróbuj jeszcze raz.

> A jedno mnie dziwi - tak inteligentna i szybko myśląca osoba, z jaką Cię mam,
              > nie zauważyła żartu? Miłej zaczepki? A tak naprawdę - wyrazu sympatii?
              >

Widzisz, z poczuciem humoru to jest tak, jak z inteligencją. Ja też nieustannie
              tutaj żartuję, a większość bierze na poważnie moje wypowiedzi. Te osoby, które
              się poznały na moim humorze są teraz na Pajdokracji, z czego się bardzo cieszę,
              bo możemy sobie pogadać i pożartować bez głupich uwag.

> Pieskuba zaskoczony i pełen niedowierzania
              • Gość: pieskuba Re: do Pajdeczki IP: *.waw.pl 12.03.03, 15:40
                pajdeczka napisała:

>
                > Jak to się nie pchasz, już dwa razy złożyłaś akces!?
                Doprecyzujmy - już się nie pcham, a poza tym nie pchałam się. Przeczytaj
                uważniej poprzedni post, to może zrozumiesz, jakie miałam o Tobie zdanie.
                Byłoby mi miło być miłym gościem miłej osoby na jej miłym forum.
                >
                >
                > Ha, ha "łagodną i przyjacielską" i dlatego chciałaś mnie ugryźć? Nie
                słyszałam,
                >
                > a trochę już żyję i sama mam psy, żeby labrador kogokolwiek za cokolwiek,
                > ugryzł. A może ty masz naturę ratlerka? Niby takie malutkie, trzęsące się, a
                > jak się wkurzy to może nieźle pokąsać. Umiesz sobie kadzić, jak mało która.

Denerwujesz się, że ktoś nie rozumie Twoich żartów? A rozumiesz cudze? Chudyy
                to mój Przyjaciel, przyjaciół należy bronić. Do wiadomości - nie malutkie, nie
                trzęsące, chociaż nie gardzę pinczerkami jak Ty. Pinczerek też człowiek.
                >
                > Nie zapraszasz - Twoja sprawa
                >
                > Spróbuj jeszcze raz.

Nie, już teraz dziękuję.
                >
                > > A jedno mnie dziwi - tak inteligentna i szybko myśląca osoba, z jaką Cię m
                > am, nie zauważyła żartu? Miłej zaczepki? A tak naprawdę - wyrazu sympatii?
                > >
                >
                >Widzisz, z poczuciem humoru to jest tak, jak z inteligencją. Ja też
                nieustannie tutaj żartuję, a większość bierze na poważnie moje wypowiedzi. Te
                osoby, które się poznały na moim humorze są teraz na Pajdokracji

Ponawiam pytanie - nie zauważyłaś? (...żartu? Miłej zaczepki? A tak naprawdę -
                wyrazu sympatii?). Bawcie się dobrze na Pajdokracji, nie będzi mi żal.

I jeszcze jedno - bardzo dobrze umisz sprawiać innym przykrość. Mnie sprawiłaś.

Pieskuba
                • pajdeczka Re: do psakuby! 12.03.03, 15:47
                  Kocham pinczerki, bo miałam pinczerka!!!
                  Właź na Pajdokrację!!!!
                  • pieskuba Re: do Pajdeczki 12.03.03, 15:52
                    pajdeczka napisała:

> Kocham pinczerki, bo miałam pinczerka!!!
                    > Właź na Pajdokrację!!!!

Kocham wszystkie psy! Odczekam, aż mi przykrość minie, szczeniak przestanie
                    płakać, bo sie skubany obudził i zajrzę do Ciebie :)

pieskuba
                • pajdeczka Re: do Pajdeczki 12.03.03, 15:50
                  Gość portalu: pieskuba napisał(a):
                  >> I jeszcze jedno - bardzo dobrze umisz sprawiać innym przykrość. Mnie
                  sprawiłaś.
                  >
                  Mi też było przykro, kiedy przeczytałam Twój post do Chudego, w którym
                  chciałaś mie pogryźć. Nie znam się na takich żartach.
                  A może zmień nick na "mimoza"? Jak nie chcesz to nie wchodź - Twoja sprawa.
                  Nie lubię dwa razy prosić.
                  • pieskuba Re: do Pajdeczki 12.03.03, 15:59
                    pajdeczka napisała:

> A może zmień nick na "mimoza"? Jak nie chcesz to nie wchodź - Twoja sprawa.
                    > Nie lubię dwa razy prosić.

No dobrze, nie zajrzę. Trzy minuty temu miałaś inne zdanie. Trudno z Tobą
                    nadążyć. Chyba rzeczywicie jesteś ciut za szybka. Ja nie jestem gończy polski,
                    ani chart. A ta "mimoza", co to za rasa? :-)

Pieskuba :-)
      • Gość: Ja Re: Chudemu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.03.03, 15:59
        pajdeczka napisała:

> To samo jemu radzdzę,
        > bo gdy swój nos wsadzdzę
        > w jego wątki
        > będzie facet nosił na twarzy
        > długo mej obecności pamiątki.
        >

A potem ta głupia pizda pisze, że jak ktoś zaczyna od propozycji bicia, to nie
        ma o czym z nim rozmawiać. Ordynarna przekupa i w dodatku hipokrytka. Babol z
        budki z warzywami, co nieustannie kłamie na swój temat. Fantastka...
    • mario2 Re: Pajdeczce dedykuję 12.03.03, 15:22
      Chudyy- kurwa nie przesadzaj :o)
      • pajdeczka Re: Pajdeczce dedykuję 12.03.03, 15:51
        mario2 napisał:

> Chudyy- kurwa nie przesadzaj :o)

A dlaczego? Ostatecznie idzie wiosna to trzeba uporządkować ogród. I nie
        przeklinaj w towarzystwie dam.
        • mario2 Re: Pajdeczce dedykuję 12.03.03, 15:52
          Chudyy nie jest dama- moge zareczyc!
          • Gość: chudyy cze Mario IP: 195.94.203.* 12.03.03, 16:05
            jak żyjesz? dawno Cięm nie widział... Wynoszę się z saskiej na bemowo, jak się
            urządzę to na jakieś piwko o rozmowy o życiu zapraszam
            pozdro
            • mario2 Re: cze Mario 12.03.03, 16:06
              nie mieszkam juz tam. Napisze wszystko w mailu. Trzymaj sie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka