negra28 16.03.03, 13:32 Czy wg Was noszenie tychże rzeczywiscie przynosi pecha? Ja muszę przyznać, ze dwa razy miałam na sobie perły - pierwszy i ostatni. Nigdy wiecej ich nie założe. Spotkało mnie coś bardzo traumatycznego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melinek Re: Perły 16.03.03, 14:52 Nie badz przesadna. Rzuc wyzwanie losowi i zaluz je jeszcze raz. Zmien nastawienie i zacznij oczekiwac czegos pozytywnego i na pewno cie to spotka. Nasza przyszlosc zalezy duzo od tego, jak o niej myslimy. Odpowiedz Link Zgłoś
zuchwalec Re: Perły 16.03.03, 16:51 negra28 napisała: > Czy wg Was noszenie tychże rzeczywiscie przynosi pecha? > > Nigdy wiecej ich nie założe. Spotkało mnie coś bardzo traumatycznego... Negra28 ! Taka inteligentna, wyksztalcona, samodzielna, a wierzy jeszcze w czarownice. Jak to jest w ogole mozliwe ? Odpowiedz Link Zgłoś
agacz2905 Re: Perły 16.03.03, 18:09 Mnie pecha nie przyniosły.Pół roku przed ślubem dostałam pierścionek zaręczynowy z trzema perłami i cyrkonią, dokupiłam potem kolczyki z perełkami.Noszę cały czas, a już na pewno kolczyki:-)Od tego czasu, a minęły 4 lata, nie spotkało mnie nic traumatycznego.No, może oprócz urodzenia dziecka:-) Jestem "bogatsza" o męża, pracę, mieszkanie i (wkrótce) dwoje dzieci. Zwykłych trudności dnia codziennego, które mnie czasem spotykają nie przypisuję akurat perłom.Pozdrawiam Cię, noś perły, bo są naprawdę piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Perły 17.03.03, 02:44 Perly w ezoteryce symbolizuja lzy. Kazdemu lzy podwiadomie kojarza sie z nieszczesciem. Jednak nie o nieszczescie tu chodzi. Prloplaw wydalajacy perle ze swojego ciala cierpi jak kobieta rodzaca dziecko - stad powiazanie perel ze lzami. Lzy moga sie brac ze szczescia lub nieszczescia. Dlatego ja wiaze perly raczej z wielkimi emocjami a nie z nieszczesciem. A co z tymi emocjami zrobisz - to juz twoj wybor. Dlatego jezeli chcesz obdarzac energia przedmioty to rob to zgodnie ze swoim sercem a nie zabobonami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: Perły IP: *.proxy.aol.com 17.03.03, 03:25 napisz, napisz co to bylo za traumatyczne przezycie, prosze nie daj sie blagac !!!! PROSZE !!!!!! ten wielokropek mnie zabija, nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ps nie wiem czemu, ale polubilem Twoje posty i na kazdej lekcji bede sie zglaszal i udzielal zlej odpowiedzi /jestem skorpionem co powinno troche wyjasniac moja postawe/ nie powinnas nosic perel bo zakrywaja 6 cm kw. powierzchni najpieknieszej szyi na swiecie /a to nieodwracalna strata dla tych ktorzy maja szczescie mijac cie na ulicy i nie moga lec razeni blaskiem piekna ww. 6 cm kw szyi/, na ktorej umocowana jest najpiekniejsza i najinteligentniejsa glowka, upss, zpomnialem jaki iloraz, wybacz. Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Rev. ax! 17.03.03, 14:18 Wybiłam sobie przedni zab na głowie i zwichnęłam łopatkę w lewym kolanie :)))))))) Pozdroofka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: Rev. ax! IP: *.proxy.aol.com 17.03.03, 21:08 szczerze piszac spodziewalem sie czegos wiecej, no coz, lekki niedosyt pozostaje ps ja lubie u kobiet bursztyn !!!! zawsze jest jedyny, niepowtarzalny i podkresla indywidualnosc, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: ax! IP: *.proxy.aol.com 18.03.03, 22:26 prawdaz, prawdaz, ide wylaczyc ziemnaki bo doprowadze z twojego powodu do pozaru :) /lepiej przyziemnie niz pompatycznie/ Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: Perły 17.03.03, 14:54 negra28 napisała: > Czy wg Was noszenie tychże rzeczywiscie przynosi pecha? > Ja muszę przyznać, ze dwa razy miałam na sobie perły - pierwszy i ostatni. > Nigdy wiecej ich nie założe. Spotkało mnie coś bardzo traumatycznego... wredne perły. rzuciłaś je przed wieprze? Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra zmień bizuterie 17.03.03, 14:58 Osobiście nosze jedynie diamenty i szafiry - codziennie je czyszczę specjalna ściereczka noszą za gumką pończoch samonośnych. Czasami dostępuje tego zaszczytu asystent..gdy ja pije kawe oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: zmień bizuterie 17.03.03, 15:00 capa_negra napisała: > Osobiście nosze jedynie diamenty i szafiry - codziennie je czyszczę specjalna > ściereczka noszą za gumką pończoch samonośnych. > Czasami dostępuje tego zaszczytu asystent..gdy ja pije kawe oczywiście a po kawie szukacie bursztynów w śpiochach? :) Odpowiedz Link Zgłoś