lyche1 18.03.03, 20:25 Mogłaby już ta wiosna przyjść ! Rozumiem trzy dni ale nie trzy tygodnie! A podobno to jeszcze nie koniec :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pinokio i kto to mówi? IP: 168.143.123.* 18.03.03, 20:31 lyche1 napisała: > podobno to jeszcze nie koniec :( <:) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Daj spokój. W dodatku jeszcze pełnia :( 18.03.03, 20:45 A ja czosnku nie kupilam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Skrzyżuj dwa palce 18.03.03, 20:51 Pamietam taką komedię o wampirach z lat 80-tych "straceni chłopcy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinokio mrok zapada... IP: 130.94.107.* 18.03.03, 21:10 tam była też wampirka... pielęgniarka? Lyshice Medicure... <:[ Ssssss Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Przesilenie wiosenne 18.03.03, 21:09 Po jaka cholere ;)) ma przychodzic ta wiosna? Znowu katary alergiczne wroca i inne objawy. Sa tacy, co jej nie pragna. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BozennaCool Re: Przesilenie wiosenne IP: *.toya.net.pl 18.03.03, 21:13 Rowniez marze o wiosnie. Chcialabym usiasc na tarasie w pogodny wiosenny poranek, wsluchac sie w spiew ptakow i wypic kawe(nie musi byc z ubita pianka:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annusia Re: Przesilenie wiosenne IP: *.siedlce.dialup.inetia.pl 23.03.03, 02:29 Gość portalu: BozennaCool napisał(a): > Rowniez marze o wiosnie. Chcialabym usiasc na tarasie w pogodny wiosenny > poranek, wsluchac sie w spiew ptakow i wypic kawe(nie musi byc z ubita > pianka:) ) A ja mam mieszane uczucia.Pełnia, przesilenie,to wszystko mnie dopadło.Jeszcze chwila, dopadnie mnie katar sienny, zapalenie spojówek i Bóg wie, co jeszcze. Zapał do pracy już starciłam. W dodatku nie ma co marzyć,że tę wiosnę powitam w towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś