Dodaj do ulubionych

Czy mam schize?

25.10.06, 12:59
Witam ostatnio do mojej kobiety bardzo czesto puszcza strzalki pewien starszy
o 4 lata od niej chlopak. Jest to dosc nagminne bo mniej wiecej co 5 do 10
minut ona oczywiscie odpuszcza mu te strzalki potem jakis sms i tak dalej sie
to ciagnie. Ciagnie sie to juz jakis tydzien i zaczyna mnie to denerwowac bo
ile mozna sluchac telefonu i za chwile znow jak nie telefon to sms od wiadomej
osoby. Pisza tez przez komunikator. Jestem ciekawy jak ja bym tez zaczal tak
robic jak by wygladalo nasze spotkanie zamiast trzymac sie za rece i cieszyc
chwilami spedzonymi wspolnie to trzymali bysmy telefony i puszczali strzalki
lub smsy. Powiedzcie mi czy ja jestem nienormalny czy moja dzieczyna lub ten
facet?
Obserwuj wątek
    • popka5 Re: Czy mam schize? 25.10.06, 13:04
      sytuacja jest nienormalna.
      A o czym sobie pisza te eski? Czy to wielka tajemnica jest?
      • m_buziaczek Re: Czy mam schize? 25.10.06, 17:50
        Jesteś normalny o to akurat nie masz co się martwić.
        Może Twoja dziewoja ma jakiś problem....
    • rzulw Re: Czy mam schize? 25.10.06, 13:05
      wszyscy macie halo
      • cacodemon nie masz schizy 25.10.06, 13:21
        Puszczenie "szczałek" to idiotyzm i zachowanie na poziomie nastolatka. To
        normalne wzajemne kokietowanie się i lekceważenie partnera. Nie pozwoliłbym na
        coś takiego.
    • aiczka Re: Czy mam schize? 25.10.06, 13:49
      Może zaproponujesz, żeby wyłączała telefon?
    • kotbehemot6 Re: Czy mam schize? 25.10.06, 14:08
      powiedz jej w koncu żeby sobie zadzwoniła do gościa i z nim pogadała do upadłego, jak zapłaci racunek to sie odechce ( jemu albo jej) a takie puszczanie strzałek i SMS w czasie kiedy jesteście razem to dowód na
      brak wychowania
      szczeniactwo
      beznadziejną głupotę
      • bobbob2 Re: Czy mam schize? 25.10.06, 14:23
        Dzieki za odpowiedzi i uswiadomiliscie mi ze jestem normalny. Co jest w tych
        sms-ach to dokladnie nie wiem bo nie jestem typem ktory przeglada telefon w
        mozliwej tylko do tego chwili. Dziwi mnie tylko ze moja kobiete kreci takie
        puszczanie nudnych i bezsensownych strzalek. Kiedys zwrocilem jej uwage to mi
        powiedziala ze jestem zazdrosny o tego kolesia a jak powiedzialem ze mnie to
        drazni to wnet byla wojna. kotbehemot6 oni gadaja przez komunikator a tutaj
        puszczaja sobie strzalki i pisza smsy nie dzwonia do siebie oni nawet nie znaja
        sie z widzenia tylko wiritualnie. Jestem ciekawy jak by bylo gdyby do mnie ktos
        zaczal puszczac strzalki.
        • bobbob2 Re: Czy mam schize? 25.10.06, 14:25
          Puszczenie "szczałek" to idiotyzm i zachowanie na poziomie nastolatka. To
          normalne wzajemne kokietowanie się i lekceważenie partnera. Nie pozwoliłbym na
          coś takiego.

Aczy ktos by podal jakas sprytna metode na unicestwienie tego co sie dzieje z
          tymi strzalkami?
        • kotbehemot6 Re: Czy mam schize? 25.10.06, 14:35
          wygląda na to,że Twoja kobieta przeżywa jakieś zaurozenie...albo wykaż się cierpliwością ( i tak już dużą) to jej przejdzie, albo spytaj sie czy woli rzeczywistośc wirtualną od realnej...bo ty to w realu jesteś...
    • dziewica_intelektualna Re: Czy mam schize? 25.10.06, 14:27
      co to znaczy "puszczać strzałki?
    • walutka Re: Czy mam schize? 25.10.06, 14:27
      Tak tak masz schizę!
      Jeszcze w to wątpisz?
    • maialina1 co puszcza? Strzalki?? :) co to jest? n/t 25.10.06, 14:29
      • bobbob2 Re: co puszcza? Strzalki?? :) co to jest? n/t 25.10.06, 15:53
        puszczenie krotkiego sygnalu to potocznie strzalka
        • popka5 Re: co puszcza? Strzalki?? :) co to jest? n/t 25.10.06, 17:52
          od strzalek i eskow sie zaczyna...a konczy na spotkaniu w realu i sa dwa
          wyjscia: albo sie sobie nie spodobaja albo ...
          Pytajac sie ciebie o czym pisza, nie mialam na mysli, zebys przegladal jej
          telefon jak tylko wyjdzie do ubikacji, tylko o to, czy sam sie spytales?
          Tez kilka lat temu w necie poznalam chlopaka - na czacie hehe Gadalo nam sie
          super tylko skonczylo sie na tym, ze koles mnie zaczal nawiedzac w szkole ( bo
          ja glupia dupa mu powiedzialam gdzie sie ucze ) Pogonilam go szybko, ale nie
          wiadomo jakby sie skonczylo, gdyby okazal sie w moim typie jesli chodzi o
          wyglad ( a mowi sie ze wyglad nie ma znaczenia ;) ) Takie "znajomosci" bardzo
          wciagaja, wiec proponowalabym cie pogadac na powaznie ze swoja kobietka :)
          • bobbob2 Re: co puszcza? Strzalki?? :) co to jest? n/t 25.10.06, 22:14
            No czasami sie jej zdazy ze wysle smsa do mnie przez pomylke i wtedy wiem o co
            mniej wiecej chodzi zdaza sie ze on jej przesyla buziaki ale ona nigdy ich nie
            oddaje i pisza o bzdetach. Moja kobieta caly czas powtarza mi ze mnie kocha itp.
            Na upartego nie miala by sie kiedy z nim spotkac.
            • popka5 Re: co puszcza? Strzalki?? :) co to jest? n/t 26.10.06, 10:16
              bobbob2 napisał:

> Na upartego nie miala by sie kiedy z nim spotkac.

daj spokuj, czas zawsze sie znajdzie, przeciez nie jestescie razem 24/24?

• baler_inca Re: Czy mam schize? 26.10.06, 00:06
      Podaj mi na priv swój numer tel, chętnie popuszczam ci te 'strzałki' w wolnych
      chwilach:) Niech twoja przygłupiasta niewiasta poczuje jak to miło:D
      • aniolek791 wiesz co to za facet? 26.10.06, 00:07
        wez jej telefon i zadzwon do gostka
        • cacodemon OTO RADA - nie ma się co patyczkować 26.10.06, 11:12
          zdobądź numer kolesia i sam puszczaj mu strzałki :)) Tak co 3 minuty, założę
          się, że zbyrzdnie mu, ale lepszym sposobem jest podanie jego numeru na jakąś
          strone o tematyce gejowskiej, wówczas "Panowie grający w innej lidze" sami się
          tym zajmą i zasypią jego telefon anonsami o tematyce towarzyskiej
          • bobbob2 Re: OTO RADA - nie ma się co patyczkować 26.10.06, 13:18
            cacodemon to nie jest zly pomysl :) bedzie mial dosc i oduczy sie puszczania
            strzalek a co do tego abym ja puszczal mu strzalki to nie za bardzo bo do konca
            nie wiem o czym oni pisza i jak poda jej tzn. mojej dziewczynie numer i ona
            zobaczy ze to moj to bedzie zonk. Ale ten pomysl z gejami mi sie bardzo podoba
            :) mozna podac go rowniez jako sex uslugi i duzo panow bedzie tez nie koniecznie
            gejow pisac i dzwonic :)
    • bamm86 Re: Czy mam schize? 26.10.06, 14:14
      ona, bo mu na to pozwala. uwazaj zebys jej nie stracil a twoje miejce zajmieten
      koles.
    • kochanica-francuza Nie, schizofrenia to poważna choroba 26.10.06, 16:52
      a ty się tylko wkurzasz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka