negra28 27.03.03, 17:33 Jeśli kobieta daje mężczyźnie orgazm - to jest norma, natomiast jeśli mezczyzna daje kobiecie orgazm - to jest talent. Zgadzacie się, szanowni Forumowicze, z ta teza? Negra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwik Re: Mount Everest 27.03.03, 17:46 zapominasz o rakach i czekanie. przepasc normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Mount Everest 27.03.03, 18:25 i o masce (niekoniecznie tlenowej) na twarz Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Mount Everest 28.03.03, 11:27 negra28 napisała: > Jeśli kobieta daje mężczyźnie orgazm - to jest norma, natomiast jeśli > mezczyzna daje kobiecie orgazm - to jest talent. > Zgadzacie się, szanowni Forumowicze, z ta teza? > Negra Czy to chodzi o norme jean? Nie znam tylko faceta o nicku talent. Czyżby się żaden talent na FK jeszcze nie ujawnił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Mount Everest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.03, 11:54 Daje mojej kobiecie orgazm zawsze na nowy rok. Zaraz...czekaj...czekaj...nie, kurcze daje organizer, pomyliło mi sie.:( Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Mount Everest 28.03.03, 12:08 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Daje mojej kobiecie orgazm zawsze na nowy rok. Zaraz...czekaj...czekaj...nie, > kurcze daje organizer, pomyliło mi sie.:( A to tyz piknie, bo w organizerze może sobie żona notować, ile razy miała orgazm i kiedy Cię dopuścić:)) Znaczy się wspólnie prowadzicie małżeński kalendarzyk. Seks po bożemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Mount Everest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.03, 12:15 Po Bozemu, w pozycji "na Glempa", przy zgaszonym swietle, przez dziurke w nocnej koszuli, pod nieobecnosc dzieci, zaluzie opuszczone, drzwi na dwa zamki, sasiedzi uprzedzeni ze moze byc glosno (ja ją prosze a ona krzyczy ze nie chce),tylko w sobote bo wiadomo-kapiel. Odpowiedz Link Zgłoś
agick ja w kwestii formalnej... 28.03.03, 12:24 jak wygląda pozycja "na Glempa"..? bo nie wiem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: ja w kwestii formalnej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.03, 12:31 "Na Glempa" to pozycja najbardziej klasyczna, taka jaka dopuszcza kosciół. Lezysz na wznak i sie nie ruszasz, pan na tobie wykonuje ruchy ale tylko te niezbedne. Pozycja ktora sluzy wylacznie prokreacji. Aby uniknac wzajemnego zawstydzenia, partner patrzy w inna strone niz Ty. Jezeli znajomosc trwa dluzej niz 6 lat dopuszcza sie w trakcie rozmowe na temat domowego budzetu. Odpowiedz Link Zgłoś