Gość: małgosia IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 12:59 Dlaczego jesteś zwolennikiem New Age? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwik Re: New Age 28.03.03, 14:13 juz nie jestem, new age nie jest trendy. przerzucilam sie na joge lecz staje sie zbyt masowa jak na moj daleko posuniety indywidualizm. w przyszlym tygodniu dokonam wyboru miedzy okultyzmem, a pieleniem ogrodka. wciaz waham sie. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: New Age 28.03.03, 14:19 kwik napisała: > juz nie jestem, new age nie jest trendy. > przerzucilam sie na joge lecz staje sie zbyt masowa jak na moj daleko posuniety > > indywidualizm. > w przyszlym tygodniu dokonam wyboru miedzy okultyzmem, a pieleniem ogrodka. > wciaz waham sie. Ja jestem tradycjonalistką - wolę bigos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: New Age IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 11:26 Joga i okultyzm to właśnie New Age Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: New Age IP: 213.17.170.* 02.04.03, 11:32 Gość portalu: małgosia napisał(a): > Joga i okultyzm to właśnie New Age Już się pytałem Gosiu, co to za dziwne pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: New Age IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 11:49 dziwna kobieta=dziwne pytanie, Xanatosie drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: New Age IP: 213.17.170.* 02.04.03, 11:52 Gość portalu: małgosia napisał(a): > dziwna kobieta=dziwne pytanie, Xanatosie drogi Bardzo lubię dziwne kobiety. Bez nich świat byłby pusty, droga Gosiu. One są niczym rzeki na pustyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: New Age IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 11:53 Jeszcze bardziej pusty byłby świat bez pustych kobiet:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: New Age IP: 213.17.170.* 02.04.03, 11:54 Gość portalu: małgosia napisał(a): > Jeszcze bardziej pusty byłby świat bez pustych kobiet:))) Ja bym wolał jednak żyć w wodnym świecie... bez lądów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: New Age IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 11:55 rozmumiem, że cały czas odpowiadasz jako zwolennik New Age Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: New Age IP: 213.17.170.* 02.04.03, 11:58 Gość portalu: małgosia napisał(a): > rozmumiem, że cały czas odpowiadasz jako zwolennik New Age Nie jestem zwolennikiem New Age. New Age nic nie znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizus Re: New Age IP: 213.231.15.* 02.04.03, 11:56 Ciężko wytłumaczyc co to jest niu ejdż. Jedno jest pewne. Pod ksywką Xanatos ukrywa sie jakis potworny lizus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: New Age IP: 213.17.170.* 02.04.03, 11:57 Gość portalu: lizus napisał(a): > Ciężko wytłumaczyc co to jest niu ejdż. Jedno jest pewne. Pod ksywką Xanatos > ukrywa sie jakis potworny lizus. To chyba oczywiste... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: New Age IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 12:02 ten lizus wyczuł, że mam słabość do lizusów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: New Age IP: 213.17.170.* 02.04.03, 12:06 Gość portalu: małgosia napisał(a): > ten lizus wyczuł, że mam słabość do lizusów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: New Age IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 12:11 Xanatos, Ty jesteś kobietą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: New Age IP: 213.17.170.* 02.04.03, 12:12 Gość portalu: małgosia napisał(a): > Xanatos, Ty jesteś kobietą? Niespecjalnie... Choć pewnie mam bardzo rozwiniętą animę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: New Age IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 12:14 Czyli jednak nie jesteś tak do końca pewien... (pewna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: New Age IP: 213.17.170.* 02.04.03, 12:15 Gość portalu: małgosia napisał(a): > Czyli jednak nie jesteś tak do końca pewien... (pewna) Jestem do końca pewien, że nie jestem kobietą. Po prostu baaardzo lubię kobiety. Lekkość bytu... nic na to nie poradzę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: New Age IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 12:22 A ja ma tak, że lubię i kobiety, i mężczyzn, wiek często też nie gra roli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: New Age IP: 213.17.170.* 02.04.03, 12:33 Gość portalu: małgosia napisał(a): > A ja ma tak, że lubię i kobiety, i mężczyzn, wiek często też nie gra roli Mężczyźni są mi w sumie obojętni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: New Age IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 12:41 obojętność gorsza od faszyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: New Age IP: 213.17.170.* 02.04.03, 12:42 Gość portalu: małgosia napisał(a): > obojętność gorsza od faszyzmu Nie nienawiść lecz obojętność jest największym grzechem człowieka. Wiem. Jestem grzeszny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: New Age IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 12:44 wiem, że jestes grzeszny, ciągle mam w głowie tego Wodeckiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: New Age IP: 213.17.170.* 02.04.03, 12:45 Gość portalu: małgosia napisał(a): > wiem, że jestes grzeszny, ciągle mam w głowie tego Wodeckiego... Ech Gosiu nie bądź małostkowa... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: New Age IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 12:51 nie małostkowa, bo czupryna pana W. do maleńkich nie należy. A poza tym jakos nie umiem zapomnieć o takim wielkim rozczarowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: New Age IP: 213.17.170.* 02.04.03, 12:53 Gość portalu: małgosia napisał(a): > nie małostkowa, bo czupryna pana W. do maleńkich nie należy. A poza tym jakos > nie umiem zapomnieć o takim wielkim rozczarowaniu Zawiodłem Cię... chlip :)) Złamanych myśli nie umiem naprawić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: New Age IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 12:56 A zastanawiałeś się, że pewne słowa są nieodwracalne? Tzn. wszystkie są nieodwracalne, ale niektóre szczególnie. Bo jeżeli powiem, ze wypiłam pepsi, to juz tych słów nie cofnę, ale w sumie nic się nie zmieniło. A ten nieszczęsny Wodecki tyle zmienił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: New Age IP: 213.17.170.* 02.04.03, 12:59 Gość portalu: małgosia napisał(a): > A zastanawiałeś się, że pewne słowa są nieodwracalne? Tzn. wszystkie są > nieodwracalne, ale niektóre szczególnie. Bo jeżeli powiem, ze wypiłam pepsi, to > > juz tych słów nie cofnę, ale w sumie nic się nie zmieniło. A ten nieszczęsny > Wodecki tyle zmienił... Co zmienił Gosiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: New Age IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 13:00 Hm... Myslałam, że z Ciebie pożądny facet.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: New Age IP: 213.17.170.* 02.04.03, 13:02 Gość portalu: małgosia napisał(a): > Hm... Myslałam, że z Ciebie pożądny facet.. Co to znaczy pożądny facet? Poza tym twierdzenie, że nie jestem pożądnym facetem przez jakiś tam dowcip jest bardzo, bardzo małostkowe... Zresztą przecież mnie nie znasz. Nie wiesz jaki jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: New Age IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 13:07 Kurczę, kurczę, Xanatos się zdenerwował. Wiem, że Cię nie znam, więc wnioski mogę wyciągać tylko z tego co czytam. Przepraszam, że jestem małostkowa. Przepraszam, jeśli Cię uraziłam. A tak by the way: co myślisz o New Age?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: New Age IP: 213.17.170.* 02.04.03, 13:12 Gość portalu: małgosia napisał(a): > Kurczę, kurczę, Xanatos się zdenerwował. > Wiem, że Cię nie znam, więc wnioski mogę wyciągać tylko z tego co czytam. > Przepraszam, że jestem małostkowa. > Przepraszam, jeśli Cię uraziłam. > A tak by the way: co myślisz o New Age?:)) Nie uraziłaś mnie Gosiu, bo mnie nie można urazić. Mówię to co myślę po prostu. Napisałem tyle, a Ty oceniłaś mnie po czymś takim? Czy to w ogóle ma sens? Nie przepraszaj mnie. Przepraszają tylko słabi. :)) New Age jest miłą ideologią w swym zarysie, ale jak mówiłem to nic konkretnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: New Age IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 13:15 Właśnie mi się wydaje, ze miła to ona jest tylko z pozoru, a w rzeczywistości niesie ze sobą duze niebezpieczeństwa Co do przepraszania, to nie zgadzam się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: New Age IP: 213.17.170.* 02.04.03, 13:17 Gość portalu: małgosia napisał(a): > Właśnie mi się wydaje, ze miła to ona jest tylko z pozoru, a w rzeczywistości > niesie ze sobą duze niebezpieczeństwa Może wiesz coś więcej. > Co do przepraszania, to nie zgadzam się Zgadzanie się jest rzeczą nudną :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: New Age IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 13:22 Xanatosie, życzę miłego dnia , idę robić obiadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: New Age IP: 213.17.170.* 02.04.03, 13:24 Gość portalu: małgosia napisał(a): > Xanatosie, życzę miłego dnia , idę robić obiadek I ja Tobie życzę miłego dnia Gosiu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: New Age 02.04.03, 12:18 a powiesz dokladnie co to jest ten New Age? Bo mnie niektorzy staraja sie na sile tam wtrynic, a ja z zadnymi ruchami nie chce miec nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: New Age IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 12:20 Nie da się tak po prostu w kilku słowach opowiedzieć co to jest new age, bo tutaj mieści się mnóstwo elementów.Miedzy innymi astroogia, o której jest pod Twoim postem.. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: New Age 02.04.03, 13:38 Gość portalu: małgosia napisał(a): > tutaj mieści się mnóstwo elementów.Miedzy innymi astroogia, o której jest pod nie do końca się z tym zgadzam. astrologa miał już król Artur, kiedy o New Age nie było wiele słychać ;) dla mnie definicją NA jest eklektyzm. połączenie masy elementów, które miałyby zastąpić dotychczasowe dogmaty; buddyzm i joga zamiast chrześcijaństwa, wschodnie amulety zamiast zamawiania róży itd. jednym słowem, nic nowego, tylko z innym posmaczkiem. tak to widzi laik, soczewica czyli. w skrócie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: New Age IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 11:49 Sama napisałaś, że NA jest połączeniem wielu elementów. A to, że astrologa miał król Artur niczego nie zmienia, przecież joga też nie jest wymysłem NA, tylko czymś przejętym przez ten ruch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: New Age IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.03, 13:51 New Age, retro, dzwony, surrealizm, dresy bez pasków, vw garbus, knajpa z portretem Lenina, to tylko chwilowa moda jak inne. Sama w sobie nic nie znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: New Age IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 11:52 Jednak mniej ludzi chodzi w dresach bez pasków, niż wyznaje New Age (często nawet nie wiedząc o tym). Poza tym dres nie odciaga ludzi od rodziny czy od prawdy Odpowiedz Link Zgłoś