Dodaj do ulubionych

Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac?

16.11.06, 14:14
Maz mnie zdradzal od stycznia. W sierpniu odkrylam zdrade, wtedy zerwal z
kochanka- tak twierdzi. Dodam (nie wiem na ile to istotne) ze kochanka caly
czas miala jeszcze drugiego faceta.
Niemniej co jakis czas mam dowody na ich kontakty- raz odkrylam ze dostal od
niej w prezencie plyte, raz mial byc na pewnym zebraniu - poszlam za nim, nie
bylo go tam (wyznal ze 'ostatni raz' dal sie jej zaciagnac na kawe), pare razy
odkrylam ze dzwonil do niej itp.
Dzis mialam w reku jego komorke: on kasuje spis polaczen, esemesy wychodzace
i wchodzace. Mimochodem i przypadkiem weszlam do spisu adresatow ostatnio
wyslanych esemesow (nikt nie mial pojecia ze cos takiego istnieje): w ciagu
dwoch ostatnich dni wyslal do niej 2 esemesy (tam nie bylo tresci, tylko info
ze wyslane). A przysiegal, ze sie juz z nia nie kontaktuje od wielu tygodni.
Kiedy mu to pokazalam, zaprzeczal (choc mial czarno na bialym), po czym
zabezpieczyl komorke haslem bo mu 'wchodze brudnymi butami w jego prywatne
zycie". I ze on ja go 'odzieram z prywatnosci".
Dodam, ze dawniej (przed odkryciem romansu) mial 100% prywatnosci - chodzil
gdzie i kiedy chcial, wyjezdzal sam (niby) na weekendy, a do jego komorki
nawet nie przyszlo mi do glowy zajrzec. Ta zdrada to nie bylo jedyne swinstwo
jakie mi zrobil, ale pozostale przeszly do przeszlosci, tylko z tym sobie nie
radze.
Ciagle wychodzi (ok. 5-6 razy w tygodniu)na zebrania, ja mam male dziecko i
nie moge go non stop sledzic.
Caly czas jestem na lekach uspokajajacych, ja juz nie wiem co robic w takiej
sytuacji. Sypiam po 2- 3 godziny na dobe. Z niepokoju chyba oszaleje.
On caly czas twierdzil ze zerwal, ale przedwczoraj wyrwalo mu sie 'pozwol mi
to zakonczyc po swojemu"
On sie do mnie nie odzywa (z powodu ingerowania w jego prywatnosc).
Poradzcie!
Obserwuj wątek
    • effi23 Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 16.11.06, 14:25
      A co tu radzic? Trafilas na dziwkarza, ktory lata za babami. Nie szanuje Cie i
      pewnie dalej z nia romansuje. Ja bym zlozyla pozew o rozwod z orzekaniem o
      winie, alimenty na Ciebie i dziecko i czesc. Szkoda zdrowia na takich łajdaków,
      szkoda łez. Trzymaj sie i podejmij właściwą decyzje!
    • kotkaaaa Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 16.11.06, 14:29
      nastepny, co potrzebuje prywatnosci... w imie wolnosci niby.
      nie mozna byc troche w ciazy i nie mozna troche zdradzac.
      nie chcac sie rozstac (twoja sprawa, ja nie moglabym, ale to twoje zycie) nie
      masz wyjscia tylko zbieraj dowody, sprawdzaj, sledz i w koncu bedziesz miala
      czym rzucic mu w twarz
      na moj gust on dalej wiedzie podwojne zycie
      • iwka24 Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 16.11.06, 15:51
        Kobieto rzuc go w cholere,przeciez On Cie całe zycie bedzie robił na
        szaro!Pozdrawiam!
    • bea-ta Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 16.11.06, 14:43
      To o czym piszesz świadzcy, że kontaktują sie nadal, czyli nie zerwał wiadomości.
      jesli zdradzał Cie wcześniej( nie wiem co masz na mysli o przeszłości
      zapomnianej) to pewne jest, ze bedzie robił to dalej- męzczyxni tacy wracają do
      swoich slabości, bo nie potrafią sie oprzec pokusie, czują adrenaline, amją taki
      styl zycia.
      Masz do wyboru albo być z nim i nie szpiegować, nie zagladac i udawac, ze nic
      nie wiesz- potrafisz tak, mysle, ze nie, ja tezbym nie potrafiła, choć sa
      kobiety tak robiące z róznych względów- nie mają gdzie odejśc, co z sobą zrobić,
      układy finansowe itp
      Możesz odejśc i przestac pozwalać się ranic iżyc w niepewności. Ja bym po
      zdradzie nigdy nie umiała odbudowac zaufania i nikt mi nie powie, że kest tak
      samo przed jak po zdradzie- bzdrura, zawsze zasiejesz w sobie nutke zwatpienia.
      Co daje Ci utzrymywanie związku i niszczenie powlne siebie przez sledzenie,
      szpiegowanie, przeglądanie tel.- ten czas mogłabys poświęcic sobie i dzi3ecku.
      Tak zalezy Ci na małżeństwie?Tylko najwazniejsze pytanie- czy twojemu męzowi w
      równym stopniu zalezy- jesli zależałoby, to bojąc sie Was stracić dałby sobie
      spokój. Wiem, ze jesli kocha tamta kobiete bedzie ciężko, ale mozna to zrobić i
      się odseparowac- zmienic np. nr. telefonu, nie bywac tam gdzie bywa owa Pani.
      Kwestia czy ona szka z nią kontaktu czy może on ich szuka.
      Nie wierz do końca męzowi. Nie napisze- wywal go za drzwii- tak najprościej.
      Muszisz pozwoliś sobie na spokojne przemyslenia- jak dotychczas zyliście, jakie
      mial grzechy dotychczasowe mąz- czy to zdrady także?Ludzie się nie zmieniają
      dorosłi- raczej sa gorsi niż lepsi. Nie zatrzymuj tez męza z powdu obawy o
      samotność, dziecko- nie zawsze warto- dziecko to widzi, wój niepokój, nerwy,
      kiepska atmosferę w domu. Odpowiedz sobie na pytanie ile mozna wybaczać. Wiesz 1
      zdrada- zdarza się, rózne rzeczy się dzieja, czasem to rzeczywiście zaćmienie
      umysłu, ale powtórki są niedopuszczalne i w przypadku zdrady to zawsze Zdradzany
      ma dyktowac warunki- nie na odwrót. Szanuj siebie. Pamietaj tez, że do tanga
      trzeba dwoja i jesli mąz nie chce zerwać kontaktu, lubi takie zycie, nie
      pozwalaj mu na to- albo, albo. Wyjezdżając, czy zamieszkując na pewnien czas
      oddzielnie macie spokojnie czas na przemyslenie- nie walke, nie obrazanie się (
      mąz pewnie uważa, ze najlepsza obrona jest atak i probuje wywołac u Ciebie
      poczucie winy), po przemysleniach szczera rozmowa i albo, albo. Nie ma
      jednoznacznej odpowiedzi, rady. Ocena z dystansem( trudna, ale mozliwa) i
      wnioski na zimno- co ma dotychczas z małżeństwa, dokąd nas to zaprowadzi tip. B
    • koala_tralalala Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 16.11.06, 14:47
      Fakty: zdradza Cie bezczelnie, wiedzac ze Ty wiesz(!). Robi to jawnie i po
      chamsku. Napewno widzi jak wygladasz, widzi ze cierpisz i ma to...

Co mozesz zrobic? Ja bym sie natychmiast wyprowadzila. Jesli mozesz do
      rodzicow, do przyjaciolki, do siostry. Pamietaj, ze to wyprowadzka na dlugo.
      Oczywiscie z dziecmi. Moze sie opamieta i przyjdzie z kwiatami. To wersja
      lagodniejsza i tak naprawde on znowu moze Cie zaczac zdradzac lub nigdy nie
      przyjsc z kwiatami.

Mozliwosc druga: utrzymujesz stan "normalny", czyli dotychczasowy. Po cichu
      wynajmujesz prywatnego detektywa (znajdziesz w ksiazce telefonicznej, dokladnie
      ustal cene ostateczna). On robi dokumentacje, ze facet Cie zdadza. Wnosisz
      sprawe rowodowa do sadu. Dostajesz alimenty na dzieci i na siebie oraz polowe
      majatku. Odchodzisz. Na zawsze.

Drugie rozwiazanie, choc radykalne, jest lepsze, bo z tego co napisalas wynika,
      ze facet zdradza Cie bezczelnie i ma w nosie co czujesz, wiec mozesz sie meczyc
      do konca zycia, a tak raz przerwiesz, wyplaczesz sie i zaczniesz zycie od nowa.
      • shillaa Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 16.11.06, 15:17
        a niby dlaczego Ona ma się wyprowadzać? Będzie sie dziewczyna tułać po mamach,
        koleżankach itp. Niech on się wyniesie.

...wiesz, życie w związku gdzie jest "rysa na szkle" jest nie do zniesienia.
        Bierzesz leki uspokajające, codzinnie zastanawiasz się gdzie On jest, z kim
        jest i co robi. Chcesz się wykończyć??? Zastanów się czego chcesz, cierpieć
        przez chwile czy cierpieć za każdym razem kiedy dowiesz sie ze znowu Ciebie
        zdradził. Wiem z doświadczenia, że podjęcie decyzji musi być tylko Twoje, Ty
        musisz to czuć i dojrzeć do tego sama.

Wg mnie to bezczelny bydlak, który zasłania się teraz brakiem prywatności i
        temu podobnym pierdołom.Obraca kota ogonem. Powiem tak: jest akcja - jest
        reakcja, wiec czego sie spodziewał? ze pogladzisz go po główce?

• hennna Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 17.11.06, 11:14
        Mieszkamy w mieszkaniu bedacym wspolwlasnoscia mojej mamy i moja, wiec glupio
        byloby zostawic mame (po 2zawalach) i sie wyprowadzic.

koala_tralalala napisała:

> Fakty: zdradza Cie bezczelnie, wiedzac ze Ty wiesz(!). Robi to jawnie i po
        > chamsku. Napewno widzi jak wygladasz, widzi ze cierpisz i ma to...
        >
        > Co mozesz zrobic? Ja bym sie natychmiast wyprowadzila. Jesli mozesz do
    • kaktusik0 Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 16.11.06, 15:12
      To on powinien Cię prosić o przebaczenie, żałować za grzechy i starać się dla
      Ciebie, żebyś już nigdy nie miała żadnych wątpliwości.
      Z Twojego opisu wynika że nie robi żadnej z tych rzeczy, a jeszcze ma do Ciebie
      pretensje że mu nie do końca ufasz.
      Skończ to jak najszybciej. Daj facetowi wielkiego kopa w 4 litery i tyle. Podjąć
      taką decyzję jest trudno, ale potem poczujesz ulgę i będzie już tylko lepiej.
      Pozdrawiam.
    • arkusz.plano Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 16.11.06, 15:30
      Nie wiem w jakim mieście mieszkasz, bo bym ci podrzucił te moje dwie stare
      walizki, których wciąż mi szkoda wyrzucić, bo mogą się komuś/na coć przydać.
      I nadarza się okazja: mogłabyś w nie spakować jego rzeczy i wystawić na
      wycieraczkę.
      Powodzenia!
    • bri Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 16.11.06, 15:55
      No przecież na 100% z nią nie zerwał. Nie rozumiem dlaczego masz wątpliwości.
    • bupu Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 16.11.06, 16:25
      Hmm, ja bym nie miała wątpliwości. Skoro pisuje do niej esemesy, to najwyraźniej
      nie zerwał. A skoro zabezpieczył komórkę hasłem, to najwyraźniej nie zamierza
      przestać. Poważnie bym się zastanowiła nad przyszłością tego związku, rozważyła
      czy wart jest wysiłku i reperowania, czy też lepiej kopnąć drania w tyłek z
      wielkim hukiem. Masz małe dziecko, co sprawy komplikuje, niemniej jednak
      zachowanie Twego małżonka przebiło dno i skrobie je od spodu.
      • annie_laurie_starr Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 16.11.06, 18:06
        Powiedz mu, ze bedziesz nadal go sprawdzac, bo malzenstwo jest dla Ciebie
        wazniejsze niz jego prywatnosc. W koncu on obiecywal milosc, wiernosc i
        uczciwosc malzenska, a Ty mu prawa do prywatnosci nie obiecywalas...
    • qw994 Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 16.11.06, 22:27
      Oczywiście, że nadal cię zdradza. Dziwię się, że jeszcze masz wątpliwości.
    • sabriel Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 16.11.06, 22:51
      Przecież sama widzisz że nie zerwał,nadal utrzymuje kontakty,oszukuje cię.
      Ja bym zamiast tracić czas na śledzenia,grzebania mu po telefonie i dalsze
      ośmieszanie się, zastanowiła sie co z tym zrobić,zwłaszcza, że jak napisałaś to
      nie pierwszy raz.
      Na poprawę to raczej nie masz co liczyć,twój mąż raczej sie nie zmieni.Ile razy
      można dawać komuś szansę.
      Albo będziesz przymykać na to oczy(niektórzy to nazywaja dla "dobra dziecka")
      albo powinnaś podjąć zdecydowane kroki w celu rozstania sie z nim.
    • iberia30 Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 16.11.06, 23:05
      a tu radzic?Niestety masz meza lajdaka i tyle.Wspolczuje, ale nie ludz sie, ze
      zerwal z kochanka skoro tak sie zachowuje.
      Szkoda zycia na takiego kogos, wiem, ze latwo sie pisze ale wg mnie to czas
      mezowi spakowac manatki.
    • heart_of_ice Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 17.11.06, 00:10
      powinnas mu zagwarantowac 100% prywatnosci, pakujac jego walizki i wystawiajac
      je za drzwi...
      tylko dziecka szkoda:/

poza tym skoro sama widzisz, ze sie placze w zeznaniach ("pozwol mi to
      zakonczyc", masz dowody na smsy) to nie ma nad czym sie zastanawiac - kontaktuje
      sie z nia na bank

nie pytaj, nie awanturuj sie, nie domagaj sie wyjasnien (na awanture odpowie
      awantura, na pytania beda padac wykretne odpowiedzi)

powiedz, ze WIESZ, jak jest i to jest stwierdzenie, nie pytanie do niego; i ze
      zyczysz sobie, aby natychmiast zerwal z nia wszelkie kontakty, ze owszem, jestes
      wscibska baba - trudno - ale JEDEN RAZ w zyciu nie poszanowalas tej jego
      piep****nej prywatnosci o OD RAZU sie okazalo, ze kłamie, wiec teraz mu za grosz
      nie ufasz i w zwiazku z tym teraz oczekujesz, ze podejmie stosowne dzialania,
      aby ci udowodnic, ze jest godny zaufania i ze cie nie zdradza i nie oszukuje

a potem podziekuj za uwage, powiedz, ze nie oczekujesz teraz zadnych dyskusji na
      ten temat, bo nie ma o czym dyskutowac

no i wszystko powinno byc: stanowczo, acz grzecznie, bez podniesionego tonu i
      awantur i bez pretensji (bo nie osiagniesz nic, faceci na dzwiek tonu z
      pretensjami dostaja od razu piany na pysku)

powodzenia!:)

Pauli
      --
      Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze... Snickersa;)
      • hennna Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 17.11.06, 11:22
        Na moje zadanie usunal ten kod z komorki. Co nie zmienia faktu, ze kasuje z
        rejestru niewygodne polaczenia i esemesy.
        Wczoraj zauwazylam, ze dzwonila do niego z pracy (on nie wie ze ja znam jej
        numer z pracy).
        Schudlam przez ostatnie tygodnie jak szkapa, wczoraj zemdlalam w mieszkaniu
        (jego nie bylo, ale na szczescie byla moja mama).
        Widzicie - zeby zabrzmial ostatni akord, to mnie potrzebny jest DOWOD ze sie z
        nia spotyka (to ze wyslal esemesa o nieznanej mi tresci albo ze ona do niego
        dzwonila nie jest dowodem na kontynuowanie romansu). On kiedys powiedzial, ze
        zerwal, ale ona go napastuje (przysyla sms typu 'kocham cie' i temu podobne).
        Widzicie - ja w tej sytuacji musze miec DOWOD - typu sms ktory on wyslal, ew.
        podsluchana rozmowe lub przylapac ich na tym ze sie potajemnie spotykaja.
        • iberia30 Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 17.11.06, 11:24
          skoro to co masz do tej pory Ci nie wystarcza to wynajmniej detektywa, a jak
          nie nie to mecz sie dalej na wlasne zyczenie.
        • shillaa Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 17.11.06, 14:22
          hennna.....spojrz na to co mówisz... Z jednej strony użalasz sie, piszesz ze
          schudlas, mdlejesz...a z drugiej strony zastanawiasz sie nad ostatnim akordem,
          bo brak dowodu. Hm...
          Sorry, ale bede brutalna. Jak dla mnie to wiekszosc zdradzajacych facetów
          zasłania sie tym, że to kochanki go dalej napastuja, a on biedusia juz nie
          chce. Gdyby nie chcial kontaktu nie odbieralby telefonow, nie odpisywal na
          smsy.
          Czy ty uwazasz ze po tym wszytskim on bedzie jawnie z nia rozmawial? Przecież
          wie ze go obserwujesz. Prawda jest taka, ze jak ktos chce zdradzac, to zawsze ,
          powtarzam - zawsze znajdzie sposób, a ty moja droga nie dowiesz sie o tym.
          Twoje zycie, twój wybór. Licz sie jednak z tym, że może pociagnąc wilka do
          lasu, zwłaszcza ze nie raz w nim był.
          Związek bez zaufania to bezsens. A Tobie zaufać bedzie ciezko i zawsze bedziez
          zyla w strachu ze mozesz miec powtorke z rozrywki. Ciągła podejrzliwosc,
          strach, brak bezpieczeństwa zjedzą cie od srodka...

Ale tak jak mowilam - twoje zycie, twoje szczescie (lub nie)
          Pozdrwaiam
          • edi681 Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 17.11.06, 15:38
            Byłam kiedyś kochanką żonatego faceta (wiem, mało chlubne...)Po pół roku
            romansu żona się dowiedziała, obiecał jej solennie, że ze mną zerwał,
            przysięgał...spotykaliśmy się w najlepsze jeszcze przez 2,5 roku zanim nie
            kopnęłam go w d... Pomimo kontroli ze strony żony... Oni potrafią być cwani,
            przebiegli i baardzo zakłamani. Moim zdaniem romans twojego męża trwa nadal,
            niestety...
            • hennna Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 17.11.06, 20:15
              Licze na jego wzgledna naiwnosc, nigdy nie byl specjalnie przebiegly. Prawde
              mowiac, juz mam idee jak go nakryc (skutecznosc tego sposobu oceniam na ok 70%),
              nie napisze o co chodzi - a nuz on (lub ona) czytaja to forum. W kazdym badz
              razie teraz jestem czujna i na pewno jesli cos jest- uda mi sie ich nakryc w
              ciagu najblizszych tygodni. Gorzej ze jest to potwornie wyczerpujace emocjonalnie.
              Rownie prawdopodobny jest przeciez wariant b- tj. ze jednak zerwal.
              Prawdopodobienstwo obu wariantow oceniam na 50%.
              Wysoce prawdopodobne jest takze i to, ze ona bedzie probowala mnie jakimis
              sposobami poinformowac, ze ich zwiazek trwa (cos takiego juz mialo miejsce) aby
              rozbic malzenstwo. Ona jest trzydziestoparoletnia singielka i chyba bardzo jej
              zalezy na zalozeniu rodziny.

• iberia30 Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 17.11.06, 22:29
                mam wrazenie, ze jestes masochistka, myle sie?
        • scintilla Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 17.11.06, 16:55
          Gdyby tak było jak mówi, pokazywałby Ci te smsy z tekstami np " No zobacz,
          znowu do mnie ta wariatka pisze" a tak to mówi do kochanki" No popatrz, ta moja
          głupia żona mi we wszystko wierzy" albo " Z żoną to się już praktycznie
          rozwodzę"
    • skrzywdzona13 Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 11.05.17, 18:48
      Caly czas sie z nia spotyka,czeste wypady zablokowany telefon..musisz go skonfrontowac ..najlepiej zebys go sledzila kiedys jak ma spotkanie z nia ..i zrobila to jak sa razem....moze ona nawet nie wie ze jest zona i dziecko....moj maz jak wylapalam ze sie kontaktuje z inna ...kupil drugi telefon,kolega go ukrywal jego wyskoki,zawsze obwinial mnie o cos ...oni w ten sposob usprawiedliwiaja swoje wybryki....masz ciezka decyzje do podjecia...prawda jest taka,nawet jezeli zakonczy to teraz ,zrobil to raz zrobi to ponownie,czy ratowac zwiazek? to zalezy od ciebie, zdrada zaczyna sie jak w malzenstwie cos nie gra...czy chcecie to naprawic ,musisz szczerze porozmawiac z mezem..nie bedzie latwo i od razu do wszystkiego sie nie pzryzna ...staraj sie nazbierac dowodow na to ze kogos ma .....
      • alpepe Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 11.05.17, 20:56
        dziecko, wyciągnęłaś wątek sprzed jedenastu lat.
        • akle2 Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 11.05.17, 22:11
          Tego typu skłonności pozostają w człowieku latami Ciekawe, czy autorka czyta jeszcze forum, może mogłaby powiedzieć, czy i jak się ta sprawa zakończyła.
        • mariuszg2 Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 11.05.17, 22:31
          o matko! w tej wypowiedzi dostrzegam jednak sensowny fragment i przebłysk kobiecego geniuszu w zdaniu:
          "zdrada zaczyna sie jak w malzenstwie cos nie gra" nie zajarzyłas prawda mamusiu?
    • hanusinamama Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 12.05.17, 11:04
      Albo rybki albo akwarium. Skoro wybrał zone i dziecko to powinien zerwać jednorazowo. Odciąc się. Nie moze (lub nie chce) i jeszcze ma pretensje. Sama sytuacja jest ciężka, ciezko odzyskać zaufanie, przestać czuc sie zagrożona...a on nie pomaga. Bo gdybys go sprawdzała a on nic nie robi, nie kontaktuje sie...to ok mogloby go troche zdenerwować. Bo niestety ale skoro decydujesz sie z nim zostać to trzeba przeszłosc odciac i nie sledzic...ale jak facet cie nadal oszukuje i jeszcze ma pretensje. Sorry ale z takim facetem chyba nie da się zyc. Rozumiem ze macie małe dziecko a to bardzo wiąże, ty byś sama odeszła ale dziecko....ale dziewczyno nie wiem czy mu dasz rade zaufać. On wcale o to nie dba.
    • hanusinamama Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 12.05.17, 11:07
      Dodam jeszcze ze to on powinien byc na lekach i nie spać a nie ty. On zawalił, moze stracic zone i dziecko i jakos go to ie obeszło. On sie czuje urazony i inwigilowany. Zapewne jest zły...ze romans wyszedł na jaw. To jest chyba taki typ co nigdy sobie nic nie zarzuci. Zapewne czuje sie źle, biedny i nieszczęsliwy bo żona go sprawdza, a on tak sie poswiecił ze zostawił kochanke. Tak długo jak bedziesz sie dawac kopac po tyłku on cie bedzie kopał. Widzi ze sie miotasz, ze ci zalezy. Moze warto sie postawić.
      • dziala_nawalony Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 12.05.17, 11:11
        kuzwa, czytajcie od poczatku..to bylo jedynascie lat temu, a teraz to ona ma kochanka i snuje wizje zyciowej sielanki.
    • obrotowy Czy w koncu zerwal z kochanka - czy z Toba? 12.05.17, 12:52
      Czlek ciekawska natura jest i chcialby wiedziec, jak sie potoczyly losy tej Trojki ?

ma ktos jakies pomysly - jak sie dowiedziec ?
      • akle2 Re: Czy w koncu zerwal z kochanka - czy z Toba? 12.05.17, 13:39
        Napisz do niej na maila gazetowego, żeby się odezwała. A nuż czyta.
        • obrotowy Re: Czy w koncu zerwal z kochanka - czy z Toba? 15.05.17, 00:56
          akle2 napisała:
          > Napisz do niej na maila gazetowego, żeby się odezwała. A nuż czyta.

asz taki pracowity i dociekliwy to nie jestem.

PS. wszystkie kochanki ze mna zrywaly
          z wyjatkiem jednej.
          byla tak upierdliwa - ze w koncu sam musialem.
          • akle2 Re: Czy w koncu zerwal z kochanka - czy z Toba? 15.05.17, 12:22
            A żonę masz? (miałeś?)
            • obrotowy Re: Czy w koncu zerwal z kochanka - czy z Toba? 15.05.17, 14:50
              zapraszam na" moje" forum "kochanki" :)

PS. Czlowiek samotny nie miewa "kochanek".

Miewa jedynie: - kobiety, przyjaciolki, czy dziewczyny...
    • olakacz Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 14.05.17, 20:57
      Nie wiem kto wyprał Ci mózg, że na to wszystko pozwalasz.
      On odziera Cię zgodności.l
      Ty go z prywatności? - śmieszne i żałosne.
      Kłamie a Ty pozwalasz mu na to. I tak będzie zawsze. Czy chcesz spędzić swoje życie w depresji i smutku?
      Obawiam się że to już nie do uratowania. Zabezpiecz dowody zdrady. Złóż pozew o rozwód z orzeczeniem o winie. Zastanów się nad podziałem majątku. Zadbaj o siebie, wejdź ponownie w obieg i znajdź kogoś kto Cię będzie szanował i godnego zaufania.
      • ponis1990 Re: Czy zerwal z kochanka ? Jak poznac? 29.06.17, 13:58
        Nooo, w końcu minęło 11 lat,. czas najwyższy na ten pozew! ^^ (też jestem ciekawa jak się to skończyło)
        • obrotowy co do tych plackow... 29.06.17, 15:11
          ponis1990 napisała:
          Lubię placki

ja tez - ale tylko po wegiersku.

mozebysmy tak razem...
          znam jedna przytulna knajpke...
    • obrotowy zerwac z mezem, poznac jego kochanke. 29.06.17, 19:44
      i od razu wiesz - na czym stoisz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka