limka18 23.11.06, 16:14 Kochajac sie z chłopakiem zawsze mielismy gumke. Czy to duza roznica w doznaniach dla kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cacodemon Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 23.11.06, 16:34 Hmm, u mnie było odwrotnie. Najpierw bez a potem z gumką. Jak dla mnie nie poczułem większej różnicy, poza tym, że zakładanie jest wkurzające. Z kolei Partnerka poczuła różnicą taką, że przy wchodzeniu czuła czubek prezerwatywy, ale potem już żadnej różnicy. ogólnie bez jest trochę lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 23.11.06, 17:04 "bez" dużo lepiej. I nie ma tego tragicznego smrodu gumy... Odpowiedz Link Zgłoś
sara.bb Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 23.11.06, 17:04 gumki sa do niczego, to tak jakbys lizała lizaka przez szybe... Odpowiedz Link Zgłoś
pinup Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 23.11.06, 17:17 kobieta nie odczuwa zadnej roznicy, chyba ze da sobie ja wmowic przez faceta. jak dla mnie z gumka lepiej: dodatkowe nawilzenie i facet nie zostawia ci wlasnej spermy do posprzatania:) Odpowiedz Link Zgłoś
nikita696 Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 23.11.06, 22:13 pinup napisała: > kobieta nie odczuwa zadnej roznicy, chyba ze da sobie ja wmowic przez faceta nie odpowiadaj za wszystkie kobiety... dla mnie różnica olbrzymia(oczywiście więcej przyjemności bez gumki); aha...i facet mi tego nie wmawiał(co za bzdura!);) pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 23.11.06, 17:26 moim zdaniem "bez" jest o wiele fajniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 23.11.06, 17:33 ja nie wiem, jestem prawie dziewica Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 23.11.06, 17:51 wole bez, ale czasem trzeba bylo z Odpowiedz Link Zgłoś
m_231 Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 23.11.06, 22:05 bez i mniejsze prawdopodobieństwo stanów zapalnych, i te białka zawarte w spermie działają jak najlepszy kosmetyk od wewnątrz, ale ciąża to truga strona... Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 23.11.06, 17:56 no niby technicznie nie jestem ale seksu prawie wcale nie zaznalam, nie mowiac juz o seksie z milosci Odpowiedz Link Zgłoś
pani_pluszak Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 23.11.06, 18:02 bez! bez! bez! :D mowie cie kobieto przerzuc sie na tabletki... :D gumka mnie irytywala, caly nastroj sie psuje jak trzeba ja zalozyc... poza tym jak mam rekawiczke gumowa na rece to wcale nie jest dla mnie przyjemne... podejrzewam ze facet musi to podobnie odczuwac... :/ warto! :D bez gumki przynajmniej mam orgazm... :D Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk100 Zapach palonej gumy :(((. 23.11.06, 18:25 Na pohybel lateksowej pelerynie. Pigulki, plastry to jest to. Przy prezerwatywach musimy sobie z partnerka wpychac waciki do nosa aby nie czuc swadu palacej sie przy duzym tarciu gumy :). Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Zapach palonej gumy :(((. 23.11.06, 18:37 A niektorzy tylko na tym jada... Ciekawe, jak rozne sa gusta... Ja to praktycznie prezerwatywy na oczy nie widzialam a juz na pewno nie mialam okazji wachac :) Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk100 Re: Zapach palonej gumy :(((. 23.11.06, 19:43 mahadeva napisała: "Ja to praktycznie prezerwatywy na oczy nie widzialam a juz na pewno nie mialam okazji wachac :)". Z przyjemnoscia przyblize Tobie edukacje seksualna (teoretyczna). Prosze, podaj adres wysylkowy to przesle Tobie pare egzemplarzy. Tych pachnacych tez. Najwyzszy czas abys prezerwatywe z bliska zobaczyla :))). Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Zapach palonej gumy :(((. 23.11.06, 19:48 Mam 2 paczki na szafce nocnej :) Ale po prostu nie mam okazaji uzywac :) Nie rozpakuje przeciez i nie zaczne wachac :) Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk100 Re: Zapach palonej gumy :(((. 23.11.06, 19:59 Na paczkach powinna byc data waznosci. Przed jej uplywem dobrze jest jeden wyjac i dokladnie obejrzec. Mozesz nalac do niego wody albo nadmuchac. Czy Twoje (te w szafce) sa plemnikobojcze? Odpowiedz Link Zgłoś
kamika76 Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 23.11.06, 18:28 beeeezzzzzz.. nie czujesz bliskosci drugiej osoby tylko jakąś gumę! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 23.11.06, 18:44 Bez gumki jest znaaaaaaaacznie przyjemniej:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
karmapa5 Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 23.11.06, 18:49 Bez przesady, trochę różnicy jest, ale nie porównujmy prezesa do gumowej rękawiczki. Grunt to szybko założyć i zająć się dalszymi punktami zabawy. A, taka ciekawostka: podobno przy kłopotach z gumą mężczyźni zawsze mówią żę "pękła", a kobiety że "się zsunęła" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 23.11.06, 18:51 karmapa5 napisał: > Bez przesady, trochę różnicy jest, ale nie porównujmy prezesa do gumowej > rękawiczki. Grunt to szybko założyć i zająć się dalszymi punktami zabawy. wiekszosc foremek woli jednak "bez" :D Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 23.11.06, 18:54 kurcze tez chcialabym poprobowac :/ ale chce z miloscia :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 23.11.06, 18:58 cudownie jest kochac sie z obiektem milosci :) uwielbiam gdy dotyka mnie moj Pluszowy Aniolek :))) Mmmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
karmapa5 Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 23.11.06, 18:59 asiulka81 napisała: > cudownie jest kochac sie z obiektem milosci :) uwielbiam gdy dotyka mnie moj > Pluszowy Aniolek :))) Mmmmmmmmmm To się teraz tak nazywa? A nie analny intruder? Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 23.11.06, 19:02 :) nie obrzydzaj wspanialych rzeczy ja szanuje anala :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 23.11.06, 19:03 nie, nie, nie :)))) Pluszowy Aniolek jest adekwatna nazwa :) a odnosnie analu-nie uprawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 23.11.06, 19:02 o to widze, ze kogos masz :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 23.11.06, 19:04 mahadeva napisała: > o to widze, ze kogos masz :) pewnie, ze mam. sypia ze mna codziennie. maly kolorowy Pluszak :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 23.11.06, 18:55 Eee tam trochę. Dla mnie jest ogromna różnica:) Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 23.11.06, 19:29 > kobieta nie odczuwa zadnej roznicy co??? :DDD heh, to chyba nie jestem kobieta...;) Pauli -- bywam na Łysej Górze:) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 23.11.06, 20:01 z gumką jest jeszcze jeden problem... bez można "po" odpocząc obok siebie i zacząc znów... i znów... a z gumką trzeba się podnieść, umyć, wyrzucić.... i nastrój diabli wzięli :( Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk100 Pewne ulatwienie :). 23.11.06, 20:13 Mozna tez zdjac, zawiazac na palcu i rzucic na srodek pokoju. I jescze troche polezec obok :). Dopiero pozniej wstac i umyc sie. Pamietajac aby nie poslizgnac sie na lezacej prezerwatywie i nie zlamac nogi/reki :). Niektore kobiety noie pozwalaja sie umyc. Myja nas same :). Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Pewne ulatwienie :). 23.11.06, 20:53 nie można tak jak się ma kota lub psa :) Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk100 Re: Pewne ulatwienie :). 23.11.06, 20:56 Masz racje :). Przy kocie sie kochasz? Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Pewne ulatwienie :). 23.11.06, 20:58 dajcie spokoj z kotem, jak zobacze ze siedzi nieruchomo i sie w nas wpatruje z dziwna 'mina' to mnie dekoncentruje Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk100 Re: Pewne ulatwienie :). 23.11.06, 21:02 Mnie tez. Nie lubie "obserwatorow". Psy sa zazdrosne. Mnie malo kiedys jeden nie poszarpal :). Jego pani krzyczala. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Pewne ulatwienie :). 23.11.06, 21:15 bzyk100 napisał: > Mnie tez. Nie lubie "obserwatorow". Psy sa zazdrosne. > Mnie malo kiedys jeden nie poszarpal :). Jego pani krzyczala. a ja tak bardzo chcialabym pieska!!! z tym, ze na zabawe milosna nie pozwalalabym mu spogladac. jeszcze by traume mial :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk100 Re: Pewne ulatwienie :). 23.11.06, 21:18 Piesek przy stosunku jest niehigieniczny. Szczegolnie ten dlugowlosy :). Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Pewne ulatwienie :). 24.11.06, 05:14 Cholera a ja myslalam,ze tylko moj kot jest tak zboczony :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 23.11.06, 20:55 a po co sie myc? Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk100 Niepotrzebne mycie :). 23.11.06, 20:59 Slusznie. To najbardziej wartosciowe bialko. Niektore kobiety lubia sie zdrowo odzywiac. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 23.11.06, 21:18 bo gumą smierdzi. Bez gumki własnie nie trzeba... a najfajniej jeszcze rano powtórzyć - tak na brudaska :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk100 Cena seksu :). 23.11.06, 21:25 Sa prezerwatywy drozsze zrobione z jelt baranich. Pasuja tak jak rekawiczna. Prawie ich nie czuc. Kobiety sobie chwala. Niestety ubezpieczenie kosztow nie zwraca :). Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: Cena seksu :). 23.11.06, 21:30 Ja przez rok brałam tabletki, teraz od 2 miesięcy stosujemy gumki, może bez gumki jest trochę lepiej, zwłaszcza, jeśli chodzi o nastrój no i nie trzeba się zastanawiać, gdzie ejst gumka, czy właśnie nie zużyliśmy ostatniej, ale z gumką też jest przyjemnie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk100 Radosc seksu. 23.11.06, 21:44 Seks jest przyjemny w kazdej postaci (prawie kazdej :). Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 23.11.06, 21:31 wiadomo ze lepiej jest bez choc przewaznie jest krocej hehe Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 23.11.06, 21:50 Dla kobiety? Żadna. Różnica taka że w gumce na koniec nic ci nie cieknie między nogami :) A bez gumki i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk100 Brak wyczuwalnej roznicy? 23.11.06, 21:54 yagiennka napisała: "Żadna.". Yagienko, nie masz racji albo sie juz znieczulilas. Zapytaj kolezanek :). Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: Brak wyczuwalnej roznicy? 23.11.06, 22:20 Koleżanki coś bredzą :)) Może seksu nigdy nie uprawiały. Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Nawet na logikę 23.11.06, 22:25 A nawet na logikę - jakie ma znaczenie czy to lateks czy prawdziwa skóra stymuluje, bodźce są te same, jakby miało byc inaczej to by kobiety tak nie lubiły wibratorów ;) Dla faceta to owszem, znieczulenie bo gumka jednak te bodźce u nich zmniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
iselle Zzzzz 23.11.06, 22:36 Z gumką jest bardzo fajnie ;) MOże zależy od tego jaki jest ten kto ją "nosi" :D Odpowiedz Link Zgłoś
kly Re: Nawet na logikę ? 23.11.06, 22:59 Jagienko, nic nie wiesz o zmysle dotyku. Logika w seksie przeszkadza. Bez obrazy - bredzisz teoretycznie :). Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: Nawet na logikę ? 24.11.06, 01:19 Udowodnij :) A co ty wiesz o zmyśle dotyku? No słucham. Mi gumka nie przeszkadza i nie widze różnicy, w każdym razie żadnej takiej która miałaby znaczenie. Podejrzewam ze własnie wiekszość kobitek tu piszącyh teoretyzuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: Nonsens. 24.11.06, 11:45 4 miesiące temu. O ile pamiętam to z gumką :) A ty? W tym stuleciu? Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Brak wyczuwalnej roznicy? 23.11.06, 23:36 Mnie Yagienko nie pytaj, bo nie mam pojecia o seksie :) Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 23.11.06, 22:06 Ja czułam różnicę. Oczywiście na korzyść "bez". Ale gumki chronią przed chorobami, o czym nikt w tym wątku nie wspomniał :) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 23.11.06, 22:07 gumki gumkom nie rowne a jak wam sie podobaja te z wypustkami? Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 24.11.06, 05:28 Jesli 18 w twoim nicku oznacza wiek to jednak radze uzywac gumek. O ile kila czy rzezaczka sa uleczalne o tyle majc wirusa HPV w przyszlosci mozesz zachorowac na raka przydadkow o innych chorobach nie wspominam. Nikt nie ma na czole napisane po kim co nosi no chyba ,ze twoj chlopak to prawiczek. Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 24.11.06, 08:28 Tak mam 18 lat a moj chłopak nie jest prawiczkiem, wiec uzywamy prezerwatyw. Nie chce mi powiedziec ile miał dziewczyn przede mna:P Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk100 Seksolicznik :). 24.11.06, 08:34 limka18 napisała: "Nie chce mi powiedziec ile miał dziewczyn przede mna:P". Nie wypytuj. Nie popelniaj bledu innych dziewczat. Do niczego to nie prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Seksolicznik :). 24.11.06, 08:43 nie wypytuje, powiedział ze jestem ostatnia:P Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 24.11.06, 08:31 Hmmm ja powiem tak, nie probowałam bez gumki bo kocham sie z chłopakiem od niedawna. Ale wydaje mi sie ze z gumka penis jest tak jakby "wygładzony" z wszystkich nierownosci, ktore tez dostarczaja duzo przyjemnosci tak jak np gumki z wypustkami czy jak to sie tam nazywa;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinkowska Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 24.11.06, 08:50 bez gumki pelna klasa!!! uwielbiam kochac sie z facetem bez prezerwatywy! jest to cos cudownego.. Nasze poczatki byly z prezerwatywa jednakze jak raz zrobilismy to bez dla mnie i dla niego rewelacyjnie.calkiem inne doznania! Trzeba jednak uwazac aby nie wpasc... Odpowiedz Link Zgłoś
brawurka75 Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 24.11.06, 09:01 różnica ogromna, myślę,że nie tylko dla kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
garava Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 24.11.06, 12:32 Oczywiście, że jest różnica i to duża, sex bez prezerwatywy jest o wiele przyjemniejszy (przynajmniej dla mnie - myślę, że każda kobieta odczuwa to indywidualnie). Dla poparcia mojego stwierdzenia dodam, że uprawiam sex od 17 lat. Od momentu gdy wyszłam za mąż (8 lat temu) sex uprawiam regularnie, prawie codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
exotic.girl Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 24.11.06, 14:35 Oczywiscie,ze bez lepiej.Ale jak partner jest na jedno lub kilka spotkan to wole nie ryzykowc.Kto wie,czy nie jest nosicielem AIDS. Odpowiedz Link Zgłoś
tiuia Re: Z gumka i bez. Duza roznica? 24.11.06, 14:46 Dla mnie roznica niewyobrazalna. Na korzysc 'bez gumki' oczywiscie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pinup JAKA jest ta roznica? 24.11.06, 14:57 niech mi ktos odpowie, bo przysiegam, ze ja zadnej nigdy nie czulam. niechodzi mi o nastroj, zakladanie, zdejmowanie itp. jestem ciekawa na czym polega roznica w doznaniach fizycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
exotic.girl Re: JAKA jest ta roznica? 24.11.06, 15:31 Mnie zawsze uwiera i wkurza bo go czuje ten koniuszek gumki czyli tzw."pojemnik na sperme",grrr Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: JAKA jest ta roznica? 24.11.06, 15:36 hehe my mamy niezłe tempo wiec nie czuje nawet zadnego pojemniczka:P Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach we wlosach? nie widze zadnej nt 24.11.06, 15:46 limka18 napisała: > Kochajac sie z chłopakiem zawsze mielismy gumke. Czy to duza roznica w > doznaniach dla kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
sperma_we_wlosach Au naturel. 24.11.06, 17:17 Tylko bez prezerwatywy jest przyjemnosc. Te ktore nie czuja roznicy sa "gruboskorne" i nie warto je przekonywac :). Odpowiedz Link Zgłoś