Dodaj do ulubionych

wnetrze kobiety

11.12.06, 12:41
www.hasiok.com/connect.php?id=1726&access=1Ja
Obserwuj wątek
    • baler_inca Re: wnetrze kobiety 11.12.06, 13:12
      Uduszę cię... przy popołudniowej kawce... niedobrze mi :/
    • mala_mee No dla wrażliwych to to nie jest 11.12.06, 13:14
      Jaki jest cel umieszczenia tego linka???
      • mary_elx Re: No dla wrażliwych to to nie jest 11.12.06, 13:18
        dowcip

Zresztą przez pierwsze kilkanascie sekund mozna się zorientować co bedzie dalej
        i wrażliwi mogą zrezygnować.
        • kohol Re: No dla wrażliwych to to nie jest 11.12.06, 13:21
          Dowcip???
          • niuniafunia Re: No dla wrażliwych to to nie jest 11.12.06, 13:26
            raczej chory dowcip
        • mala_mee Re: No dla wrażliwych to to nie jest 11.12.06, 13:26
          Marny.
          • niuniafunia Re: No dla wrażliwych to to nie jest 11.12.06, 13:31
            wiesz, że jesteś chory?? Wyciąganie podniet z tego typu zdjęć jest poważnym
            powodem do rozpoczęcia leczenia.
            • mary_elx Re: No dla wrażliwych to to nie jest 11.12.06, 13:34
              > wiesz, że jesteś chory?? Wyciąganie podniet z tego typu zdjęć jest poważnym
              > powodem do rozpoczęcia leczenia.

a skąd wiesz, że ja się podniecam, Ja patrzę na to trochę obojętnie, trochę z
              obrzydzeniem. Poluję i parę razy zdarzyło mi się oprawiać zająca lub sarnę. Nie
              różni się to specjalnie.
              • niuniafunia Re: No dla wrażliwych to to nie jest 11.12.06, 13:39
                moimzdaniem rózni sie i to bardzo.
                Polujesz, oprawiasz zająca, sarnę. Zabijesz i oprawisz człowieka tak samo
                obojętnie jak te zwierzęta?? Wogóle, jak można czerpać przyjemność z zabijania
                dla samego zabijania??
                W naszy kraju stosunkowo zbyt łagodnie bada się kandydatów starających cię o
                pozwolenie na broń.
                Mamy przykład.
                Wybacz nie mogę na to patrzeć obijętnie.
                • mary_elx Re: No dla wrażliwych to to nie jest 11.12.06, 13:43
                  Nie masz pojecia PO CO SIĘ poluje. Limity i sezony odstrzalów sa okreslone. Nie
                  wolno też strzelać do wszystkiego co się rusza. Poza tym zajęczyna i sarnina sa
                  smaczne. Sarna ginie w dużo mniej drastyczny sposóbn niż np. świnia, którą się
                  wali pałką w łeb, a potem zarzyna. Ale to nie jest watek o polowaniu...

A co do tej damy - w komentarzu mówią, że to samobójczyni - nałykała sie
                  prochów, więc zabiła się SAMA.
                  • niuniafunia Re: No dla wrażliwych to to nie jest 11.12.06, 14:29
                    Nie masz pojecia PO CO SIĘ poluje. Limity i sezony odstrzalów sa okreslone. Nie
                    > wolno też strzelać do wszystkiego co się rusza. Poza tym zajęczyna i sarnina sa
                    > smaczne. Sarna ginie w dużo mniej drastyczny sposóbn niż np. świnia, którą się
                    > wali pałką w łeb, a potem zarzyna. Ale to nie jest watek o polowaniu...

Masz racje, nigdy nie zrozumiem czlowieka ktory dla wlasnego hobby zabija. Co z
                    tego, że jest powiedziane gdzie, kiedy i ile sztuk. To nadal jest zabijanie.
                    Wiem ze zaraz przytoczysz argument ,że swinie czy krowy też sie zabija. i MASZ
                    RACJĘ. Ale jest mala różnica. Za tymi zwierzętami nikt nie biega za strzelbą bo
                    akurat jest sezon na łosie!! I nie czerpie z tego przyjemności.

A twój marny dowcip o krojeniu człowieka jest żenujący. Komu chciałeś ten dowcip
                    zrobić? Najwyrażniej chcesz się pochwalić "świetnym" filmem. A fakt że
                    dziewczyna zabiła się sama nie usprawiedliwia tego faktu.
    • blueska3 Re: wnetrze kobiety 11.12.06, 13:54
      Błeeeee..
    • cipoletta Re: wnetrze kobiety 11.12.06, 14:33
      okropne :(

dotrwałam tylko do momentu jak jej wyjęli silikon z biustu :(

nie wiem czy ktoś zupełnie zdrowy psychicznie jest w stanie pracować przy
      takich sekcjach czy w ubojni zwierząt, do tego trzeba miec predyspozycje w
      postaci sadystycznych skłonnosci
      • cala_w_kwiatkach Re: wnetrze kobiety 11.12.06, 14:35
        nie wiem czemu ale mnie to specjalnie nie rusza
      • cala_w_kwiatkach Re: wnetrze kobiety 11.12.06, 14:37
        no ok, obejrzalam dalej i mnie ruszylo ...bleee:/
    • bateria_sloneczna no dosłownie "wnętrze"...hmmm 11.12.06, 15:06
      ale ktoś jednak wykonuje taki zawód..

zbyt nadwrażliwa nie jestem, ale nigdy w życiu nie zostałabym lekarzem, chirurgiem, a juz na pewno nie takim od sekcji zwłok uhh

z jednej strony podziwiam facia za ten spokój, z jakim ospisuje co robi po kolei (pewnie przed jakimiś praktykantami...), a z drugiem współczuje mu doświadczeń z "bebechami"...ehh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka