mary_elx 11.12.06, 12:41 www.hasiok.com/connect.php?id=1726&access=1Ja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baler_inca Re: wnetrze kobiety 11.12.06, 13:12 Uduszę cię... przy popołudniowej kawce... niedobrze mi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee No dla wrażliwych to to nie jest 11.12.06, 13:14 Jaki jest cel umieszczenia tego linka??? Odpowiedz Link Zgłoś
mary_elx Re: No dla wrażliwych to to nie jest 11.12.06, 13:18 dowcip Zresztą przez pierwsze kilkanascie sekund mozna się zorientować co bedzie dalej i wrażliwi mogą zrezygnować. Odpowiedz Link Zgłoś
niuniafunia Re: No dla wrażliwych to to nie jest 11.12.06, 13:26 raczej chory dowcip Odpowiedz Link Zgłoś
niuniafunia Re: No dla wrażliwych to to nie jest 11.12.06, 13:31 wiesz, że jesteś chory?? Wyciąganie podniet z tego typu zdjęć jest poważnym powodem do rozpoczęcia leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_elx Re: No dla wrażliwych to to nie jest 11.12.06, 13:34 > wiesz, że jesteś chory?? Wyciąganie podniet z tego typu zdjęć jest poważnym > powodem do rozpoczęcia leczenia. a skąd wiesz, że ja się podniecam, Ja patrzę na to trochę obojętnie, trochę z obrzydzeniem. Poluję i parę razy zdarzyło mi się oprawiać zająca lub sarnę. Nie różni się to specjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
niuniafunia Re: No dla wrażliwych to to nie jest 11.12.06, 13:39 moimzdaniem rózni sie i to bardzo. Polujesz, oprawiasz zająca, sarnę. Zabijesz i oprawisz człowieka tak samo obojętnie jak te zwierzęta?? Wogóle, jak można czerpać przyjemność z zabijania dla samego zabijania?? W naszy kraju stosunkowo zbyt łagodnie bada się kandydatów starających cię o pozwolenie na broń. Mamy przykład. Wybacz nie mogę na to patrzeć obijętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_elx Re: No dla wrażliwych to to nie jest 11.12.06, 13:43 Nie masz pojecia PO CO SIĘ poluje. Limity i sezony odstrzalów sa okreslone. Nie wolno też strzelać do wszystkiego co się rusza. Poza tym zajęczyna i sarnina sa smaczne. Sarna ginie w dużo mniej drastyczny sposóbn niż np. świnia, którą się wali pałką w łeb, a potem zarzyna. Ale to nie jest watek o polowaniu... A co do tej damy - w komentarzu mówią, że to samobójczyni - nałykała sie prochów, więc zabiła się SAMA. Odpowiedz Link Zgłoś
niuniafunia Re: No dla wrażliwych to to nie jest 11.12.06, 14:29 Nie masz pojecia PO CO SIĘ poluje. Limity i sezony odstrzalów sa okreslone. Nie > wolno też strzelać do wszystkiego co się rusza. Poza tym zajęczyna i sarnina sa > smaczne. Sarna ginie w dużo mniej drastyczny sposóbn niż np. świnia, którą się > wali pałką w łeb, a potem zarzyna. Ale to nie jest watek o polowaniu... Masz racje, nigdy nie zrozumiem czlowieka ktory dla wlasnego hobby zabija. Co z tego, że jest powiedziane gdzie, kiedy i ile sztuk. To nadal jest zabijanie. Wiem ze zaraz przytoczysz argument ,że swinie czy krowy też sie zabija. i MASZ RACJĘ. Ale jest mala różnica. Za tymi zwierzętami nikt nie biega za strzelbą bo akurat jest sezon na łosie!! I nie czerpie z tego przyjemności. A twój marny dowcip o krojeniu człowieka jest żenujący. Komu chciałeś ten dowcip zrobić? Najwyrażniej chcesz się pochwalić "świetnym" filmem. A fakt że dziewczyna zabiła się sama nie usprawiedliwia tego faktu. Odpowiedz Link Zgłoś
cipoletta Re: wnetrze kobiety 11.12.06, 14:33 okropne :( dotrwałam tylko do momentu jak jej wyjęli silikon z biustu :( nie wiem czy ktoś zupełnie zdrowy psychicznie jest w stanie pracować przy takich sekcjach czy w ubojni zwierząt, do tego trzeba miec predyspozycje w postaci sadystycznych skłonnosci Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: wnetrze kobiety 11.12.06, 14:35 nie wiem czemu ale mnie to specjalnie nie rusza Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: wnetrze kobiety 11.12.06, 14:37 no ok, obejrzalam dalej i mnie ruszylo ...bleee:/ Odpowiedz Link Zgłoś
bateria_sloneczna no dosłownie "wnętrze"...hmmm 11.12.06, 15:06 ale ktoś jednak wykonuje taki zawód.. zbyt nadwrażliwa nie jestem, ale nigdy w życiu nie zostałabym lekarzem, chirurgiem, a juz na pewno nie takim od sekcji zwłok uhh z jednej strony podziwiam facia za ten spokój, z jakim ospisuje co robi po kolei (pewnie przed jakimiś praktykantami...), a z drugiem współczuje mu doświadczeń z "bebechami"...ehh Odpowiedz Link Zgłoś