pajdeczka 03.04.03, 11:50 Wyprowadziłam Negrę 28 z równowagi, co nikomu jak dotąd się nie udało. Wkurzyła się wczoraj na mnie we własnym wątku "Analiza nickologiczna". A myślałam, że ona/on ma nerwy ze stali. Ja to jestem zdolna (do wszystkiego). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taka_sobie_kobieta Re: Odniosłam sukces na FK! 03.04.03, 12:34 pajdeczka napisała: > Wyprowadziłam Negrę 28 z równowagi, co nikomu jak dotąd się nie udało. Gratuluję wielkiego osiągnięcia, niewątpliwego sukcesu, wysiłku (patrz: ilość postów na temat negry i tzw. "forumowe ujadanie"), kreatywności (prostackie odzywki, struganie "inteligentki", chamstwo pod porzykrywką "szczerej cioteczki"), samozaparcia (jezscze ci się nie znudziło), świecenia przykładem (taka jesteś zadowolona, aż założyłaś wątek), skromności (nie użyłaś na początku zdania "ja"), optymizmu (potrafisz z małego gów... zrobić wielki sukses). Życzę powodzenia, w końcu na forum FK jesteś kimś ważnym, grunt to móc rano spojrzeć w lustro i powiedzieć "jestem wspaniała, bo dokopałam negrze". Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Odniosłam sukces na FK! 03.04.03, 12:40 taka_sobie_kobieta napisała: > pajdeczka napisała: > > > Wyprowadziłam Negrę 28 z równowagi, co nikomu jak dotąd się nie udało. > > Gratuluję wielkiego osiągnięcia, niewątpliwego sukcesu, > wysiłku (patrz: ilość postów na temat negry i tzw. > "forumowe ujadanie"), kreatywności (prostackie odzywki, > struganie "inteligentki", chamstwo pod porzykrywką > "szczerej cioteczki"), samozaparcia (jezscze ci się nie > znudziło), świecenia przykładem (taka jesteś zadowolona, > aż założyłaś wątek), skromności (nie użyłaś na początku > zdania "ja"), optymizmu (potrafisz z małego gów... zrobić > wielki sukses). > Życzę powodzenia, w końcu na forum FK jesteś kimś ważnym, > grunt to móc rano spojrzeć w lustro i powiedzieć "jestem > wspaniała, bo dokopałam negrze". -------------------------------------------------------------------------------- Wiesz tak czytam co napisałas powyżej i własnym oczom nie wierze - to tak jak bys sama sobie napisała "jestem wspaniała bo dokopałam pajdeczce" Wiec czym się od niej róznisz?? Oceniając ją oceniłaś siebie Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie_kobieta Re: Odniosłam sukces na FK! 03.04.03, 12:49 capa_negra napisała: > Wiesz tak czytam co napisałas powyżej i własnym oczom nie wierze - to tak jak > bys sama sobie napisała "jestem wspaniała bo dokopałam pajdeczce" > Wiec czym się od niej róznisz?? > Oceniając ją oceniłaś siebie Wszyscy jedziemy na tym samym wózku. A tym czym się różnisz ode mnie, od niej? Jesteśmy tacy sami: albo szczekasz, albo liżesz tyłeczek. Obie czynności siebie warte. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Odniosłam sukces na FK! 03.04.03, 12:54 Pewnie niczym , ale ja przynajmniej otwarcie wyrażam swoje opinie. I wole taka otwartośc u innych, nie bawię sie w prowokacje Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie_kobieta Re: Odniosłam sukces na FK! 03.04.03, 13:04 capa_negra napisała: > Pewnie niczym , ale ja przynajmniej otwarcie wyrażam swoje opinie. > I wole taka otwartośc u innych, nie bawię sie w prowokacje Nie bawisz się w prowokacje, ale chętnie kibicujesz prowokacjom pajdeczki... Wiesz, to jest to bagno obłudy, w którym taplamy się wspólnie. Nie jestem święta. Nie muszę grać kogoś kim nie jestem. Razi mnie to, co wszyscy robimy: obrzucamy się błotem, bezpiecznie kibicujemy obrzucającym. Odejdź na 2 dni od kompa i wróć tutaj. Zobaczysz to co ja. I nie jest to wesoły widok. Z własnej głupoty zrobiśmy atut, z chamstwa i jadu - zaletę. Co to za świat? Pełen żmij? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Odniosłam sukces na FK! 03.04.03, 13:09 taka_sobie_kobieta napisała: > capa_negra napisała: > > > Pewnie niczym , ale ja przynajmniej otwarcie wyrażam swoje opinie. > > I wole taka otwartośc u innych, nie bawię sie w prowokacje > > > Nie bawisz się w prowokacje, ale chętnie kibicujesz > prowokacjom pajdeczki... Wiesz, to jest to bagno obłudy, w > którym taplamy się wspólnie. Nie jestem święta. Nie muszę > grać kogoś kim nie jestem. Razi mnie to, co wszyscy > robimy: obrzucamy się błotem, bezpiecznie kibicujemy > obrzucającym. Odejdź na 2 dni od kompa i wróć tutaj. > Zobaczysz to co ja. I nie jest to wesoły widok. Z własnej > głupoty zrobiśmy atut, z chamstwa i jadu - zaletę. > Co to za świat? Pełen żmij? Pełen taboretów. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Odniosłam sukces na FK! 03.04.03, 13:22 taka_sobie_kobieta napisała: > capa_negra napisała: > > > Pewnie niczym , ale ja przynajmniej otwarcie wyrażam swoje opinie. > > I wole taka otwartośc u innych, nie bawię sie w prowokacje > > > Nie bawisz się w prowokacje, ale chętnie kibicujesz > prowokacjom pajdeczki... ............................................................................... Lubie wypowiedzi pajdeczki , wprowadzają niejednokrotnie ozywienie w nudę forum. Nazywasz to kibicowaniem niech ci będzie - słowo dobre jak każde Zreszta każdy ma tu swoje sympatie i antypatje - takie zycie .............................................................................. Wiesz, to jest to bagno obłudy, w > którym taplamy się wspólnie. Nie jestem święta. Nie muszę > grać kogoś kim nie jestem. Razi mnie to, co wszyscy > robimy: obrzucamy się błotem, bezpiecznie kibicujemy > obrzucającym. .............................................................................. Nie każdy jednak tapla się w bagnie obłudy - jestem kim jestem . Zgadzam sie z jakąś opinią mówię to , nie zgadzam też Trzymasz sie słowa kibicowanie - zauważ ze zycie forum kręci sie wokół paru najbardziej aktywnych osób, trudno wiec wypowiadając sie na forum szerokim łukiem omijac ich watki ................................................................................ Odejdź na 2 dni od kompa i wróć tutaj. > Zobaczysz to co ja. I nie jest to wesoły widok. Z własnej > głupoty zrobiśmy atut, z chamstwa i jadu - zaletę. > Co to za świat? Pełen żmij? ............................................................................... -Tak pełen ,żmij, chamstwa i jadu - tu masz racje odchodze od kompa codziennie , przez weckend tez nie ma o tym mowy - mam zbyt wiele zajęc i atrakcji w realu Ale to jest tylko forum i wirtualnymi potworami nie ma sie co ekscytowac Więcej optymizmu życzę Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie_kobieta Re: Odniosłam sukces na FK! 03.04.03, 13:36 capa_negra napisała: > > Lubie wypowiedzi pajdeczki , wprowadzają niejednokrotnie ozywienie w nudę forum > . > Nazywasz to kibicowaniem niech ci będzie - słowo dobre jak każde > Zreszta każdy ma tu swoje sympatie i antypatje - takie zycie Ja ci nie bronię lubić wypowiedzi pajdeczki. Chodzi o to, że gdy pojawi się ktoś kto tych wypowiedzi nie lubi, to zaraz się pojawia się adwokat... masz prawo... pewnie, ale ja też mam prawo do własnego zdania. I powiem ci coś. Prosty przykład: niejaka wiktoria21 (nie, nie... ona to nie ja). Nazwałaś ją ratlerkiem... słusznie! Z tą różnicą, że wszyscy szczekamy ile wlezie. Ona ujada, gdy pojawi się pajdeczka, ty szczekasz, gdy pojawia się ona. Kto tu jest lepszy i gorszy? Ha, tacy sami jesteśmy TACY SAMI! Niby żadne odkrycie, a jednak... > Nie każdy jednak tapla się w bagnie obłudy - jestem kim jestem . > Zgadzam sie z jakąś opinią mówię to , nie zgadzam też > Trzymasz sie słowa kibicowanie - zauważ ze zycie forum kręci sie wokół paru > najbardziej aktywnych osób, trudno wiec wypowiadając sie na forum szerokim > łukiem omijac ich watki Życie na forum kręci się wokół wątków: złośliwych, głupich, dokopujących, ośmieszających... Popatrz ile już wpisów w tym... > -Tak pełen ,żmij, chamstwa i jadu - tu masz racje > odchodze od kompa codziennie , przez weckend tez nie ma o tym mowy - mam zbyt > wiele zajęc i atrakcji w realu > Ale to jest tylko forum i wirtualnymi potworami nie ma sie co ekscytowac > Więcej optymizmu życzę Dzięki za życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Odniosłam sukces na FK! 03.04.03, 13:46 Generalnie zgadzam sie z tym co powiedziałas z jednym wyjątkiem - przejrzyj forum - to nie ja latam ratlerkiem Lata równo za mna i za pajda . Możemy sie tu lubic czy nie lubić ale generalnie szanujemy sie jako przeciwnicy w dyskusji- choćby nasza dzisiejsza rozmowa jest tego przykładem. Trudno jest jednak szanowac osobę, która zachowuje sie jak.... no własnie jak?? Miałam cos dodać nt. wiktori - tylko po co - ciebie to nie interesuje, mi jest obojętne, a ona i tak nie zrozumie. Ot taki lokalny folklor. Odpowiedz Link Zgłoś
agick elllo.. 03.04.03, 13:44 > >> prowokacjom pajdeczki... Wiesz, to jest to bagno obłudy, w > którym taplamy się wspólnie. bardzo proszę bagna do tego nie mieszać - bagno to inna historia i bywalcy tego forum (Ci z dłuższym stażem) zapewne bagno pamiętają. a jeśli idzie o Twoją opinię - wybacz ale nie wiem o co Ci chodzi. Zakładasz wątek, w którym piszesz o swojej sympatiii do Pajdy a za chwilę dowlasz jej i innym, że ona to chamka a reszta to lizdupy. Co chcesz osiąnąć..? Bosz, jak ja nbie lubię takich akcji - kolejna osoba, któa jest bardziej święta od papieża i mądrzejsza od 40 tomów encyklopedii britannica. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie_kobieta Re: elllo.. 03.04.03, 14:02 agick napisała: > > bardzo proszę bagna do tego nie mieszać - bagno to inna historia i bywalcy tego > > forum (Ci z dłuższym stażem) zapewne bagno pamiętają. > a jeśli idzie o Twoją opinię - wybacz ale nie wiem o co Ci chodzi. Było gorsze bagno? Bagno to bagno, a skąd wiesz, że ja nie mam długiego stażu? Bo nie lubię pajdeczki? > Zakładasz wątek, w którym piszesz o swojej sympatiii do Pajdy a za chwilę > dowlasz jej i innym, że ona to chamka a reszta to lizdupy. > > Co chcesz osiąnąć..? Jak to co? Coś się dzieje, jest fajnie, szczekamy, nie jest nudno, pajda zwołuje zebranie przy okrągłym stole na pajdokracji... Nie przypomina ci to czegoś? Bo mi tak. > > Bosz, jak ja nbie lubię takich akcji - kolejna osoba, któa jest bardziej święta > > od papieża i mądrzejsza od 40 tomów encyklopedii britannica. Wcześniej napisałam, że nie jestem święta. Jestem wredna od urodzenia. Ale tylko przez jeden dzień. Encyklopedia? Nie dopowiadaj sobie tego, czego nie widać w moich wypowiedziach. Po prostu szczekam, a do tego nie trzeba czytać mądrych książek. Ale chyba wszyscy o tym wiemy... Odpowiedz Link Zgłoś
agick ts kobieto.. 03.04.03, 14:21 > > Było gorsze bagno? Bagno to bagno, a skąd wiesz, że ja nie > mam długiego stażu? Bo nie lubię pajdeczki? a czy ja powiedziałam, że było gorsze..? i czy powiedziałam, że złe było..?? właśnie gdybyś była tu dłużej wiedziałabyś co to było bagno, któe potem się przeniosło na inne forum (a szkoda zresztą). a tak wyjaśniając- wcale nie uważam, że tu teraz jest bagno. Jest tak jak sami tworzymy - komu sytuacja nie pasuje, korzystać nie musi. Proste..? > > > >> > Jak to co? Coś się dzieje, jest fajnie, szczekamy, nie > jest nudno, pajda zwołuje zebranie przy okrągłym stole na > pajdokracji... Nie przypomina ci to czegoś? Bo mi tak. nie wiem co zwołuje Pajda na pajdokracji bo zwyczajnie nie jestem członkiem Jej forum. a tak nawiasem - co Ci przeszkadza "ujadanie" Pajdy czy innych - sama robisz to samo. Jeśli chcesz to zmienić - zacznij od siebie. Znasz powiedzenie "przyganiał kocioł garnkowi"? Najlepiej powiedzieć "bo to i tamto" i jeszcze spersonalizować "ja też się zaliczam"... Jeśli uważasz, że FK sięgnęło dna daj przykład wątków o wyższym poziomie. "Nicnierobienie" jest gorszą zbrodnią jak próby (choćby nie udane) zmian. > > > > > > > Bosz, jak ja nbie lubię takich akcji - kolejna osoba, któa jest bardziej ś > więta > > > > od papieża i mądrzejsza od 40 tomów encyklopedii britannica. > > Wcześniej napisałam, że nie jestem święta. Jestem wredna > od urodzenia. Ale tylko przez jeden dzień. Encyklopedia? > Nie dopowiadaj sobie tego, czego nie widać w moich > wypowiedziach. Po prostu szczekam, a do tego nie trzeba > czytać mądrych książek. Ale chyba wszyscy o tym wiemy... I co z tego, że napisałaś o swojej wredocie - to ma Cię usprawiedliwić, dodać splendoru..? w jednym masz rację - szczekasz rewelacyjnie. Tyle, że inni szczekając potrafią wywołać szmerek uśmiechu - Ty swoim szczekaniem wywołujesz (we mnie) chęc nałożenia Ci kagańca i wpędzenia do budy. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Zemsta ma słodki smak, Aqick.... 03.04.03, 14:41 agick napisała: >a tak nawiasem - co Ci przeszkadza "ujadanie" Pajdy czy innych - sama robisz to > > samo. > > > > Robi to, bo ją wywaliłam za dwulicowość z pajdokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
agick ha... 03.04.03, 14:46 czyli to rozgrywki wewnątrzpartyjne..:) zupełnie jak w naszym parlamencie. btw - nie wiem o co chodzi bo nie jestem członkiem pajdokracji więc już głosu nie zabieram..:) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: ha... 03.04.03, 15:10 agick napisała: > czyli to rozgrywki wewnątrzpartyjne..:) > zupełnie jak w naszym parlamencie. > > btw - nie wiem o co chodzi bo nie jestem członkiem pajdokracji więc już głosu > nie zabieram..:) > Jaka tam partia, zwyczajne babskie kółeczko gadańcowe. Najgorsze, że ja też za bardzo nie wiem czy chodzi o to, o co mi chodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: ha... 03.04.03, 15:22 "nieźle żeście się siostry urządziły.."...:) Paj - jak Ty nie wiesz, to kto ma wiedzieć..? a dyscyplinę trzeba trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: Odniosłam sukces na FK! 03.04.03, 12:58 taka_sobie_kobieta napisała: > Wszyscy jedziemy na tym samym wózku. A tym czym się > różnisz ode mnie, od niej? Jesteśmy tacy sami: albo > szczekasz, albo liżesz tyłeczek. Obie czynności siebie > warte. capa raczej robi to drugie,po prostu jest pieskiem obronnym pajdeczki albo jak kto woli-jej cieniem snującym się za pajdeczką krok w krok. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: ratlerek 03.04.03, 13:01 cisza - dorośli rozmawiaja Mówić to mało, trzeba jeszcze mówić do rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: ratlerek mówi! 03.04.03, 13:06 capa_negra napisała: > cisza - dorośli rozmawiaja > Mówić to mało, trzeba jeszcze mówić do rzeczy Całe szczęście,że nie wszyscy DOROŚLI(nie wiem z której strony Ty jesteś dorosła)są tacy ograniczeni jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra apsik 03.04.03, 13:24 Niektórzy powiedzieli wszystko, zanim jeszcze otworzyli usta Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: apsik 03.04.03, 13:37 Wiesz powiem ci po twojemu , bo bardziej wysublimowane formy wypowiedzi do ciebie nie docierają. Nie wiem czy jesteś ograniczona od dziecka czy to błedy wychowawcze popełnione potem , ale twoja głupota jest niemierzalna. Latasz jak ratlerek a właściwie jak suka z cieczką z wątku do wątku to za pajda to za mna. Jedyne twoje wypowiedzi to jednozdaniowe negacje naszych poparte argumentem "buuhahahaha" Nie wnosisz nic. I nie wychodź siebie siląc sie na odpowiedz - bo możesz nie wrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: Teraz Ty mnie posłuchaj-ograniczona nudna babo 03.04.03, 13:49 capa_negra napisała: > Latasz jak ratlerek a właściwie jak suka z cieczką z wątku do wątku to za pajda > > to za mna. Może przejrzyj sobie wątki a zobaczysz,że to Ty pierwsza zawsze ze mną zaczynasz dyskusję,więc nie wymyślaj teraz,że to ja za tobą specjalnie latam,a o pajde sie nie martw,jak będzie chciała mi zwrócić uwagę to chyba nie potrzebuje do tego Ciebie,piesku obronny. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: 03.04.03, 14:02 Kiedy nie wiesz jak się zachować, zachowuj się przyzwoicie Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male c_n daj spokój. 03.04.03, 14:07 Znasz powiedzenie: kto z kim przestaje ten takim się staje. Wiem, że trudno nazwać dyskusję z w21 jakąś formą kontaktu, ale jednak. Daj se spokój, nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: c_n daj spokój. 03.04.03, 14:16 femalko masz racje - chciałam jednak zrobic dobry uczynek :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Capcia , luz-blues..... 03.04.03, 14:43 capa_negra napisała: > femalko masz racje - chciałam jednak zrobic dobry uczynek :-)) I ładnie z Twojej strony, ale z taboretem z nie wygrasz (to może nawet nie jest taboret, ale zwykły drewniany stołek). Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: 03.04.03, 14:10 za kogo się uważasz,żeby mnie pouczać?nie wiesz co odpowiedzieć?jak już to robisz to zastanów sie 2 razy Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie_kobieta Odpowiadam 03.04.03, 12:47 Trudno uwierzyć, że oprócz negry ktoś cię jeszcze nie lubi? Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: Odpowiadam 03.04.03, 12:51 taka_sobie_kobieta napisała: > Trudno uwierzyć, że oprócz negry ktoś cię jeszcze nie > lubi? nietrudno. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Odpowiadam 03.04.03, 12:51 taka_sobie_kobieta napisała: > Trudno uwierzyć, że oprócz negry ktoś cię jeszcze nie > lubi? Taboret. Odpowiedz Link Zgłoś
rose2 Re: Odpowiadam 03.04.03, 12:53 w zasadzie to chyba ona miala wczoaj PMS bo nie tylko Twoj post ja rozzloscil Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Odpowiadam 03.04.03, 12:59 rose2 napisała: > w zasadzie to chyba ona miala wczoaj PMS bo nie tylko Twoj post ja rozzloscil Spieszę zajrzeć do wątku Negry. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Taka Sobie Kobieta jest kimś z nas. 03.04.03, 13:02 A konkretnie Was. Żmija, która nie ma odwagi powiedzieć mi w oczy tego, co o mnie myśli i ukrywa się pod nowym nickiem.Cóż, wiosna będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie_kobieta Re: Taka Sobie Kobieta jest kimś z nas. 03.04.03, 13:13 pajdeczka napisała: > A konkretnie Was. Żmija, która nie ma odwagi powiedzieć mi w oczy tego, co o > mnie myśli i ukrywa się pod nowym nickiem.Cóż, wiosna będzie... Jestem z tego samego gniazda co ty pajdeczko... Czy ukrywam się pod nowym nickiem? Ha, przecież to twoje standardowe podejrzenie... I nie dziel NAS na WAS. Jesteśmy tacy sami. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Taka Sobie Kobieta jest kimś z nas. 03.04.03, 13:18 taka_sobie_kobieta napisała: > pajdeczka napisała: > > > A konkretnie Was. Żmija, która nie ma odwagi powiedzieć mi w oczy tego, co > o > > mnie myśli i ukrywa się pod nowym nickiem.Cóż, wiosna będzie... > > Jestem z tego samego gniazda co ty pajdeczko... Czy > ukrywam się pod nowym nickiem? Ha, przecież to twoje > standardowe podejrzenie... > I nie dziel NAS na WAS. Jesteśmy tacy sami. Taboret. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie_kobieta Re: Odpowiadam 03.04.03, 13:09 rose2 napisała: > w zasadzie to chyba ona miala wczoaj PMS bo nie tylko Twoj post ja rozzloscil Najlepiej zawlić wszystko na PSM? Trudno uwierzyć, że ktoś może być wredną żmiją od urodzenia? Taką sobie kobietą z forum FK, taką sobie szczekaczką... odzianą we wszyskie szanowane tu zalety. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Odpowiadam 03.04.03, 13:10 taka_sobie_kobieta napisała: > rose2 napisała: > > > w zasadzie to chyba ona miala wczoaj PMS bo nie tylko Twoj post ja rozzlos > cil > > > Najlepiej zawlić wszystko na PSM? Trudno uwierzyć, że ktoś > może być wredną żmiją od urodzenia? Taką sobie kobietą z > forum FK, taką sobie szczekaczką... odzianą we wszyskie > szanowane tu zalety. Taboret. Odpowiedz Link Zgłoś
rose2 Re: Odpowiadam 03.04.03, 13:14 Zazwyczaj negra sie nie unosila a raczej dawala rady i wszystkie ataki odpierala swoistymi zarcikami, no ale nie wczoraj. Takze to bylo raczej PMS nie znamy negry dosc dobrze bo pojawila sie tutaj niedawno (jako negra), tak wiec jesli tu zostanie za ok 35 dni bedziemy mieli kolejny objaw PMS :o) Chyba ze negra to podstarzaly lysiejacy pan, ktoremu juz nie "bryka" bez pomocy viagry. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Rose 03.04.03, 13:54 rose2 napisała: > Zazwyczaj negra sie nie unosila a raczej dawala rady i wszystkie ataki > odpierala swoistymi zarcikami, no ale nie wczoraj. Takze to bylo raczej PMS nie > > znamy negry dosc dobrze bo pojawila sie tutaj niedawno (jako negra), tak wiec > jesli tu zostanie za ok 35 dni bedziemy mieli kolejny objaw PMS :o) > Chyba ze negra to podstarzaly lysiejacy pan, ktoremu juz nie "bryka" bez pomocy > > viagry. Ja myślę, że to facet. A dlaczego dopiero za 35 dni, średnio wychodzi co 26. Chodź na chwilę na Pajdokrację, będziemy się żegnać:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie_kobieta Re: Odpowiadam 03.04.03, 13:06 pajdeczka napisała: > > Taboret. Pomidor Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Odpowiadam 03.04.03, 13:13 taka_sobie_kobieta napisała: > pajdeczka napisała: > > > > > Taboret. > > > Pomidor Taboret. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie_kobieta Re: Odpowiadam 03.04.03, 13:15 pajdeczka napisała: > > Taboret. Uwielbiam jak szczekasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Odniosłam sukces na FK! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 12:55 Gorzej niż taboret - megalomanka. I mitomanka Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie_kobieta Re: Odniosłam sukces na FK! 03.04.03, 13:18 Gość portalu: Ja napisał(a): > Gorzej niż taboret - megalomanka. I mitomanka O... pajdeczka? Poczęstuj się pomidorkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Odniosłam sukces na FK! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 13:28 A idź ty z tym pomidorem! To było do pajdy. Niedługo się będzie chwalić, że udało jej się pierdnąć bez kleksa. A zresztą, dawaj tego pomidora, lunch się zbliża, trzeba coś zjeść. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie_kobieta Re: Odniosłam sukces na FK! 03.04.03, 13:40 Gość portalu: Ja napisał(a): > A idź ty z tym pomidorem! To było do pajdy. Niedługo się będzie chwalić, że > udało jej się pierdnąć bez kleksa. > > A zresztą, dawaj tego pomidora, lunch się zbliża, trzeba coś zjeść. Uuups! To jest jeszcze KTOŚ w tym Królestwie Obłudy, kto nie lubi pajdy? To do partyzantki zapraszam... A pomidorka proszę bardzo... jedz na zdrowie póki się noga od taboretu nie złamie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Do Zdrajczyni! 03.04.03, 13:56 taka_sobie_kobieta napisała: > Gość portalu: Ja napisał(a): > > > A idź ty z tym pomidorem! To było do pajdy. Niedługo się będzie chwalić, ż > e > > udało jej się pierdnąć bez kleksa. > > > > A zresztą, dawaj tego pomidora, lunch się zbliża, trzeba coś zjeść. > > > Uuups! To jest jeszcze KTOŚ w tym Królestwie Obłudy, kto > nie lubi pajdy? To do partyzantki zapraszam... > A pomidorka proszę bardzo... jedz na zdrowie póki się noga > od taboretu nie złamie ;P Tobie należy się korona Królowej Obłudy. Żre Cię, że już nie możesz wejść na Pajdokrację, zdrajczynio? Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie_kobieta Re: Do Zdrajczyni! 03.04.03, 14:08 pajdeczka napisała: > Tobie należy się korona Królowej Obłudy. Żre Cię, że już nie możesz wejść na > Pajdokrację, zdrajczynio? To było do mnie czy do Ja? Bo jeżeli do mnie to:dziękuję za nadanie honorowego tytułu! I to kto mi go nadał... sama pajda... no, no... chyba odniosłam sukces. Ciebie zżera nienawiść do ludzi... jak nas wszystkich zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Odniosłam sukces na FK! 03.04.03, 14:23 pajdeczka napisała: > Wyprowadziłam Negrę 28 z równowagi, co nikomu jak dotąd się nie udało..... eeeee tam pajdeczko... nie ma sie czym chwalic Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Odniosłam sukces na FK! 03.04.03, 14:47 losiu4 napisał: > pajdeczka napisała: > > > Wyprowadziłam Negrę 28 z równowagi, co nikomu jak dotąd się nie udało..... > > eeeee tam pajdeczko... nie ma sie czym chwalic > > Pozdrawiam > > Losiu Dla mnie jest, bo zazdrościłam jej/jemu tego wewnętrznego luzu i stalowych nerwów. Sama reaguję dość emocjonalnie, a ona nic - Negra-kamień (węgielny ocywiście, nie szlachetny). Mały sukcesik, ale sukcesik. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś