absurdello 03.01.07, 16:00 NÓG www.molsimon.art.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guciua Re: Partnerkom Simona M. gratulujemy otwartości . 03.01.07, 16:02 I bezmyślności. Ale podobno są i w Polsce tzw. łowcy wirusów, czy inaczej hazardziści HIV. Odpowiedz Link Zgłoś
kacperek2231 Trzeba byc naprawdę głupią... 03.01.07, 18:07 ...i niewiadomo jak napaloną laską, zeby pod pretekstem pomocy w tłumaczeniu tekstow, w przerwach rżnąć się z dopiero co poznanym murzynem i to w dodatku bez zabezpieczenia. Ten świat sięga dna a rozwiązłość co niektorych panienek woła o pomstę do nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Trzeba byc naprawdę głupią... 03.01.07, 18:08 A co to za różnica czy z Murzynem czy z Eskimosem czy ze Szwajcarem? Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Trzeba byc naprawdę głupią... 03.01.07, 18:10 Bo w Afryce szaleje AIDS. Chociaż oczywiście poczucie "polskiego bezpieczeństwa" jest złudne. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Trzeba byc naprawdę głupią... 03.01.07, 18:11 Czyli równie duże ryzyko stanowią Burowie... OK argument rozsądny Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Trzeba byc naprawdę głupią... 03.01.07, 18:20 trypel napisał: > A co to za różnica czy z Murzynem czy z Eskimosem czy ze Szwajcarem? chyba w kolorze:D Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Tu chyba było ... 03.01.07, 18:42 ktoś im ciemnotę wcisnął dosłownie i w przenośni (na temat zdrowia) Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Co daleko szukać ! 03.01.07, 18:11 Poczytaj sporo wpisów na tym forum, gdzie problemem jest np. czy się depilować intymnie na pierwszy raz czy nie a nie czy partner jest zdrowy ewentualnie "Dałam mu na trzeciej randce a on powiedział, że ma inną, forumowicze poradźcie" Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Co daleko szukać ! 03.01.07, 18:12 A ty zawsze uprawiasz bezpieczny seks? Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Zawsze ! 03.01.07, 18:18 cenię swoje zdrowie, mam je tylko jedno, niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Zawsze ! 03.01.07, 18:30 Czekaj, czekaj... Czyli rozumiem, że całkowicie obcy jest ci seks bez prezerwatywy? Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Tak, obcy mi jest ! 03.01.07, 19:09 I bez prezerwatywy też, bo nie mam jeszcze żony a mam staroświeckie jak na dzisiejsze czasy zasady ... choć jak czytam takie teksty to się cieszę, że je mam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Ale cóż mamy wolność ... 03.01.07, 18:07 nie ma jak szybkie chodzenie do łóżka, szczególnie z osobnikiem ze strefy zagrożonej :))) Nowe wyjaśnienie rozmiarów hmm... osobników ciemnoskórych: - Dlaczego taki ma "długiego" ? - Żeby głębiej wirusy umieścić ! Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Po przeczytaniu takiego doniesienia ... 03.01.07, 18:26 mogę nim zostać na ten jeden raz, ale na codzień nie jestem :))) Mamy jednak tu przykład, że dawanie d... przygodnie poznanym facetom, (w tym obcokrajowcom dowolnego koloru) jest sportem ekstremalnym :)) Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Po przeczytaniu takiego doniesienia ... 03.01.07, 18:32 > Mamy jednak tu przykład, że dawanie d... przygodnie poznanym facetom, (w tym > obcokrajowcom dowolnego koloru) jest sportem ekstremalnym :)) Seks z przygodnie poznaną kobietą nie jest sportem ekstremalnym? Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Nie uprawiam sportów ekstremalnych 03.01.07, 18:46 To z kim w takim razie sypiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Nie uprawiam sportów ekstremalnych 03.01.07, 18:50 A np z kotem :) one nie przenoszą Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Nie uprawiam sportów ekstremalnych 03.01.07, 18:55 Chyba tak, bo na pytanie o ciągłe używanie prezerwatywy nie odpowiedział :) Odpowiedz Link Zgłoś
erimka Re: Nie uprawiam sportów ekstremalnych 03.01.07, 18:56 Taki kot to ci może dzieci toxoplazmą załatwić... no ale do tego żeby miec dzieci, trzebaby jednak seks i to bez gumki... czyli mozesz sypiac z kotem. To bezpieczny seks:) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Nie uprawiam sportów ekstremalnych 03.01.07, 18:58 Bezpieczny też niezupełnie bo koty drapią strasznie... i mogą podrapać wrażliwe okolice wtedy aućććććććććć :) Odpowiedz Link Zgłoś
erimka Re: Nie uprawiam sportów ekstremalnych 03.01.07, 19:01 To nie sypiasz w prezerwatywie????! Tylko to cię może przed kotem uchronić!!zakładaj przed spaniem i ściśnij gumką żeby się nie zsunęła:)) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Nie uprawiam sportów ekstremalnych 03.01.07, 19:04 Ja jej wcale nie zdejmuje... wiesz człowiek nie zna dnia ni godziny a kto by potem myślał o zakłądaniu Odpowiedz Link Zgłoś
erimka Re: Nie uprawiam sportów ekstremalnych 03.01.07, 19:06 mam nadzieje, że chociaz talkiem czasem podsypujesz , eekhm :-' Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Nie uprawiam sportów ekstremalnych 03.01.07, 19:08 Wietrzę wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Nie uprawiam sportów ekstremalnych 03.01.07, 19:17 nie fuj. Porządnie wietrzę - na balkonie. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Podziwiam waszą wiedzę ... 03.01.07, 19:00 macie widać nawet doświadczenia zoofilne ... skoro sypianie z kotem kojarzy wam się wyłącznie z seksem ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Ale cóż mamy wolność ... 03.01.07, 22:02 Pan Simon jest rasista.A panienki, ktore przelecial pewnie dzisiaj bardzo zaluja, ze rasistkami nie byly. Odpowiedz Link Zgłoś
erimka Jeśli jesteś taki mądry 03.01.07, 18:19 to powiedz czy idąc do łózka z jakąs tam dziewczyną poprosiłeś ją o zaświadczenie , że nie jest chora na HIV, HCV, grzybice, opryszczke i td itd. Bo nawet ta którą znałasz od kilku lat mogła cie nie poinformować, ze jest nosicielka jakiejś groźnej choroby. Więc czy ją o to zapytałeś?? Odpowiedz Link Zgłoś
tracer81 Re: Jeśli jesteś taki mądry 03.01.07, 18:21 > to powiedz czy idąc do łózka z jakąs tam dziewczyną poprosiłeś ją o > zaświadczenie , że nie jest chora na HIV, HCV, grzybice, opryszczke i td itd. Ojej-straszne! A ja zawsze myślałem, że przed większością takich przygód uratuje nas prezerwatywa! Odpowiedz Link Zgłoś
erimka Re: Jeśli jesteś taki mądry 03.01.07, 18:23 Jaasne. Ale jak atrakcyjna dziewczyna z którą się już pare razy widziałeś, bedzie chciała oralnie bez, to zgodzisz się błyskawicznie. Zakład?? Odpowiedz Link Zgłoś
tracer81 Re: Jeśli jesteś taki mądry 03.01.07, 18:34 > Jaasne. Ale jak atrakcyjna dziewczyna z którą się już pare razy widziałeś, > bedzie chciała oralnie bez, to zgodzisz się błyskawicznie. Zakład?? Przykro mi- nie "uprawiam" przygodnych kontaktów seksualnych. Muay thai Odpowiedz Link Zgłoś
erimka Re: Jeśli jesteś taki mądry 03.01.07, 18:44 Nie mówię o przygodnych kontaktach. Twierdzisz, ze ty tylko i zawsze w prezerwatywie. Czyli mam rozumieć, ze nigdy ze swoją dziewczyna nie uprawiałeś niczego innego? Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Mógł jeszcze uprawiać: 04.01.07, 02:13 - sport - ogródek - szermierkę słowną ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Nie chodzę do łóżka z jakimiś tam dziewczynami ! 03.01.07, 18:22 niekorzystam z przygodnych kontaktów, tirówek, Anet K., Anastazji P., agencji itp. Odpowiedz Link Zgłoś
erimka Re: Nie chodzę do łóżka z jakimiś tam dziewczynam 03.01.07, 18:23 Tylko z rączki? Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Jest takie stare żołnierskie brutalne stwierdzenie 03.01.07, 18:35 Polecam miłośnikom szybkiego dawania, dawania dowodów "miłości", skakania w bok, itd Lepsza rączka niż rzeżączka ! Lepiej dobrze zrobić sobie Niźli Hiva złapać w rowie ! Akurat ten artykuł potwierdza to w całej rozciągłości .., Ciekawe ilu facetów, potem ich żon, złapało HIV-a od tych "otwartych" (tak je opisał red. z TOK FM co z nimi rozmawiał) miłośniczek "tłumaczeń" ? Odpowiedz Link Zgłoś
erimka Re: Jest takie stare żołnierskie brutalne stwierd 03.01.07, 18:41 Acha, wszystko jasne:). Juz nie pamiętasz kiedy (o ile kiedykolwiek) to robiłeś z kobieta i krew Cie zalewa jak pomyslisz że inni się nieskrępowanie kochaja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello A ty co ? Wyrzuty sumienia masz, że dawałaś w 03.01.07, 18:47 ciemno, że taka napastliwa jesteś ? Tak, wyobraź sobie, że nie robiłem tego jeszcze, bo nie poznałem odpowiedniej dziewczyny (a właściwie jest to czas przeszły, bo obecnie poznałem, choć nie jestem aż tak wyrywny by uprawiać seks po kilku spotkaniach aczkolwiek była okazja). Odpowiedz Link Zgłoś
erimka Prawiczek się mądrzy na temat życia erotycznego 03.01.07, 18:50 innych osób.... A ile Ty masz lat?? No rany.... Facet lecz się bo masz nierówno pod sufitem. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello A ty sprawdź czy się nie musisz leczyć ... 03.01.07, 18:57 na braki w wyobraźni skutków zakażeń "ciekawymi" mutacjami (a te panienki właśnie złapały taką ciekawą i zjadliwą mutację, bo jedna dostała objawów AIDS juz po kilku miesiącach od swojej "otwartości") Wolę być prawiczkiem do dnia ślubu, niż coś złapać przez głupotę, wystarczy mi innych kłopotów życiowych jakimi mnie życie "obdarowało" szczodrze ... Odpowiedz Link Zgłoś
erimka Ile masz lat? 03.01.07, 18:59 A jak się w noc poslubna zarazisz od juz prawowitej małżonki? Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Mam swoje lata ... 03.01.07, 19:13 może dlatego nie lecę na każdy kwiatek co stoi na drodze ... A przyszła ze względu na grupę wiekową (i uprzednie związki), zrobi sobie testy tak jak i ja je zrobię choć nie jestem z grupy ryzyka ... Odpowiedz Link Zgłoś
erimka Nie lecenie na panienki 03.01.07, 19:15 jest świetnym wytłumaczeniem, szczególnie jak one nie lecą:))) tak tak... wiek robi swoje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Jeżeli myślisz, że mnie dotkniesz swoimi 03.01.07, 19:24 "tekstami" to wiedz, że za chuda w uszach jesteś. Moja samotność wynikła między innymi z tego, że ktoś kogo bardzo kochałem (o ile odróżniasz uczucie od fizjologii) dał d... przed ślubem komu innemu i bardzo go za to pokarało (śmierć córeczki) a potem jeszcze została zdradzona po latach przez tego ... Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Jeżeli myślisz, że mnie dotkniesz swoimi 03.01.07, 19:28 Jeśli uważasz, że karą za zdradzenie ciebie była śmierć dziecka, to cierpisz chyba na skrajny egocentryzm. Odpowiedz Link Zgłoś
qui_pro_quo Re: Jeżeli myślisz, że mnie dotkniesz swoimi 03.01.07, 19:33 to cierpisz > chyba na skrajny egocentryzm. Raczej na jakąś chorobę psychiczną. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Pokarało ją za pośpiech ... 03.01.07, 19:35 a nie za to, że nie została ze mną, miała niezaleczone problemy zdrowotne a gość się też okazało, że miał ukryte wady (ukryte przed nią, bo rodzina jego wiedziała) - wyszły po przyspieszonym ślubie (miejmy nadzieję, że następne dzieci nie odziedziczyły jego przypadłości i nie ujawnią się one w przyszłości, bo to by był juz koszmar) Odpowiedz Link Zgłoś
erimka Nie twoja sprawa, nie twoja dziewczyna 03.01.07, 19:39 nie twoje dziecko, nie twoje zycie. Nie bluznij wyznaczajac za co kogo czym "pokaralo", tylko idz do psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Niestety moje życie też ... 03.01.07, 19:57 i do mnie to wróciło po latach jak jej głos z prośbą o pomoc w telefonie usłyszałem po ponad 10 latach niesłyszenia ... Odpowiedz Link Zgłoś
erimka Re: Niestety moje życie też ... 03.01.07, 20:03 I koniecznie tutaj musisz sie tym pochwalic... Żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Tu nie ma nic do chwalenia się ... 03.01.07, 20:12 to raczej smutne ... Odpowiedz Link Zgłoś
erimka To już wiem skąd twoja nienawiść do kobiet 03.01.07, 19:31 które uprawiają seks bez ślubu. Tylko co tamta która cie nie chciała ma wspólnego z tymi dziewczynami? Bedziesz je atakowal za to, ze tamta cie olala i wolala innego?? Jak ty czlowieku smiesz komentować boskie wyroki typu- "uprawiała seks przed ślubem i za to pokarało ich śmiercią córki"???!!! JAK śMIESZ?? Zapewne twoja dziewczyna o ktorej wspominales jest dziewicą. Tylko skad badania na poprzednich partnerow?? dzizass! Nadal twierdze ze jestes chory i powinienes sie leczyc bo nie wiadoma w co twoja chora obsesja na punkcie "czystego seksu" sie przemnieni. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Za mało wiesz o przyczynach tego pokarania 03.01.07, 19:53 i Bóg nie miał nic do tego, ale głupota (zajście w ciążę z chorym facetem, co wyszło po ślubie a sama tez nie była wtedy zdrowa). Wbrew pozorom, ja nie nienawidzę dziewczyn, nawet tamtej nie nienawidzę i pomogłem jej po latach gdy przyszła po pomoc gdy ją gnój wystawił do wiatru. Jak jesteś taka mądra innaczej, że nie potrafisz wyciągać wniosków z opisywanej sprawy, to już twoja sprawa. Ja te wnioski wyciągnąłem dużo wcześniej. Sądząc z tego, że była z poprzednim facetem dość długo i nie ma 15 lat to raczej test będzie konieczny. A obsesję to chyba ty masz, może za wcześnie przestałaś być dziewicą i to cię boli, bo skąd w innym przypadku takie ataki ? Chora obsesja ? Jakby te "panienki" miały chorą obsesję na tle cnoty to by nie były teraz śmiertelnie chore (najmłodsza ma 22 lata, najstarsza 25, trochę wcześnie jak na umieranie albo dogorywanie, NIE ?) A pomyśl o ich następnych partnerach ... Charakterystyka tych młódek (akurat w radio idzie): otwarte na świat, wykształcone, znające angielski, znajce problemy seksu (jedna zerwała z Simonem, bo go problemy antykoncepcji nie interesowały) a jedną ujął, bo : walczył o prawa człowieka, mówił pięknie o wolności, o równości, O DBAŁOŚCI O DRUGĄ OSOBĘ ... do tego gość miał na blogu wpis, że ponad rok temu był posądzony o zakażenie HIV :) - przed "zażyciem" przeczytaj "ulotkę" Odpowiedz Link Zgłoś
erimka Jestes chory psychicznie 03.01.07, 20:02 i nie chcesz się leczyć. Gdyby twoja dziewczyna czytala forum*bloga to tez by wiele wiecej wiedziala o tobie niz, sie wydaje poza forum. Zastanow sie nad tym zanim zaczniesz oceniac innych. Bo naprawde uwazam ze powinienes isc do psychiatry dla swojego i otoczenia dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello A ty co ? 03.01.07, 20:10 Dyżurny psychiatra forumowy ? Nowy rodzaj usług ? Napisz na forum co sądzisz na dany temat a na podstawie tego, że ja mam inne zdanie na ten sam temat i oczywiście wiem lepiej, to powiem ci na co jesteś chory psychicznie ? Ogłoś to w "The International Review of Psychiatry" może grant badawczy dostaniesz :)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
erimka Choroby, związki 03.01.07, 20:18 Czy myślisz, ze tylko choroby przenoszone drogą płciową przed ślubem sa szkodliwe i nalezy je leczyć lub zapobiegac? A choroby psychiczne, chorobliwe obsesje i nienawiść do ludzi niszcząca siebie, otoczenie i związek, nie podlegają pod tą sama kwestię?? Oprócz badań na HiV, HCV, itd powinienes dziewczynie dostarczyc obowiazkowo testy psychologiczne!! Nie wiesz o tym??? Tak się skupiłeś na syndromie "dawania dupy" że nie widzisz jak sam z innej strony tragicznie dajesz dupy? Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Przeważnie są szkodliwe ... 03.01.07, 20:25 i to dużo bardziej szkodliwe (bo działają od razu) niż wady psychologiczne (tu teoretycznie można się oddzielić od takiej osoby a uszkodzeń genetycznych czy chorobowych jak narazie nie daje się cofnąć) A jakie ty przeszłaś testy psychologiczne ? erimka ------------------------------------ Agresja - 10 Czepianie się - 10 Wnioskowanie - 3 Rozsądek - 2 Zaślepienie feministyczne - 9 itd ... Odpowiedz Link Zgłoś
erimka oczywiście dla ciebie seks to jedyne zło 03.01.07, 20:31 I jesteś zdrowym i DOBRYM człowiekiem, bo seksu nie uprawiasz. Reszta jest bez znaczenia i nikt nic innego oprocz testu na HIV nie ma prawa wymagac. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Czy ty rozróżniasz choroby ? 03.01.07, 20:43 HIV w tej odmianie co one złapały z powodu bezmyślności i dzisiejszego rozluźnienia obyczajów to nie jest katar ! To jest samotność, cierpienie, przedwczesna śmierć i to obrzydliwa w swoim przebiegu !!!! Mój charakter nie ma nic do tego (zresztą za mało mnie znasz, by wyciągać za daleko idące wnioski), bo to nie ja jestem chory z powodu mojej wstrzemięźliwości tylko one z powodu swojego LUZU ... Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Czy ty rozróżniasz choroby ? 03.01.07, 20:45 > HIV w tej odmianie co one złapały z powodu bezmyślności i dzisiejszego > rozluźnienia obyczajów to nie jest katar ! Dlaczego akurat dzisiejszego? Myślisz, że w przeszłości ludzi żyli w cnocie? To skąd tyle ludzi chorych na kiłę, kiedy jeszcze nie było antybiotyków? Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Wiesz skuteczność kiły (obecnie) 03.01.07, 20:49 a skuteczność AIDs .... Nie, no oczywiście wtedy to ludzie byli "rozluźnieni" nie to co teraz .... ;)))))) Nie żartuj :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Wiesz skuteczność kiły (obecnie) 03.01.07, 21:02 Na nieleczony syfilis też można umrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Ale chyba na leczony AIDS 03.01.07, 23:45 Na syfilis zmarło w przeszłości sporo ludzi i też była to plaga. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Od początku to piszę ... 04.01.07, 02:15 ale stara mi się tu kilka pań udowodnić, że dały co innego ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
erimka oczywiscie 03.01.07, 20:49 choroba psychiczna moze skutkowac tylko samobójstwem, swoim, wspolmalzonka, dzieci... ale to drobiazg. skandal to umrzec na kile. a nie na głowe. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Wiesz, chorób psychicznych się zwykle nie wybiera 03.01.07, 23:41 a kiłę możemy mieć niejako na własną proźbę ... Choć oczywiście obie mogą mieć zgubny skutek ... Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Za mało wiesz o przyczynach tego pokarania 03.01.07, 20:03 > Jakby te "panienki" miały chorą obsesję na tle cnoty to by nie były teraz > śmiertelnie chore A po co obsesja na tle cnoty? Wystarczyłaby zwykła prezerwatywa. Odpowiedz Link Zgłoś
erimka Re: Za mało wiesz o przyczynach tego pokarania 03.01.07, 20:04 to by je pokaralo reumatyzmenm na starosć. nie wiesz, ze tylko poslubie można bez pokarania? Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello No cóż, .... 03.01.07, 20:18 mimo wszystko lepszy reumatyzm na starość niż brak starości ... (możliwości cieszenia się dziećmi, wnukami, może i prawnukami nie mówiąc już o urokach domów spokojnej starości czy uroków opieki zdrowotnej w Polsce ;))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Jak podano za jakimś lekarzem ... 03.01.07, 20:15 prezerwatywa zmniejsza szansę zakażenia do 0.5% a nie do zera. Powinno być "obsesja" w sensie większego szanowania się ... A swoją drogą to nieźle dostały trafiły jakąś wyjątkowo zjadliwą mutację występującą głównie w Kamerunie - to juz trzeba mieć niefart ... Odpowiedz Link Zgłoś
erimka Czy sprawia Ci jakąś wyjątkowa przyjemność 03.01.07, 20:20 opowiadanie o szczegółach tego czym, jakim strasznym swiństwem, pokarało te wszetechnice? Czyjesz satysfakcje itd...? no nie wstydz się... powiedz tak z głębi serca, dobrze im, no nie, należało się? Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Nie, mam nadzieję, że chociaż jedna to przeczyta, 03.01.07, 20:36 ruszy wyobraźnią i się zastanowi jak, będzie miała chęć sobie pofolgować bez "izolacji" - może komuś to życie lub zdrowie uratuje WIdać jesteś zwolenniczką zamiatania pod dywan ... Nie imputuj mi swoich odczuć, ja nikomu źle nie życzę i nie cieszę się z cudzych przypadłości nawet nabytych z powodu głupoty czy braku wyobraźni. I dziwię się, że tobie cos takiego przeszło przez głowę (skoro to wyartykułowałaś) wobec osób śmiertelnie chorych ... Większość nieszczęść na świecie pochodzi z braku wiedzy i braku umiejętności wnioskowania oraz przewidywania skutków działań. Odpowiedz Link Zgłoś
erimka aaaa... zbawca swiata 03.01.07, 20:46 z misja sprowadzania wszetecznych kobiet na droge jedynie słusznej cnoty. Jedyny. swiat bez ciebie nigdy by o moralnosci nie uslyszal. to ni pierwsze twoja wypowiesz w ktorej atakujesz niska krytyka kobiety ktore smialy bez slubu uprawiac seks. wiec nie odgrywaj dobrotliwego zatroskanego aniola bo nim nie jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Bo widzę z bliska skutki tego luzu ... 03.01.07, 20:52 i mi kolorowe pisemka (Bravo girl i inne) nie przesłaniają widoku ... Może odłóż je i spojrzyj dookoła do czego doszliśmy rozluźniając się nadmiernie ... Odpowiedz Link Zgłoś
erimka widze ze argumentow juz nie masz zadnych 03.01.07, 20:55 oprócz zachwytu nad samym soba, ktorego nikt jakos nie podziela:) coz, musisz zostac z nim sam na sam, na cale zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello I tu trafiłaś kulą w płot ... 03.01.07, 23:43 nie muszę zostać sam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Nie chodzę do łóżka z jakimiś tam dziewczynam 03.01.07, 18:28 absurdello napisał: > niekorzystam z przygodnych kontaktów, tirówek, Anet K., Anastazji P., agencji > itp. a jak nie dziwka, dobrze ubrana, wyksztalcona, moze nawet lekarka czy pani adwokat, w dobrym samochodzie...to na stówe HIV nie ma, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
erimka Re: Nie chodzę do łóżka z jakimiś tam dziewczynam 03.01.07, 18:30 taka , to na pewno dziewica:) i z aktualnymi badaniami w torebce chodzi by wręczyć je temu z którym się na ten pierwszy raz zdecyduje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sara.24 Re: Nie chodzę do łóżka z jakimiś tam dziewczynam 03.01.07, 18:33 > taka , to na pewno dziewica:) i z aktualnymi badaniami w torebce chodzi by > wręczyć je temu z którym się na ten pierwszy raz zdecyduje ;) Oczywiście. Tacy "najmądrzejsi" to tylko z takimi idą do łóżka, oczywiście po wnikliwej analizie wyników badań i najlepiej dla bezpieczeństwa w prezerwatywie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Nie chodzę do łóżka z jakimiś tam dziewczynam 03.01.07, 18:34 gorzej, ze prezerwatywa to chyba w 100% przed chorobami rowniez nie chroni (tak jak przed ciaza), takim wiec juz tylko rączka, albo żona - ale podobno coraz mniej facetow chce slubu. wiec jednak raczka. Odpowiedz Link Zgłoś
erimka Re: Nie chodzę do łóżka z jakimiś tam dziewczynam 03.01.07, 18:38 prezerwatywa podwojnie założona, kupiona w aptece a nie w kiosku, kupiona i nałożona tylko osobiscie wlasnymi rękami bez niebezpieczenstwa zadrapań obcych pazurów partnerki, bez podgryzania partnera w szyje i zbyt glębokich pocałunków o francuzczyźnie nawet nie wspominajac bo wymiana płynow fizjologicznych tez moze byc niebezpieczna:)) . Tylko dziewice, tej samej narodowosci, najlepiej z tego samego miasta, znane od przedszkola, i po bożemu!:) Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello A co ty taka napastliwa jesteś, co ? 03.01.07, 18:52 Wyrzuty sumienia masz i chcesz je zagłuszyć ? Czy też rozumu ci nie staje, by zrozumieć do czego doprowadziła szybkość dawania opisana w tym artykule ? Prawdopodobnie większość tych dziewczyn (i ich późniejszych partnerów) umrze przedwcześnie, bo z tego co powiedzieli w radiu to ten gośc jest nosicielem wyjątkowo zjadliwej i leczenioodpornej mutacji HIV-a. U jednej z nich objawy AIDS pojawiły się już po kilku miesiącach co nie jest dobrze rokującym objawem dla pozostałych !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erimka Widze do czego prowadzi brak seksu 03.01.07, 18:58 u facetów:))) Kapią jadem i bezbrzeżnym oburzeniem w kierunku każdej kobiety, która nie jest dziewicą i śmie wymawiac słowo seks :))) Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello No cóż, może kiedyś zrozumiesz pewne sprawy 03.01.07, 19:29 oby nie za późno i nie na sobie albo np. swoim dziecku ... Ja nic nie pisałem na temat słowa seks tylko na temat głupoty (dawaniu d... przygodnym facetom i to bez prezerwatywy) Akurat powtarzają audycję w TłokFM - jedna z tych durnych była uświadomiona juz od ... 8 roku życia, że się trzeba zabezpieczać - CHYBA MŁODO ZACZĘŁA :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: No cóż, może kiedyś zrozumiesz pewne sprawy 03.01.07, 19:30 Wiedza na temat zabezpieczeń ma się nijak do wieku inicjacji seksualnej. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Ale jakby nie patrzeć, taka wiedza u 8 letniego 03.01.07, 19:59 dziecka to "ciut" za wcześnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Ale jakby nie patrzeć, taka wiedza u 8 letnie 03.01.07, 20:04 To zależy, jakie pytania dziecko zadaje. Jeśli jest dociekliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Miłośniczka dawania w dobrych samochodach ? 03.01.07, 18:40 wykształconym, dobrze ubranym, lekarzom a może adwokatom ? Bo jak rozumieć to pytanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
erimka Fakt odpłatnego seksu 03.01.07, 18:48 nie chroni cie przed Hivem. Bo wykluczajac z zycia erotycznego, dziwki, agencje, i anastazje P., nie masz zadnej gwarancji ze nie zlapiesz czego u sąsiadki. Odpowiedz Link Zgłoś
asia96301 Kto zrobił sobie badania na HIV? 03.01.07, 18:54 Tym dziewczynom trzeba współczuc, a nie pisać, ze są głupie. Facet wiedział, ze jest chory i zarażał innych ludzi. To jest problem, a nie motywy, dlaczego jakies laski poszły do łóżka z czarnym. Każdy z nas ma swoje przekonania i każdy też ma cos ”za uszami”. Ilu z nas wierzy w prezerwatywy i stałe związki? Pewnie wiekszość. A ile osób poszło z kimś do łóżka, kogo ledwie znaliśmy i bez gumy? Też pewnie większość. To wcale nie jest tak, że wszystkie dziewczyny to dziwki. Jesli tak by było, to z kim niby by sie puszczały? Same ze sobą, skoro faceci tacy święci? Nigdy nie udało mi sie wydobuć od żadnego faceta wyników badań na HIV, chociaż o nie prosiłam. Komuś sie udało? Ktoś dostał takie badania - nie od przypadkowego faceta czy kobiety - ale od swojego partnera zanim poszedł z nim do łóżka? A Kto zrobił sobie takie badania? Kto miał tyle odwagi? Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Kto zrobił sobie badania na HIV? 03.01.07, 18:57 Ja robiłam. Już był wątek na ten temat jakiś czas temu :) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Miłośniczka dawania w dobrych samochodach ? 03.01.07, 18:56 absurdello napisał: > wykształconym, dobrze ubranym, lekarzom a może adwokatom ? > > Bo jak rozumieć to pytanie ? staralam sie wejsc w Twoj tok rozumowania. mozna wywnioskowac z posta, ktorego zacytowalam we wczesniejszym wpisie, ze to, ze nie chodzisz do agencji ani nie korzystasz z uslug tirowek daje Ci pewnosc, ze nie zarazisz sie HIV. przedstawilam wiec Twoj punkt widzenia to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
qui_pro_quo Pewnie że głupie te dziewczyny 03.01.07, 18:56 Zrobily sobie krzywde na cale zycie. Tylko dlaczego na forach trwa zmasowany atak na nie, zamiast na tego murzynka który je pozarażał? Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Pewnie że głupie te dziewczyny 03.01.07, 18:58 Gorzej. Jakieś triumfalne okrzyki ze strony autora tego wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
erimka Re: Pewnie że głupie te dziewczyny 03.01.07, 19:03 To chory człowiek... Pierwszy raz spotykam się z tak napastliwym prawiczkiem nienawidzącym kobiet... Chyba już długo czeka na ten pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Za to ty jesteś okazem ... 03.01.07, 20:47 spokoju, wyrozumiałości i nienapastliwości ;))))))))))))))))) Mam wrażenie, że ty dużo bardziej nienawidzisz mężczyzn niż ja nie lubię kobiet ......... :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Same sobie winne ... 03.01.07, 19:07 dały d... w przenośni i dosłownie. Sprawa nieuczciwości tego gościa to drugi równoległy problem. Ale ich problem to dawanie łatwe dawanie d... i to człowiekowi z grupy ryzyka, bo w końcu wiadomo nie od dziś, gdzie są ogniska AIDS na świecie i, że uchodźcy mogą mieć problemy zdrowotne (chociażby z tego powodu, że nie mają czasu chodzic do lekarza). Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Same sobie winne ... 03.01.07, 19:09 KAŻDY bez wyjątku człowiek, który chociaż raz uprawiał seks bez gumki, jest potencjalnym nosicielem. Warto o tym pamiętać. I dziwne określenie seksu - "dawanie d...". Gratuluję kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Sorry, ale dla mnie taka zbyt otwarta ... 03.01.07, 19:16 daje d... a nie uprawia seks Odpowiedz Link Zgłoś
erimka Facet wyluzuj 03.01.07, 19:19 przeciez ty nie masz pojecia jeszcze o uprawianiu seksu. i nazywaj sobie to jak chcesz na wlasne potrzby. A atakujac po chamsku te głupiutkie dziewczyny i to w takim dla nich beznadziejnym momencie pokazujesz, ze jestes burakiem bez uczuc. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello A jakie tu można mieć uczucia ? 03.01.07, 23:59 beznadziejny moment (choć to raczej stan ciągły) to one same sobie fundnęły bo się nie szanowały ... Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: A jakie tu można mieć uczucia ? 04.01.07, 00:00 Wielka szkoda, że widzisz to tak jednostronnie. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello A co tu jest dwustronnego ? 04.01.07, 00:22 Jakby się szanowały to gość by nic nie rozsiał przecież, nic nie napisano, że je gwałcił czy chociaż niewolił. A to, że to gnój i że powinien dostać maksymalny wymiar kary (uważam, że 12 lat to zbyt mało powinien dostać dożywocie za wielokrotne usiłowanie morderstwa) to jest oczywiste od początku i dlatego o tym nie piszę. Stąd może wrażenie jednostronności. Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Sorry, ale dla mnie taka zbyt otwarta ... 03.01.07, 19:20 Przecież to nie twoja sprawa, kto, z kim, i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
armagedon6661 Re: Sorry, ale dla mnie taka zbyt otwarta ... 03.01.07, 20:14 Choroba, ale żal mi się zrobiło tego czarnego. MOże odkrył jakąś aferę i go wrobili. Media za dużo nie mówią o tej sprawie. Jeżeli to prawda to deportować, a dziewczyn szkoda( z jednej strony ). Odpowiedz Link Zgłoś
sara.24 Re: Partnerkom Simona M. gratulujemy otwartości . 03.01.07, 20:54 Oczywiście trudno się nie zgodzić z tym, że te panie znalazły się w traicznej sytaucji częściowo na skutek swojej naiwności, otwartości czy braku zabezpieczeń. Niestety płacą za to koszmarną cenę i sądzę żeby nie potrzebowały być jeszcze krytykowane czy oceniane. Ich "wina" jest znikoma w porównaniu do tego gnoja który je świadomie zarażał i to jest najbardziej godne poardy i to powinno być piętnowane. Jakoś na jego otwartość, brak jakichkolwiek zasad moralnych autor wcale nie zwraca uwagi. Czyżby wychodząc z założenia że jak ktoś winny to zawsze kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Partnerkom Simona M. gratulujemy otwartości . 03.01.07, 22:05 E-tam.Nie dopatruj sie szowinizmu, gdzie go nie ma.On jest sukinsynem, ale one( i to w liczbie mnogiej)skrajnie naiwne i zyciowo glupie.Wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
sara.24 Re: Partnerkom Simona M. gratulujemy otwartości . 03.01.07, 22:45 > E-tam.Nie dopatruj sie szowinizmu, gdzie go nie ma.On jest sukinsynem, ale one ( > i to w liczbie mnogiej)skrajnie naiwne i zyciowo glupie.Wszystko. Twoje podsumowanie jest zwarte i sensowne, wypowiedzi autora wątku niestety takie nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello A które Ci się Saro moje wypowiedzi nie podobają ? 03.01.07, 23:52 :) Posłuchałem sobie w radiu opisu tych pań w wykonaniu redaktora, który z nimi rozmawiał. Aż nieprawdopodobnym wydaje się ich stopień beztroski i nieodpowiedzialności z jakim szły z nim do łóżka bez zabezpieczeń ... i to jeszcze gdyby chociaż to były jakieś niedorozwoje, bez wiedzy o świecie, którym ktoś zawrócił w głowie ... ale nie, to były niby wykształcone, znające języki (przynajmniej angielski) młode kobiety, które najpierw szły z nim do łóżka a potem dopiero im nie odpowiadało, że on ma taki a nie inny stosunek do antykoncepcji, używania prezerwatyw a w ogóle, to z ich wypowiedzi to wynikało, że on je miał za zwykłe materace a one nawet tego nie zauważały. Nie wiem, moż to jaki hipnotyzer ... Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: A które Ci się Saro moje wypowiedzi nie podob 04.01.07, 00:00 Ja powiem, co mnie się nie podoba. We wszystkich twoich wypowiedziach nie ma ANI JEDNEGO zdania potępiającego tego zbrodniarza. Tak, zbrodniarza. Bo zarażał ŚWIADOMIE śmiertelną chorobą. A ty jedyne, na co potrafisz się zdobyć, to radosne stwierdzenia pod tytułem "głupie były, to się doigrały". Niesmaczne to trochę. Nawet bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello A po co mam pisać rzeczy oczywiste ? 04.01.07, 00:30 Przecież, to że to niejako wielokrotny perfidny morderca to się rozumie samo przez się. Niech się nim zajmie wymiar sprawiedliwości i to z całą surowością. Ale problem tych pań pozostaje a właściwie problem zbyt lekkiego prowadzenia się, które doprowadziło do ich tragedii i pewnie jeszcze paru facetów, z którymi były po tym Simonie. To tak łatwo mówić o wolności wyboru, dysponowania własnym ciałem tyle, że nie w czasach gdy takie wredne choroby krążą i propagowana powinna byc z tego powodu raczej wstrzemięźliwość i monopartnerskość (w układach zamkniętych raczej trudniej o zakażenie, no chyba, że ktoś ma niefart i mu krew zakażoną przetoczą przez czyjeś zbrodnicze niedbalstwo). Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Saro, to, że Simon jest gnojem, jest oczywiste 04.01.07, 00:18 i nie ma co się nad tym rozwodzić, bo to sprawa dla wymiaru sprawiedliwości. Za to podatność tylu panienek na jego wdzięki w czasie wykonywania "tłumaczeń" jest frapująca ... w radiu mówili o pięciu (które się zgłosiły) a podejrzewają, że było ich dużo więcej ... I wcale ich rola nie jest znikoma, bo gdyby one wykonały tłumaczenie czy inną pracę, i sobie poszły to nie było by żadnego problemu. One są produktem współczesnego społeczeństwa gdzie nie ma żadnych świętości ani szacunku do niczego: do wiary, do ludzi starszych, do dzieci, ogólnie do ludzi, do zwyczajów, do kultury, do języka ojczystego, do instytucji małżeństwa i do wielu innych rzeczy. A potem mamy: katowane dzieci, samotne dziewczyny (nawet nie żony) z maleńkimi dziećmi, rozprzestrzenianie się wrednych choróbek, napady na dzieci, na osoby starsze, młodzież napada na rówieśników, itd. W końcu siłą ich nie brał, bo się na gwałt nie uskarżały, więc z tego wynika, ze zbyt nisko postawiły mu poprzeczkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
sara.24 Re: Saro, to, że Simon jest gnojem, jest oczywist 04.01.07, 09:20 > i nie ma co się nad tym rozwodzić, bo to sprawa dla wymiaru sprawiedliwości. Dobrze, że stwierdzasz ten fakt, bo miałam obawy o brak realnej oceny sytuacji. Dla niektórych niestety ten murzyn jest prawie niewinny, bo to przecież facet, przecież z kraju o innej kulturze, poeta i tym podobne bzdurne usprawiedliwianie gnoja. > Za to podatność tylu panienek na jego wdzięki w czasie wykonywania "tłumaczeń" > jest frapująca ... w radiu mówili o pięciu (które się zgłosiły) a podejrzewają, > że było ich dużo więcej ... Ten przestępca musiał mieć niezłą zdolność omamiania naiwnych kobiet. Widać tu ani wiek ani wykształcenie nic nie pomogły. Zadziałała chyba cholerna złudna wizja przyszłego szczęścia z inteligentnym, wrażliwym, dobrym facetem, który okazał się okrutnym ścierwem. Los ukarał je nadmiernie okrutnie i mam nadzieję, że równie bezlitosny będzie dla tego popaprańca. Proponuję wysłać go z powrotem do Kamerunu i niech zgnije tam w więzieniu w o wiele gorszych warunkach niż w Polsce i nie na koszt Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: Saro, to, że Simon jest gnojem, jest oczywist 04.01.07, 10:44 Zadziwiające jest, jak łatwo ludziom przychodzi w tak okrutny sposób oceniać innych. Czytam i aż mi się wierzyć nie chce. Najwięksi pieniacze są tak kryształowi... Seks tylko w gumce i jedynie po ślubie... ale obłuda. Szkoda mi tych kobiet i podejrzewam, że nie tylko ich, bo ten łańcuszek może mieć znacznie więcej elementów.. Widzieliście stronę tego skur....? Wykładowca w SWPS, Członek PEN Clubu.. Odpowiedz Link Zgłoś
sara.24 Re: Saro, to, że Simon jest gnojem, jest oczywist 04.01.07, 11:12 > Widzieliście stronę tego skur....? Wykładowca w SWPS, Członek PEN Clubu.. Widziałam i zygać mi się chce na widok mordy tego gnoja. Że też, to ścierwo nasz kraj przyjął litując się nad jego losem. Tak jak nie jestem przeciwna pomocy uchodźcom, tak w tym przypadku szkoda, że nie został tam i go nie zamknęli na dobre. Nie miałby wtedy możliwości siać choroby ani wśród swoich ani w Polsce. Wyrok powinien dostać solidny w Polsce, a na odsiadkę wrócić do swojego kraju i niech tam dogorywa w więzieniu w warunkach nieporównywalnych do polskich. A nie siedzieć sobie wygodnie w polskim pudle na koszt podatników, którzy i tak o wiele za długo byli sponsorami jego pobytu w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello To chyba najprostsza metoda bajerowania ... 04.01.07, 13:30 na ciężko poszkodowanego politycznie ... mało kto sprawdzi jak jest naprawdę i za co go ganiają a tu się chodzi w glorii sławy prześladowanego + parę ckliwych wierszyków o tematyce egzystencjalnej i już kobity lecą ... no i jeszcze egzotyczność gościa (obawiam się, że sporym procentem przyczyny spania z nim była ciekawość jak to jest z takim gościem ) Odpowiedz Link Zgłoś
sara.24 Re: To chyba najprostsza metoda bajerowania ... 04.01.07, 13:45 Dokładnie kilka czynników złożyło się na atrakcyjność tego typa w oczach tylu kobiet. Egzotyczny, uchodźca z dramatycznym życiorysem- bohater gnębiony w swoim kraju, poeta z dobrym bajerem- okrągłe słówka, wierszyki, udawanie wrażliwego, dobrego. Bleeee Odpowiedz Link Zgłoś