Dodaj do ulubionych

hej, obronczynie pokoju, gdzie wy ? hehe

IP: *.proxy.aol.com 09.04.03, 23:10
a miala byc krwawa jatka, drugi Wietnam, Pearl Harbor,
Mogadisz....../podobnie tez malo byc w Afganistanie/ no bo przeciez
irakijczycy kochaja pokoj i Saddama i nienawidza amerykanskego agresora a tu
co ? i kto sie wyglupil, gdzie teraz te manifestacje ?
a moze ci szczesliwi ludzie na ulicach to agenci CIA a filmy sa spreparowane
przez Busha, no bo jak to ? cieszyc sie z okupacji z odebrnia wolnosci, tak,
to na pewno spisek a w Bagdadzie twra zazarta wojna....

swoja droga ciekawe co ci ludzie chceliby powiedziec swoim "obroncom" z
calego swiata /i tego forum/ jak podziekowac ? bardzo ciekawe

nie moglem sobie odmowic tej frajdy, bo hipokryzja wczesniej czy pozniej
wyplywa na wierzch jak ...

ps
a pozatym benzyna juz idzie w dol /co tez cieszy/, hehe
Obserwuj wątek
    • tralalumpek Re: hej, obronczynie pokoju, gdzie wy ? hehe 09.04.03, 23:12
      ....poszly spac a i tobie radze.....bo jest juz pozno, piszesz .....
      • Gość: ax Re: hej, obronczynie pokoju, gdzie wy ? hehe IP: *.proxy.aol.com 09.04.03, 23:15
        ja dopiero wrocliem pracy i zaczynam dzien !!!! ale musze je obudzic, a czy
        ciebie z nimi przypadkiem nie bylo ?
        • tralalumpek Re: hej, obronczynie pokoju, gdzie wy ? hehe 09.04.03, 23:16
          nie,
          • Gość: ax Re: hej, obronczynie pokoju, gdzie wy ? hehe IP: *.proxy.aol.com 09.04.03, 23:19
            tak tylko zapytalem, nie masz mi tego za zle ?
            /zeszta kto chcialby sie przyznac do..powiedzmy....pomylki/
            :)
            • tralalumpek Re: hej, obronczynie pokoju, gdzie wy ? hehe 09.04.03, 23:21
              widze ze podgrzewasz na sile temat a i ja go tymi swoimi nic nie wnoszacymi
              komentarzami podciagam do gory
              baw sie dobrze
    • anahella Ja ignoruje wiesci z frontu:P 10.04.03, 02:26
      Nie ogladam wiadomosci bo mnie mierzi ten temat
      • Gość: ax Re: Ja ignoruje wiesci z frontu:P IP: *.proxy.aol.com 10.04.03, 02:50
        to chyba nic nowego ? ja mam swoje piec minut, zanim cos pojdzie nie tak
    • spinelli Re: hej, obronczynie pokoju, gdzie wy ? hehe 10.04.03, 02:34
      >>a miala byc krwawa jatka<<
      A co, nie bylo?
      Spinelli
      • Gość: ax Re: hej, obronczynie pokoju, gdzie wy ? hehe IP: *.proxy.aol.com 10.04.03, 02:53
        bez przesady to w konc unie interwencja na meczu pilki noznej, mial byc drugi
        wietnam tysiace zabitych cywilii rozbita armia interwencyjna a nie spacer po
        Bagdazie,no i ta reakcja ludnosci wobc zolnierzy-morderco jakas nie taka
        • Gość: spinelli Re: hej, obronczynie pokoju, gdzie wy ? hehe IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.04.03, 03:15
          >> tysiace zabitych cywilii <<
          a co, nie bylo?
          Spinelli
          • Gość: ax Re: hej, obronczynie pokoju, gdzie wy ? hehe IP: *.proxy.aol.com 10.04.03, 03:40
            jasne, w irackiej telewizji
            tam tez jeszcze wczoraj podano ze armia amerykanska jest dobijana na
            przedpolach bagdudu, a narod kocha swojego wodza i jest gotow za niego umrzec

czy Ty sobie zarty robisz ?
            a moze Ty z partii BAAS ?
            • Gość: Spinelli Re: hej, obronczynie pokoju, gdzie wy ? hehe IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.04.03, 04:11
              Gość portalu: ax napisał(a):

> jasne, w irackiej telewizji
              > tam tez jeszcze wczoraj podano ze armia amerykanska jest dobijana na
              > przedpolach bagdudu, a narod kocha swojego wodza i jest gotow za niego umrzec
              >
              > czy Ty sobie zarty robisz ?
              > a moze Ty z partii BAAS ?

Kazda propaganda dziala na swoja korzysc, takze amerykanska.
              Zartow sobie nie robie ale chyba nei wierzysz ze teraz juz koniec i wszyscy
              beda zyli dlugo i szczesliwie w bratniej milosci. Jeszcze bedzie sie duzo krwi
              lalo tylko ze my niekoniecznie bedziemy o tym wiedziec jako ze wiekszosc
              przekazow jest od tzw embedded dziennikarzy przy armii amerykanskiej
              Spinelli
              • Gość: ax Re: hej, obronczynie pokoju, gdzie wy ? hehe IP: *.proxy.aol.com 10.04.03, 04:21
                ...co automatyczni czyni je nachalna i klamliwa propganda, bardziej chodzi mi o
                reakcje zwyklych ludzi, mieszkancow bagdadu /a nie nabuzownych telewizja
                obroncow pokoju/ jak to sie ma do tej calej retoryki o narodzie walczacym z
                najezdza i w obliczu zagrozenia broniacym wodza, jak widac wola okupacje,
                niz "wolnosc" to mnie smieszy: pol swiata zyczy im pokoju, maszeruje,
                protestuje a ci sie ciesza, cos tu nie tak, widocznie nie dorosli do siatowych
                standardow i mod i nie wiedza co dla nich lepsze, bidulki
                ale to pewnie tez propaganda...

a moze tak wojne w celu przywrocenia saddama, oszaleja ze szczescia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka