heart_of_ice Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 01.02.07, 01:13 kiedys byl (hehe, niejeden zapewne) plebiscyt na takowego... wygral ten pan: img300.imageshack.us/img300/4507/facetmc1.jpg img461.imageshack.us/img461/7707/facet1vu2.jpg tylko nie pamietam, jak sie nazywal (bede wdzieczna, jak ktos wie i sie wiedza podzieli:)) Pauli -- Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze...Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 01.02.07, 13:02 > Bóg Adonis ;] hihi, no ma tak na drugie na pewno;) Pauli -- "Miotłę z wystrzelonym airbagiem. Niewielki przebieg. Na chodzie. Sprzedam." Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 01.02.07, 13:34 Oczywiście FABIO CANNAVARO :) uosobienie męskości, słodyczy, delikatności, wizualnie po prostu zajeb**sty facet i zdecydowanie mój typ! Odpowiedz Link Zgłoś
blue_nights Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 01.02.07, 19:03 Michael Douglas Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 01.02.07, 19:06 Douglas ma cos w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
jjasio Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 01.02.07, 19:09 john porter i nicolas cage , podoba mi się ten typ urody u facetów. nie jestem gejem . chyba ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 01.02.07, 19:16 jjasio napisał: > john porter i nicolas cage , podoba mi się ten typ urody u facetów. > nie jestem gejem . chyba ;-) Typ pt. taki brzydki że az przystojny? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jjasio Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 01.02.07, 22:32 polla4 napisała: > jjasio napisał: > > > john porter i nicolas cage , podoba mi się ten typ urody u facetów. > > nie jestem gejem . chyba ;-) > > Typ pt. taki brzydki że az przystojny? ;) > > ostre męski rysy. ale ja taki nie jestem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 01.02.07, 23:49 jjasio napisał: > ostre męski rysy. ale ja taki nie jestem ;-) Ja tego nie sugeruję :) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 01.02.07, 23:51 CAge'a bardzo lubię w 'miescie aniołów' Porter wydaje mi sie zimny i surowy, ale pewnie jest fajny skoro anita l. z nim jest. Odpowiedz Link Zgłoś
jjasio Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 02.02.07, 00:01 miasto aniołów też wysoko oceniam a porter i lipnicka ? są fantastic byłem na ich wspólnym koncercie Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 02.02.07, 00:03 jjasio napisał: > miasto aniołów też wysoko oceniam > a porter i lipnicka ? są fantastic byłem na ich wspólnym koncercie I jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
jjasio Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 02.02.07, 00:11 mówię przecież . super para. idealni . stworzeni dla siebie. śliczni. serio mówię. a w lipnickiej kiedyś się kochałem . Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 02.02.07, 00:16 Na pewno są charyzmatyczni i niebanalni. Lubię ich jedna piosenkę - cos o capuccino w refrenie :) Całych płyt nie miałam okazji posłuchać, więc nie wiem czy jest rownie fajna jak ta piosenka nie wiem nawet ile ich wydali :) Odpowiedz Link Zgłoś
jjasio Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 02.02.07, 00:20 tak ,ta z kapucino jest często puszczana w radiu. ile płyt? nie wiem! nie jestem kolekcjonerem płyt. słucham radia. ale to nie wątek o muzyce przecież. o dzikich menściznach przecież ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 01.02.07, 20:06 A na mnie działają faceci z papierosami - są tacy seksowni... A najgorsze, że jestem przeciwniczką palenia, a jednak taki mężczyzna w ciemnym płaszczu, z szalikiem, długie włosy i papieros niedbale trzymany... I masz tu los. Najlepsze, że ja tu opisuję bardzo konkretnego człowieka - M. oczywiście. A jeśli spojrzeć na problem globalnie: Ville Valo z HIM strasznie mnie kręci. Wiem, dziwny mam gust, ale tak podobny do M.: chudy, długowłosy, z papierosem, w ciemnym płaszczu itd. :) i ten uśmiech... Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 02.02.07, 00:40 www.bamargera.kom.pl/photogallery.php?photo=378 www.bamargera.kom.pl/photogallery.php?photo=364 www.bamargera.kom.pl/photogallery.php?photo=376 Villuś, takiego kocham :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamak30 Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 02.02.07, 14:42 Moje typy to: 1. Colin Farrell 2. Josh Holloway 3. Brad Pitt Odpowiedz Link Zgłoś
czarnamamba18 Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 02.02.07, 22:56 Keanu Reeves jest boski, nie potrafię oglądać filmów z jego udziałem, bo w ogóle się nie skupiam na akcji;). Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Najseksowniejszy mezczyzna swiata 02.02.07, 22:58 Zgadzam się, chociaż ja się skupiam, aż za bardzo. Gadam potem o tym przez miesiac i pamiętam każdy szczegół. Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Josh Holloway! (n/t) 02.02.07, 23:04 A! Sawyer... Pewnie, że tak! Qrde, mówiłam, że na jednego się nie zdecyduję... Odpowiedz Link Zgłoś
starykawaler_jarek_k .........................Ja ?..................... 02.02.07, 23:46 ...czy on ? Odpowiedz Link Zgłoś