ksik514 30.01.07, 15:14 Czy któras z was była kiedys??? Czy spełniło sie to co wywróżyła??? Czy zadawałyście pytania ??? jak to wyglądało??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kulka100 Re: Wróżka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.07, 15:34 Bylam raz i mowila sporo prawy. jeszcze sie nie spelnilo al ena czasie sie spelni. raz jest warto sprobowac. najpierw mowi pani wrozka a potem mowi kiedy zadawac pytania. przynajmniej tak robil amoja pani wrozka. trwalo to cala godzine. Odpowiedz Link Zgłoś
enigmax Re: Wróżka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.07, 15:51 Ludzie przestańcie zajmować się pierdołami. Zamiast do wróżki idź do psychologa on jest wiarygodniejszy od pseudo wróżki. Ta sama taktyka a może i nawet lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
enigmax Re: Wróżka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.07, 15:54 a jeśli sycholog nie odpowiada to może do księdza Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Wróżka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.07, 16:00 Spytaj sie wrozki czy zna liczby totka z przyszlego tygodnia.Jak sie beda zgadzaly, to jest wiarygodna:)))) P.s. Nie rozumiem, jak w kraju z obowiazkowa edukacja i w XXI wieku mozna wierzyc w takie glupoty jak wrozki. Odpowiedz Link Zgłoś
ksik514 Re: Wróżka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.07, 16:05 Jeśli nie wierzysz w wrózki to po co tu zaglądasz i dodajesz swoja beznadziejną i nikogo nie interesującą opinnię,a jak Ci sie nudzi i nie masz co robic dlatego wchodzisz na wszystkie fora i komentujesz beznadziejnymi komenarzami, to poczytaj ,idz do kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Wróżka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.07, 16:10 Jezeli nie chcesz slyszec o wrozkach, to po co pytasz o nie na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
wimx Re: Wróżka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.07, 16:02 Zalezy na jaka wrozke trafisz. Ja bylam dwa razy u tej samej. Kobitka byla niezlym jasnowidzem, powiedziala mi o rzeczach, o ktorych nikt inny o mnie poza mna nie mogl wiedziec. Troche o moich bliskich. To jesli chodzi o terazniejszosc. Jesli chodzi o przepowiadanie przyszlosci, to mysle, ze wszystko jest w naszych rekach. Wrozka moze zobaczyc jakies ogolne, istotne wydarzenia z naszej przyszlosci. Cos, co "z gory" jest ustalone. Natomiast wszelkie mniej istotne kwestie zaleza od nas samych, od naszych wyborow itd Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Wróżka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.07, 16:11 ja nie ide, jeszcze mi wywrozy, ze juz nigdy anal mnie nie spotka :) Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorekk Re: Wróżka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.07, 16:47 do Twojego wątku nikt już nie zgląda, to dopisujesz tego anala do każdego innego możliwego? Dziewczyno , opanuj się i jeżeli nie znasz odpowiedzi o które prosi pytająca, założycielka wątku, to nie wtrącaj swoich 3 groszy, które sa nie na temat ( to że w zdaniu uzyjesz słowa "wrózka",nie znaczy że wypowiedź jest na temat). Odpowiedz Link Zgłoś