monika1006 02.02.07, 21:28 Hej dziewczyny, potrzebuję receptę na Zelixe, mam sporą nadwagę a w maju wychodzę za mąż. Może ktos może pomóc???? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esmeralda_pl Re: Recepta na zelixe 02.02.07, 21:29 to najpierw żryj mniej!!! od tego trzeba zaczać - nie ma cudownych leków!!!! jeżeli masz sporą nadwagę to każdy lekarz ci da receptę... Odpowiedz Link Zgłoś
styga.gdy Re: Recepta na zelixe 02.02.07, 21:32 Do maja daleka droga! Ogranicz jedzenie, poćwicz, idź na basen, ruchu ci potrzeba!!!!!!!! W pierwszej ciąży przytyłam 30kg (!!!) po 5 m-cach ważyłam tyle co przed. DLA CHCĄCEGO NIE MA NIC TRUDNEGO! Odpowiedz Link Zgłoś
monika1006 Re: Recepta na zelixe 02.02.07, 21:33 zwrocilam się z prośbą o konkretną rzecz a nie o komentarze w tej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
styga.gdy Re: Recepta na zelixe 02.02.07, 21:35 Wątpie czy jakiś lekarz czyta te nasze głupoty i przybiegnie ci z pomocą !!! Specjalista się kłania! Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: Recepta na zelixe 02.02.07, 21:37 o fuck, ty nie widzisz gdzie jest problem... Odpowiedz Link Zgłoś
monika1006 Re: Recepta na zelixe 02.02.07, 21:37 Nie mieszkam w Polsce i nie mam innej mozliwosci... to tak w ramach wytlumaczenia co poniektórym :) Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: Recepta na zelixe 02.02.07, 21:38 aaa... no tak... ale nawet w Bangladeszu są lekarze... Odpowiedz Link Zgłoś
agap26 Re: Recepta na zelixe 22.03.07, 10:50 Dziewczyny skąd w Was tyle jadu? Odpuśćcie sobie. Monika chciała tylko recepte a nie czytać Wasze wypociny w postaci zarzutów! Ja się Wam nie podoba to tu nie zaglądajcie!!!!!!!!!!!!! Esmeralda - typowy objaw sfrustrowanej laski... sama "żryj mniej" i wyluzuj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Recepta na zelixe 22.03.07, 11:01 jaki jad? To jest forum, więc nie dziw się, że dziewczyny wyraziły swoje zdanie. Tak BTW, to jak dziewczyna jest zadowolona z tego, że jest otyła, to czemu nagle chce się zmieścić w jakieś masakryczne cudo z gorsetem. czyżby się jednak wstydziła wałków? Odpowiedz Link Zgłoś
agap26 Re: zacznij ćwiczyć i mniej jedz n/t 23.03.07, 15:00 Alpepe forum jest forum, wszystko rozumiem. Ale skoro dziewczyna pyta o konkretną rzecz to po co jakieś jazdy pt. "żrej mniej". Trochę nie w porządku, nie sądzisz? Nie zapytała o jakieś diety, nie prosiła o poradę tylko o receptę na Zelixe. Bez zbędnych komentarzy. Czasem jak szukam konkretnej informacji i trafiam na tego typu komentarze to mi ręce opadają!!! Tyle... Odpowiedz Link Zgłoś