Dodaj do ulubionych

trzymam z negra28

17.04.03, 10:38
mam 34 lata, mezczyzni mnie lubia. Kobiety ktore mnie znaja tez.Nie jestem
arogancka, wrecz odwrotnie. Natomiast nieznajome kobiety mnie atakuja
bezustannie. Czasem az boje sie wyjsc na plaze. Jestem szczupla ale mam duze
piersi. Poza tym wszystko na miejscu. Nie maluje sie wyzywajaco, nie narzucam
mezczyznom, nie kokietuje tych zajetych. Doszlo do tego ze chowam sie pod
szerokimi ubraniami.Czesto naprzeciwko mnie na ulicy idzie para,kobieta
wskazuje mnie mezczyznie sie smieje, czasem slysze ze wygladam strasznie, ze
mam balony (a nie ubieram sie wyzywajaco).Czesto mloda kobieta mowi ze jestem
stara.Przyznam ze mam czeste propozycje randek. Takze fotomodelkowania.Ale
moje poczucie wartosci jest zniszczone przez ...kobiety.:(((

Ale kobiety mnie dobijaja.Gdy"smiem" ubrac mini slysze ze ubieram sie zbyt
mlodo.I wtedy mam ochote tak jak negra pokokietowac jej faceta, zemscic sie.
Przeciez jestem tylko czlowiekiem, ile mozna zniesc??? Naprawde rozumiem
motywy negra28, gdy tamta nazwala ja stara. Nie dziwie sie jej. (tylko ze za
daleko zaszlo z tym rozbiciem malzenstwa :-((((
P.S. pewnie ktos poradzi operacje piersi ale tak naprawde czy kazda osoba nie
prawa byc jaka jest??? Czemu mi sie ubliza za NIC?
Obserwuj wątek
    • vazniak Re: trzymam z negra28 18.04.03, 04:35
      negra28 trzymaja Twoja strone a Ty nawet nie podziekujesz???
      • kohanek Re: trzymam z negra28 19.04.03, 10:14
        kobbieto, no wspolczuje. Zwykla zazdrosc tymi kobietami motywuje.
        Trzeba naprawde silnej osobowosci zeby sie nie przejmowac. Mialem kiedys
        dziewczyne w podobnej sytuacji, kobietka cudo. Ale jej "siostry" doprowadzily
        do ciezkiej depresji. Zniszczyly ja psychicznie. Teraz utyla i ma spokoj:-(((
    • Gość: miregal Re: trzymam z negra28 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 19:57
      rany boskie, pierwszy raz slysze o przypadku kobiety atakowanej przez inne
      kobiety z powodu za duzych piersi... jak zyje sie z czyms takim nie spotkalam.
      • farsa Re: trzymam z negra28 19.04.03, 20:15
        Gość portalu: miregal napisał(a):

> rany boskie, pierwszy raz slysze o przypadku kobiety atakowanej przez inne
        > kobiety z powodu za duzych piersi... jak zyje sie z czyms takim nie
        spotkalam.

oj, miregal, krótko żyjesz ;-)
        świątecznie -
        • Gość: miregal Re: trzymam z negra28 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 20:27
          no niedlugo, faktycznie,

ale po prostu jakos by mi to do glowy nie przyszlo...
          • anahella ojejejejejjeje 19.04.03, 22:23
            Gość portalu: miregal napisał(a):

> no niedlugo, faktycznie,
            >
            > ale po prostu jakos by mi to do glowy nie przyszlo...

To moze dobrze ze nie widzialas, bo i ja nie widzialam. A zyje troche dluzej
            niz ty. Mysle ze jak ty nosilas pieluchy to ja juz nosilam dwa namioty;) I
            jakos nigdy mnie zadna nie zaatakowala ani nie zaszczula. Autorka watku chyba
            jest przeczulona na swoim punkcie albo po prostu zadaje sie z dziwnymi ludzmi.
            Na szczescie moje kolezanki w wiekszosci sa normalne.
            • kobbieta Re: ojejejejejjeje 20.04.03, 10:26
              anahella napisała:

> Gość portalu: miregal napisał(a):
              I
              > jakos nigdy mnie zadna nie zaatakowala ani nie zaszczula. Autorka watku chyba
              > jest przeczulona na swoim punkcie albo po prostu zadaje sie z dziwnymi
              ludzmi.

Zaraz, czy ja sie zadaje z kobietami z ulicy czy na plazy czy gdziekolwiek
              indziej? Czy ja wybieram przychodniow i plazowiczow? Jako mnie jeszcze nie
              stac na prywatne ulice czy plaze itd
              • anahella Re: ojejejejejjeje 20.04.03, 13:47
                kobbieta napisała:

> Zaraz, czy ja sie zadaje z kobietami z ulicy czy na plazy czy gdziekolwiek
                > indziej? Czy ja wybieram przychodniow i plazowiczow? Jako mnie jeszcze nie
                > stac na prywatne ulice czy plaze itd

Prawda jest ze baby bywaja zawistne. Ale moze niepotrzebnie przejmujesz sie
                komentarzami osob, ktore na twoj temat maja cos do powiedzienia, chociaz tak
                naprawde nie powinny miec? Jezeli slyszysz jakies komentarze to olewaj, bo
                widze ze pograzasz sie w kompleksach z powodow, z ktorych tak naprawde powinnas
                byc dumna. Fakt, ze nosisz luzne ciuchy z tego powodu juz o tym swiadczy. A
                wlasnie dla siebie samej zaloz czasem obcisla bluzeczke z duzym dekoltem! A
                niech tamte plotkary zzielenieja z zazdrosci! Buzi im nie zakneblujesz, ale
                mozesz zmienic stosunek do siebie samej.
              • Gość: miregal Re: ojejejejejjeje IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 13:53
                gwoli wyjasnienia: ja do ciebie nic nie mam i zadnych wycieczek osobistych pod
                twoim adresem nie chcialam robic, sorry jesli tak to odebralas, po prostu
                pierwszy raz sie zetknelam z takim problemem, sama nie mam duzego biustu i nie
                slyszalam tez zeby sie ktokolwiek przyczepil do jakiejs kobiety z duzym
                biustem. zwyczajnie sie zdziwilam. to tak jakby sie smiac z tego ze ktos ma
                sniada cere albo jest wysoki - absurd maksymalny w stylu braci Marx.
                pozdrawiam.
                • Gość: Monika Re: ojejejejejjeje IP: *.client.attbi.com 21.04.03, 20:09
                  Wiekszosc z was dziwi sie problemowi autorki bo nie spotkaliscie sie jeszcze w
                  swoim zyciu z atakami na wasza osobe z powodu piersi ,figury czy ogolnego
                  wygladu.Ze mnie obcy ludzie w moim miescie zrobili kurwe za pieniadze bo nie
                  wychodzilam do knajp i nie spotykalam sie z zadnymi chlopakami mimo ,ze bylam
                  dosc ladna i zgrabna dlugowlosa brunetka.Ludziom to nie pasowalo,ze taka
                  dziewczyna jak ja po pracy idzie do domu i czyta ksiazki wiec stwierdzili ,ze
                  pewnie w kotryms z sasiednich miast trudnie sie prostytucja wiec dlatego nie
                  pokazuje sie w sowim miescie bo jestem zajeta "praca" w innym.Nie musze chyba
                  nikomu mowic jakim to dla mnie bylo szokiem gdy sie dowiedzialam o sobie
                  takich rewelacji.Pozdrawiam autorke i powiem ci tylko tyle trzymaj sie i
                  staraj sie nie sluchac tych babiszonow,chociaz wiem,ze to trudne i bolesne jak
                  obcy ludzie atakuja nieprzyjemnymi komentarzami.
                  • Gość: miregal Re: ojejejejejjeje IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 21:03
                    moze dlatego sie z tym nie spotkalam ze od urodzenia mieszkam w duzym miescie w
                    ktorym mozna rozplakac sie w autobusie albo spiewac na ulicy albo wpasc do
                    fontanny bez ryzyka ze za 3 dni ktokolwiek ze swiadkow zdarzenia bedzie
                    pamietal twoja twarz ;)
    • pajdeczka Negra ma w nosie Twoje trzymanie.... 22.04.03, 14:17
      Nawet Ci nie podziękował. Ale czegóż się spodziewać po tak wyrachowanym facecie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka