feminasapiens 11.02.07, 17:36 Moje typy: - Annie Lennox - Sharon Stone - Małgorzata Braunek - Grażyna Szapołowska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulina.galli Re: kobiety, które pięknie się starzeją 11.02.07, 17:46 Małgorzata Niemen :) Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: kobiety, które pięknie się starzeją 05.03.07, 15:04 paulina.galli napisała: > Małgorzata Niemen :) decydowanie tak!! ale dopisze jeszcze Andie MacDowell Odpowiedz Link Zgłoś
gosik_p Re: kobiety, które pięknie się starzeją 05.03.07, 21:29 Beata Tyszkiewicz! wydaje mi się, że im starsza, tym piękniejsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: kobiety, które pięknie się starzeją - JA 05.03.07, 22:24 Ja się pięknie starzeję. Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
t_x Re: kobiety, które pięknie się starzeją - JA 06.03.07, 10:38 Ty sie jeszcze nie starzejesz. Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd Re: kobiety, które pięknie się starzeją 06.03.07, 15:29 Sorki że się wtrącam do "babskiego" wątku, ale trzeba wspomnieć w tym kontekście o Diane Lane (Gniew Oceanu, Niewierna, Pod słońcem Toskanii). Daj Bozia zdrówko młodszym aktorkom za połowę tego sexapilu. Jak dla mnie - marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
daffiduck Re: kobiety, które pięknie się starzeją - JA 06.03.07, 12:50 mamagocha napisała: > Ja się pięknie starzeję. Ja też :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jotka42 Re: kobiety, które pięknie się starzeją 08.03.07, 23:42 Niemenowa bez pudła, ale po ilu operacjach? U Nepomuckiej przeczytalam znakomite zdanie "po pięknym zamku piekne ruiny zostaja Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: kobiety, które pięknie się starzeją 11.02.07, 17:49 Sophia Loren Odpowiedz Link Zgłoś
vivis_cortez Re: kobiety, które pięknie się starzeją 11.02.07, 18:00 Małgorzata Niemen, Gabriela Kownacka Odpowiedz Link Zgłoś
nanan1 Re: kobiety, które pięknie się starzeją 07.03.07, 15:54 sophia Loren zrobila sobie niedawno mega lifting i wyglada ja Axel Rose i Mike Rourke szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: kobiety, które pięknie się starzeją 08.03.07, 10:22 nanan1 napisała: > sophia Loren zrobila sobie niedawno mega lifting i wyglada ja Axel Rose i Mike > Rourke Wyglądała tak od kiedy tylko pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: kobiety, które pięknie się starzeją 11.02.07, 18:04 małgorzata niemen Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: kobiety, które pięknie się starzeją 11.02.07, 18:05 Grażyna Torbicka, ma 48 lat, a wygląda na 30:) merkuriusz.id.uw.edu.pl/zdjecia/torbicka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
purecharm Re: kobiety, które pięknie się starzeją 11.02.07, 18:08 Troche pszesadzilas. Owszem, jak na swoj wiek wyglada super, ale na zywo,kiedy ma nalozony zwykly makijaz(czyli nie profesjonalny) wyglada na ponad 40stke. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: kobiety, które pięknie się starzeją 11.02.07, 18:11 Sharon Stone- na tych nie wyretuszowanych zdjeciach wyglada strasznie! dla mnie fajnie i z klasa starzeje sie Hellen mirren ( aktorka nominowana do oscara za role Elzbiety II) oraz Judy Dench Odpowiedz Link Zgłoś
vivis_cortez Re: kobiety, które pięknie się starzeją 11.02.07, 18:12 Grazyna Torbicka Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: kobiety, które pięknie się starzeją 11.02.07, 18:11 zapewne Niemen czy Sophia Loren bez makijażu wyglądają o niebo lepiej;) dla mnie ona wygląda bardzo dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
bober8 Re: kobiety, które pięknie się starzeją 05.03.07, 17:27 Może się nie znam, ale dla mnie kobieta, która się pięknie starzeje wcale nie musi wyglądać na mniej niż ma w rzeczywistości. Ośmielę się nawet stwierdzić, że to jej piękno wynika miedzy innymi właśnie z widocznego na niej upływu lat. Poza tym czyż nie wszystkie kobiety są piekne? pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jamizu Re: kobiety, które pięknie się starzeją 05.03.07, 20:23 ja znam jedną z Radomia PIEKNA I BARDZO MIłA i cudownie sie nie starzeje.Ma jedna wadę kawę pije dopiero po godz.9 ja o godz.7 i to nas dzieli,pozdrawiam cię moje Słoneczko. Odpowiedz Link Zgłoś
jotka42 Re: kobiety, które pięknie się starzeją 08.03.07, 23:50 Nieprawda, widzialam Torbicka na żywo, kiedy Jej mąż i moj odbierali profesora belwederskiego[ to bylo za Kwaśniewskiego, to się pewnie nie liczy, agenci a nie profesorowie], wyglądała przepięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_m Re: kobiety, które pięknie się starzeją 05.03.07, 16:01 Torbicka ma w to w genach, spojrzcie na jej matke (Krystyna Loska) 70-letnia przepiekna kobieta ja uwazam ze wlasnie Lska sie pieknie starzeje Odpowiedz Link Zgłoś
uznam4 Re: kobiety, które pięknie się starzeją 05.03.07, 17:26 Szkoda, że nie znacie mojej przyjaciółki ! To jest prawdziwy cud natury ! I z bliska ...i z daleka. A sposób myślenia , jak u młodej dziewczyny. A ona , Dama 68 letnia. Zazdroszczę jej życzliwie tej młodości. Mężczyźni myślą, że to kobietka lekko po 40. Dlatego nie może ogonić się od adoratorów w wieku swego syna. Że też coś takiego jest możliwe !! Aż trudno uwierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi9930 Re: kobiety, które pięknie się starzeją 06.03.07, 15:41 żartujesz...?! wygląda supermłodo, nie to co ja... Odpowiedz Link Zgłoś
kochaina Re: kobiety, które pięknie się starzeją 11.02.07, 19:57 Droga feminasapiens! A ja dodam: - Krystynę Jandę - Magdę Umer :) Kocham je;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Tyszkiewicz 12.02.07, 08:17 aniiatka napisała: > Tyszkiewicz Chociaż nie lubię tej zmanierowanej hrabiny, to muszę Ci przyznać rację. Powiem więcej: uważam że pani Tyszkiewicz na starość bardziej mi się podoba niż za młodu (była za gruba i nieładna). Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Tyszkiewicz 12.02.07, 08:24 ja też się zgadzam, nie mogę pojąć zachwytu nad urodą młodej Tyszkiewiczowej...mic specjalnego...ale teraz wygląda jak należy;) w ogóle to ją lubiłam zanim wystąpiła w Tańcu z gwiazdami, może dlatego, że we mnie też płynie arustokratyczna krew...zawsze podobały mi się takie zachowania i gestyn nieco na wyrost:) ale w tym programie była zbyt słodka co zburzyło jak dla mnie jej wizerunek Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Tyszkiewicz 12.02.07, 13:29 drobny szczegół ,ze ta arystokratyczna krew płynie w niej po meżu ,a nie w żyłach ale o tym sie już tak nie mówi..a te gesty na wyrost są zwyczajnie u niej pretensjonalne... Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Tyszkiewicz 12.02.07, 13:49 przecież ona jest Tyszkiewiczówna z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
zalka1 Re: Tyszkiewicz 05.03.07, 15:09 Tak sie składa, że ona arystokratyczną krew ma po ojcu i matce, czyli raczej w żyłach. Po mężach byłoby trudno, bo Wajda raczej arystokreata nie jest, ten drugi też nie, ale nazwiska nie pamiętam. Jakl się kogoś krytykuje na publicznym forum to trezba wiedzieć cokolowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
dadusia100 Re: Tyszkiewicz 07.03.07, 08:02 drobny szczegół ,ze ta arystokratyczna krew płynie w niej po meżu ,a nie w > żyłach ale o tym sie już tak nie mówi..a te gesty na wyrost są zwyczajnie u > niej pretensjonalne to sie bardzo myslisz bo Tyszkiewicz jest HRABIANKA a nie hrabina, i to jest jej nazwisko panieńskie, po mężu to ona była Wajda a potem Padlewska Odpowiedz Link Zgłoś
olifanka Re: Tyszkiewicz 06.03.07, 23:28 To sobie sprawdz i nie kompromituj sie brakiem wiedzy... Odpowiedz Link Zgłoś
lesio5 Re: MISIA 05.03.07, 17:26 Ja miałem okazję zobaczyc Beatę Tyszkiewicz kilka lat temu z bliska i bez makijażu. Nie było to miłe doznanie. Nie oceniajcie piękna aktorek po zdjęciach z Gali. Photoshop czyni cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
yanca1 Re: MISIA 05.03.07, 19:37 Dlaczego pięknie się starzeć to znaczy nie wyglądać na swój wiek? Tyszkiewicz jet moją ukochaną hrabiną właśnie za to że wygląda na swoje lata. Nie odmładza się na silę, nie udaje podlotka, a do tego te gesty, sposób mówienia i błysk w oku. Mam nadzieję właśnie tak się zestarzeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
mysliwy.z.kijem Re: kobiety, które pięknie się starzeją 12.02.07, 08:37 jessica lange Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: kobiety, które pięknie się starzeją 12.02.07, 09:52 aktorka ktora grala w filmie "niewierna" Nie pamietam nazwiska :( Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: kobiety, które pięknie się starzeją 12.02.07, 09:52 o! juz wiem - Diane Lane :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag-ia1 Re: kobiety, które pięknie się starzeją 12.02.07, 09:52 catherine deneuve, szapolowska, kownacka Odpowiedz Link Zgłoś
aisha-medea Diane Keaton 12.02.07, 10:18 Ta kobieta ma 60 lat, a wyglada przepieknie - klasa, niewymuszony wdziek, naturalnosc. Jesli chodzi o Sharone Stone, to trudno powiedziec, ze sie "pieknie starzeje", bo ona sie nie starzeje i smiem twierdzic, ze wyglada mlodziej i lepiej niz jakies 20 lat temu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: kobiety, które pięknie się starzeją 12.02.07, 10:22 Julie Andrews Anne Bancroft Pola Raksa Jeanne Moreau Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: kobiety, które pięknie się starzeją 12.02.07, 10:27 No niestety Anne B. sie juz nie starzeje...a wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: kobiety, które pięknie się starzeją 12.02.07, 10:28 też mnie to zasmuciło Bardzo mi się ta kobieta podobała i do dziś lubię na nią patrzeć, szkoda ze już w niczym nowym Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: kobiety, które pięknie się starzeją 12.02.07, 12:59 moje tradycyjne typy na taką okazję cuda natury i skalpela pewnie też ale jakze dyskretnie używanego:) Isabelle Adjani Fanny Ardant Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: kobiety, które pięknie się starzeją 06.03.07, 10:21 - Kasia Cichopek - Ania Mucha - Karolina Gruszka - Monika Brodka Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: kobiety, które pięknie się starzeją 12.02.07, 13:46 mnie się podobała Audrey Hepburn, ale ona podobała mi się również w młodości. Tyszkiewicz tez mi się podoba i lubię ją, ma babka poczucie humoru i potafi smiać się z siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow_high Re: kobiety, które pięknie się starzeją 13.02.07, 13:40 Catherine Deneuve po raz drugi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: kobiety, które pięknie się starzeją 14.02.07, 19:43 beata tyszkiewicz anna dymna (mimo że gruba ;) whoopi goldberg Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: kobiety, które pięknie się starzeją 04.03.07, 01:31 Helen Mirren Diane Keaton Meryl Streep Catherine Deneuve Sharon Stone Sophia Loren Linda Evans Bo Derek A z naszego podwórka: Grażyna Szapołowska Gabriela Kownacka Grażyna Wolszczak Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka susan sarandon!!! 04.03.07, 15:13 uwielbiam ja po prostu! jest naprawdę atrakcyjna, choć nigdy klasyczną pięknością nie była. Ale jest naprawdę świetnie trzymającą się babką! Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: kobiety, które pięknie się zestarzały 04.03.07, 17:13 Beata Tyszkiewicz, Anna Milewska (ze Złotopolskich) uważam, że są to kobiety, które będąc już babciami nadal zachowały kobiecy wdzięk, mimo, że zmarszczek mało nie mają. Helen Mirren- w Dziewczynach z kalendarza pokazała się prawie nago i trzyma się nieźle jak na babkę przed 60tką. Odpowiedz Link Zgłoś
cheeringup Re: ja się chyba ładnie zestarzeję.... 04.03.07, 21:44 jak moja mama. poza tym, im jestem starsza czuję się ze soba lepiej... nabieram wartości Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: kobiety, które pięknie się zestarzały 05.03.07, 00:54 > Helen Mirren- w Dziewczynach z kalendarza pokazała się prawie nago i trzyma się > nieźle jak na babkę przed 60tką. gwoli ścisłości, po 60-tce, rocznik 1945 a zapomniałam o Michelle Pfeiffer, poza tym Rebecca Gilling (Powrót do Edenu) Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: kobiety, które pięknie się zestarzały 06.03.07, 22:55 Ale chodziło mi o wiek w Dziewczynach z kalendarza chyba jeszcze nie miała 60? Tzn, nie jestem pewna, ale to chyba z 2004 film. Odpowiedz Link Zgłoś
anitka.w2 Re: kobiety, które pięknie się starzeją 05.03.07, 09:57 Mój typ to Danuta Stenka Odpowiedz Link Zgłoś
mmassive Re: kobiety, które pięknie się starzeją 05.03.07, 14:55 Isabelle Adjani Monica Bellucci Grazyna Wolszczak Raquel Welch poza tym Sean Connery i Jan Nowicki ;P - ale to temat poboczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
cichadziewuszka Re: kobiety, które pięknie się starzeją 05.03.07, 15:16 moja Mama, miala ciężkie życie, a jest pełna wigoru, a jak się uśmiecha, ma w oczach czar 15letniej dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
bozz Re: kobiety, które pięknie się starzeją 06.03.07, 16:22 moja mameczka ma lat 66, wyglada na 76, ale jak z nia porozmawiasz 10 minut, masz wrazenie, ze rozmawiasz z 20-letnia dziewczyna: wrazliwosc, zaiteresowanie swiatem, zywa inteligencja, otwartosc na nowosci, delikatnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
tusia.jot eee tam... 05.03.07, 16:20 wymieniacie po kolei rozne nazwiska babek, ktore po prostu dbaja o siebie i nie utuczyly sie zanadto. Nie ma nic ladnego w starzeniu sie. Wstajesz ktorego dnia i zdajesz sobie sprawe, ze kolejna dekada cyka. KObiety starzeja sie dekadami. Nie wiem, dlaczego tak jest, ale tak jest. Co jakis czas - schodek. Annie Lennox i Sharon Stone sa dla mnie przykladem,jak mozna z godnoscia przyjmowac uszczerbki na urodzie. Bo z nimi czas nie obchodzi sie laskawie. Kto widzial stojace obok siebie - Samusionek i Skrzynecka? Podobno razem do szkoly chodzily a Skrzynecka wyglada na 10 lat starsza. Geny. Rozne tempo starzenia sie organizmu. Samusionek urodzila dziecko.. To tez uwaga do takich, co na okropienstwa ciazy narzekaja a to najlepsza kuracja odmladzajaca i konserwujaca. A z ta Kaczynska to wcale nie glupie. Ona moze teraz wyglada lepiej z kazdym rokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
uznam4 Re: Pola Raksa, Irena Santor 05.03.07, 17:34 Nikt nie wspomniał o Izie Trojanowskiej a przecież warto! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna89 Re: Pola Raksa, Irena Santor 05.03.07, 23:47 uznam4 napisała: > Nikt nie wspomniał o Izie Trojanowskiej a przecież warto! to chyba zart Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Moja żona ładnie się starzeje. 05.03.07, 17:30 Ale (w odróżnieniu od stad idiotek)nie używa kosmetyków. Ma ładną cerę, bez zmarszczek, niezmacerowaną. I mnóstwo czasu, który inne poświęcają na zakładanie tapet i ich zmywanie, na smarowanie się czymś, co rzekomo ma odtłuszczać, nawilżać, naciągać, oczyszczać, pielęgnować, itd., itp... Ona zamiast tego myje się parę razy dziennie. Po prostu się myje... Odpowiedz Link Zgłoś
tusia.jot Re: Moja żona ładnie się starzeje. 05.03.07, 17:45 to sobie wyobraz, ze gdyby nie byla przeciwniczka kremow i maseczek, wygladalaby jeszcze ladniej. A moze oszczedny nad miare jestes? Kobieta musi o siebie systematycznie dbac, bo to nie kamienica, ktora mozna w dowolnym momencie do pieknego stanu doprowadzic. Odpowiedz Link Zgłoś
bella2000 Re: Moja żona ładnie się starzeje. 05.03.07, 18:03 A co sadzicie o Juli Tumoszenko z Ukrainy? To jest moja faworytka i wzor do nasladowania. W dodatku na 46 lat wyglada mlodziej niz 10 lat temu. Jest przepiekna i w dodatku pieknieje wraz z uplywem czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Zonk. Ona nie jest przeciwniczką kremów. 05.03.07, 20:09 Ona ich nie używa i dlatego nie ma zniszczonej skóry. I ładnie się starzeje. Ale powtórzę, bo najwyraźniej przeoczyłaś clou, ona się myje. Zamiast się wysmarowywać czymkolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
baja39 Re: Moja żona ładnie się starzeje. 05.03.07, 17:57 naprawdetrzezwy napisał: > Ale (w odróżnieniu od stad idiotek)nie używa kosmetyków. > Ona zamiast tego myje się parę razy dziennie. > Po prostu się myje... O Boże, aleś Ty naiwny... !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Moja żona ładnie się starzeje. 05.03.07, 22:24 naprawdetrzezwy napisał: > Ona zamiast tego myje się parę razy dziennie. > Oj, no to niedobrze, bo przeciez czeste mycie skraca zycie. P.S. Sam jestes idiota jak stad do Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
pisz_na_berdyczow Re: kobiety, które pięknie się starzeją 05.03.07, 18:29 nie przesadzaj zwykle wapno nic szczegolnego zmyj im z twarzy szpachle zdejmij te wszystkie naciagacze biustow i podciagacze tylka zabierz buty na obcasie rozczochraj piora ] i zobacz wtedy jak pieknie sie starzeja zwykle wapno Odpowiedz Link Zgłoś
juliagreen Re: kobiety, które pięknie się starzeją 05.03.07, 18:53 Judi Dench, Helen Mirren, Meryl Streep:) Odpowiedz Link Zgłoś
pavliktoja Re: kobiety, które pięknie się starzeją 05.03.07, 19:12 babcia kolezanki... wyglada mlodziej niz mama kolezanki :D Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: kobiety, które pięknie się starzeją 05.03.07, 19:13 Moja nauczycielka fortepianu z liceum. Wygląda wspaniale. Na żywo, bez Photoshopa. Odpowiedz Link Zgłoś
isabella8 Re: kobiety, które pięknie się starzeją 05.03.07, 19:30 Jola Kwasniewska jest absolutnie piekna i pieknie sie starzeje. Julia tymoszenko z Ukrainy wyglada swietnie na swoje 46 lat, lepiej niz 10 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś