bgbeata1 11.02.07, 23:10 Mam brazowe oczka a chciałam kupic soczewki ,ktore zmieniaja kolor na niebieski czy jakas brunetka juz tak eksperymentowała ? Czy wyjdzie mi kolor niebieski na brazowych oczach.Proszę o odpowiedz. (myslslam o fresh look'u) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baler_inca Re: soczewki kolorowe 11.02.07, 23:45 Nie wyjdzie. Ogólnie dostępne soczewki kolorowe nie pokrywają całkowicie naturalnej tęczówki, a jedynie dodają koloru tej, która "wystaje" spod spodu. Przejdź się do optyka i przymierz, zobaczysz efekt (marny niestety). Może optyk poleci ci coś bardziej kryjącego (widziałam na koleżance i wyglądało fatalnie - sztucznie do kwadratu). Ale może już wynaleźli coś lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
sly12 Wyrzucone pieniadze :). 11.02.07, 23:48 Lepiej kup sobie nowy push-up biustonosz. Nikt nie bedzie wowczas w oczy tobie zagladal :). Odpowiedz Link Zgłoś
bgbeata1 Re: Wyrzucone pieniadze :). 12.02.07, 10:54 lol,co do mojego biustu nie mam zadnych zastrzezen, po prostu chcialam miec niebieskie oczy tak na chwile.. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: Wyrzucone pieniadze :). 12.02.07, 11:34 ja kiedyś widziałam murzynkę z takimi szkłami niebieskimi... wyglądała obrzydliwie Odpowiedz Link Zgłoś
anulex Re: soczewki kolorowe 12.02.07, 12:24 Moja koleżanka miała takie soczewki. Wyglądało to okropnie. Kiedy kurczyła jej się źrenica, widać było fragment brązowej tęczówki - to znaczy miała czarną źrenicę, brązowy fragment i potem wściekły, nienaturalny niebieski. Brrr. --- Tabula Rasa - forum dla ludzi kochających dyskusje. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=45427 Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: soczewki kolorowe 12.02.07, 12:26 Ja mam takie zielone oczy, zdecydowanie jaśniejsze od brązowych. Kiedyś przymierzałam niebieskie soczewki, nie było widać żadnego koloru. Zaproponowano mi takie z "wymalowanym" niebieskim na powierzchni, wyglądało to tak nienaturalnie, że zrezygnowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kajkai Re: soczewki kolorowe 12.02.07, 12:44 są soczewki jedynie podkreslające kolor oczu a są i taki co calkowicie kolor zmieniają. Ja nosilam te drugie. Odpowiedz Link Zgłoś