anahella Re: 030178 - ja tez poprosze! 23.04.03, 01:01 13 stopien Koziorozca "Będzie rzeznikiem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellenai jestem pod wrazeniem anahello,to z predkoscia IP: *.iprev.kci.net 23.04.03, 01:06 swiatla sie tobie i nam watek rozrasta. Moja madra glowa przeczytala to wszysko i dobrze sie bawi......hehe pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: jestem pod wrazeniem anahello,to z predkoscia 23.04.03, 01:09 Gość portalu: ellenai napisał(a): > swiatla sie tobie i nam watek rozrasta. Moja madra glowa przeczytala to > wszysko i dobrze sie bawi......hehe pozdrowka No,a z mojej klawiatury az sie dymi;) Klawisze alt i tab beda do wymiany;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellenai(niezalogow Re: jestem pod wrazeniem anahello,to z predkoscia IP: *.iprev.kci.net 23.04.03, 01:29 anahella napisała: > No,a z mojej klawiatury az sie dymi;) Klawisze alt i tab beda do wymiany;) Moja kochana,u nas sie na burze zbiera wiec moze nalapie wody do cebrzyka i polejemy te klawiaturke.Lepiej zeby ona jeszcze dlugo sluzyla bo cos mam przeczucie ze to dopiero poczatek chetnych do poznania tajnikow wlasnego jestestwa, jeszcze jedno, przy takim popycie na temat ,jakies myto trzeba wprowadzic(alem zgreda heheh) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: jestem pod wrazeniem anahello,to z predkoscia 23.04.03, 01:34 Gość portalu: ellenai(niezalogow napisał(a): > Moja kochana,u nas sie na burze zbiera wiec moze nalapie wody do cebrzyka i > > polejemy te klawiaturke.Lepiej zeby ona jeszcze dlugo sluzyla bo cos mam > przeczucie ze to dopiero poczatek chetnych do poznania tajnikow wlasnego > jestestwa, jeszcze jedno, przy takim popycie na temat ,jakies myto trzeba > wprowadzic(alem zgreda heheh) Jak srednowiecze, to sredniowiecze;) wystawiaj ten cebrzyk:) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: jestem pod wrazeniem anahello,to z predkoscia 23.04.03, 03:13 anahella napisała: , > > Jak srednowiecze, to sredniowiecze;) wystawiaj ten cebrzyk:) > a myto???hehehehehehhehehehehhehe:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Tajemnice sredniowiecznych astrologow 23.04.03, 01:05 Annahellka a mozna dla swojego mezczyzny ? Odpowiedz Link Zgłoś
daffne 02071973 23.04.03, 01:10 Ajajajaj jaka ja slepa :))) Bardzo poprosze :)))) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: 02071973 23.04.03, 01:15 Wow. moze kiedys wspolna impreze urodzinowa z nim sobie urzadze? Ja tez z 2 lipca tyle ze 6 lat starsza. Ale on Slonce ma stopien dalej czyli stare ksiegi mu mowia: 11 stopien Raka "Człowiek hojny, otwartego serca i wielce wiarygodny. Będzie rybakiem" To jak on sobie pojdzie na ryby to my we dwie do klasztoru, tego meskiego oczywiscie;) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: 02071973 23.04.03, 19:30 anahella napisała: > Wow. moze kiedys wspolna impreze urodzinowa z nim sobie urzadze? Ja tez z 2 > lipca tyle ze 6 lat starsza. Ale on Slonce ma stopien dalej czyli stare ksiegi > mu mowia: > > 11 stopien Raka > > "Człowiek hojny, otwartego serca i wielce wiarygodny. Będzie rybakiem" > > To jak on sobie pojdzie na ryby to my we dwie do klasztoru, tego meskiego > oczywiscie;) > ------------------- Wow hihi na ryby nie chodzi w sumie bo nie lubi :))) No do babskiego klasztoru raczej bym nie poszla hehehe O to jak juz urzadzicie imprezke to sie wkrece na chama :))))))))))))) Dziekuje wielkie :))) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Koniec imprezy? Kladziemy sie spac 23.04.03, 01:25 Jak ktos bedzie chcial to bawimy sie jutro wieczorem dalej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Mam nadzieje ze nikt powaznie sobie do serca tego 23.04.03, 01:36 nie wzial. To tylko zabawa. Oczywiscie spisywalam z ksiazki, ktorej autora i tytul podalam na poczatku watku. To naprawde fajnie, ze umiemy sie bawic. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Anahello mam wazne pytanie IP: *.athens.access.acn.gr 23.04.03, 01:56 Skad jacys ludzie w sredniowieczu wiedzieli jakim czlowiekiem bedzie ktos kto urodzi sie tego i tego dnia za kilkaset lat? I tak dla kazdego dnia na ile tysiacleci napisali te horoskopy? Wybacz ze o to pytam, ale naprawde chcialabym wiedziec jak to mozliwe. Czy to tylko pic na wode fotomontaz czy tez sa mozliwosci dzisiaj wymyslac horoskopy na kazdy dzien kolejnych wiekow. Znaczy wymyslac mozna, tylko czy to ma jakakolwiek wartosc? Skad mozna wiedziec jakim czlowiekiem bedzie ktos, kto urodzi si powiedzmy 3. marca 2478 roku? (o ile swiat bedzie jeszcze istnial) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Odpowiedzialam wyzej - bo 2 razu post puscila IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 23.04.03, 03:39 A jaki horoskop napiszesz dla blizniakow? Sa dosc czesto zupelnie innych charakterow, zainteresowan itp., pomimo ze urodzili sie z roznica kilku minut, i co wiecej z jednej matki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedronka14 Ja Tez Prosze: 16 12 78 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.04.03, 06:28 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: i ja 26.11.67 :-) 23.04.03, 21:24 4 stopien Strzelca "Będzie nieulękły, mężny i dzielny w boju. Będzie rabusiem" Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: 28 X 1976 23.04.03, 21:26 3 stopien Skorpiona "Człowiek nieszczęśliwy i nękany trudami. Będzie zły i pozbawiony zajęcia" Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Odpowiedzialam wyzej - bo 2 razu post puscila 23.04.03, 10:18 Gość portalu: .................. napisał(a): > A jaki horoskop napiszesz dla blizniakow? Sa dosc czesto zupelnie > innych charakterow, zainteresowan itp., pomimo ze urodzili sie z > roznica kilku minut, i co wiecej z jednej matki. Kilka minut to to tez roznica. A ich powierzchownowc, charaktery i losy czeso sa podobne. To czytalam w roznych ksiazkach. Jestem stosunkowo poczatkujaca (tylko dwa lata nauki - to bardzo malo) i zadnych blizniakow w bazie nie mam. Wiec to co napisalam powyzej to wiedza ksiazkowa a nie nabyta praktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ................. Re: Odpowiedzialam wyzej - bo 2 razu post puscila IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 23.04.03, 19:25 anahella napisała: > Kilka minut to to tez roznica. A ich powierzchownowc, charaktery i losy czeso > sa podobne. > Zapytalem ciebie o te sprawe, tylko dlatego, ze znam kilku blizniakow. W jednym przypadku, ich losy zupelnie sie roznia. Pomimo to, wierze, iz istnieje jakis zodiakowy wplyw na nas i los (jak tez dzien smierci) byc moze przy urodzeniu jest okreslony. Czy mam racje? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Odpowiedzialam wyzej - bo 2 razu post puscila 23.04.03, 21:32 Gość portalu: ................. napisał(a): > Zapytalem ciebie o te sprawe, tylko dlatego, ze znam kilku > blizniakow. W jednym przypadku, ich losy zupelnie sie roznia. Jak pisalam nie obrabialam jeszcze zadnych blizniakow. Wiec niewiele moge sie wypowiedziec. > Pomimo to, wierze, iz istnieje jakis zodiakowy wplyw na nas i los Ja mysle ze horoskop opisuje nas i procesy w nas zachodzace. A wszystkie wydarzenia osobiste to nasz wolny wybor. > (jak tez dzien smierci) byc moze przy urodzeniu jest okreslony. Czy > > mam racje? Uczciwy astrolog nigdy ci nie poda daty smierci. Nie wiem czy jest okreslony i nie chce sie tym tematem zajmowac. Ale powiem ci taka oto rzecz. Niejaki Placidus - jeden z najslynniejszych astrologow byl na uslugach papiestwa. Wyliczyl date smierci ktoregos tam z kolei papieza i oczywiscie ja oglosil. Przeciwnicy owego papieza zwolali konklawe i wybrali jego nastepce (za zycia poprzednika, no bo wielki Placidus mylic sie nie moze!). Ale papiez zrobil im glupi dowcip i nie umarl. Zatem jego nastepca musial mu w tym pomoc i zszedl jakis czas po dacie wyliczonej przez wielkiego astrologa. Skoro Placidus mial taka wpadke, to ja wole tego tematu nie ruszac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Data smierci/ do Anahella IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 24.04.03, 03:08 anahella napisała: > Uczciwy astrolog nigdy ci nie poda daty smierci. Nie wiem czy jest okreslony i > nie chce sie tym tematem zajmowac. > > Ale powiem ci taka oto rzecz. Niejaki Placidus - jeden z najslynniejszych > astrologow byl na uslugach papiestwa. Wyliczyl date smierci ktoregos tam z > kolei papieza i oczywiscie ja oglosil. Przeciwnicy owego papieza zwolali > konklawe i wybrali jego nastepce (za zycia poprzednika, no bo wielki Placidus > mylic sie nie moze!). Ale papiez zrobil im glupi dowcip i nie umarl. Zatem jego > > nastepca musial mu w tym pomoc i zszedl jakis czas po dacie wyliczonej przez > wielkiego astrologa. Skoro Placidus mial taka wpadke, to ja wole tego tematu > nie ruszac. > Dlaczego w nia (date smierci) wierze, ze jest tez okreslona z data urodzin. Otoz wyobraz sobie, ze znam to z rodzinnego przypadku. Pewien czlowiek, ktorego tez znalem, ktory sie astrologia zajmowal (choc nie byl to jego zawod), przepowiedzial smierc mojemu ojcu na jakies z 15 lat naprzod. Podal rok, i sie tak stalo. Powiedzial to ze swoich ksieg, ktorych nigdy nie widzialem (ojciec -tak).Ojciec zmarl w wieku 50 lat. To nie jest wlasciwy wiek ( rok), ktory czlowiekowi zupelnie zdrowemu w wieku 35 lat podaje sie jako date smierci. Cos w tym musi byc. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Nieporozumienie 24.04.03, 09:49 Gość portalu: .................. napisał(a): > Dlaczego w nia (date smierci) wierze, ze jest tez okreslona z data > urodzin. Otoz wyobraz sobie, ze znam to z rodzinnego przypadku. > Pewien czlowiek, ktorego tez znalem, ktory sie astrologia zajmowal > (choc nie byl to jego zawod), przepowiedzial smierc mojemu ojcu na > > jakies z 15 lat naprzod. Podal rok, i sie tak stalo. Powiedzial to > ze swoich ksieg, ktorych nigdy nie widzialem (ojciec -tak). Wyjasnijmy sobie jedna rzecz. Niezalenie od tego czy ktos bierze za to pieniadze czy nie to podawanie klientowi daty smierci jest nieuczciwe. Astrologia tez nie jest dla mnie zawodem tylko pasja. Niezaleznie od tego czy to bedzie tak na zawsze czy nie uwazam ze NIE WOLNO tego NIKOMU mowic. Mysle, ze w zadnej ksiedze nie ma zapisanej niczyjej smierci. Nie wiem co to byly za ksiegi, ale astrolog jak robi intepretacje horoskopu to nie spisuje z ksiazek (moze sie oczywiscie posilkowac wiedza stamatad) ale interpretacja to zawsze musi byc jego wlasna wiedza (nie mowie tu o godnych politowania przypadkach, jak ktos kupuje program z interpretacjami i daje klientowi te powierzchowna papke jako prace wlasna). Zakres wiedzy przypomina troche medycyne. Jak idziesz do lekarza to on nie otwiera ksiegi gdzie jest napisane: kaszel - grypa, goraczka - angina. Ale ma wiedze na temat kaszlu i goraczki i wie jakie moga byc przyczyny jednego i drugiego. Jak nie rozumie problemu to zglebia temat w literaturze. Mysle ze z astrologia jest podobnie. Wierze, ze nasza przyslosc nie jest zdeterminowana jednoznacznie. Wszystko co robimy jest kwestia naszych (lub innych) wyborow. Np. jezeli pan X nie wybralby ryzyka zwiazanego z piciem alkoholu i powrotem samochodem do domu to by nie rozjechal pieszego na przystanku, a pieszy by zyl. Gdyby pan X nie pil tego wieczora to moze faktycznie by go potracil ale pieszy by przezyl. Smierc jest wedlug mnie najwazniejszym wydarzeniem zycia, wiec zeby ono sie wypelnilo musi byc wiele swiadomych lub nie wyborow zmarlego i ludzi wokol niego. Mam nadzieje ze nie odwiedzisz wspomnianego przez ciebie astrologa. Bo podawanie daty smierci klientowi jest dzialaniem na jego szkode. Ojciec > zmarl w wieku 50 lat. To nie jest wlasciwy wiek ( rok), ktory > czlowiekowi zupelnie zdrowemu w wieku 35 lat podaje sie jako date > smierci. Cos w tym musi byc. Umiera sie w roznym wieku. Ja mam po 30-ctce i przez ostanich pare lat pozegnalam wielu ludzi w moim wieku lub mlodszych. MOja 3 dni starsza ode mnie kolezanka zmarla na bialalaczke w wieku 24 lat. A moja ciocia zmarla po wypadku samochodowym gdy miala juz po 90-tce. Koscioly: Katolicki i inne uwazaja ze astrolodzy i wroze "mieszja sie w wole Boga". Czesciowo sie z tym zgadzam, bo to nie sztuka powiedziec "czeka pana to i to". Sztuka powiedziec czlowiekowi co w nim siedzi ze dokonuje takich a nie innych wyborow. Wybory dotyczace jego zycia pozostawmy juz samemu zainteresowanemu. Sa rozni astrologowie i wroze. Jedni dzialaja na zasadzie przepowiadania przyszlosci bez przyczyn i sktukow, ta prawdziwa sztuka astrologii czy wrozenia mowi ze czlowiek cale zycie sie rozwija i dlatego stala sie moja pasja poniewaz traktuje kazdego czlowieka jak jednostke unikatowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Nieporozumienie IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 24.04.03, 20:00 anahella napisała: > Wyjasnijmy sobie jedna rzecz. Niezalenie od tego czy ktos bierze za to > pieniadze czy nie to podawanie klientowi daty smierci jest nieuczciwe. > Astrologia tez nie jest dla mnie zawodem tylko pasja. Niezaleznie od tego czy > to bedzie tak na zawsze czy nie uwazam ze NIE WOLNO tego NIKOMU mowic. > > Mysle, ze w zadnej ksiedze nie ma zapisanej niczyjej smierci. Nie wiem co to > byly za ksiegi, ale astrolog jak robi intepretacje horoskopu to nie spisuje z > ksiazek (moze sie oczywiscie posilkowac wiedza stamatad) ale interpretacja to > zawsze musi byc jego wlasna wiedza (nie mowie tu o godnych politowania > przypadkach, jak ktos kupuje program z interpretacjami i daje klientowi te > powierzchowna papke jako prace wlasna). Zakres wiedzy przypomina troche > medycyne. Jak idziesz do lekarza to on nie otwiera ksiegi gdzie jest napisane: > kaszel - grypa, goraczka - angina. Ale ma wiedze na temat kaszlu i goraczki i > wie jakie moga byc przyczyny jednego i drugiego. Jak nie rozumie problemu to > zglebia temat w literaturze. Mysle ze z astrologia jest podobnie. > > Wierze, ze nasza przyslosc nie jest zdeterminowana jednoznacznie. Wszystko co > robimy jest kwestia naszych (lub innych) wyborow. Np. jezeli pan X nie wybralby > > ryzyka zwiazanego z piciem alkoholu i powrotem samochodem do domu to by nie > rozjechal pieszego na przystanku, a pieszy by zyl. Gdyby pan X nie pil tego > wieczora to moze faktycznie by go potracil ale pieszy by przezyl. Smierc jest > wedlug mnie najwazniejszym wydarzeniem zycia, wiec zeby ono sie wypelnilo musi > byc wiele swiadomych lub nie wyborow zmarlego i ludzi wokol niego. > > Mam nadzieje ze nie odwiedzisz wspomnianego przez ciebie astrologa. Bo > podawanie daty smierci klientowi jest dzialaniem na jego szkode. > > Umiera sie w roznym wieku. Ja mam po 30-ctce i przez ostanich pare lat > pozegnalam wielu ludzi w moim wieku lub mlodszych. MOja 3 dni starsza ode mnie > kolezanka zmarla na bialalaczke w wieku 24 lat. A moja ciocia zmarla po wypadku > > samochodowym gdy miala juz po 90-tce. Koscioly: Katolicki i inne uwazaja ze > astrolodzy i wroze "mieszja sie w wole Boga". Czesciowo sie z tym zgadzam, bo > to nie sztuka powiedziec "czeka pana to i to". Sztuka powiedziec czlowiekowi co > > w nim siedzi ze dokonuje takich a nie innych wyborow. Wybory dotyczace jego > zycia pozostawmy juz samemu zainteresowanemu. Sa rozni astrologowie i wroze. > Jedni dzialaja na zasadzie przepowiadania przyszlosci bez przyczyn i sktukow, > ta prawdziwa sztuka astrologii czy wrozenia mowi ze czlowiek cale zycie sie > rozwija i dlatego stala sie moja pasja poniewaz traktuje kazdego czlowieka jak > jednostke unikatowa. > > Ogolnie zgodze sie z tym, ze podawanie daty smierci dla kogokolwiek jest "nieuczciwe" pomimo iz kazdy z nas zdaje sprawe z tego ze umrze. Nie znam okolicznosci, ani tez celu, dlaczego ten czlowiek powiedzial o niej ojcu. Osobiscie mysle, znajac ojca, on go poprostu poprosil, moze nawet nalegal (dowiedziawszy sie ze ten o tym wie), zeby mu powiedzial i ten zrobil mu te "przysluge". Astrolog juz nie zyje, zmarl wczesniej niz ojciec (powiedzial o tym ojcu, ze umrze wczesniej niz on). Oni byli zreszta bardzo dobrymi znajomymi, przyjaciolmi bym powiedzial. Przepowiednia na swoj sposob wyklucza podejmowanie decyzji. Pisze o tym, znowu w aspekcie swojego ojca. On zmarl na nerki. W tym czasie byly nerki do przeszczepu (czekaly), jednak sie na operacje nie zgodzil. Powiedzial, ze to jest rok jego smierci i basta. Uwazal, ze skoro ma umrzec, to moze tez umrzec po nieudanej operacji. Nieraz zastanawialem sie nad tym, o czym ty tutaj piszesz, czy sugerujesz. Gdyby ojciec nie znal swojej daty smierci, mogloby byc inaczej. Ale widocznie kazdemu z nas na tej ziemi sadzone tyle i nic wiecej, nawet dnia wiecej zyc. Tez uwazam ze kazdy czlowiek jest na swoj sposob unikatem. Kobiety sa podwojnym unikatem. Kobieta astrolog...............nawet nie wiem, jak ma mnozyc. PS. Co ty myslisz o liniach reki i wrozeniu z niej? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Nieporozumienie 24.04.03, 21:39 Gość portalu: .................. napisał(a): Co ty > myslisz o liniach reki i wrozeniu z niej? Pozdrawiam Nie mam w ogole pojecia o tym. Nie wiem co mam myslec. Wiem ze w chirologii jest symboliczne odniesienie do symboli astrologicznych (wzgorki na dloni nosza nazwy poszczegolnych planet). Ja w ogole nie znam sie na zadnych technikach wrozebnych (astrologia nie jest wrozeniem jako takim). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika 9.10.74 IP: *.client.attbi.com 23.04.03, 08:10 To ja jeszcze prosze cos o moim mezu :) ciekawe co tez o nim powiedza? Najlepiej by bylo gdyby byl kiedys bogaty skoro ja jestem szlachetnie urodzona bez wladzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: 16.03.1976 poproszę n/t 23.04.03, 21:39 Znow na granicy stopni: do 12.00 jest 16 stopien Ryb "Człowiek szlachetnego urodzenia" a po 12.00 jest 17 stopien Ryb "Będzie bezrozumny" Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: 9.10.74 23.04.03, 21:36 Gość portalu: Monika napisał(a): > To ja jeszcze prosze cos o moim mezu :) ciekawe co tez o nim powiedza? > Najlepiej by bylo gdyby byl kiedys bogaty skoro ja jestem szlachetnie urodzona > bez wladzy :) 16 stopien Wagi Będzie przewodnikiem wojsk i będzie miał znamię na twarzy lub ciele. Człowiek dzielny i szybki". Nic z tego moja kochana, chyba ze pojdzie z tymi wojskami łupic domy niewiernych;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika 9.10.74 IP: *.client.attbi.com 23.04.03, 08:13 To ja prosze jeszcze o wiadomosci o moim mezu,moze sie okaze ,ze bedzie bogaty skoro ja jestem szlachetnie urodzona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Tajemnice sredniowiecznych astrologow IP: *.gov.pl 23.04.03, 10:01 To i ja poproszę: 17.05.1974 Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Tajemnice sredniowiecznych astrologow 23.04.03, 21:42 Gość portalu: kamila napisał(a): > To i ja poproszę: > 17.05.1974 26 stopien Byka "Będzie wielkim złodziejem, kłamcą i człowiekiem niegodnym zaufania, bo nie dochwa żadnej tajemnicy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri ja tez bym chciala... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.03, 10:02 anahello, moge Cie prosic? 15.01.81 :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: 15.01.81 :) 23.04.03, 21:44 26 Koziorozca "Będzie pracował w lesie" Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Anahello,ja też poproszę:) 23.04.03, 21:47 charlota napisała: > 06.07.1981 15 Raka "Będzie miał wielkie stada i powodzenie w hodowli. Człowiek pragnący pozostawać w domu" Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Pobawimy sie wieczorem i piszcie daty w temacie. 23.04.03, 10:20 Tak bedzie mi latwiej. A teraz spadam do pracy papapap Odpowiedz Link Zgłoś
agick anahello - 30.12.1973..:) n/t 23.04.03, 11:55 anahella napisała: > Tak bedzie mi latwiej. A teraz spadam do pracy papapap > Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: anahello - 30.12.1973..:) n/t 23.04.03, 21:49 9 Koziorożca "Będzie słabowity" Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: 06-11-1974 23.04.03, 21:51 14 Skorpiona "Niewiele dla siebie uczyni i niewiele pożytku odniesie ze swych działań. Będzie niestały w myślach Odpowiedz Link Zgłoś
agick anahello...:))) 23.04.03, 11:01 30 grudzień.... koziorożec jestem jak w mordę strzelił.. co mówią stare księgi..? Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: anahello...:))) 23.04.03, 11:34 agick napisała: > 30 grudzień.... koziorożec jestem jak w mordę strzelił.. > co mówią stare księgi..? Witam siostrę. Jam też Koziołek (12.01), beeee... :-) A jak tam z obiecanym zdjęciem... :-) Pozdrawiam cieplutko, Odpowiedz Link Zgłoś
agick braciszku astralny..:) 23.04.03, 11:40 Prawda, że Koziołki najlepsze na świecie całym są..? Mądre takie, skromne, pracowite, ech... same plusy..:) w kwestii zdjęcia - wysłałam murzynce... napisała, że mam najpięknejszy uśmiech świata..:) ale i tak wstydzę się cały czas upublicznić moją fizis (bo przecież z natury skromna jestem niesłychanie....:) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: braciszku astralny..:) 23.04.03, 11:50 agick napisała: > Prawda, że Koziołki najlepsze na świecie całym są..? > Mądre takie, skromne, pracowite, ech... same plusy..:) Koziołek to najlepszy znak pod Słońcem! Zalet nie zliczysz. Wszystkie Koziołki to wiedzą... :-) I jakie są sympatyczne... tylko pogłaskać... beeeee... :-) > w kwestii zdjęcia - wysłałam murzynce... napisała, że mam najpięknejszy > uśmiech świata..:) > ale i tak wstydzę się cały czas upublicznić moją fizis (bo przecież z natury > skromna jestem niesłychanie....:) Ja przecieć jestem osoba prywatna a nie publiczna... :-) I nikomu innemu nie pokażę, choćby mnie mieli ćwiartować... :-) Wiesz przecież, że słowu Koziołka można zaufać... :-) No to jak siostrzyczko astralna będzie z tym zjęciem? Ciekawym siostrzyczki okrutnie... :-) Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 siostrzyczko! :-) 23.04.03, 12:04 Dostałem... Naprawdę piękny uśmiech.... :-) Pozdrawiam serdecznie , Odpowiedz Link Zgłoś
agick a nie mówiłam..? 23.04.03, 12:23 chyba jednak je upublicznię - skoro wielkie firmy proponują mi kontrakty każda osoba, która mnie widzi jest zachwycona..:))) hal -za jakiś czas puszczę Ci inne moje zdjęcie....:) oki? Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: a nie mówiłam..? 23.04.03, 12:29 agick napisała: > chyba jednak je upublicznię - skoro wielkie firmy proponują mi kontrakty > każda osoba, która mnie widzi jest zachwycona..:))) Koniecznie! Nie powinnaś takiego skarbu zatrzymywać tylko dla siebie! :-) > hal -za jakiś czas puszczę Ci inne moje zdjęcie....:) > oki? Czekam niecierpliwie... :-) Pozdrawiam bratersko i astralnie, Odpowiedz Link Zgłoś
agick i git..! 23.04.03, 12:33 dostałeś swoją astralną rozpiskę..? ja jeszcze nie ale czekam grzecznie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: i git..! 23.04.03, 12:34 agick napisała: > dostałeś swoją astralną rozpiskę..? > ja jeszcze nie ale czekam grzecznie...:) Nie, ale zaraz się zapiszę do naszej dobrej wróżki... :-) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: braciszku astralny..:) 23.04.03, 21:56 hal9000 napisał: > > Koziołek to najlepszy znak pod Słońcem! Zalet nie zliczysz. Wszystkie Koziołki > to wiedzą... :-) I jakie są sympatyczne... tylko pogłaskać... beeeee... :-) I same korzysci z obcowania z Koziolkiem: trawnik wygryzie i kosic go nie trzeba, a jak zly czlowiek przyjdzie to ubodzie. No i wystarczy raz na jakis czas zabrac go do Pacanowa do podkucia i butow kupowac nie trzeba;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_mandarynka 15-11-1978. A co, też chcę! 23.04.03, 11:57 pewnie znów wyjdzie, że jestem mściwa, złośliwa, bezwzgledna i mam obsesje na punkcie seksu... Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: 15-11-1978. A co, też chcę! 23.04.03, 12:08 czarna_mandarynka napisała: > pewnie znów wyjdzie, że jestem mściwa, złośliwa, bezwzgledna i mam obsesje na > punkcie seksu... A to prawda? Mam na myśli tę obsesję... :-) Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_mandarynka Re: 15-11-1978. A co, też chcę! 23.04.03, 12:24 Podobno Skorpiony tak maja a ja jestem Skorpionica więc pewnie tak:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: 15-11-1978. A co, też chcę! 23.04.03, 21:59 czarna_mandarynka napisała: > pewnie znów wyjdzie, że jestem mściwa, złośliwa, bezwzgledna i mam obsesje na > punkcie seksu... 23 Skorpiona "Człowiek zamożny i pan na włościach. Człowiek niestały" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toma 25.10.1954 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 12:19 Skarbie, a co masz pod taka datą? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: 25.10.1954 23.04.03, 22:03 2 Skorpiona "Będzie potężnym władcą. Będzie dzielny i stały" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Re: 25.10.1954 dzięki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 09:46 Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: 18.04.1975 ciekawa jestem ;)) 23.04.03, 22:01 28 Barana "Będzie pogodny i spokojny" Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Fajnie :D 23.04.03, 18:38 mantha napisała: > Jestem 1 dzien od Ciebie mlodsza :-) Fajnie :D Te złośliwe, ale z sercem na dłoni skorpiony ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: 29 X 1975 :)) 23.04.03, 22:07 mantha napisała: > Jestem 1 dzien od Ciebie mlodsza :-) 5 Skorpiona "Człowiek łagodny i bardzo cierpliwy. W czynach swoich niedoskonały" Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: 29 X 1975 :)) 23.04.03, 22:05 6 Skorpiona "Będzie podróżował i nie pozostanie na długo w jednym miejscu. Niewiele do celu doprowadzi zamierzeń" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekosz 7.7.1974 i 9.2.1972 IP: 195.20.110.* 23.04.03, 14:59 Aż mnie skręca z ciekawości cóż mądra księga powie o mnie i mojej drugiej połówce. Może nie będzie bolało? Pozdrawiam Jekosz Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: 7.7.1974 i 9.2.1972 23.04.03, 22:28 15 Raka "Będzie miał wielkie stada i powodzenie w hodowli. Człowiek pragnący pzostać w domu: 20 Wodnika "Będzie słaby" Odpowiedz Link Zgłoś
jekosz Re: 7.7.1974 i 9.2.1972 24.06.03, 10:20 Domatorem jestem, to prawda. Ale skąd te stada? Ciężko będzie na moim blokowisku znaleźć miejsce na pastwisko. Ale skoro księga tak mówi... A to, że kobiety to słaba płeć to wiem od dawna. A może jest w tej mądrej księdze coś więcej o Wodnikach? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: 19091970 23.04.03, 22:29 27 Skorpiona' "Zdobędzie wszystko, czego zapragnie. Będzie towarzyski i obdarzony przyjemnym charakterem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: Tajemnice sredniowiecznych astrologow IP: 80.48.119.* 23.04.03, 16:06 15 marzec 1986 !! prosze jeszcze o 21 marzec 1986 , fajny pomysl !! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Tajemnice sredniowiecznych astrologow 23.04.03, 22:32 Gość portalu: viki napisał(a): > 15 marzec 1986 !! prosze jeszcze o 21 marzec 1986 , fajny pomysl !! :-) 23 Ryb "Będzie niestaly" 1 Barana "Człowiek, który czasem pracuje, kiedy indziej zaś prowadzi wojny" Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: 02.12.72 23.04.03, 22:35 11 Strzelca "Człowiek małej wiary i małego wykształcenia. Będzie panem innego człowieka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedronka14 DZIEKUJE CI SERDECZNIE, ANAHELKO:-) IP: 24.42.153.* 23.04.03, 22:05 Zycze dalszego rozwijania Swojej pasji. Pa, S. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: 20/08/1078 poproszę 23.04.03, 22:37 28 Lwa "Człowiek sławny, mężny i kochający. Będzie wolny od zajęć" Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: 4.10.75 23.04.03, 22:40 11 Wagi "Czlowiek zamożny i czyniący dobro. Bedzie niestały i tępy" Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Koniec zabawy, mam dosyc. 23.04.03, 22:47 Troche sie zmeczylam, wiec juz wiecej w to nie gram. Mam nadzieje ze sie wszyscy fajnie bawili. Tym, ktorzy dostali zla wrozbe przypominam, ze wartosc merytoryczna takich rzeczy jest zerowa. I jeszcze jedno. Od wczoraj moja skrzynka peka od mejli z prosbami o indywidualne horoskopy. Nie piszcie z tym do mnie, prosze, bo nie mam sily kazdemu wysylac mejli z odmowa. Tym bardziej, ze zrobienie horoskopu to kupa czasu, zwlaszcza dla mnie - poczatkujacej. Jak ktos bardzo chce to niech da zarobic profesjonaliscie z doswiadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: cholerrra... spóźniłam się!.. ;) n/t 24.04.03, 20:24 no nic, poczekam, aż wróżka odpocznie :))) ale wątek świetny :)) pzdroovki od niedoszłej czarownej_icy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga 04. 09. 1982 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.03, 12:56 Możesz mi to rozwiązać????????? Odpowiedz Link Zgłoś