Gość: nacia IP: 157.25.122.* 28.04.03, 10:07 Bardzo prosze o życzenia!! W końcu 26 urodziny ma się w życiu tylko raz! Oryginalnie i serdecznie ma być! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nacia Re: Zaloguj się to Ci złożę n/t IP: 157.25.122.* 28.04.03, 11:15 a po co sie logowac tu mi złóż, niech wszyscy widza jak zyczenia składa profesjonalistka Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Zaloguj się to Ci złożę n/t 28.04.03, 12:20 Gość portalu: nacia napisał(a): > a po co sie logowac tu mi złóż, niech wszyscy widza jak zyczenia składa > profesjonalistka Nie przywykłam wdzięczyć się do tych, których nie znam, bo nie chcą się logować. Jaką mam gwarancję, że to nie Ty np. nawtykałaś mi niezalogowana w wątku z moim imieniem? Sorry, ale taki właśnie mam stosunek do nielogowanych. I nie przepadam za babami spod Byka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacia Re: Zaloguj się to Ci złożę n/t IP: 157.25.122.* 28.04.03, 12:40 Ty to masz chyba jakąś manie prześladowczą?? wszędzie wietrzysz podstęp i widzisz wrogów. to się leczy, wiesz?? a co do życzeń to..... bez łaski Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Zaloguj się to Ci złożę n/t 28.04.03, 12:45 Gość portalu: nacia napisał(a): > Ty to masz chyba jakąś manie prześladowczą?? > wszędzie wietrzysz podstęp i widzisz wrogów. > to się leczy, wiesz?? > a co do życzeń to..... bez łaski A ty się wyspowiadaj z grzechu pychy. Nie lubię, kiedy ktoś na siłę domaga się uwagi. A jak ci tak starsznie zależy na tych życzeniach to masz - sto lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacia Re: Zaloguj się to Ci złożę n/t IP: 157.25.122.* 28.04.03, 13:41 hehe, nie cierpisz jak ktoś się domaga uwagi?? a ja myślałam ze to Ty jesteś od tego specjalistką na tym forum?? za szczere życzenia serdecznie dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Zaloguj się to Ci złożę n/t 28.04.03, 14:11 Gość portalu: nacia napisał(a): > hehe, nie cierpisz jak ktoś się domaga uwagi?? > a ja myślałam ze to Ty jesteś od tego specjalistką na tym forum?? > za szczere życzenia serdecznie dziękuję Nie, to mi samo wychodzi, po prostu mam liczne grono zwolenników na FK. Mam też prywatne forum zamknięte pod nazwą Pajdokracja. Jeśli chodzi o wynik to jest na drugim miejscu bodajże pod względem ilości odwiedzi. Łatwo to sprawdzić. Na wszystko kotku trzeba sobie w życiu zapracować. Na popularność na FK też. Ale może zakończmy tę przepychankę słowną, bo musiałabym w końcu coś Ci brzydkiego powiedzieć, a jubilatce nie wypada sprawiać przykrości w dniu jej święta. Poczekam do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacia Re: Zaloguj się to Ci złożę n/t IP: 157.25.122.* 28.04.03, 16:17 popularność mówisz?? ok, widze ze należysz do tych osób , które wyznaja zasadę: "nieważne czy dobrze czy źle, byleby o mnie mówili" no cóż ja się pod takim stwierdzeniem nie podpisuję i nie rozumiem dlaczego chcesz mi coś brzydkiego powiedzieć? ja jestem dla Ciebie grzeczna, a to Ty szarogęsisz się w moim wątku, jak Ci się nie podoba, załóż swój kolejny, setny, mądry ... i popularny. Tak jak lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: hej dziś są moje urodziny 28.04.03, 10:13 również mam dzisiaj urodziny. wyłączyłam telefony - stacjonarny, komórkowy. żadnych życzeń. płaczę nad swoją "balzakowatością". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa do naci i farsy! IP: *.devs.ac-net.pl 28.04.03, 10:42 wierzcie mi kazdy wiek jest piekny, jest inny i niesie nowe mozliwosci. Widzialam ludzi siedemdziesiecioparoletnich MLODYCH, mlodszych od niejednego 30- latka. Ale dzien urodzin w naturalny sposob sklania do refleksji, do zadumy nad dotychczasowym zyciem, nad tym jaki byl ostatni rok, jak szybko minal, stad i odrobina melancholii. Dziewczyny! zycze jak najwiecej slonecznych dni w Waszym zyciu, tylko wlasciwych decyzji oraz blogoslawienstwa Bozego Teresa Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: do naci i farsy! 28.04.03, 11:07 Gość portalu: Teresa napisał(a): > > Dziewczyny! zycze jak najwiecej slonecznych dni w Waszym zyciu, tylko > wlasciwych decyzji oraz blogoslawienstwa Bozego > Teresa Matka Teresa nas nawiedziła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: do naci i farsy! IP: *.chello.pl 28.04.03, 11:22 chodzilo Ci o jej ducha?! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacia Re: do wszystkich IP: 157.25.122.* 28.04.03, 11:12 jak miło usłyszec z samego rana tyle serdeczności i uszczypliwosci... o tym marzyłam tiaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacia Re: do wszystkich IP: 157.25.122.* 28.04.03, 11:13 jak miło usłyszec z samego rana tyle serdeczności i uszczypliwosci... o tym marzyłam, na to forum zawsze mozna liczyc tiaaa Odpowiedz Link Zgłoś
pastellowa Re: hej dziś są moje urodziny 28.04.03, 11:10 ...moje tez...ostatnie dziescia. Ale mam dola... Zyczenia dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius no proszę, ale się porodziło... 28.04.03, 11:19 A moje były wczoraj. Też miałem wyłączony telefon i żadnych życzeń, hehe... Wyłączony, bo akurat spędzałem ostatni dzień w Pradze czeskiej... To był miły dzień, a wracając myślałem sobie nad upływem czasu (bo o czymże innym myśleć w dzień urodzin?) Farso, nie wiedziałem, ze masz dzień po mnie... No proszę, co za koincydencja :-)) Wszystkim urodzinantkom życzę wszystkiego najbardziej indywidualnego, bo nie ma nic gorszego niż "wszystkiego najlepszego" (ćwiczę używanie metajęzyka, to musi być wpływ tych trucizn, które wpuściłem do swojego organizmu w złotej Pradze...) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
farsa do y. 28.04.03, 11:25 ydoriusku, jak zwykle wzruszasz. ;-) żałuję, że nie moge podzielić się z Tobą moją muzyką. płyta, której słucham... nie, nic więcej nie powiem. to jak o smaku wina... nalezy spróbować. a Ciebie uściskiwam wirtualnie, a mocno. z wczorajszymi uśmiechami - dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius do f. 28.04.03, 11:39 z tego wzruszenia aż Ci maila napisałem. ależ wzruszliwy ze mnie człowiek :-)) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
pilarka STO LAT STO LAT!!! 28.04.03, 11:33 Zycze wszystkim solenizantkom duzo szczescia i pogody ducha, pieknych slonecznych dni nawet w deszczowa pogode... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacia Re: STO LAT STO LAT!!! IP: 157.25.122.* 28.04.03, 12:39 dzieki ale zastanowilo mnie jedno- jak sie ma urodziny to jest sie chyba jubilatem nie soplenizantem no nie? myslalam ze solenizant to ten od imienin?? Odpowiedz Link Zgłoś
pilarka Re: STO LAT STO LAT!!! 28.04.03, 12:48 Gość portalu: nacia napisał(a): > dzieki ale zastanowilo mnie jedno- jak sie ma urodziny to jest sie chyba > jubilatem nie soplenizantem no nie? myslalam ze solenizant to ten od imienin?? wiesz, ze nie wiem? zaraz sprawdze:) Odpowiedz Link Zgłoś
pilarka Re: STO LAT STO LAT!!! 28.04.03, 12:53 Gość portalu: nacia napisał(a): > dzieki ale zastanowilo mnie jedno- jak sie ma urodziny to jest sie chyba > jubilatem nie soplenizantem no nie? myslalam ze solenizant to ten od imienin?? juz wiem:))) SOLENIZANT-osoba obchodzaca swoje imieniny ALBO urodziny (sprawdzilam w "Slowniku wyrazow obcych" Kopalinskiego:) Droga Solenizantko jeszcze raz wszystkiego najlepszego! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: hej dziś są moje urodziny IP: *.de.ibm.com 28.04.03, 11:43 Moje też!!! Choć przebieg większy... Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Do Naci i Farsy 28.04.03, 12:00 Kwiaty www.ne.jp/asahi/hana/monogatari/2001/13/No.4e.htm www.ne.jp/asahi/hana/monogatari/2001/13/No.4e.htm www.ne.jp/asahi/hana/monogatari/2001/14/No.9e.htm i Buziaki Cmok, Cmok, Cmok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Do Naci i Farsy IP: *.chello.pl 28.04.03, 12:25 piekne te kwiatki, ten tez: www.ne.jp/asahi/hana/monogatari/2001/14/No.5e.htm Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Do Naci i Farsy 28.04.03, 12:42 www.ne.jp/asahi/hana/monogatari/2001/15/No.10e.htm www.ne.jp/asahi/hana/monogatari/2001/15/No.2e.htm www.ne.jp/asahi/hana/monogatari/2001/15/No.10e.htm Te przesyłam tylko w bardzo wyjątkowych okazjach Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: hej dziś są moje urodziny 28.04.03, 13:57 A ja Ci zycze wszystkiego dobrego. Samych slonecznych dni i usmiechu. By nie opuszczal Ciebie dobry humor i abys "lekko" podchodzila do zgryzliwosci innych :))) (niezyczliwych). Pozdrawiam BeataCh Odpowiedz Link Zgłoś
helaraja Jubilaci, dzisiejsi i wczorajsi! 28.04.03, 14:14 Zyczę Wam, abyście razem z nami na FK miło spędzali czas. I jeszcze, żeby w chwilach wolnych od komputera też Wam się nie gorzej układało:) Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: moim przyjaciołom i pajdeczce, 28.04.03, 16:29 farsa napisała: > ... dziękuję. za kwiaty i za życzenia. mimo wszystko - wanitatywnie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Zabawa 28.04.03, 21:49 Kwiatki i życzenia przyjęłaś – a tort i wino to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: Zabawa 28.04.03, 21:53 koaa napisał: > Kwiatki i życzenia przyjęłaś – a tort i wino to gdzie? wino i tort są. równie wirtualne, jak kwiatki, które przyjęłam. Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Zabawa 28.04.03, 21:58 Podnosze wielki puchar wypełniony czerwonym winem i wipijam go jednym chaustem Na zdarowie !!!!!! A torcik palce lizać!!!!!!!! :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Zabawa IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.04.03, 22:18 Chciej przyjac i ode mnie najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: Zabawa 28.04.03, 22:28 Gość portalu: .................. napisał(a): > Chciej przyjac i ode mnie najlepsze. jestem wzruszona. jak wtedy, kiedy oglądam jeden z najpiękniejszych filmów [po "wszystkich porankach świata"] - "człowiek słoń". John Merrick mówił: "dziękuję, moi przyjaciele. moi przyjaciele" . otrzymał tylko/aż saszetkę z przyborami służącymi do codziennej toalety. cieszę się, że jesteście. Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: hej dziś są moje urodziny - wiec zycze Ci... 29.04.03, 00:29 Wszystkiego naj naj najlepszego , oby spelnily sie Twoje najkrytsze marzenia , duzo pomaranczy niech Ci facet cala noc na stole tanczy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: hej dziś są moje urodziny - wiec zycze Ci... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 29.04.03, 02:01 Mysle, ze ona szalu dostanie na jego widok, i sama skroci to tanczenie. Odpowiedz Link Zgłoś