avital84 18.03.07, 23:56 Skarb ukryty nawet bardzo głęboko jest bez trudu zauważalny...dla Indiany Jonesa.;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: Wątek o skarbie. 18.03.07, 23:58 Czy widziałeś kiedyś by Indiana nie dotarł do skarbu? No właśnie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:06 To tylko film;) W prawdziwym życiu byłoby po nim zaraz na wejsciu;) Niektóre skarby gniją latami,a później giną w ludzkiej świadomości;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:09 Jeżeli coś gnije i ginie to znaczy, że nie jest to skarb. Ja mówię tu o prawdziwych skarbach i prawdziwych niezniszczalncyh bohaterach. Wiem,że to trudne w nich uwierzyć. Clark Kent też miał ten problem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:22 avital84 napisała: > To taki hotel na Mazurach.;) Otóż nie;) To jest skarb,którego długo jeszcze nikt nie znajdzie,a później zwątpi i zapomni o nim;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:24 Eldorado to nie skarb, ale kraina w skarby obfitująca. Niektórzy ją widzieli. Nie możesz wątpić w to, że i Ty ją znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:29 To jest zbyt ambitne;) Przeciętniacy szukają bursztynów na plaży;) Moje Eldorado może i jest,ale na innym kontynęcie i nie wiem w którym miejscu;) Nie jestem osamotniony-wszyscy tak mają,lub prawie wszyscy;) Odpowiedz Link Zgłoś
mortycjan Re: Wątek o skarbie. 18.03.07, 23:58 Indiana Jones... to ci dopiero łobuz. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonawe Re: Wątek o skarbie. 18.03.07, 23:58 bierze co chce na dodatek...nawet skarby;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Wątek o skarbie. 18.03.07, 23:59 etam łobuz naukowiec, wykładowca;) Odpowiedz Link Zgłoś
mortycjan Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:08 Mniejsza:) www.youtube.com/watch?v=ixsZy2425eY Obejrzyj ten film w całości:) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:19 To TY jesteś na tym filmie?;) Niezłe kocie ruchy.:D Odpowiedz Link Zgłoś
mortycjan Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:30 Oczywiście nie ja;) Ale chciałem zwrócić uwagę publiki na film "Napoleon Dynamite", bo jest świetny - z tego filmu jest ten numer z tańcem;) Odpowiedz Link Zgłoś
ginewra25 Re: Wątek o skarbie. 18.03.07, 23:59 Kiedy byłam mała to co roku na sylwestra Indianę puszczali ... i chciałam być takim Indianą, ale w wersji żeńskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:03 Nadal masz szansę. Musisz tylko odbić go Caliscie.;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonawe Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:05 teraz to juz niech go sobie zatrzyma;))) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:01 Ano znam ten ból. Niespepłnione marzenia.;) Odpowiedz Link Zgłoś
slodka.niunia Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:00 Az taki wielki bat nie jest mi potrzebny;) No dobrze. Pokaze, ale tylko na chwile:P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:02 Tylko powiedz kiedy.:) A swoją drogą widzę, że ciągnie Cię niuniu do klasy robotniczej. Albo marzenia o stolarzu albo o górniku.;) Odpowiedz Link Zgłoś
slodka.niunia Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:08 Klasa robotnicza, bo chlop musi byc mocny jak wiekowy dab, a niestety wsrod inteligencji coraz wiecej jest tych lipnych rosnacych na metro:) Niestety system mi zwisa w chwili obecnej i nie moge nic zaladowac:) Autentyk Odpowiedz Link Zgłoś
slodka.niunia Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:11 To chyba jest jakis znak od sil nadprzyrodzonych:) Plus do tego to tajemnicze znikniecie wczesniej. Znaczy zebym nie pokazywala, bo sie mleko skwasi:) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:14 Chyba wiarusikowi tylko by się mleko skwasiło. Mi też się kiedyś system wieszał. Mleko musiało się dobrze zagotować.:) A tajemnicze zniknięcie... Jeślui podklejasz się pod armię12siurów to trudno by Cię armia nie zmiotła.:) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:12 Dobrze, że tylko system Ci zwisa. Masz szczęście, że nie masz na przykład zwisających cyców.:D > Klasa robotnicza, bo chlop musi byc mocny jak wiekowy dab, > a niestety wsrod inteligencji coraz wiecej jest tych lipnych > rosnacych na metro:) Niuniu czyli prawdziwy z ciebie wzokowiec. Ale ynteygencja ma też inne walory. A co zrobisz z takim dębem chociażby dwumetrowym? Odpowiedz Link Zgłoś
slodka.niunia Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:14 Z debem?? No jak to. Trzeba w ogrodzie zasadzic:P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:15 No i się mu przyglądać, ewentualnie mówić do neigo żeby lepiej rosło. A z yntelygencją można prowadzić dysputy. Taki dyskurs ogrodowy.;) Odpowiedz Link Zgłoś
slodka.niunia Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:19 Probuje jeszcze zrobic Ci dzisiaj dobrze, ale z marnym skutkiem:) Niestety tylko przegladarka dziala, a i tak marnie. Chyba dzisiaj nie uswiadczysz mojego epokowego zdjecia;) A mialam ochote zrzucic z siebie calkiem sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:21 Robienie dobrze nigdy nie jest złe.:) A co chciałaś zrzucić? Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy.cycek Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:27 Dopiero teraz zauwazylam, ze kiedy rozmawialismy zegar systemowy mi stanal:) Cos takiego widzialam w paru filmach. Mam z piec koni trojanskich, ale na nich za daleko nie zajade. Odpowiedz Link Zgłoś
slodka.niunia Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:30 Okazalo sie, ze wyroslo mi cos nagle miedzy nogami. Oby to admin uciał :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:32 A ja się kiedyś dziwiłam, że dostają same czerwone kartki i moje wątki lecą jeden po drugim. Widocznie admin słucha modlitw słodkich niuń.:) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:30 Niuńka zapomniałaś o czymś.:) Czyli co czas się zatrzymał? Odpowiedz Link Zgłoś
slodka.niunia Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:32 Dla mnie w tej chwili tak:) Mam nadzieje, ze admin zrobi cos z tym moim przyrodzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:34 Czasem. Na początku swej kariery też wyratstało mi coś nie tam gdzie trzeba. Admin jest zazwyczaj okrutny w takich momentach. Nadal żyjesz w zastraszeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
slodka.niunia Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:37 Juz nie, bo to co najgorsze juz jest za mna:) Teraz jestem juz wolna, ale bylam tak dlugo przesladowana, ze ukrywanie sie weszlo mi w krew i teraz nawet idac ulica staram sie schowac za latarnia, gdy widze swiatla samochodu nadjezdzajacego z przeciwka;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:41 Sama wybrałaś takie życie. Widocznie zabawa w Hide&Seek Cię uzależnia.:) Ta adrenalina.;) Odpowiedz Link Zgłoś
slodka.niunia Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:43 Jest cos na rzeczy:) Wlasnie postanowilam, ze jednak zrobie dla Ciebie to jedno zdjecie. Juz powinno byc w wizytowce:) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:51 Może teraz to ja mam problemy techniczne, bo nie widzę...nigdzie.:) Ehhh Słodka musiałaś się posuwać do tak żałosnego zabiegu. Z Koholem trzeba było romansować? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:31 Trzeba było nie oglądać stronek dla dorosłych;) Ja to robiłem,dopóki nie trzeba było całego systemu reaktywować:))) Tera mam to w doopie;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:35 też mi tak powtarzają przy każdym formacie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:36 No proszę;) A ja zawsze myślałem,ze dziewczynki są grzeczne i niewinne;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:43 Z tymi stronkami i trojnami to stereotypy.:) Ja na nie nie wchodzę, a poprzedni komputer wciąż mi wariował. Teraz trzyma się dzielnie, bo jest tylko mój. I nawet nie musiałam mu gumki zakładać.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:43 Czego wy tam szukacie???;) Przecież to fizyczny,perwersyjny sex odarty z uczuć;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mortycjan Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:45 Jego miał prawo;) A z wami jak to jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
mortycjan Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:52 Wolno;) Ale jak to sobie ludzie zinterpretują... Obyczajów nie załatwisz ustawą. Odpowiedz Link Zgłoś
mortycjan Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:56 Kolejna kobieta wyzwolona... Szkoda, szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:57 Nam chyba nie jest szkoda i nie jest nam przykro.;) Odpowiedz Link Zgłoś
mortycjan Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:59 Wasza sprawa:) Mnie przykro zbyt długo nie będzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonawe Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:58 no wlasnie...czemu wszystko musi byc takie...uporzadkowane, czemu musimy generalizowac...myslisz, ze kobieta, ktora potrafi wejsc na strone dla doroslych nie moze bys slaba i potrzebowac faceta??? Odpowiedz Link Zgłoś
iwonawe Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:59 troszke sie unioslam;) przepraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 01:04 A czego tam szuka?;) Bo facet tylko cumshotów;D Odpowiedz Link Zgłoś
iwonawe Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 01:05 rozszerzam horyzonty ;)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 01:10 iwonawe napisała: > rozszerzam horyzonty ;)))))))))))))))) I co nowego zobaczyłaś?;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonawe Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 01:11 nic czym chcialabym sie z Toba podzielic;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 01:12 iwonawe napisała: > nic czym chcialabym sie z Toba podzielic;))) Mnie tam niczym nie zaskoczysz;) Wal śmiało;)) Obiecuję się nie śmiać:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonawe Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 01:13 ale nie mam ochoty Cie zaskakiwac ani rozsmieszac...po prostu nic godnego uwagi Twej;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 01:19 iwonawe napisała: > ale nie mam ochoty Cie zaskakiwac ani rozsmieszac...po prostu nic godnego uwagi > > Twej;) Gdyby tak było,to nie zawracałbym Ci gitary;) Mów co tam lubisz;) Lesbijki?;D Odpowiedz Link Zgłoś
iwonawe Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 01:20 widze, ze bardzo jestes ciekaw moich preferencji seksualnych...byc moze Cie rozczaruje...ale faceci no. 1 ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 01:25 iwonawe napisała: > widze, ze bardzo jestes ciekaw moich preferencji seksualnych...byc moze Cie > rozczaruje...ale faceci no. 1 ;))) Gangbang?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 01:28 iwonawe napisała: > zaczynam byc spiaca;))) dobranoc! Zgadłem:) Aj niegrzeczna Ty,nieładnie>;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mortycjan Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 01:04 Ja sobie tylko pozwoliłem na facecje;) Tak w ogóle to lubię bardzo kobiety które robią to co im odpowiada i nie są wpatrzone w opinie faceta. NIe wyobrażam sobie związku z kobietą zależną - wolę te rozpolitykowane i czasem nieznośne panie które lubią nazywać siebie 'silnymi kobietami', są ciekawsze;) Odpowiedz Link Zgłoś
mortycjan Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 01:11 A to szanowne forumowiczki generalnie takie więcej mocniejsze ? To chyba lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 01:13 No dla nich napewno. Orzechy potrafią rozłupywać siadając na nich...jak Jagna. Ja się szykuję na mistrzostwa świata Strong Woman 2007. Odpowiedz Link Zgłoś
mortycjan Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 01:16 Wystartuj od razu w Strong Men - jak skasujesz Pudziana to już tyle... Szklany sufit w pierwszym roku. A potem możesz dla rozrywki podkowy łamać jak August Mocny. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 01:18 Pudzian to dla mnie pikuś. Nawet jakbym nie dała rady to sam by się podłożył.:P Szklany sufit jest tym razem murowany.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mortycjan Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 01:20 > Nawet jakbym nie dała rady to sam by się podłożył.:P A to koleżanka taka z cicha pęk... A tu proszę, i Pudziana położy. NIe ma to tamto. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonawe Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 01:06 troche silne, troche slabe...w kazdym razie rewelacyjnie potrafia tupac nozka;))) wiem...tez potrafie;P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:46 Bo ja świnia jestem;) Czyli knur;) Jesteś lochą?;D Odpowiedz Link Zgłoś
slodka.niunia Precz z kaczym arartheidem!!! 19.03.07, 00:58 WOLNOSC DLA POSTYTUTEK I ALFONSOW!:) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Precz z kaczym arartheidem!!! 19.03.07, 01:00 Marnie Ci to wychodzi. Wytną tylko ten jeden post.:P Matko Słodka! Niepotrzebnie skupiasz tylko uwagę. Zero w Tobie kobiecego sprytu! Odpowiedz Link Zgłoś
slodka.niunia Re: Precz z kaczym arartheidem!!! 19.03.07, 01:02 Moglabys pomoc, bo w Tobie duzo kobiecego sprytu:P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Precz z kaczym arartheidem!!! 19.03.07, 01:03 Ale mi nie zależy:P Nie jestem jak bohater Pięknego Umysłu, który wciąż czuł się prześladowany.;) Odpowiedz Link Zgłoś
slodka.niunia Re: Precz z kaczym arartheidem!!! 19.03.07, 01:08 Moglabys pomoc kolezance. Liczylem na solidarnosc jajnikow, a tu doopa:) No nic. Znowu mi zwisl. Znaczy, ze cos jest na rzeczy i trzeba konczyc na dzis. To przyjemnych snow Avi:) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Precz z kaczym arartheidem!!! 19.03.07, 01:11 No o skarbach Indiany Jonesa będę śniła.:D Wzajemnie Niuniu i dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Wątek o skarbie. 19.03.07, 00:42 Owszem. Tylko że Indiana wie , że skarb istnieje. I ma MAPĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
kliq Widocznosc lekko zaslonietego skarbu. 19.03.07, 22:42 Prawie niemozliwe jest ukrycie skarbu . Dla wprawnego oka skarb jest czesto widoczny. Mapa prowadzaca do skarbu tez jest latwo widoczna w promieniach slonecznych przeswitujacych poprzez tkanine i pokazujacych zary drogi prowadzacej przez gory i doliny do skarbu. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Widocznosc lekko zaslonietego skarbu. 19.03.07, 22:53 Może tylko wtedy kiedy oko widzi ten skarb, który ma rzeczywiście odnaleźć. Jeśli błądzi i skarbu nie dostrzega to może to znak od Archaniołów, że ma pójść inną drogą...albo powinien sprawić sobie nowe oprawki wraz z minusami.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kliq Re: Widocznosc lekko zaslonietego skarbu. 19.03.07, 22:57 Nie zawsze slucha sie swojego Aniola Stroza. Czasami zatrzymujemy sie aby sie skarbowi przyjrzec z bliska, dotknac, zajrzec do srodka. Przygladanie sie, dotykanie i zagladanie do srodka ma swoje uroki. Niezaleznie od poszukiwania skarbu :). Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy.cycek Kto znowu wyciąga brudy??? 19.03.07, 22:44 Pani Szanowna Administrator do pralni z nimi:) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Kto znowu wyciąga brudy??? 19.03.07, 23:56 Myślę, że podbicie brudów w górę było nie pomyśli Cycka;) Odpowiedz Link Zgłoś