grzeszny-aniol 20.03.07, 16:29 co znaczy u faceta taki zwrot ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stokrotka000 Re: "Chce odetchnac"... 20.03.07, 16:30 Ale od czego? od pracy? Ciebie?... Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszny-aniol Re: "Chce odetchnac"... 20.03.07, 16:31 Chce odetchnac, musze wszytsko przemyslec, nie moge sie poukladac... Kocham Cie i chce z Toba byc ale.. "chce odetchnac"... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: "Chce odetchnac"... 20.03.07, 16:31 Pełno Ciebie wokół;) Nawet nie ma jak się stęsknić;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: "Chce odetchnac"... 20.03.07, 16:34 Czyli zająć się swoimi sprawami;) Faceci to samotnicy;) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: "Chce odetchnac"... 20.03.07, 16:35 Dać potęsknic. Nie odzywac się. Nie być zbyt nachalną. Dac mu odetchnąc od siebie :) może za duzo Cie było wokół a to meczy nieraz Odpowiedz Link Zgłoś
hugsie Re: "Chce odetchnac"... 20.03.07, 16:32 moj (juz teraz byly chlopak) juz tak 'oddycha' sobie jakies pol roku. ostatnio juz prawie zupelnie sie mna nie interesuje... Odpowiedz Link Zgłoś
toska26 Re: "Chce odetchnac"... 20.03.07, 16:46 Tez to kiedys slyszalam... Po dwoch latach zwiazku uslyszalam taki tekst, i po tych slowach zniknal. Minelo juz sporo czasu a ja go wiecej nie zobaczylam w swoim zyciu. Na szczescie wyswiadczyl mi wielka przysluge, bo inaczej nie bylabym teraz z najcudowniejszym mezczyzna na swiecie, i nie przygotowywalabym sie do slubu - ale wtedy sie zalamalam. Nie chce Cie dolowac, bo moze Twoj jest bardziej dojrzaly i odwazny, ale dziele sie swoim doswiadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: "Chce odetchnac"... 20.03.07, 16:59 Bzyknąłby coś na boku, ale w Twoim towarzystwie nie da rady. Albo chce się trwale pożegnać nie narażając Cię na przykrości. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: "Chce odetchnac"... 20.03.07, 17:04 hypatia69 napisała: > Albo chce się > trwale pożegnać nie narażając Cię na przykrości. Ależ to dziecinada i tchórzostwo. Wychodzi rakiem, boi się powiedzieć "koniec". Może czeka, aż ona,zdezorientowana i zawiedziona, powie to pierwsza? Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: "Chce odetchnac"... 20.03.07, 17:02 grzeszny-aniol napisała: > co znaczy u faceta taki zwrot ? Że powinnaś powiedzieć wyraźnie: "Nie ucieka się, żeby 'odpocząć' Jeśli jest jakiś proble, rozwiązmy go razem. Jeśli nie ma problemu i nie chcesz ze mną być - bądź mężczyzną i powiedz mi to w twarz". Bo co to znaczy "odpoczywać? Być "trochę w związku"? Tak się nie da. Nie podoba mi się takie sformułowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
baler_inca Re: "Chce odetchnac"... 20.03.07, 17:24 Wydaje mi się, że on może nie tyle ucieka, co sam nie jest pewny, co czuje. Powiedzieć "koniec" jest łatwo, ale tylko wtedy, gdy wie się na pewno, że się nie kocha i nie chce już z kimś być. Gdy ma się wątpliwości - "odpoczywa się" czyli czeka przez jakiś czas, czy się zatęskni i zachce wrócić. Jeśli się nie zachce, to wiadomo, że trzeba się rozstać. Jeśli się zatęskni - związek można uratować bez niepotrzebnych rozstań i powrotów. Aniołku, głowa do góry, daj mu ten wymarzony odpoczynek. Jesli kocha, to pewnei przyleci po dwóch dniach. Jesli nie kocha, to pewnie zaraz stuknie inną laskę, ale może przeciez i tak stuknąć, bez twojej zgody. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszny-aniol Re: "Chce odetchnac"... 20.03.07, 21:47 Tak wlasnie mu powiedzialam ... :) czekam na efekty Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: "Chce odetchnac"... 20.03.07, 19:47 czas go rozwiazac i wyjac jablko z otworu gebowego. Odpowiedz Link Zgłoś