ginewra25 23.03.07, 01:50 Czego słuchacie w taką noc jak ta? Ja: Gary Jules - Mad World Massive Attack - Teardrop Radiohead - Optimistic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eluch_a Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 01:52 Stereophonics na zmianę z Rezerwatem i starymi dobrymi Wilkami Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 01:56 Ja sie obsluchuje muzyka na last.fm:) Wszystko z gaunku ,ambient,lounge,trp-hop,jazz...... Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 01:56 Witaj scandia,wieki ciebie tutaj nie bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo69 Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 01:57 no fajnie że spac poszłam...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Ja cierpię na bezsenność... 23.03.07, 01:58 Nie mogę zasnąć, a rano nie mogę wstać. Więc nie idę na ranne wykłady i nie wstaję. Śpię do jedenastej, więc wieczorem znowu nie mogę spać... i wkoło Macieju Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Ja cierpię na bezsenność... 23.03.07, 02:00 skads to znam:)) Ja uwielbiam noc,niestety,wiem,ze rano pobudka o 7,i niestety musze sie zcasem zmuszac... Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo69 Re: Ja cierpię na bezsenność... 23.03.07, 02:01 no fajnie sie siedzi w nocy tylko potem jakos tak dzień ucieka...jakis taki krótki sie robi i w ogóle....... Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Ja cierpię na bezsenność... 23.03.07, 02:03 Ja mam dopiero 8 p.m:PP Tak,wiec wszystko jeszcze przede mna:) Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo69 Re: Ja cierpię na bezsenność... 23.03.07, 02:02 wstań rano o 7 przetrzymaj do wieczora potem idx jeszcze na piwo skończ po 24 jak wórisz do domu to zasniesz w przedpokoju ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
foty.foty Royksopp - Only this moment.... 23.03.07, 01:58 Royksopp - Only this moment (uwielbiam ta pisenke;))) Nek - Sei grande z filmu dreamgirls- "one night only" Andy Williams- Music to watch the girls go by kate Melua- Nine million bicycles i wiele innych ale to sa swietne klimatyczne piosenki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:00 Tak mam,że jak się do mnie jakaś piosenka przyczepi to wciąż jej słucham. Ostatnio "Jest taki samotny dom", ale w wersji Marcina Rozynka. Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:02 A ja mam ostatnio obsesje na punkcie brytyjskiego zespolu the kooks-szczegolnie piosenka naive wpadla mi w ucho,wczorja parwie caly dzien ja sluchalam:PP Odpowiedz Link Zgłoś
scandia Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:03 Haha, to ja chyba ją wrzucilem tu gdzies kiedys :) moze to ode mnie? :) fajna jest, tez sobie ją puszcze wlasnie :) przerywam wiec cisze na rzecz the kooks'ów :P Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:06 Gdzies sie tyle czasu szwedal,tak zaniedbac forum,toz wstyd:PP A the kooks,juz wczesniej slyszlam, Tyle,ze ostatnio cos do mnie bardziej zaczal pzremawiac ten ponetny glosik wokalisty:PP Odpowiedz Link Zgłoś
scandia Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:09 AAAAAa mozliwe, bo ja jakos ostatnio dopiero ich odkrylem, jakies miesiac temu, zainspirowany "She Moves In Her Own Way" :) Aaaaaaaaaaaaaa, ja jestem na forum, ale jakos ostatnio tylko czytam i czytam, zabiegany, zalatany, zapracowany :) wpadlem w ten wir, i sie kreci, to chyba dobry znak, choć czasm brak dla siebie, dla swoich mysli.. i swojej "samotnosci" :P Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:11 Samotnosci:))?yhhhhh,eee?Jak to? Mialo byc dobrze tym razem:PP Odpowiedz Link Zgłoś
scandia Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:12 Aaaaaaaaaaa jest tak dziwnie powiem Ci szczerze :) niby dobrze, ale jednak :) poznalem wspaniala kobiete, naprawde super, jednak cos nie tak..... :) moze poczekam, az sie rozkreci? Jestem pełen obaw i to mnie chyba zgubilo :) ale, ale :) narazie jest dobrze, ciesze sie jak jest :) wkoncu w zwiazku nie musze tylko dawac, ale tez dostaje i to duuuuuuzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:19 Wzajmne uzupelnienie jakdziewczyny dzisaj pisaly:) Bedzie dobrze. Tak wlasnie sie zastanawilam,bo ciebie tak raptus:P ...moze potzrebuje wiecej czasu na rozkrecenie niz ty:P powodzenia,wazne ze jakos sie wam uklada:) A nie uwazasz,ze ta sygnaturke powinienes usunac:P? Odpowiedz Link Zgłoś
scandia Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:21 No zobaczymy jak to bedzie :) aaaaaa nad zmianą sygnaturki pomysle ;) a co tam u Ciebie? Jak zycie plynie? Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:24 Hheheheheh:))))zycie..ciekawy temat:) Generalnie rozwijam sie emocjonalnie i duchowo na Fk:PP W miedzy czasie praca:) Po godzinach bajery szmery co by sobie humor poprawic:)) Ogolnie dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
scandia Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:27 To dobrze, ze dobrze :) jak to ktoś kiedys napisał "fajnie jak jest fajnie" :) Jednak te pory roku cos w sobie maja, jesien i zima, to takie troche smutnawe, mokre, szare, i za duzo refleksji, a wiosnaaaaaa to jest to, wszystko budzi sie do zycia, jakos fajniej jest! A lato, to juz mistrzostwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:30 Wlasnie ta wiosna zaczela juz na mnie dzialac i jak nie zdecyduje sie szybko,to chyba kogos zwiarze i zgwalce:PPP Oby to nie byl moj szew:PP Odpowiedz Link Zgłoś
scandia Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:34 Hahah, az tak zle? A moze to wlasnie dobrze? :) wiem cos o tym, bo tez tak mialem przez jakis okres :) Btw. no jesli szef fajny, to czemu nie? W sumie z doswiadczenia kobiet z FK, to o ile dobrze pamietam, jakiekolwiek zwiazki/flirty w pracy nie są dobrym rozwiazaniem i raczej polecane są jako "niezdrowe" :PPPPP Ja tyymczasem udaje się do mojego łoża :P i zycze Ci milych snów no i powodzenia w Twoim planie wiazania i gwalcenia :PPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:36 nie dziekuje,oby sie szybko sprawdzily:PP Dobranoc,i pojawiaj sie czesciej scandia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
george_sand1 Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:03 britney spears-breathe on me paula cole-feelin` love lee ryan-when I think of you i turn your car around simon webbe-ley your hands i no worries dosyc specyficzna nocka jezeli ktos zna te piosenki to wie o co chodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:03 Jejku, jestem jednak już chyba padnięta, bo w wątku obok zamiast: mężczyzna powinien być nad kobietą, przeczytałam: mężczyzna powinien być pod kołdrą... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
scandia Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:04 Hahhaha :)))))) no ja już jestem :P jednak wole byc nad kobietaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo69 Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:06 nad kobieta i nie pod koładrą w tym samym czasie nie??.....;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
foty.foty uwielbiam noc..:) 23.03.07, 02:07 uwielbiam noc;) od zawsze ..koncze studia i na ranne wyklady nigdy nie wstawalam:] teraz pisze prace magisterska a prace mam w domku przy kompie wiec jestem w dosc dogodnej sytuacji:) w nocy jest taki fajny klimat, moge pracowac do poznych godzin...ale rano nie umiem sie zwlec...wiec wstaje zazwyczaj po 11.. nie inaczej nie umiem i chyba sie nie przyzwyczaje;/ Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:05 A ja nic nie słucham. Tylko ja i szum komputera. Najpiękniejsza melodia dla ucha.;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:06 Hej co tam słychać?...o dobre rzeczy pytam:) Odpowiedz Link Zgłoś
scandia Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:07 Jak o dobre, to "dobrze", ale zawsze moze byc lepiej, nie? :) btw. ostatnio tak sobie przegladalem fotki, i tu ciach TY :) noooooooo masz cos w sobie, aj, aj, mrrrrrrrr :)* Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:09 Mi sie podoba twoja przemina Avital:))) Zaskakujesz,za kazdym spojrzeniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
scandia Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:09 Przeszły mnie ciarki :P haha, btw. czemu zmienilas w profilu, za duze branie mialas czy jak? :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:12 A dokładnie.;) Skrzynkę mi zapchało. Wolę więcej nie ryzykować.:P Odpowiedz Link Zgłoś
scandia Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:13 Ale to chyba miłe bylo :) Widzisz, jak CI bedzie smutno to sobie zapodasz fotke ;p i ciach 1000 fajnych emailów dostaniesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:16 Zawsze jakiś pomysł. Byle tylko nie 1000 emailów od Siura aropos jego dolegliwości.:D Odpowiedz Link Zgłoś
scandia Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:19 Haha, no rozumiem :P moze daj inna fotke, to inne typy mezczyzn bedą do Ciebie pisali :) proponuje jakas bardziej odwazniejsza (jesli chodzi o ubiór) :PPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:20 Obecna jest całkiem odważna. Cała naga prawda.;) Odpowiedz Link Zgłoś
scandia Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:22 Jestes mały diabełkiem tazmańskim :P i tak samo krecisz sie jak on? Czy tak szybko krecisz, obkrecasz facetów wokół palca? :P Zadziwiasz mnie, a co za tym idzie... aj, te nocne klimaty... mają coś w sobie :P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:25 Kręcę się szybko i szybko obkręcam.:P A przy tym mam tyle wdzięku jak diabełek.;) Nocne klimaty istnie tasmańsko smolno rogate.:) Zaraz spać idę. O 7.15 obudzi mnie budzik.:( Odpowiedz Link Zgłoś
scandia Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:25 Coś w tym jest, co piszesz :) No to zakrec sie tak, zeby o 7.15 budził Cie ktoś, a nie coś :P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:29 Głos Janusza Weissa mnie obudzi. To już prawie ktoś.;) A tak poza tym to kręcę się kręcę, jeszcze nie wiem czy się dokręcę, ale zawsze jest przyjemność z obracania. Dobranoc i obrotowych snów.:) Odpowiedz Link Zgłoś
scandia Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:31 Tak, pewnie będą o Tobie, o zakreconej Tobie :P a moze i ja wpadne w ten wir, narazie w wirze 'pracy' jestem.... :) czekam na kolejne wiry, bylebym sie kręcił w DOBRĄ STRONĘ:) milych snów, dobranoc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Dobranoc! 23.03.07, 02:09 Idę już spać, daleko iść nie muszę na szczęście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo69 Re: Dobranoc! 23.03.07, 02:12 ja ide pod kołdrę obok mężczyzny :P a może go jednak obudzę.....;))) Odpowiedz Link Zgłoś
scandia Re: Dobranoc! 23.03.07, 02:14 Hahah, dobrze masz ;) zbudz go, pewnie nie bedzie mial nic przeciwko temu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo69 Re: Dobranoc! 23.03.07, 02:16 jestem o tym przekonana :))) dobranoc wszystkim, ruszam na podbój mężczyzny pod kołdrą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
scandia Re: Dobranoc! 23.03.07, 02:18 Powodzenia, dzisiaj rano obowiazkowo napisz posta jak tam nocne igraszki sie udały :PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo69 Re: Dobranoc! 23.03.07, 02:18 mam nadzieję że szczegóły moge pominąć Hę??...:))) miłych snów, papapapa Odpowiedz Link Zgłoś
scandia Re: Dobranoc! 23.03.07, 02:20 No jak wolisz, zreszta, nie trudno sie domyslic :) no to milych... igraszek i potem snów :PPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Dobranoc! 23.03.07, 02:16 Pod kołdrę, cholera, chociaż wolałabym komplet (kołdra + facet). Odpowiedz Link Zgłoś
scandia Re: Dobranoc! 23.03.07, 02:17 No to moze uda nam sie cos zdzialac, bo jest tu kilka osob plci meskiej, ktore tę noc rowniez samotnie spedzaja :) mozeeeeeeeeeeeee jakas imprezka a'la "Piżama party" :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Dobranoc! 23.03.07, 02:17 a ja myślałam,że już śpisz Elucha:) mam ten sam dylemat:/ Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Dobranoc! 23.03.07, 02:31 To moim rodakom zza wielekiej wody:P zycze przyjemnych spokojnyvh snow:) Ja jeszcze pomecze swoje oczy na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
scandia Re: Dobranoc! 23.03.07, 02:35 Ja tez zmykam, spij dobrze, napisalem Ci tam wyzej co i jak :) KOlorowych snów rodaczko zza wielkie wody :P Odpowiedz Link Zgłoś
scandia Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 02:23 No to organizujemy Piżama party :) kto chetny? Btw. jak to bylo, na koncu sie zamieniamy pizamami? Odpowiedz Link Zgłoś
pszekora Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 06:29 dilx.wrzuta.pl/audio/7NgZ5pD5Me/mezo-wstawaj Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Muzyka nocą ... 23.03.07, 06:33 Witam cie przekoro:) Jednoczesnie mowie dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś