Dodaj do ulubionych

Kobiety! Dlaczego się tak koszmarnie ubieracie?

23.03.07, 09:24
W znakomitej większości nie nosicie sukienek, ładnych butów na obcasie,
klasowej biżuteri? Aż boję się pomyśleć jaką nosicie bieliznę. Uwielbiam
spacerować po centrum handlowym i przyglądać się manekinom na wystawach
eleganckich butików. To jest to! Nie tyle chodzi tu o markę i cenę tej
garderoby a o styl i sposób zestawiania. Przeceż jak Bozia poskąpiła gustu
wystarczy kopiować...

PS.
Z facetami jest jeszcze gorzej.
Obserwuj wątek
    • his_girl Re: Kobiety! Dlaczego się tak koszmarnie ubieraci 23.03.07, 09:29
      Wiesz co? Nie rozumiem Cię! Mi jest całkowicie obojętne, jak ubierają się inni,
      najważniejsze, żebym była zadowolona ze swojego stroju. Jaką Tobie robi to
      różnicę? I jak Ty się ubierasz na co dzień?
      • ingeborg LOL, "klasowa bizuteria"...:-) 23.03.07, 13:58
        Nie, no bez przesady, polacy nie są aż tak klasowym społeczeństwem zeby każda
        klasa osobną biżuterię miała :-)))
        Chyba że chodziło o taką którą się nosi tylko w klasie, chociaż nie mam
        pomysłów jak by taka bizuteria miała wyglądać... kolczyki z kredy?
    • izabellaz1 Re: Kobiety! Dlaczego się tak koszmarnie ubieraci 23.03.07, 09:33
      unmasked1 napisał:

> W znakomitej większości nie nosicie sukienek, ładnych butów na obcasie,
      > klasowej biżuteri?

Nie każda lubi sukienki.

> Aż boję się pomyśleć jaką nosicie bieliznę.

A to noszenie spodni wyklucza seksowną, ładną bieliznę POD?

> Uwielbiam spacerować po centrum handlowym i przyglądać się manekinom na
      wystawach eleganckich butików. To jest to!

Nie przejmuj się. Każdy ma jakieś hobby. Żaden wstyd. Nie będziemy się śmiać;P

> Przeceż jak Bozia poskąpiła gustu wystarczy kopiować...

Co ma biust do manekinów, zestawień i kopiowania???
      • krakoma Re: Kobiety! Dlaczego się tak koszmarnie ubieraci 23.03.07, 09:59

- gust --> biust
        takie to masz kudlate mysli? :)
        ---
        • izabellaz1 Re: Kobiety! Dlaczego się tak koszmarnie ubieraci 23.03.07, 10:03
          krakoma napisała:

>
          > - gust --> biust
          > takie to masz kudlate mysli? :)

hahahahhaahaaaha no popatrz! Najwidoczniej mam;)))
    • dzikoozka następny z pretensjami nt. 23.03.07, 09:34

• lajton chcesz o tym naprawdę porozmawiać? /nt. 23.03.07, 09:41
    • nutopia Re: Kobiety! Dlaczego się tak koszmarnie ubieraci 23.03.07, 10:13
      unmasked1 napisał:

> W znakomitej większości nie nosicie sukienek, ładnych butów na obcasie,
      > klasowej biżuteri? Aż boję się pomyśleć jaką nosicie bieliznę. Uwielbiam
      > spacerować po centrum handlowym i przyglądać się manekinom na wystawach
      > eleganckich butików.

ta choroba się jakoś nazywa? jak ze zwierzętami to zoofilia, a jak z
      manekinami???
    • agg.agnieszka Re: Kobiety! Dlaczego się tak koszmarnie ubieraci 23.03.07, 11:30
      niestety to prawda. nie mieszkam w Polsce i musze przyznac ze Polki wygladaja
      szalenie nieciekawie w porownaniu z Angielkami. wietnamskie sweterki, tanie
      dzinsy, perhydrol na glowie albo postarzajaca czern, zero makijazu albo za
      duzo. ale to pewnie dlatego, ze wiekszosc jest zmuszona do wykonywania
      fizycznej pracy a dodatkowo chodzi o pieniadze. a zreszta odbieglam od tematu...
      • anula52 Re: to patrz dalej na manekiny ;) 23.03.07, 11:35
      • jagoda-lee Re: Kobiety! Dlaczego się tak koszmarnie ubieraci 23.03.07, 11:37
        Jeżeli dla ciebie Polki wyglądają gorzej niż Angielki to jest to straszne a z
        tym perhydrolem to trochę masz racji ale ogólna charakterystyka Polek w twoim w
        wykonaniu jest nieprawdziwa.
      • izabellaz1 Re: Kobiety! Dlaczego się tak koszmarnie ubieraci 23.03.07, 11:37
        agg.agnieszka napisała:

> niestety to prawda. nie mieszkam w Polsce i musze przyznac ze Polki wygladaja
        > szalenie nieciekawie w porownaniu z Angielkami. wietnamskie sweterki, tanie
        > dzinsy, perhydrol na glowie albo postarzajaca czern, zero makijazu albo za
        > duzo.

aha no i oczywiście to dotyczy wszystkich Polek a wszystkie "Angielki" to się w
        garderobie Królowej Elżbiety ubierają...

> ale to pewnie dlatego, ze wiekszosc jest zmuszona do wykonywania
        > fizycznej pracy

Cooooooo????? Dobra już wracam do tych kartofli bo mnie szef pogania a do
        wieczora muszę przekopać jeszcze hektar ziemi. A na drugą zmianę do
        Biedronki...echhhhh co za życie...
        • nutopia Re: Kobiety! Dlaczego się tak koszmarnie ubieraci 23.03.07, 11:41
          izabellaz1 napisała:

> >
          > Cooooooo????? Dobra już wracam do tych kartofli bo mnie szef pogania a do
          > wieczora muszę przekopać jeszcze hektar ziemi. A na drugą zmianę do
          > Biedronki...echhhhh co za życie...
          >
          >
          > o Iza dobrze, ze jesteś, bo pytanie mam ten perhydrol co mi pożyczyłaś to ze
          szkłem wodnym trzeba mieszać a potem na włosy? czy ze szkłem wodnym to jak
          gotuję pranie w kotle w pralni?
          bo nie zapisałam (wiesz jak u mnie z pisaniem) i nie chcę namieszać
          • izabellaz1 Re: Kobiety! Dlaczego się tak koszmarnie ubieraci 23.03.07, 11:51
            nutopia napisała:

> > o Iza dobrze, ze jesteś, bo pytanie mam ten perhydrol co mi pożyczyłaś to
            > ze szkłem wodnym trzeba mieszać a potem na włosy? czy ze szkłem wodnym to jak
            > gotuję pranie w kotle w pralni?
            > bo nie zapisałam (wiesz jak u mnie z pisaniem) i nie chcę namieszać

Oj moja droga mówiłam Ci żebyś nie brała tego dodatkowego etatu w walcowni bo
            ogłuchniesz i proszę. Miałam rację. W dodatku miałaś skończyć wreszcie zawodówkę
            i co? Echhh no ale dobra...mieszasz ze szkłem plus nadtlenek urotropiny. Tylko
            nie za dużo tego ostatniego bo będzie niebezpiecznie.
            • nutopia Re: Kobiety! Dlaczego się tak koszmarnie ubieraci 23.03.07, 12:03
              izabellaz1 napisała:

> nutopia napisała:
              >
              > > > o Iza dobrze, ze jesteś, bo pytanie mam ten perhydrol co mi pożyczy
              > łaś to
              > > ze szkłem wodnym trzeba mieszać a potem na włosy? czy ze szkłem wodnym to
              > jak
              > > gotuję pranie w kotle w pralni?
              > > bo nie zapisałam (wiesz jak u mnie z pisaniem) i nie chcę namieszać
              >
              > Oj moja droga mówiłam Ci żebyś nie brała tego dodatkowego etatu w walcowni bo
              > ogłuchniesz i proszę. Miałam rację. W dodatku miałaś skończyć wreszcie
              zawodówk
              > ę
              > i co? Echhh no ale dobra...mieszasz ze szkłem plus nadtlenek urotropiny. Tylko
              > nie za dużo tego ostatniego bo będzie niebezpiecznie.
              >
              >
              łatwo powiedzieć, skoń zawodówkę.... mówiłam ci że ścieżka kariery naukowej
              jest trudna i zawiła...
              co do tego specyfiku to czeba szcząsnąć?
              • izabellaz1 Re: Kobiety! Dlaczego się tak koszmarnie ubieraci 23.03.07, 12:12
                nutopia napisała:

> łatwo powiedzieć, skoń zawodówkę.... mówiłam ci że ścieżka kariery naukowej
                > jest trudna i zawiła...

No ale jak ja będę się z Tobą publicznie pokazywać??? Ja skończyłam zawodówkę i
                miałam nawet jedną 3+ na świadectwie a Ty? Z takim nieukiem będą mnie wyśmiewać.

> co do tego specyfiku to czeba szcząsnąć?

Jeśli chcesz stracić głowę to tak. Jeśli chcesz ją zachować (bo może jeszcze
                skończysz tą zawodówkę) to lepiej nie szczonsaj.
                • nutopia Re: Kobiety! Dlaczego się tak koszmarnie ubieraci 23.03.07, 12:17
                  izabellaz1 napisała:

> nutopia napisała:
                  >
                  > > łatwo powiedzieć, skoń zawodówkę.... mówiłam ci że ścieżka kariery naukow
                  > ej
                  > > jest trudna i zawiła...
                  >
                  > No ale jak ja będę się z Tobą publicznie pokazywać??? Ja skończyłam zawodówkę
                  i
                  > miałam nawet jedną 3+ na świadectwie a Ty? Z takim nieukiem będą mnie
                  wyśmiewać
                  > .
                  >
                  > > co do tego specyfiku to czeba szcząsnąć?
                  >
                  > Jeśli chcesz stracić głowę to tak. Jeśli chcesz ją zachować (bo może jeszcze
                  > skończysz tą zawodówkę) to lepiej nie szczonsaj.
                  >

nie wiem czy skąńczę...:( gupia baba zadała wypracowanie: "co mijasz wracając
                  ze szkoły do domu" co ona myśli, że ja adwokatem chcę zostać czy innym
                  profesorem?
                  a co ja mijam? Wieśka mijam - tego bez zemba, potem peesesa mijam to zaglondnę
                  bo co mam nie zalgądnoć może jaki tonik nowy jest do cery mieszanej

i rzeby jeszcze się do buednuf nie czepiała - a to dwuje stawia i stawia i nie
                  paczy że może nie sprawiedliwie
                  • dzikoozka a co to jest perhydrol? nt. 23.03.07, 12:20

• nutopia Re: a co to jest perhydrol? nt. 23.03.07, 12:24
                      pl.wikipedia.org/wiki/Perhydrol
                      • dzikoozka czy lize woda utleniona? 23.03.07, 12:24

• nutopia Re: czy lize woda utleniona? 23.03.07, 12:32
                          dzikoozka napisała:

>
                          trochę mocniejsza:)
                          • dzikoozka Re: czy lize woda utleniona? 23.03.07, 12:35
                            eh....sie człowie przynajmniej na forum podszkoli, jak się na moment od
                            kartofli oderwie
                    • marwolo_diabolo Re: a co to jest perhydrol? nt. 23.03.07, 12:25
                      buhehehehe dobre jestescie :D
                      • izabellaz1 Re: a co to jest perhydrol? nt. 23.03.07, 12:33
                        marwolo_diabolo napisała:

> buhehehehe dobre jestescie :D

yyyyyyyy rze niby kto?
                        No co? Nie śmiej się. Nie każdy może pracować jakoś stróż nocny za biurkiem.
                        Nutopka rzecy udszymać 18-osobowom rodzinem to musi zap*erdalać w walcowni. A
                        potem jakaś Paniusia wypisóje, rze u nas to nie umiejom siem ubrać.
                        • nutopia Re: a co to jest perhydrol? nt. 23.03.07, 14:13
                          izabellaz1 napisała:

> marwolo_diabolo napisała:
                          >
                          > > buhehehehe dobre jestescie :D
                          >
                          > yyyyyyyy rze niby kto?
                          > No co? Nie śmiej się. Nie każdy może pracować jakoś stróż nocny za biurkiem.
                          > Nutopka rzecy udszymać 18-osobowom rodzinem to musi zap*erdalać w walcowni. A
                          > potem jakaś Paniusia wypisóje, rze u nas to nie umiejom siem ubrać.
                          >
                          o jeny jaka ty izka guuuuupia choc zawodowke skonczyła! liczyć nie nauczyli!
                          Dziewientnastoosobowom rodzine mam! Tylko Kaski ludziom nie pokoazuje bo ona
                          taka inna.
                          • izabellaz1 Re: a co to jest perhydrol? nt. 23.03.07, 14:22
                            nutopia napisała:

> o jeny jaka ty izka guuuuupia choc zawodowke skonczyła! liczyć nie nauczyli!
                            > Dziewientnastoosobowom rodzine mam! Tylko Kaski ludziom nie pokoazuje bo ona
                            > taka inna.

A nie prawda! Nie policzyłam bo i tak Kaśce jeść nie dajesz to i po co miałam
                            liczyć?!
                            • nutopia Re: a co to jest perhydrol? nt. 23.03.07, 14:22
                              izabellaz1 napisała:

> nutopia napisała:
                              >
                              > > o jeny jaka ty izka guuuuupia choc zawodowke skonczyła! liczyć nie nauczy
                              > li!
                              > > Dziewientnastoosobowom rodzine mam! Tylko Kaski ludziom nie pokoazuje bo
                              > ona
                              > > taka inna.
                              >
                              > A nie prawda! Nie policzyłam bo i tak Kaśce jeść nie dajesz to i po co miałam
                              > liczyć?!
                              >
                              jak nie daje? jak nie daje? a czemu u mnie tyle kartofolow idzie?
                              • izabellaz1 Re: a co to jest perhydrol? nt. 23.03.07, 14:25
                                nutopia napisała:

> jak nie daje? jak nie daje? a czemu u mnie tyle kartofolow idzie?

No nie wiem ale wystarczy spojżeć na Jóska i Ciebie rzeby wiedzieć na co tyle idzie.
                                • nutopia Re: a co to jest perhydrol? nt. 23.03.07, 14:49
                                  izabellaz1 napisała:

> nutopia napisała:
                                  >
                                  > > jak nie daje? jak nie daje? a czemu u mnie tyle kartofolow idzie?
                                  >
                                  > No nie wiem ale wystarczy spojżeć na Jóska i Ciebie rzeby wiedzieć na co tyle
                                  i
                                  > dzie.
                                  >
                                  muj konkubent ma na imię Jórek!
                  • izabellaz1 Re: Kobiety! Dlaczego się tak koszmarnie ubieraci 23.03.07, 12:35
                    nutopia napisała:

> nie wiem czy skąńczę...:( gupia baba zadała wypracowanie: "co mijasz wracając
                    > ze szkoły do domu" co ona myśli, że ja adwokatem chcę zostać czy innym
                    > profesorem?

Zartujesz??? No to ja nie wiem czy bym sobiem poradziła z takim ambytnym
                    temaciskiem.

> a co ja mijam? Wieśka mijam - tego bez zemba,

Wiesiek to niezła d*pa jest nie? I nie ma tylko jednego zemba nie to co ten
                    Zdzisiek zza rogu.

> i rzeby jeszcze się do buednuf nie czepiała - a to dwuje stawia i stawia i nie
                    > paczy że może nie sprawiedliwie

No to pszyjć do mnie na korki to ja Ci pomogem i jakoś skończysz tom szkołem
                    wreście.
                    • nutopia Re: Kobiety! Dlaczego się tak koszmarnie ubieraci 23.03.07, 14:15

no Wieśka tesz lubiem to go mijaam, widziałaś jak on wino tem zembem otwiera?
                      ty mnie pisać bez buenduf a ja ciebe liczyć naumiem i bedziem kwita.
                      p.s. wiesiek jest muj
                      • izabellaz1 Re: Kobiety! Dlaczego się tak koszmarnie ubieraci 23.03.07, 14:21
                        nutopia napisała:

> no Wieśka tesz lubiem to go mijaam, widziałaś jak on wino tem zembem otwiera?

No kolana to siem do ziemi uginajom! Wymientkam po prostu

> ty mnie pisać bez buenduf a ja ciebe liczyć naumiem i bedziem kwita.

Dobra morzemy iść na taki układ! Ale ortografia jest waźniejsza od liczenia!

> p.s. wiesiek jest muj

aha zapomnij! muj i kropa! Ty morzesz liczyć zemby Zdziśkowy te co to mu zostały.
                        • nutopia Re: Kobiety! Dlaczego się tak koszmarnie ubieraci 23.03.07, 14:23
                          izabellaz1 napisała:

> nutopia napisała:
                          >
                          > > no Wieśka tesz lubiem to go mijaam, widziałaś jak on wino tem zembem otwi
                          > era?
                          >
                          > No kolana to siem do ziemi uginajom! Wymientkam po prostu
                          >
                          > > ty mnie pisać bez buenduf a ja ciebe liczyć naumiem i bedziem kwita.
                          >
                          > Dobra morzemy iść na taki układ! Ale ortografia jest waźniejsza od liczenia!
                          >
                          > > p.s. wiesiek jest muj
                          >
                          > aha zapomnij! muj i kropa! Ty morzesz liczyć zemby Zdziśkowy te co to mu
                          został
                          > y.
                          >

A Wiesiek muwił, że masz małe cycki!
                          • izabellaz1 Re: Kobiety! Dlaczego się tak koszmarnie ubieraci 23.03.07, 14:28
                            nutopia napisała:

> A Wiesiek muwił, że masz małe cycki!

A bo jeścze nie widział! Co ma zobaczyć jak ciągle w tej grubej kurtce chodze co
                            to ją od Cynagów kupiłam. Ale jeszcze zobaczy!
                            Za to mnie muwił że Ty masz obwisłe!
                            • nutopia Re: Kobiety! Dlaczego się tak koszmarnie ubieraci 23.03.07, 14:43
                              izabellaz1 napisała:

> nutopia napisała:
                              >
                              > > A Wiesiek muwił, że masz małe cycki!
                              >
                              > A bo jeścze nie widział! Co ma zobaczyć jak ciągle w tej grubej kurtce chodze
                              c
                              > o
                              > to ją od Cynagów kupiłam. Ale jeszcze zobaczy!
                              > Za to mnie muwił że Ty masz obwisłe!
                              >

dziwne..... ostatnim razem mu się podobały, i nie ochodziła zbyt daleko:)
      • eluch_a Re: Kobiety! Dlaczego się tak koszmarnie ubieraci 23.03.07, 11:39
        Noszę tanie dżinsy i nie robię makijażu. Ale noszę też spódniczki. Ubieram się
        tak, żeby było mi wygodnie - ale myślę, że też tak, żeby było ładnie. W
        odróżnieniu od manekinów, ja muszę w tych ciuchach funkcjonować, a nie tylko
        stać. Nie założę więc niebotycznie wysokich obcasów, bo po całym dniu na nogach
        wieczorem będę mogła je sobie odkręcić i ponieść. Obcasy zakładam jak mam
        powiedzmy 4 - 5 godzin zajęć, nie więcej. Bo mnie zwyczajnie nogi bolą jak to
        trwa dłużej.
      • kadfael Re: Kobiety! Dlaczego się tak koszmarnie ubieraci 24.03.07, 12:17
        Nieciekawie w porównhaniu z Angielkami?! Chyba żartujesz albo masz na myśli
        Polki, które zbierają akurat ziemniaki na polu we wsi popegeerowskiej (nie
        obrażając nikogo, po prostu do tej czynności nie ma sensu ubierać sie
        wyszukanie:).
    • marwolo_diabolo Re: Kobiety! Dlaczego się tak koszmarnie ubieraci 23.03.07, 12:23
      Niestety chodzi tylko o kwestie finansowe. Kazdy jakby mial tyle kasy co po
      niektorzy to by sie pieknie ubieral, niestety nie kazdego na to stac. Tak
      trudno Ci to zrozumiec bezmaskowy frajerze?
    • maretina bo wy faceci tak pieknie i modnie sie nosicie:D/nt 23.03.07, 13:59

• dziewczynaartura Re: bo wy faceci tak pieknie i modnie sie nosicie 23.03.07, 14:07
        o taak faceci w Polsce to sa "klasowi" hehe.az trudno dorownac wyczuciem smaku
        i stylu takiemu,to co sie dziwisz.

a tak powaznie to jakis nie halo jestes chlopie-moze i niektore Polki nie
        grzesza gustem ale znam co najmniej 5 razy wiecej Angielek ktore tak
        maja.pozatym Polki maja duzo wrodzonego wdzieku i to nie jest zaden banal bo
        troche sie po swiecie najezdzilam.
        wiele zalezy tez od mozliwosci finansowych,myslisz ze 3/4 kobiet nie ma co
        robic tylko latac do centrow handlowych[to ci zreszta swiatynie mody buhehe]i
        ogladac manekiny by zaraz skopiowac ten "cudny "styl ?zejdz na ziemie
        • anula52 Re:Polki są przynajmniej ładniejsze od Angielek :) 23.03.07, 14:32
    • bitch.with.a.brain Re: Kobiety! Dlaczego się tak koszmarnie ubieraci 23.03.07, 14:40
      może ci gdzieś sprzedadzą taki manekin.Postawisz sobie w domu,po co ci kobieta?
      Co do obcasów.Proponuję,żebyś kiedyś włożył buty na 12cm obcasie to moze
      zrozumiesz dlaczego.
    • wilkolaczka Re: Kobiety! Dlaczego się tak koszmarnie ubieraci 23.03.07, 20:08
      poprostu prawda jest taka ze wszystko co piene i 'ma dusze' niestety kosztuje i
      dosc czesto duzo, nie mowie tu tylko o ubraniach. Tak jest ze wszystkim: ladny
      samochod jest zazwyczaj drogi, ladny wazonik na kwiatki jest tez czemus zawsze
      drogi, dywanik do pokoju tez jest drogi jak jest piekny, kafelek do lazienki
      hmm powyzej 200 zl ... itd itp...
      niestety.... przekonalam sie o tym nie ejden raz i rozmawiajac z innymi ludzi
      tez widze ze oni doszli do tego wniosku

niestety...
    • avital84 Re: Kobiety! Dlaczego się tak koszmarnie ubieraci 23.03.07, 20:09
      dokładnie...gdybym miała tyle kasy co Paris Hilton to wyglądałabym jak Jackie
      Kennedy.:)
    • yagiennka Jakieś imaginacje poalkoholowe 23.03.07, 20:33
      to chyba są. Tez chadzam po centrach handlowych i stwierdzam że wiele kobiet się
      fantastycznie ubiera, i wcale nie chodzi o kasę i drogie ubrania, mozna taniej a
      z o wiele więszym gustem. Na sukienki i spódniczki przyjdzie pora jak się zrobi
      w końcu wiosna :)
      Poza tym porównując z kobietami naszych polskich swojskich facetów to one sa
      wszystkie miss polonia przy tych wymoczkach.
      • avital84 Re: Jakieś imaginacje poalkoholowe 23.03.07, 20:34
        > Poza tym porównując z kobietami naszych polskich swojskich facetów to one sa
        > wszystkie miss polonia przy tych wymoczkach.

Prawda.;)
    • melanana Re: Kobiety! Dlaczego się tak koszmarnie ubieraci 24.03.07, 12:13
      Być może facetom podoba sie taki styl ubierania, gdy kobieta ma na sobie tone
      bizuterii, buty na obcasie i sukienke albo garsonke najlepiej mini.
      Ja osobiście tego nie znosze, a uwierz mi jestem zadbana kobieta.
      To nie mój styl. A ubieram sie dla siebie nie dla facetów.
    • madeinussa Re: Kobiety! Dlaczego się tak koszmarnie ubieraci 24.03.07, 12:20
      Ja mam zawsze na sobie biżuterię. Oczywiście nie mówię o jakimś złocie, ale
      korale, kolczyki, jakiś fajny pierścionek. Mam tego chyba na kilogramy, dobieram
      sobie do akualnego stroju.
      Jeśli chodzi o sukienki, to nie noszę. Ale spódnice b.często.
      Co do bielizny... Hm... Wolę wygodną i prostą, niż jakieś swędzące koronki.
      Większość moich staników i majtek ma kolor czarny i są całkowicie gładkie. Mam
      gdzieś tam jakiś czerwony komplecik, czy biały gorset + pończochy, ale zakłądam
      to raz na rok, jak wiem, że coś się szykuje ;)
    • diverse_women Re: Kobiety! Dlaczego się tak koszmarnie ubieraci 24.03.07, 15:55
      To fakt, czasem kobiety wyglądają strasznie! Ale są też i super ubrane.
    • frutinka Re: Kobiety! Dlaczego się tak koszmarnie ubieraci 24.03.07, 16:49
      Niestety, przeciętna Polka ubiera się bardzo przeciętnie. Nawet nie brzydko -
      po prostu tak przecietnie, ze jej nie widac. Wiecznie to samo - dżinsy,
      sweterek lub bluzka w tzw. bezpiecznym kolorze - czyli czerń, szary lub błekit
      czy beż. małą uwagę zwracaja Polki na buty - najlepiej jedna para na sezon +
      czrny (lub brązowy)kolor. I nie chodzi tu o kasę, bo są sklepy gdzie buty są
      naprawdę tanie i mozna coś sobie wyszukać. W Polsce po prostu jesteśmy szarzy -
      i tyle.
    • piekielnica1 Re: Kobiety! Dlaczego się tak koszmarnie ubieraci 24.03.07, 17:08
      Uwielbiam
      > spacerować po centrum handlowym i przyglądać się manekinom na wystawach
      > eleganckich butików. To jest to! Nie tyle chodzi tu o markę i cenę tej
      > garderoby a o styl i sposób zestawiania. Przeceż jak Bozia poskąpiła gustu
      > wystarczy kopiować...

Stoją tam też manekiny facetów.
      A w realu zapocone, niedomyte i niedoprane mydłki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka