beatrix01 23.03.07, 09:41 hej zawsze bylam tego ciekawa a nie mam pojecia jak wyglada dzien z zycia wieznia? co oni tam robia??? czy ktos moze wie(mam nadzieje ze jednak nie z wlasnego doswiadczenia) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabellaz1 Re: wiezienie 23.03.07, 09:43 beatrix01 napisała: > hej zawsze bylam tego ciekawa a nie mam pojecia jak wyglada dzien z zycia > wieznia? co oni tam robia??? A do czego Ci ta wiedza potrzebna? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix01 Re: wiezienie 23.03.07, 09:45 czysta ciekawosc, to chyba interesujace,nie Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: wiezienie 23.03.07, 09:56 Zaskakujący jest notoryczny brak czasu :-) 7.00 apel, trzeba wstać z łóżka i stanąc na moment, po czym dalej można spać. Kawa, do kawy paczka ciasteczek i już ósma, jakieś śniadanko, spacerek, pierdzielenie głupot, gra video i obiadek, a jak wiadomo obiad zjedzony - dzień zaliczony :-) Karty, TV, robienie sobie jaj ze wszystkiego, z gadów szczególnie. Czasem bywało tak, że przez tydzień nie ma czasu gazety przeczytać czy prania zrobić. Siedzi sobie paru zadowolonych ze wszystkiego kolesi, wypoczętych, najedzonych i całe dnie kombinujących jak tu komu jaki kawał zrobić. Dłuuga opowieść. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix01 Re: wiezienie 23.03.07, 10:10 dzieki ;) to czy oby czasem oni tam za dobrze nie maja,jak na wakacjach kurcze;) Odpowiedz Link Zgłoś
scandia Re: wiezienie 23.03.07, 10:13 Napisałes to tak, jakbys tam kiedys był? Nie pytam za co, bo wiadomo, że za niewinnosc :) Polecam polski film "Symetria". Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: wiezienie 23.03.07, 15:19 scandia napisał: > Napisałes to tak, jakbys tam kiedys był? Nie pytam za co, bo wiadomo, że za > niewinnosc :) > Polecam polski film "Symetria". to jest fabularny filmik i to w dodatku mocno średni a nie jakaś prawda o polskich więzieniach Odpowiedz Link Zgłoś
scandia Re: wiezienie 23.03.07, 10:34 No racja, racja, ja nikogo nie posądzam :) Z opowiesci moich znajomych jednak jasno wynika, ze smiechy tam są, jak np. gięte (kiełbase) smażyli w kloszu, dzięki świecącej żarówce, i podobno smakuje jak z grilla :) Odpowiedz Link Zgłoś
ismeria Re: wiezienie 23.03.07, 10:51 skad wy tyle wiecie co wiezniowie tam robia? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia ja ci pokażę!:) 23.03.07, 11:28 diabliczka.wrzuta.pl/obraz/yPzd6IOoEZ/listek_z_pierdla_cz.1 tylko przeczytaj wszystkie 4 części!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oka2 Re: ja ci pokażę!:) 23.03.07, 11:34 _*&$_&_@^$_^$_^! czasem brak mi słow :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasianorwegia Re: ja ci pokażę!:) 23.03.07, 14:45 ????????????????????? hahahahahaha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś